Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
artık bu ay ateş ölçme yok malum
arada gelir yazarım yine tedavi hakkında
inşallah pozitifi görür da müjde veririm yılbaşında size

canım bir dahaki menslere bakacağız artık, senden çok ümitliydim, ateşin süper gidiyordu, Allah sağlık versin uzun ömür versin hepsi olur canım, içini rahat tut

bende bi 9 ay korunmak zorunda kaldım kafamdan biraz çıkmıştı en azından stresi yoktu çatladı m oldu mu yükseldi mi düştü mü diye
ama yine de insanın içinde bir dert oturuyo gitmiyor ki
2-3 ay doğal denedim işte yine olmuyor allah tüp tedavisini vesile kılmış olsa keşke
allah hepimizi bu yoldan kurtarsın sefasını sürebileceğimiz hayırlı sağlıklı evlatlar versin en başta sağlık versin ne diyim

olabilir canım epey düşüş olmuş ateşinde, yarın ve sonraki günler dikkatli ölç sanki yükselecek gibi :) sonra da ver elini yumyum :)

canım bir dahaki menslere bakacağız artık, senden çok ümitliydim, ateşin süper gidiyordu, Allah sağlık versin uzun ömür versin hepsi olur canım, içini rahat tut

sağolasın canım
ben artık doğal denemeyi bırakıyorum
allah yüzüme baksa da tüple gelse bebek(ler)im

sağolasın canım
ben artık doğal denemeyi bırakıyorum
allah yüzüme baksa da tüple gelse bebek(ler)im

tüple olsun, doğal yolla olsun, iğnelerle olsun, geç olsun, temiz olsun, bizim olsun hem belki çifter çifter gelir seninkiler canım :) Allah sana daha iyisini vermek için bekletiyor belki de :)

Son düzenleme:
kızlar diyorum ki acaba çok mu kafaya takıyorum ben bu ateş ölçme işini ve bebek işini
DPO3 teyim ama başladı benim hayali kasık ağrılarım ya şaka gibi
kendi kendime kasık ağrısı yaratıyorum psikolojik.
DPO3 te de kasık ağrır mı? Ne dersiniz kendi kendime umutlanmaya yer arıyorum ya (

hep aynı

Rabbim daha fazla bekletmesin..

üffffffff evet ne sıkıcı bi gece bu geceeee

aynı şeyi ben de düşündüm..
ikizler hamile olaydı bayram yerine döndüydü bura..

ikizler regl oldu.
benim yımırta yok..
sen daha çalışmalara bile başlamadın...

çok sıkıcı

aynı şeyi ben de düşündüm..
ikizler hamile olaydı bayram yerine döndüydü bura..

ikizler regl oldu.
benim yımırta yok..
sen daha çalışmalara bile başlamadın...

çok sıkıcı

evet yaaa.bu haberin hüznü çöktü hepimize.
şimdi burası çok kalabalık olabilirdi ama kısmet inşallah oda olacak yakında.
azönce kendi hamile haberimi verdiğim günleri okudum.
orda da yazmışım en yakında sizlerinde haberini alıcam diye ve öylede oldu gerçekten.
nuradamladan sonra ben kalmıştım ve benden sonra bi sürü arkadaşımızın haberini aldım.
özellikle eylül ayıydı sanırım ne kadar çok gebe haberi alıp sevinmiştik.
inşallah tekrar bol hamiş haberli günlere dönerizzz

ve ben bi tek deryaya yetişebilmiştim.
ne senin ne de everynin haberini alamamıştım.

İnşallah dediğin gibi olur canım..
inşallah hepimiz için çok yakındır hamileliklerimiz bizlerde diğer arkadaşlar gibi kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi

aminnn inşallahhhh.

kızlar merhaba...uzun süredir pek gelmiyorum gelsem de yazıyorum okuyorum geciyorum.bu aralar böleyim biraz.şimdi de sadece okuyortdun ama dayanamadım...kız every senin bebek ne zaman cinsiyet degiştirdi?almina kızım sağlıkla gel yazmıştın en son.şok oldum bende pzt günü doktora gidicem.eşim çapadan sorun yoktur raporunu aldı.morfoloji sıfır ama önemsemiyorlar onu.bende anlamadım.bir sonraki adete aşılama için start verecegiz...

kızlar merhaba...uzun süredir pek gelmiyorum gelsem de yazıyorum okuyorum geciyorum.bu aralar böleyim biraz.şimdi de sadece okuyortdun ama dayanamadım...kız every senin bebek ne zaman cinsiyet degiştirdi?almina kızım sağlıkla gel yazmıştın en son.şok oldum bende pzt günü doktora gidicem.eşim çapadan sorun yoktur raporunu aldı.morfoloji sıfır ama önemsemiyorlar onu.bende anlamadım.bir sonraki adete aşılama için start verecegiz...

aşk olsun kızlar ben varım DPO 3 teyim daha umut vaadediyorum

aşılama bebeğine vesile olsun inşallah nazımm.
özledim senii

merhaba canım
tr'ye gelince kızım oglus oldu aslında tek hata 12.haftada kesin konusan doktorda cok erkenden kız demisti

umut vaadeden bi sürü arkadaşımız var seninle birlikte
ama biz bugün aldığımız üzücü haberden dolayı böyleyiz genel değil yani.

anlıyorum canım, ben ateş tablom çok saçma sapan diye ironi yapmıştım ümit vaadediyorum diye, bir nevi ateş tablomla dalga geçiyorum kendi çapımda, hiçbirimiz ümitsizliğe kapılmayalım istiyorum ben sadece.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…