Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar muhabbetinizi balla kestim ama döngümü 32 den 26 ya düşürmeye çalışıyorum ama bir türlü kaydetmiyo neden olmaz :44::44:

aleyküm selam canım.geçmiş olsun.bende yeni yeni oluyorum.hamile kalanlar hep bi grip oluyo zaten.bebişi tutim derken vucut yorgun düşüyo bağışıklığı azalıyo herhal.serumu yedinse toplarsın bi iki güne inşallah

inşallah uğurlu gelir.
geçen adet olduktan sonra ara lekelenmelerim oldu belki ondan geçikmiştir.17 kasımda gitmiştim doktora yumurtalığın büyümüş demişti belki geç çatlama olmuşdur...

pervane geçmiş olsun canım..

kızlar görümcem geliyo tüm geçmişi silmem lazım :111:

kızlar muhabbetinizi balla kestim ama döngümü 32 den 26 ya düşürmeye çalışıyorum ama bir türlü kaydetmiyo neden olmaz :44::44:

canım yanlışsam düzeltsinler ama sen her ay verilerini girdikçe sistem zaten hesaplıyor döngünün kaç gün olduğunu.yani sen değiştirmesende o değişicek zaten.tabi ortalamasını alıcak.

bende tedavi başladı kızlar dua edin bebek olsun
rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah...süreçte neler yaşadın burdan yazarsan bizede blgi olur kısa protokolmü kaç dozla başladn ?

aferim sana böle ol işte..
biz senle ocak gebesi olcaz hatta batlarımızda yakın bnmde 5 ocak
totem işi çoğu zman tutar bakakta görek

sağolasın baharımm yaa hakkaten zor grip Allah daha beter hastalık vermesin siz nasılsınız çok giremeyince haberim yok bi şeyden yeni olaylar oldu mu :

rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah...süreçte neler yaşadın burdan yazarsan bizede blgi olur kısa protokolmü kaç dozla başladn ?

inan kısa mı uzun mı hiç bişey sormadım bilmiyorum gerekli olsaydı bana söylerlerdi diye düşünüyorum hiç bişey sormuyorum
kaç dozla derken ilaçların dozunu mu soruyosun? mesela gonal f 450 ve merional le başladık

Son düzenleme:

adetin 21. günü lucrinle başlamak veya doğum kontorl hapı kullanmak yumurtaları baskılama için gerçi bunlar genelde ovulasyon sorunu yaşayanlarda uygulanıyor ama her hastaya uygulanmıyor..
gonalf ye başladıysan zaten kısa protokoldür günlük dozunu sormuştum cnm mesela ben aşılamalarımda puregon 300 le günde 40 dozla başlamıştım ..

adetin 2. günü gonal f 450 den 225 mg bir de merional vuruyorum kısa mı oluyo bu şimdi ne kadar kısa pekiiii
hemen 10 gün sonra toplayacaklar o zaman yumoşları

adetin 2. günü gonal f 450 den 225 mg bir de merional vuruyorum kısa mı oluyo bu şimdi ne kadar kısa pekiiii
hemen 10 gün sonra toplayacaklar o zaman yumoşları

kısa protokol cnm evt..
valla ne zaman toplarlar tammen yumoşların keyfine kalmış ama 14 .günü geçmez bence ...
kendinmi yapıyorsun iğnelerini ..

sağolasın canım evet dediğin gibi hamilelikten de olabilirde benim bünye normaldede çok zayıftır inş. bi daha yaşamam

pervane geçmiş olsun canım..

kızlar görümcem geliyo tüm geçmişi silmem lazım :111:

canım karanfilcem teşekkür ederim sen nasılsın peki gerçi görümcen geliyormuş işin vardır sonra yazarsın :)

kısa protokol cnm evt..
valla ne zaman toplarlar tammen yumoşların keyfine kalmış ama 14 .günü geçmez bence ...
kendinmi yapıyorsun iğnelerini ..

kendim yaptım gidip hemşire peşinde mi koşucam herkes nasıl yapıyor dedim ya allah dedim batırdım

kendim yaptım gidip hemşire peşinde mi koşucam herkes nasıl yapıyor dedim ya allah dedim batırdım

iyi yapmışsın valla ben önceki tedavilerimde ovitrel için koştuğuma bile pişman oldum son iki tanesini kendim yapmıştım...çok soru sordum ama hngi merkezde yaptırıyorsun?

iyi yapmışsın valla ben önceki tedavilerimde ovitrel için koştuğuma bile pişman oldum son iki tanesini kendim yapmıştım...çok soru sordum ama hngi merkezde yaptırıyorsun?

ovitrel nereden yapılıyor oda var bende aldım ama şu an kullanmıyorum kalçaysa yapamam elim yetişmez
önemli değil canım sorabilirsin tabiki

izmir kent de

ovitrel nereden yapılıyor oda var bende aldım ama şu an kullanmıyorum kalçaysa yapamam elim yetişmez
önemli değil canım sorabilirsin tabiki

izmir kent de

koldan da oluyor göbüştende ben göbüşten yapmıştım...
ben istanbuldasın sanmıştımda o yzden sormuştum cnm hadi hayılrısı güzel haberi verirsin ateşin ikiz gebesi yok sanırım en azından ben denk gelmedim senden alırız çift bebiş haberinide ozman inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…