Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben bu ay klomen kullanıyom bugün 2. günüm klomenle bakalım tablo neyi gösterecek.:26:

Doğmamış bebekten güldüren mektup:)

Müstakbel anne ve baba,
Bir anlık zevk uğruna beni dünyaya getirmekten siz her ne kadar mutlu gözükseniz de benim fikrimi almamış olmanız bana yaptığınız ilk terbiyesizlik.
Gelmeme az bir süre kaldı. Sürekli benim için bir şeyler alıyorsunuz. Oysa ki ben kendi kıyafetlerimi kendim seçmek isterdim. Etti ikinci bir terbiyesizlik.

fotoğraf makinesine benzeyen birseylerle beni izlediniz beni kız olarak bekliyorsunuz. Güç bela sakladığım ppimi çıktığımda nereye koyacaksınız merak ediyorum.

Sevgili babacım, paraya kıyamayıp odamı kendin iğrenç bir şekilde boyadın. Yoruldun biliyorum ama şimdi o pembe boyayı kapatıp nasıl mavi yapacaksın onu da çok merak ediyorum. Annemin ismi koyacam diye annemle boşuna kavga ettiniz. Nasıl olsa ikinizin babasının da ismi golfettin artık onu koyarsınız bende ömür boyu sizden nefret ederim.

Annecim sana gelince, sanki benim sana bir zararım varmış gibi yalandan binbir türlü naz yaptın çıkınca bunları birbir anlatacam pedere. Ama anlaşabiliriz tabi herseyin bir karşılığı var.

Daha durun bu başlangıç. Neler yapacam size...

Not: Bebek arabasının kliması olsun bari

Son düzenleme:

uiiyyy velete bak sen
bebek degıl chaky mubarek fenalıklar sınsılesı
bıze bolesı denk gelmez ıns

sen cok yasa baharrr ya

massallah kuzum
o testıde yapmayaydın ıyıydı daha erkennnn yaa
olsada nasıl cıkcak ıgneye gore bak sen
hadı ınssss halayımızı cekelım

ay hadi yaaa

ben bu ay klomen kullanıyom bugün 2. günüm klomenle bakalım tablo neyi gösterecek.:26:

Bende 2.bebek istiyorum ilki de çok zor olmuştu sanki 2.bebek hemen gelir diye düşünüyordum ama gelen giden yok ilk hamileliğimde doktor bile şaşırmıştı hamileliğe, ilk hamileliğimde klomen kullanmıştım şu anda kararsızım yaşta gidiyor dante gibi yarısındayız ömrün yaş oldu mu 35 siz neden klomen kullanıyorsunuz ?

canım massallah atesıne son gunlerdesın ıns artarak devam eder
hamıle kaldıgımda benım atesımde 36,7 de sabıtlenmıstı
ıns bu ay sanada bebegını getırır
çıkmadık candan gelmemiş adetten ümit kesilmezmiş bir sürpriz olsa bu bebe gari gelse beni heeç iğneyle tüple dr la uğraştırmasa ne şahane olur...benimkide sabitlensin düşmesin lütfeeeeennnn

uleeennnnnnnnnnnnnnn bebeeeeeeeeeeeee
ne zevki leyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn anamız ağladı seni yapcaz diye sexden soğuduk kocayla papaz olduk olmadı iğnelerden bacağımız karnımız kısmi felç geçirdi
ne zevkinden bahsediyon sen diye ağzına ağzına vururum valla
kölemiz olcak o bizim öyle şımartmak yok nazlandı diye
tam tersi cezalı beklettiği için
terlikleri suyu ekmeği falan taşıcak daha 2 yaşında
çekceği var elimden
ohhhhhhhhhh beeeee

Son düzenleme:
Öncelikle yeni bir yaşamın temel taşlarını oluşturan sperm hücresi ve yumurta hücresinin kendilerinin de ayrı birer canlı olduklarını, her birinin kendilerine özgü bir kişilikleri olduğunu, yani aynen sizler gibi birer birey olduğunu bilmelisiniz. Onlar sizlerin içinde yaşıyor, yemek yiyor, su içiyor, sohbet ediyor, düşünüyor, hissediyor, büyüyor ve ölüyorlar. Aralarında doğum yapanlar da var (gerçekten var). Sadece boyutları ve dış görünüşleri sizden farklı, bunun dışında hemen herşey aynı.

Örneğin sperm hücresini ele alalım:

Uzun kuyruğu sayesinde iyi bir yüzücü, dış görünüşü biraz garip, çirkin bir balığı andırıyor. Savaşçı ve rekabetçi bir kişiliğe sahip. Doğduğu yer baba adayının testisinin içi, buradan epididim adı verilen bölgeye göçüyor ve yaşamını burada devam ettiriyor.

Tek amacı buradan dışarı çıkmak ve hayatının kadınıyla evlenerek çocuk yapmak. Yaşadığı yerde kendisi gibi milyonlarcasının olması ve hepsinin aynı amaca sahip olması sinirini bozuyor. Diğerleri gibi o da sürekli olarak antrenman yapıp "o gün" geldiğinde daha güçlü olabilmek için form tutuyor.

Burada bulunanlar temelde birbirine benzemelerine rağmen aralarında bozuk şekilli olanlar, kuyruğu olmayanlar, çift kuyruğu olanlar falan var. Aralarından kendi kuyruğunu yakalamak için sürekli kendi etraflarında dönenler bile çıkıyor bazen. Burada spermler temel olarak X ve Y olmak üzere iki ayrı gruba bölünmüş.

Bizim hikayemizin kahramanı da bir X grubu üyesi, ancak o henüz bunun ne kadar derin bir anlam taşıdığını bilmiyor. İleride bu grubun özelliği nedeniyle bir kız bebeğin oluşumuna katılacak olduğunu bilseydi ne derdi acaba?

Kendisine yaşlı spermlerin anlattığı hikayelerden işinin ne kadar zor olduğunu anlıyor ve heyecanla kapıların açılacağı ve dış ortama gidecekleri günü bekliyor.

Kahramanımız aynen diğerleri gibi yapısı gereği sıcağı sevmiyor, hatta aralarında aşırı sıcaklardan ölenler bile var.

Kahramanımızın bir ismi olması gerektiğinden ben ona sonradan anlatacağım bazı nedenlerle BEKİR ismini verdim.

Hikayemizin diğer kahramanı olan yumurta hücresinin ne gibi özellikleri var?

Bu hücrecik anne adayının yumurtalığında yaşıyor. Yusyuvarlak ve tostoparlak, irice bir hücre, ama yine de bir kadın zerafetinin tüm inceliklerini taşıyor. Sayıları ancak yüzlerle ifade edilebilecek komşularıyla beraber yumurtalığın içinde yaşamını sürdürüyor. Sperm hücresinin aksine sakin yapılı. Anne adayının henüz kendi annesinin karnında olduğu dönemlerde doğmuş.

Bu kahramanımızın da bir ismi olması gerekiyor. Ona da BERNA ismini verelim, olsun bitsin.

Yumurtalıklarda belli aralıklarla "garip olaylar" meydana geliyor:

Hücrelerden birisi her ayın başında kendi isteği dışında değişime uğruyor. Etrafı birden bir örtüyle kaplanıyor ve bu örtünün içi gün geçtikçe sıvıyla dolup şişiyor ve kocaman bir su kesesi haline geliyor. Buna folikül adını veriyorlar. Sonra bu folikül birden çatlayıp patlıyor ve içindeki hücre yumurtalığı terkediyor. Çok sayıda uzun kolları olan bir yaratık onu yakalıyor ve içine alıyor ve ondan sonra uzunca zaman ondan haber alınamıyor. Sanki bir hastalık gibi. Tecrübeli olanlar ise bu olayın ne anlama geldiğini biliyorlar: Bu bir hastalık değil, değişime uğrayan kişinin görev için seçildiğinin işareti. Bu kişi prensini bulmaya gönderiliyor.

Berna, yapı olarak çok seçici. Kolay kolay herkesi beğenmiyor. "Beni etkileyecek olan erkeğin çok güçlü olması gerekiyor" diyor.

Herkes gibi o da biliyor ki prens aslında çok çok uzaklarda. Belki de o prensle hiç karşılaşamayacak. Çünkü görev için seçildiğinde yumurtalığı terkettiği andan itibaren prensini bulmak için en fazla 24 saati var. Eğer bu esnada hayatının erkeğiyle karşılaşamazsa ölecek...

kolmenın hayırlı olsun sana bebegını getırsın ınsallah canım
olumm bebekkkk
bak henuz dunyaya gelmedıgın ıcın bilmiyorsun ama su dunyada 'sabır' dıye bırsey var.
ve sen gelmedıgın surece bız anne babanın o sabrı fena halde zorlanıyor, sahsen annen olarak ben cok yakında patliciiiimmm
kıymetlı bebek dıyorlar senın gıbı nazlananlara
ama sen hııııc kusura bakma
aynı ikizler5 teyzenın dedıgı gıbı daha 2 yasındayken zulmümüze mutaassır olacaksın!!!
haaa tabı sunu da acıklamak ısterım kiiii
yemin ediyorum ahdımm var
dogdugunda sag elıme bi tüüü yapıp şöle omzumdan elimi gerdirip senin o kücük popona şaplagı atıcam.
işte o kadarrr
aa yeter beee
oyy kuzum ne desem ne desemmm
massallah kuzum
o testıde yapmayaydın ıyıydı daha erkennnn yaa
olsada nasıl cıkcak ıgneye gore bak sen
hadı ınssss halayımızı cekelım
anacım test yapma yapmaa catlıyıvercektım yemınlennn
ama bosver erkendır cıkmamıstır falan fılan
kanda nasıl olsa cıkar

aynen sekerım katılıorummm
bende saydım doktum kendılerıne az once...47

YENI DOGMUS BEBEGIN GUNLUGU

1. Gün
böylesi kötü bir başlangıç beklemiyordum.
oha hortumumu bile kesmişler! meme diye, süt diye birşey varmış. nerden nasıl bulunur bu ya?
hayattan daha 1. Günden soğutacaklar beni.

2. gün
meme buldum ama bundan süt gelmiyor, emiyorum Allah emiyorum, tık yok, süt başka yerde mi? neyse biraz daha emdim geldi, fazla abanınca meme sahibi kişilik bağırdı, ne bağrıyosun açım ben! çok yalnızım be . hayır bişi değil içerdeyken de yalnızdım ama yediğim önümde yemediğim arkamdaydı en azından, bak yine aklıma geldi, hortumu bile kestiler yaa!
uykum geldi yine. zzzzz!

3. gün
memeyi sevdim, bu dünyadaki tek dostlarım bu iki meme. iyi ki varsınız.

4. gün
bugün bir sürü olaylar oldu, gürültü yaptılar, başka biryerlere gittik galiba. memeden ayrılınca bağrıyorum geri geliyor, sonra uyuyorum, uyanıyorum bir bakıyorum meme yok, neyse ama tekrar bağrınca geri geliyor nasılsa. s.çmak da zevkliymiş be, eskiden yapamıyordum.

5. gün
bugün 15 kez kaka yaptım, rekorumu geliştirmeliyim. dikkat ettim de her yaptığımda temizliyorlar, bunu sevdim. dikkatimi çeken bir noktada şu ki, amma koca kafalıyım be arkadaş, ağır mı ağır tutamıyorum şerefsizim, pat o yana, pat bu yana, dikkat etseler bari de çatlatmasak daha ilk günden.

6. gün
avucuma ne verseler hemen tutuyorum, tik gibi birşey, maalesef farkettiler, herkes parmağını veriyor avucuma, mecburen tutuyorum, alemin maymunu oldum iyi mi?
bu arada ne çok uyuyorum ya arkadaş, atamadım şu yorgunluğu, daha çok süt içeyim en iyisi. hayır içtikçe de yoruluyorum o da ayrı, nerde o eski günler, hortumdan geliyordu ne güzel, şimdi em allah em, bak yine aklıma geldi, şerefsizler kesti hortumu yaa.

7. gün
bugün solaryuma girdim, sarılık mı ne ondanmış. yine uykum geldi.

8. gün
biraz daha iyi hissetim kendimi, daha çok süt içiyorum artık. kaka yapma işini de tam alt açma anına denk getiriyorum ki etraf pislensin, eziyet olsun. naapayım ama alt açıkken daha rahat roketleyebiliyorum. kaka yaparken başka birşey daha yapıyorum galiba, anlamaya çalışacağım bakalım.

9. gün
çok fena hıçkırık tutuyor, geçsin diye nefesimi tutayım dedim onu da beceremedim, neyse ki süt içince geçiyor. bu süt her derde devaymış, bugün bunu gördüm.

10. gün
sütten başka birşeyler verdiler, var ya, yeter artık be, tam alışıyordum yine dayadılar başka birşey, hayret bişi ya, vitaminmiyiş neymiş.
bu arada memelerin arasından dün gördüğüm lavuk gündüzleri piyasada yok akşamları geliyor sadece, hadi bakalım hayırlısı.

11. gün
al işte, başladı yine bir arıza. sütten sonra çok feci karnım ağrıyor, böyle Gaz gibi bişi, eğilip bükülüyorum, binbir şekile giriyorum çıkaracağım diye. sırtımı falan sıvazlayın bari be kardeşim.

12. gün
bütün gün gazdan kıvrandım arkadaş ya, bela oldu başıma, yaygarayı bastım ben de. uyutmadım, diktim bunları da hazır asker. sonra bir saldım ki evlere şenlik, akabinde uyudum hemen gerisini hatırlamıyorum

13. gün
annemin suratına s.çtım. tamam utandım biraz da insan bebeği g.tünden öper mi yaa. ayıp oldu di mi? naapıyım abi, neyse fazla kızmadı herhalde.

14. gün
anneme kırmızı renkli birşeyler içiriyorlar, o zaman süt daha bi randımanlı oluyor sanki, böyle tadı da hoşuma gidiyor, şu memelere bir rating aleti taksalar da hangisini sevip hangisini sevmediğimi söyleyebilsem.

15. gün
topuktan kan alıp duruyorlar, metin olayım çok ağlamayayım diyorum ama canım yandı be arkadaş, hayır ondan sonra da hemen süt verince sakinliyorum, kızgınlığım geçiyor, ağız tadıyla asabiyet yaptırmıyorlar, şu memelere karşı biraz daha dikbaşlı durabilsem.

16. gün
şu memeleri çok sevdiğimi bir kez daha anladım, çok seviyorum onları, onlardan ayrılınca içimi bir huzursuzluk kaplıyor, en iyisi onlardan uzaklaştığım anda yaygarayı basayım ben. bugün benden biraz büyük biri geldi yanıma, sevme amaçlı olsa gerek bir geçirdi başım dönüyo hala. sonradan öğrendim kuzenmiş, neyse yazdım kenara intikam alınacak.

17. gün
etrafı daha net seçer oldum, ama el ve Ayak koordinasyonu hala zayıf, memeyi kavrayabiliyorum ancak. bir de bu eller ve ayaklar bana mı ait tam olarak emin değilim, sallıyorum öyle, zevkli birşey. yüze ve gözlere dikkat etmem lazım ama, tırnaklar tehlikeli. diğer yandan annem bugün onları kesmeye çalıştı ama huysuzluk ettim, etmeseydim daha iyi olacaktı galiba, bak çizdik tam gözün altını yine.

18. gün
elime torbalar taktılar, kafaya çarpınca artık acıtmıyor, yara bere de yapmıyor. sanırım onlar da beni seviyor, iyiliğimi düşünüyorlar. aslında hala çıktığım yeri özlüyorum, geri girme imkanım olmaz mı acaba?

19. gun
nihayet o adamin neden eve sadece ak$amlari geldigini anladim megerse bana ve anneme bakmak icin gunduz cali$iyomu$..
aferin gozume girdi $imdi bak!..

20. gün
tabii ya, annemin karnındayken de duyuyordum o adamın sesini sık sık.
ona da ilgi alaka gösterdim, bağırdığımda bazen o alıyor beni kucağına, meme vardır diye saldırdım ama vermedi. bir ara meme açıkken kıstırdım ama emme olayından bir randıman alabilmiş değilim, meme yüzeyi bayağı bir farklı.

21. gün
ben en çok annemi seveyim en iyisi. babamdan pek bir hayır yok. bugün baktım anneme diyor ki
"sustur şu çocuğu", anlamıyorum ya nasılsa, kalbim kırıldı, bir de dün akşam hiç kucağına
almadı. en iyisi trip yapayım ben şimdi

22,gün
annemin memelerini bir tek ben emmiyormuşum. bu gece babamın da emdiğini gördüm. demek ki hayat
kaynağımız bu süt.

23. gün
dikkat ettim de hortumdan kalan son parçanın yerinde yeller esiyor. yeniden bağlarlar diye
hayallerim de suya düşmüş oldu böylece. annem bana sürekli kızım diyor, ne anlama geliyor acaba

24. gün
bugün doktora götürdüler,kilo almışım. doktorum söyledi. tam 2. 56 kg.. vay be.. doğduğum günün tam
iki katı.. kadın her yerimi kurcaladı, ölçtü biçti. hastaneye falan da götürdüler, bir sürü
bekledim, huzursuz oldum hem de. neyse ki arada süt verdiler de moralim düzeldi. akşam yıkandım, bu
sefer suyu iyi ayarlamışlardı çok hoşuma gitti, kurulanırken arıza çıkarmayı ihmal etmedim tabii
ki.

25.gün
şu büyükleri anlamak ne zor
her öğünden sonra yalvar yakar geğirmemi veya osurmamı bekliyorlar. dua eder gibi "hadi bebeğim
gazını çıkar, gazını çıkar, pırt yap" ...
hayır yani, gazı çıkaran ben, rahatlayan onlar, anlayamıyorum

26.gün
bugün insanlar ne kadar tutarsız ve saçma davranıyo bunu anladım.
karşıma geçiyolar, işaret parmaklarını sallayarak bana "hııımmmmm!!!!" yapıyolar,
dudaklarım büzüşüp tam ağlamaya başlayacakken "ay kıyamam!" diyerek kucaklarına alıp
seviyolar
susunca yine aynısını yapıyolar
hatta bunun için seyirci bile topluyolar
delircem ulan

27. gün:
aman allahım..ellerim.. ne harika şeyler ne tarafa dönmelerini istesem o tarafa dönüyorlar.. hey
dostum..bu dünyada hakikaten enteresan şeyler var.. bak mesela parmaklarım hepsi birden dans
ediyorlar sanki günlerdir ya da ben kafayı sıyırıyorum. gece sırf onlarla oynayabilmek için uyandım
biliyor musun..

28.gün
bugün beni yıkarlarken suya kakamı yaptım, halleri çok komikti, ikisinin de üstü başı battı, benim
de üstüm başım battı ama olsun beni bir daha yıkadılar, daha çok suda kalmış oldum, kurulanırken
arıza çıkarmayı ihmal etmedim, annem de hemen süt verdi, moralim yerine geldi

29. gün
bugün uyurken kabus gördüm: memelerde süt bitmisti.

30.gün
artık hayatın sadece meme emmek ve altımı batırmaktan ibaret olmadığını, bide "e e e e e e e
e" diye bişeyin varlığını öğrendim. hayır zoruma giden bunu yaparken beni deli gibi sallıyorlar
içim dışıma çıkıyor valla.

oyyy ben senın gunlugunu yerımmmm
ne tatlı bı yazıymıs buuu

baharım tüm paylaşımların için çok tesekıku ederım kuzum
cok cok hosuma gıttı hepsıı
emegıne saglık

cokkk dogruu tatlım tebrıklerrrrrrrrr

32.gün
burnum tıkalı bugün.. sanırım tombalak beni üşüttü.. akşam annem eve gelince-bu arada annem sadece
akşamları evde oluyor sebebini anlayamadığım bir şekilde- minik bir tüpten burnumdan içeri bir kaç
damla su boca etti.. boğuluyorum sandım önce.. ama sonra rahatça nefes almaya başladım..

40,gün
herkes kırkı çıkmak gibi bir şeyden bahsediyodu, bugün anladım ne olduğunu, bir sürü tuhaf giyimli
insan evde toplandı, biri çıkıp uzuuun uzun bişeyler sölediler, beni içinde yuvarlak, kaskatı
şeylerin bulunduğu bi suda yıkadılar. canım annem o yuvarlak şeyler canımı yakmasın diye ayrı bi
çaba gösterdi, sonra da teker teker herkesin elinde dolaştım. yine salak salak mimikler yaptılar.
umarım bir daha böyle bi gün yaşamam,korkunçttu ...

45.gün
fazla süt bünyeye iyi gelmiyormuş, feci kustum, üstümdekiler ıslandı, bağırıyorum gelip şebeklik
yapıyorlar, ayıp olmasın diye susunca da gidiyorlar, ben de tekrar bağrıyorum bu sefer de "bu çocuk
çok şımardı hep yanında kalalım istiyor" diyorlar. kalkıp kafa da atamıyorum, üşüdüm ya, üstüm başım
ıslak kaldı.

48.gün
etrafıma gelen insanlar "hadi hede de", "hödö de", "gül bakayım" gibisinden şeyler söyleyip
duruyolar, bıktım artık ya... ama bugün yapacağımı yaptım, öyle diyenlerden birinin kucağındayken
kakamı yaptım. kadın kokuyu alınca anneme resmen fırlattı beni. kurtulmanın yolunu buldum. yaşasın
kötülük!!!

49.gün
annem beni "masaj yapacağım" diye bir güzel mıncıkladı, cıvık cıvık yağın içine soktu, bağrındım ama
"sağlığın için gerekli bebeğim" dedi ve devam etti, e o kadar mıncıklayınca da kustum haliyle, bu
sefer de kızdı, sanki benim suçum.

50.gün
ana kucağı denen bir yere oturttular beni, samimi söyleyeyim rahat ama bir yere kadar, ses
çıkarmadım diye saatlerle içinde bıraktılar, belim koptu, bağlamışlar bir de çıkamadım, gerçi
bağlamasalar da çıkmazdım. bir de kıvranma/gaz çıkarma hareketimi yaparken başıma taktıkları şapka
gözümü kapatıyor bunun içindeyken, hoşuma gitmiyor etrafa bakamıyorum. sonradan öğrendim ki bunun da
içinden çıkmak için bağırmak gerekiyormuş.

51.gün
ye, iç, sıç, uyu... ne büyük bir kısırdöngü" ...
prrttzzzz... aha işte yine sıçtık....

52.gün
bugun uyandım ağladım herkes uyandı. karnımı doyurdular. sonra altıma işedim, değiştirdiler. sonra
karnımı doyurdular. bu sefer de altıma sıçtım tabiki değiştirdiler. sora memeye yumuldum. sonra
altıma hem sıçtım hem de işedim, değiştirdiler. bir de gün boyu bana tuhaf tuhaf hareketler yapıp
güldüler, hepsi mal bunların. büyüyünce gösteririm be onlara

55,gün
doktora gittik yine iğne vurdu, tamam dedik, fazla ses etmedik ama sonra tuttuğu gibi soktu fitili.
ayıptır günahtır, daha sabi sübyana yapılmaz bu beeee

yaşım 30 canım eşimde varikosel ve buna bağlı sperm problemi çıktı.3 ay oldu ameliyatımızı olalı.eğer 3 ay daha gelmezse bebiş bizde başlayacağız.eşimin tedavisi biraz aksattı bizi

baharım tüm paylaşımların için çok tesekıku ederım kuzum
cok cok hosuma gıttı hepsıı
emegıne saglık

ne demek canım biraz kafamız dağılsın bakın veletler neler düşünüyormuş meğer.
ben bu yazıları her okuduğumda acaip gülerimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…