Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
onun bata daha var diye biliyorum ben ama bende merak ettim açıkcası ateşide girmemiş galiba dimi

evet

bugün ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ne kadar güzel huzur dolu bi rüyaydı
hiç uyanmak istemeyeceğim kadar..
okula geç kalmışım tabi

önümüzdeki iki üç günde değişmezse yeri doğrudur canım çizginin yeri hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir tatlım

evet

bugün ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ne kadar güzel huzur dolu bi rüyaydı
hiç uyanmak istemeyeceğim kadar..
okula geç kalmışım tabi

alemsin karanfilcecim ya ben okadar çok rüya gördüm ki evlendiğimden beri. zaten bütün sülale bana çalışıyor herkes evlendiğimden beri beni görüyor diyorumki hayrolsun inş ama bilinçaltı oldu sanırım bende gördüm işte kendimi yine umutları alevlendiriyo Rabbim diyorki umudunuzu kaybetmeyin ee Rabbimden ümit kesilmez nitekim inşallah yakında cennet kokularımıza kavuşacağız doğunca mis kokusunu öle bir çekcem içime ki

yok benim ümitlerime art eksi yönde bişey kattığı yok.
bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz rüya görmemiz gayet doğal.
ama çok tatlıydı.
doya doya hamileliğin tadını çıkarıyordum.

inşallah canım yaa hiç umutlu değilim ama inşallahhhhhhhh

tatlım adet gecikmeden belirtiler yanıltabiliyor bugünkü ateş adet ateşin sanırım önceki tabloya göre inşallah devam etmez kanama ama adette gelirse yeni döngünde inşallah gelir bebeğin sabır deme sabır istedikçe Rabbim sabretmen gereken şeyler verirmiş selamet iste canım selamet inşallah bebeklerimize kavuşacağız biz de bir gün inşallah

inşallah canım yaa hiç umutlu değilim ama inşallahhhhhhhh

bende bu aydan umutlu değilim yumurtalamamış olma ihtimalim bile çok yüksek ama o heycan var ya o heycan beni benden alıyo heleki dün adet tarihimdi hala gelen giden yok Rabbiim inşallah nasip eder nasıl bir anda heycan bastı anlatamam çok dua edin bana nolur canım ya . . .

yok benim ümitlerime art eksi yönde bişey kattığı yok.
bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz rüya görmemiz gayet doğal.
ama çok tatlıydı.
doya doya hamileliğin tadını çıkarıyordum.

canım inşallah en kısa zamanda rüyalarımız gerçeğe dönüşür bende çok sevindim rüyama tatlı olmaz mı mucizelerimiz dünya güzellerimiz bizim anneleri onları çok sevcek bekletmesinler çok özledik onları çünkü ya nasip ya kısmet

şenaya noldu acaba

senayın son 3 gunluk ates bılgısı soyle
36,7*36,6* ve bugun 36,8
tabloya gore bgn dpo 14, ıgne gununne gore son 2 gunnnnn
haberlerı aktardık sımdılık bızden bu kadarrr

kendısı gelene kdr haber edeyım dedım merak etmısınız

inşallah geldiğinde bu haberlere ek hamişim diye bağırırrrr

inşallah geldiğinde bu haberlere ek hamişim diye bağırırrrr

ayyy ınsallaaah
onun haber baslıgınıdaa hazırladım kenara koydum

şok sok sokk flas flas flas
senayyyyy hamıleeeeee

dıye bogurucez allahın ıznıyle

arginmax da çok iyi bir vitamin proxeed le aynı anda kullanılmaz o yüzden biz almadık ama proxeed i bırakırsak bende arginmax a geçmeyi düşünüyorum

öyle deme canım iyi gidiyorsun bence, 36,7 hiç düşük değil, böyle yüksek yüksek ateşli günler dilerim :)

süpersiniz kızlar, sizin bu pozitifliğiniz bana da geçiyor :) umutla güne başlıyorum

inşallah bu 36,7 bana bir sürpriz yapar aslında pek de pozitif değilim ama kendimi zorluyorum biraz

16 da çatlamış bugün de çalışma olabilir

evet canım adet döngüm 28.teşekkür ederim

canım benim bu 24.ayım denemedeama ne hikmetse bu ay garip bir şey var kalbimi çarptıran.Allahtan hayırlısı

savaş yaşın kaç 24. ay olmuş hiç bir tedavi görmedin mi? ben 19 ay boş geçince tüpe başlıyorum da 20. ayda. inşallah son ayın olsun

teşekkürler canım , bende bugün mü diye düşünüp duruyorum ....

şenaya noldu acaba

ayyy ınsallaaah
onun haber baslıgınıdaa hazırladım kenara koydum

şok sok sokk flas flas flas
senayyyyy hamıleeeeee

dıye bogurucez allahın ıznıyle

My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar merhabalaaar
ates tablomu sunarım. her ne kadar da mıratec gebelık testını az önce yapıp koskoca bır tek cızgı görmus olsamda hala umudum var. gün içi atesım hala 37.4ü göstermekte. cumartesıye kadar bekleyecegım. rabbım ol dedıyse ınsallah cumartesı kan da pozıtıfı görecegım

Inşallahh

şenoooooooooooooooooooooo az kaldı canım ya az kaldı alıcaz güzel haberini inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…