Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar, benim eşim de şunu kullanıyor, takviye için tavsiye etmişti doktor, sporcular da kullanıyormuş bunu;

GNC - Arginmax Mens

İçinde L-Arginine var, çinko var, daha birçok şey var içinde...
Ayrıyeten ikimiz de GNC Koenzim Q10 kullanıyoruz, bakalım, inşallah güzel sonuçlarımızı alırız bu takviyelerimizle
:13:

inşallah canım

Bugün değildir dün müdür diyosun :44: , 2 gündür ateş değerim çok doğru değil aslında gece 3 te kalktım iki gündür 5 teki değerleri yazdım yinede, düne kadar gün aşırı yaptım, bugünü gösteriyodu sitede yumurtluycan diye o yüzden hem dün hem bugün çalıştım
ateşin böyle yüksek giderse, 16. Güne koyacak yumurtlama çizgisini, 16. Gün ve öncesinde var mı çalışma :d

ayy hakikaten almina gitti ali geldi everycim şaşkınım bende Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah oğluşun geliyor

güzel bir rüya ile uyandım Rabbim nasip etsin inşallah henüz gelen giden yok ama adet olacakmışım gb hiç kaptırmıyorum o yüzden kendimi ama ama ben bebeğime kavuşmak istiyorum

canım az önce bir haber okudum habertürkte ikiz kardeşlerin öyküsü aralarında 6 yaş var dondurulmuş embriyo ile tüp bebek ve 6 yıl sonra umut olsun canım sana inşallah sende sorunsuz bir şekilde hamile kalırsın Rabbim ol dedikten sonra ötesi yok Rabbim nasip etsin inşallah haberi okuyunca direkt sen geldin aklıma paylaşiim dedim

öle hemen çatlamak yok tatlım sabırla umutla bekleyeceğiz senin yumuşlar çatlamaya çok yakın inşallah henüz çatlama yok ama bugünleri iyi değerlendirin bugün yarın çatlıcak gb duruyor eğer siklus 28 29 gün sürüyorsa muhakkak boş geçirmeyin derim Rabbim günlüne göre versin inşallah

evet canım adet döngüm 28.teşekkür ederim

canım benim bu 24.ayım denemedeama ne hikmetse bu ay garip bir şey var kalbimi çarptıran.Allahtan hayırlısı

bugün yarın çatlayacak gibi duruyor.
gün aşırı çalışmalara devam edin.
ancak çok heycan ve stres yapma.
yumurtanın çatlaması, doğal olarak da adet döngün değişebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…