- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
kızım yüzüm güldü sayende içim umutla doldu kadrimde yazan aşak sonunda bizi buldu dicez gel de söle yahuuuuuuu kutlamaya mı gitti naptı unuttu bizi
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 138 kızlar 138 miniğim büyüyor Allah'ın izniyle
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 138 kızlar 138 miniğim büyüyor Allah'ın izniyle
nasıl değerim kızlar 138
nasıl değerim kızlar 138
every cim iyi akşamlar.madem herkes uğuruna inanıyo beni de listeye eklermisin?ben daha listede bile yokum.bat 25 aralık
kizlar ekledim simdi
gozumden kacan varsa yazsin yeniden
bundan sonra daha sIk girerim gelisme var mi topicte ??
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:Alllahhıımmmm nazarlardan korusun seni ve miniğini....Darısı başıma.....Dualarında unutmuyorsun değil mi benii?:26:geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 138 kızlar 138 miniğim büyüyor Allah'ın izniyle
kizlar ekledim simdi
gozumden kacan varsa yazsin yeniden
bundan sonra daha sIk girerim gelisme var mi topicte ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?