s.a. canlar nasılsınız yaaa özledim sizi ben giremiyorum hiç nete yaklaşık bir haftadır ağır grip geçiriyorum en son dün akşam dayanamayıp acile gittik serum verdiler sadece hala kafamı zor tutuyorum yerinde :)
öncelikle başın saolsun canımm .allah bir daha yaşatmasınn
adet olmak için doktora gittinmi bi sorun varmı yokmu baktırsaydın keşke
en azından söktürücü falan kullanırdın.
tabloya ekleyen arkadaş bu aralar çok sık giremiyor aama gelince ekler.
ateş ölçme yöntemi sana da uğurlu gelir umarım
kızlar muhabbetinizi balla kestim ama döngümü 32 den 26 ya düşürmeye çalışıyorum ama bir türlü kaydetmiyo neden olmaz :44::44:
rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah...süreçte neler yaşadın burdan yazarsan bizede blgi olur kısa protokolmü kaç dozla başladn ?bende tedavi başladı kızlar dua edin bebek olsun
ben bugün adet oldum canımm
kendimden umutluyum ama bi kere hamile kaldığım için değil.
umutsuz olursam hiç olmayacağını düşündüğüm için
artık inşallah pozitif olucam
herkese karşı pozitif olduğum gibi kendimede olucam inşallah
çünkü bi kaç arkadaşımdan fena fırça yedim
en yakın zamanda her şey hepimiz için güzel olucakkkk
senin için açıkçası bende umutluyum sona doğru yaklaşıyorsun benceee
inşallah o yakın zaman bu aydır.
ve ben bu ay totem yapıyorum en az 5 gebe diyorummm aralık bitene dek 5gebe çıkacak.
bende ocakta gebelik haberimi vericem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
pervane geçmiş olsun canım..
kızlar görümcem geliyo tüm geçmişi silmem lazım :111:
rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah...süreçte neler yaşadın burdan yazarsan bizede blgi olur kısa protokolmü kaç dozla başladn ?
inan kısa mı uzun mı hiç bişey sormadım bilmiyorum gerekli olsaydı bana söylerlerdi diye düşünüyorum hiç bişey sormuyorum
kaç dozla derken ilaçların dozunu mu soruyosun? mesela gonal f 400 ve merional le başladık
adetin 21. günü lucrinle başlamak veya doğum kontorl hapı kullanmak yumurtaları baskılama için gerçi bunlar genelde ovulasyon sorunu yaşayanlarda uygulanıyor ama her hastaya uygulanmıyor..
gonalf ye başladıysan zaten kısa protokoldür günlük dozunu sormuştum cnm mesela ben aşılamalarımda puregon 300 le günde 40 dozla başlamıştım ..
adetin 2. günü gonal f 450 den 225 mg bir de merional vuruyorum kısa mı oluyo bu şimdi ne kadar kısapekiiii
hemen 10 gün sonra toplayacaklar o zaman yumoşları
aleyküm selam canım.geçmiş olsun.bende yeni yeni oluyorum.hamile kalanlar hep bi grip oluyo zaten.bebişi tutim derken vucut yorgun düşüyo bağışıklığı azalıyo herhal.serumu yedinse toplarsın bi iki güne inşallah
pervane geçmiş olsun canım..
kızlar görümcem geliyo tüm geçmişi silmem lazım :111:
kısa protokol cnm evt..
valla ne zaman toplarlar tammen yumoşların keyfine kalmış ama 14 .günü geçmez bence ...
kendinmi yapıyorsun iğnelerini ..
kendim yaptım gidip hemşire peşinde mi koşucam herkes nasıl yapıyor dedim ya allah dedim batırdım
iyi yapmışsın valla ben önceki tedavilerimde ovitrel için koştuğuma bile pişman oldum son iki tanesini kendim yapmıştım...çok soru sordum ama hngi merkezde yaptırıyorsun?
ovitrel nereden yapılıyor oda var bende aldım ama şu an kullanmıyorum kalçaysa yapamam elim yetişmez
önemli değil canım sorabilirsin tabiki
izmir kent de
Geçen aya göre kesin yumurtladın sana demiştim demek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?