onun bata daha var diye biliyorum ben ama bende merak ettim açıkcası ateşide girmemiş galiba dimi
evet
bugün ben de rüyamda hamile olduğumu gördüm ne kadar güzel huzur dolu bi rüyaydı
hiç uyanmak istemeyeceğim kadar..
okula geç kalmışım tabi
önümüzdeki iki üç günde değişmezse yeri doğrudur canım çizginin yeri hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir tatlım
alemsin karanfilcecim ya ben okadar çok rüya gördüm ki evlendiğimden beri. zaten bütün sülale bana çalışıyor herkes evlendiğimden beri beni görüyor diyorumki hayrolsun inş ama bilinçaltı oldu sanırım bende gördüm işte kendimi yine umutları alevlendiriyo Rabbim diyorki umudunuzu kaybetmeyin ee Rabbimden ümit kesilmez nitekim inşallah yakında cennet kokularımıza kavuşacağız doğunca mis kokusunu öle bir çekcem içime ki
önümüzdeki iki üç günde değişmezse yeri doğrudur canım çizginin yeri hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir tatlım
alemsin karanfilcecim ya ben okadar çok rüya gördüm ki evlendiğimden beri. zaten bütün sülale bana çalışıyor herkes evlendiğimden beri beni görüyor diyorumki hayrolsun inş ama bilinçaltı oldu sanırım bende gördüm işte kendimi yine umutları alevlendiriyo Rabbim diyorki umudunuzu kaybetmeyin ee Rabbimden ümit kesilmez nitekim inşallah yakında cennet kokularımıza kavuşacağız doğunca mis kokusunu öle bir çekcem içime ki
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
BAT 1 Aralık, 2 gün önce sağ kasığımda batmalar oldu, dün test yaptım malum negatif. Bugün lekelenme var, ateşim düşüşte, ben kırmızı kartı yedim yicem sanırım.
Bi de siz baksanıza...
Allahım sabır!
inşallah canım yaa hiç umutlu değilim ama inşallahhhhhhhh
yok benim ümitlerime art eksi yönde bişey kattığı yok.
bebekle yatıp bebekle kalkıyoruz rüya görmemiz gayet doğal.
ama çok tatlıydı.
doya doya hamileliğin tadını çıkarıyordum.
O çarpıntı bendede var rabbim inşallah gönlümüze göre verirr
şenaya noldu acaba
senayın son 3 gunluk ates bılgısı soyle
36,7*36,6* ve bugun 36,8
Tabloya gore bgn dpo 14, ıgne gununne gore son 2 gunnnnn
haberlerı aktardık sımdılık bızden bu kadarrr
Kendısı gelene kdr haber edeyım dedım merak etmısınız
inşallah geldiğinde bu haberlere ek hamişim diye bağırırrrr
kızlarrrrrr
bebısım pipisini gosterdiiii
oglus gelıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar, benim eşim de şunu kullanıyor, takviye için tavsiye etmişti doktor, sporcular da kullanıyormuş bunu;
GNC - Arginmax Mens
İçinde L-Arginine var, çinko var, daha birçok şey var içinde...
Ayrıyeten ikimiz de GNC Koenzim Q10 kullanıyoruz, bakalım, inşallah güzel sonuçlarımızı alırız bu takviyelerimizle :13:
öyle deme canım iyi gidiyorsun bence, 36,7 hiç düşük değil, böyle yüksek yüksek ateşli günler dilerim :)
süpersiniz kızlar, sizin bu pozitifliğiniz bana da geçiyor :) umutla güne başlıyorum
16 da çatlamış bugün de çalışma olabilir
evet canım adet döngüm 28.teşekkür ederim
canım benim bu 24.ayım denemedeama ne hikmetse bu ay garip bir şey var kalbimi çarptıran.Allahtan hayırlısı
arginmax da çok iyi bir vitamin proxeed le aynı anda kullanılmaz o yüzden biz almadık ama proxeed i bırakırsak bende arginmax a geçmeyi düşünüyorum
inşallah bu 36,7 bana bir sürpriz yaparaslında pek de pozitif değilim ama kendimi zorluyorum biraz
16 da çatlamış bugün de çalışma olabilir
savaş yaşın kaç 24. Ay olmuş hiç bir tedavi görmedin mi? Ben 19 ay boş geçince tüpe başlıyorum da 20. Ayda. Inşallah son ayın olsun
şenaya noldu acaba
ayyy ınsallaaah
onun haber baslıgınıdaa hazırladım kenara koydum
şok sok sokk flas flas flas
senayyyyy hamıleeeeee
dıye bogurucez allahın ıznıyle
my ovulation chart || ovulation calendar
kızlar merhabalaaar
ates tablomu sunarım. Her ne kadar da mıratec gebelık testını az önce yapıp koskoca bır tek cızgı görmus olsamda hala umudum var. Gün içi atesım hala 37.4ü göstermekte. Cumartesıye kadar bekleyecegım. Rabbım ol dedıyse ınsallah cumartesı kan da pozıtıfı görecegım
My Ovulation Chart || Ovulation Calendar
kızlar merhabalaaar
ates tablomu sunarım. her ne kadar da mıratec gebelık testını az önce yapıp koskoca bır tek cızgı görmus olsamda hala umudum var. gün içi atesım hala 37.4ü göstermekte. cumartesıye kadar bekleyecegım. rabbım ol dedıyse ınsallah cumartesı kan da pozıtıfı görecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?