- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım geçen ayki tablon 20 günlük senin normalde siklus kaç gün sürüyor çizgi doğru yerde gb geldi bana yani eğer çalışma varsa dilerim bebeğin seninledir inşallah henüz dpoların başındasın inşallah hep böle yüksek istikrarlı gider ateşin inşallah güzel hamile haberlerini alırız nekadardır istiyorsunuz
teşekkürler cevabın için inşallah ateşim düşmezde en sonunda kavuşurum isteğime 2 gün kaldı reglime allahım duy sesimi lütfennnnnn.....
canım yumurtlamışsın bariz belli o göğüs ağrısı yumurtlama zamanı oluyor.
ama geçmemesi iyi bir şey çünkü bi çok gebenin yumurtlama zamanı başlıyor adete kadar devam ediyor.
17 yada 19kasımda yumurtlamışsın canım.ama eğer bu ateşi tabloya dökersen o zaman daha net anlaşılır.
bence tablo yap kendinde anlarsın ozaman.
canım benim sakin stres yok göğüs hassasiyeti iyi bişey tatlım adete kadar ve sonrasında geçmezse çok iyi bir belirti inşallah bebeğin seninledir Rabbim nasip etsin inşallah amin
14. gün çatlamış görünüyorsun.
canlar bugün enim önemli günüm bu aydan hiç umudum olmamasına rağmen bi heycan var dün kuzenim heycanlandırdı beni rüyasında görmüştü 2 gündür de adet olcakmışım gb hissediyorum bilhassa bugün ve yarın çok önemli akşam test alayım diyorum sabaha adet olmazsam ki inşallah Rabbim hamileliği nasip eder test yapayım diyorum nolursunuz çok dua edin buna ihtiyacım var
6,30da ölçtüm canım yaa aynı saatte ölçmedim diye mi acep öyle oldu hergün 7de ölçüyordum
çatladıysam bu göğüs ağrıları neden acep dün başladı normalde adetten taş çatlasın 1hafta önce başlardı ay bilmiyorum bi ilginçlik var ama hadi hayırlsıı
12. gün yumurtlamış olabilirsin yada bugün yarın geliyor...çalış yani408885 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar merhaba
ateş tabloma bir bakar mısınız?yumurtladım mı sizce yada ne zaman :26::26:
karanfilcim inşallah uğurlu gelir vitaminler kaan hoca pcynogenol ü pek tavsiye etmez yada bilmiyor.ama proxseed favorisiikizler..
bugün boş günüm.
bugünümü vitamin ve türevleri alışverişi için harcıycam.
Rabbim şifaya vesile eder inşallah..
balık yağı ve e vitaminini eşim de ben de kullanıyoruz zaten.
bugün gnc den larginine ve pcynogenol alcam.
zaten 2 hafta sonra kaan aydosla randevumuz var.
o bişeyler verirse onlara geçeriz ardından.
kendim için balık yağından başka bişey bulamadım.
haa belki süt buharını 2-3 ay yaparım belki de bana faydası olacak en büyük şey o olur.
kadın doğum doktorum filmimi görüp açık dese bile yapayım.
yapınca ne kaybetcem ki değil mi..
372918 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabloya bakar mısınız ben gebe değilim diye bas bas bağırıyor yine
12. gün yumurtlamış olabilirsin yada bugün yarın geliyor...çalış yani
karanfilcim inşallah uğurlu gelir vitaminler kaan hoca pcynogenol ü pek tavsiye etmez yada bilmiyor.ama proxseed favorisi
bende e vitaminini ihmal ettim biraz... şimdi alayım hemen....
süt buharına dikkat et bi yerlerini yakma çok fazlada yaklaştırma... umut dünyası yap tabi nolcek
bende bal çörek otu tarçın ı hiç denemedim bir de probolis i...artık tedaviye odaklanmalıyım inşallah zamanı gelmiştir
bence hiçte gebe değilim diye bağırmıyor canımmm.
36,7 çok güzel bi ateşşş benimde son günlerimde hep 36,7 gidiyorduu
aaa gerçekten mi ben de pycnogenol ü o kadar düşündüm düşündüm. en son bunu kaan hocadan sonraya almaya karar verdim.
tabi bunda fiyatının etkisi baya üyük oldu.
ordaki bayan bişey dedi coenzim10 mu öyle bişey 30 luydu. sperm için bu yazılıyor filan dedi.
bilmediğim için almadım tabi.
ayy sorma l arginin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.
bugün çok alış veriş vardı annemin siparişleri de vardı.
baya bi iş yaptım sonra tam telefonla konuşurken dolmuşa bindim.
sonuç l arginin poşetini düşümüşmüyüm.
dolmuşta fark edince geri döndüm.
üstünden araba geçmiş.
Allah tan sağlam yapmışlar kutusunu afferim adamlara.
içindekiler kırılmamış
canım senin yımırtaların acelesi var zaten bi de tarçın çörek otu içne girsen nolur bilmiyorum
benim umudum yok ama belli mi olur da demeden edemiyorum
geçmişe baktım 8.9. günler yine 36,7 veya daha yüksekmiş yani gebe olsam bi deişiklik olmazmıydı ne bilim :S
canım L-arginine geçmiş olsun valla
pcynogenol çok pahalı gerçekten bende ABD den aldım onu çok ucuza geldi.kaan hoca vermez onu zaten artık istersen kendin alırsın sonra.
koenzim Q 10 proxeed de var o yüzden ayrıca içmiyoruz biz ama hücre yenileyici oluyor kendileri
ben de senin yaptığın gibi pahalı diye bir türlü L arginine almadım şimdi çok pişmanım valla
hadi bakalım hayırlı olsun yarasın vitaminler bebişe dönüşsün.
bal çörek otu tarçın çatlamaya mı yardım ediyor??
Kızlar GNC Koenzim Q10'u eşim de ben de takviye amaçlı kullanıyoruz, her sağlıklı birey kullanabiliyor bunu. Hücre yenileyici bu Q10, faydalı yani, bu ay tam düzenli yutuyoruz. Ayrıca eşim GNC Arginmax kullanıyor, o da hareketlilik için çok iyi bir takviye imiş, sporcu takviyesi olarak da geçiyor ayrıca. Fiyatları biraz pahalı ama faydaları için değer yani
http://www.fertilityfriend.com/home/4012bb/
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
kızlarrrrrr
bebısım pipisini gosterdiiii
oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlarrrrrr
bebısım pipisini gosterdiiii
oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Deryoş sana da içimden erkek geçiyo bakalım seninki ne çıkcak
onun kızı olcakkkkkkkkkkkk:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?