Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ayy yaa umutlandırmayın benı ole spermler kotuymus ama ılk asılamada tutmus dıe. ben hemen kaptırıyom kendımı karanfıl yaa, sonrada cok uzuluyorum. su kıcı kırık catlatma ıgnelı tedavıde bile negatıfı gorunce 3 gun kapandım agladım yaaa.
şimdi ama işte gelde bunları duyup umutlanma
doktorunun dedıklerıne ve yumurtalarına cok sasırdım kız
yanı acaba sendekı yumurtalardakı durumu farkedıp de oncelıgı onlara verdıgı ıcınmı spermlerle ılgılenmedı acaba?
ama senın ates tablolarına bakıldıgında hıc bu bahsettıgın gıbı bır durum olusmuyordu ya, belkı de bu aylıktır senın yumosların bu hali olamaz mı?
peki ne yapacaksın şimdi, ilac takip vs olacakmı bu ay?

tedavin hayırlı olsun canımm
aşılama tedavisi mi yoksa tüpe mi geçtin
hangisiyse artık umarım bebeğini getirir sana

hiç aşılama denemedik biz
direk tüp başladık
bizim için aşılama sadece zaman ve para kaybı gibi geliyor
benim zaten tüpün biri sorunlu
yumoş bakalım geçebiliyor mu ki tüpten aşılama yapalım dedim veeee e tüp başladım

hadi hayırlı olsun tedavin canım.
öyleyse seni de ocak gebelerine alıyoruzzz inşallahh

hayırlara vesile olsun ki
bu ay bir sürü tedaviye giren arkadasımız var
ikizler funda ecrın ben....
karanfılede aşı denmiş...

baharım totemine bayıldımmmm

ikizler dualarımız seninle canım ikizlerin gelsin inşallah...

şenaycım..
sanırım bu ay böyle çünkü bi 6 ay önce kadar da benim eski doktorum yumurta yok demişti saçma sapan bi tablom olmuştu.

aşılamada, klomenlerde çok güzel yumurtalarım vardı ve o aylar çok güzeldi tablolar..

ama benim bünyenin sapıttığı kesin geçen ay da 21. gün çatladım çünkü.
ortalamam 16 oysa.

biz diğer topiğimizde de yapmıştık çoğumuza tutmuştu

kızlar ben en son 19 ekimde Adet oldum.35 günde bir oluyordum ama bu ay olmadım.2 hafta oldu tamı tamına bugün ama testte yaptım bişey yok.eğer hasta olursam bende ateş ölçmeyi deneyecem.ovülasyon testini denedim ama tutmadı.ben geçen sene eylülde preeklampsiden 27 haftalık kızımı kaybettim.kan pıhtılaşmasıda çıktı.

40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablom

kızlar ben en son 19 ekimde Adet oldum.35 günde bir oluyordum ama bu ay olmadım.2 hafta oldu tamı tamına bugün ama testte yaptım bişey yok.eğer hasta olursam bende ateş ölçmeyi deneyecem.ovülasyon testini denedim ama tutmadı.ben geçen sene eylülde preeklampsiden 27 haftalık kızımı kaybettim.kan pıhtılaşmasıda çıktı.

40f3af Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tablom tabi daha boş benide ekler misiniz tabloya

s.a. canlar nasılsınız yaaa özledim sizi ben giremiyorum hiç nete yaklaşık bir haftadır ağır grip geçiriyorum en son dün akşam dayanamayıp acile gittik serum verdiler sadece hala kafamı zor tutuyorum yerinde :)

öncelikle başın saolsun canımm .allah bir daha yaşatmasınn
adet olmak için doktora gittinmi bi sorun varmı yokmu baktırsaydın keşke
en azından söktürücü falan kullanırdın.
tabloya ekleyen arkadaş bu aralar çok sık giremiyor aama gelince ekler.
ateş ölçme yöntemi sana da uğurlu gelir umarım

geçmiş olsun canımm gripp üfff nefret ediyorum bende yeni atlattımm :2:
ballı limonlu ılık su iç iyi gelir.birde viks iyi geliyor.(şeno saolsun)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…