sağolasın canım ağzına sağlıkkoldan da oluyor göbüştende ben göbüşten yapmıştım...
ben istanbuldasın sanmıştımda o yzden sormuştum cnm hadi hayılrısı güzel haberi verirsin ateşin ikiz gebesi yok sanırım en azından ben denk gelmedim senden alırız çift bebiş haberinide ozman inşallah...
sağolasın canım ağzına sağlık
göbüşten her türlü yaparım
inşallah sağlıklı gebelik olacaksa ikiz de olabilir tabi :)
sizler beni böyle yaptınız anacım napimrabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah...süreçte neler yaşadın burdan yazarsan bizede blgi olur kısa protokolmü kaç dozla başladn ?
aferim sana böle ol işte..
biz senle ocak gebesi olcaz hatta batlarımızda yakın bnmde 5 ocak
totem işi çoğu zman tutar bakakta görek
sağolasın baharımm yaa hakkaten zor grip Allah daha beter hastalık vermesin siz nasılsınız çok giremeyince haberim yok bi şeyden yeni olaylar oldu mu :
canım sıkılıyorrr
sen nörüyonnnnn
Geçen aya göre kesin yumurtladın sana demiştim demek istemiyorum
canım bugün hariç 3 gündür çalışma var aralıksız :))) ha bugün ha yarın derken yaptık işte :) bugün ara verdik yarın kısmet :))) inşallah bu ay gelir meleğimiz...şuan yumurtlama gözükmüyor ama geçen ay 18. gün yumurtlamışsın(tablo 17 demiş ama bence 18)
o yüzden çalışmalara başla derim bugün itibari ile gün aşırı sonu bebiş olsun inşalah..
Bugün ateşim yükselmeye devam ediyor.Heyecandan yerimde duramıyorum ölçtüğümden beri.İşe falan koşa koşa geldim.408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Ne diyorsunuz umut varmı bende bu ay? Yerleşme düşüşü olabilir mi son yaşadığım?
günaydın canım maşallah tablon gayet iyi gidiyorbiliyorsun zaten ben en başında onun yerleşme düşüşü olabileceğini söylemiştim inşallah da öledir bebeğin seninledir inşallah
Zaten sen soktun kafama yerleşme düşüşünü kıızz..Bilmiyordum önceden bunu ben.Üzülmüştüm bu niye düştü diye.Sabahki heyecanımı bi görseniz gülersiniz halime.Adamı uyandırmayım diye sessizce sevinyiorum yüksek çıktı diye:) Heyecan dolu sabahlar yaşıyorum anlayacağın 2 gündür :)) Allahım devamını da getirsin hayırlı bebeklerimin habercisi olarak...
Sen ne yapıyorsun?Gidecekmisin bugün kana?
canım inşallah kavuşursun bebişlerine...ben gitcem ama hiçbişey hissetmiyorum yani gitcem kan vercem sırf ilaçlarıma başlayabilmek için durumdan emin olmak için ama bence negatif çıkcak öle hissediyorum hiç içimde hamile olduğuma dair bi his yok bakalım tatlım ya hayırlısı saat en geç 4 4çeyrek gb haberi vermi olurum diye düşünüyorum inşallah
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar adetim başlamadı geceden beri tık yok, sabahta ateşim yine yükselmiş, ama gelecek biliyorum tamamen gelince başladığını gösteririm diye dünkünü yeniden lekelenme olarak işaretledim......
yok canım gündüz kahverengiydi fakat akşam kırmızıydı günlük pedi bile kirletmedi ve dahada gelen giden olmayınca tam başlayınca işaretliycem , umut kalmadı canım bu ay için gelecek ayın hesaplarını yapmaya başladım................Dünkü lekelenme az ve kahverengimsi ise yerleşme de olabilir.Adete yakın oluyor biliyorsun yerleşme kanaması.Ateşinde yüksek.Bence ümidini kaybetme daha erken...
yok canım gündüz kahverengiydi fakat akşam kırmızıydı günlük pedi bile kirletmedi ve dahada gelen giden olmayınca tam başlayınca işaretliycem , umut kalmadı canım bu ay için gelecek ayın hesaplarını yapmaya başladım................
3 gün kaldı, benim bir süredir düzensiz canım , geçen ayda 32. gün lekelendim 34 te anca adet olmuşturm, bu ay benden geçti, tamda ateş ölçmenin en eglenceli kısmına gelmiştim hevesim kursağımda kaldıBence devamının gelmemesi güzel bi haber.BAT ne zaman?
3 gün kaldı, benim bir süredir düzensiz canım , geçen ayda 32. gün lekelendim 34 te anca adet olmuşturm, bu ay benden geçti, tamda ateş ölçmenin en eglenceli kısmına gelmiştim hevesim kursağımda kaldı
benimde ilk ayım ateş ölçmede anladığım söylenemez ama yükselişe geçmiş inşallah böyle devam ederDüzensizlik vücudun gebeliğe hazırlık yapmasının işaretiymiş.Doktorum söyledi..Tam adet yaşamadan kırılmasın hevesin.Gelmedi devamı diyorsun.Bence umudunu yitirme daha.İnşallah devamı gelmez de hamilelik yaşamaya başlarsın bu ay..Tablodan anlarsan benimkine de bakarmısın? 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Bata 7 gün kaldı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?