Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 138 kızlar 138 miniğim büyüyor Allah'ın izniyle

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 138 kızlar 138 miniğim büyüyor Allah'ın izniyle

heyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo canımmmmm hamişmisinnnn çooookkkk sevindimmmm Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaahhhhh darısı başımızaaaaaaaaaaaaaaaaa

ohhh beeee rahatladıkkkk
cok sukurrrr
massallah canım cok guzel artmıs degerın
gozun aydınnnn
haydı halaya

canım çok sevindim.bak geldi güzel günler...ne kadar umutsuzkonuşuyordun..Rbbime şükürler olsun.darısı bizlere olsun inşallah......

:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:Alllahhıımmmm nazarlardan korusun seni ve miniğini....Darısı başıma.....Dualarında unutmuyorsun değil mi benii?:26:
kizlar ekledim simdi

gozumden kacan varsa yazsin yeniden
bundan sonra daha sIk girerim gelisme var mi topicte ??

Ben varmıyım listede?15 Aralık....

canım, tebrikler yaa çok sevindim :)
herkese halay çektirdin vallahi hay sen çok yaşa lilliiii

Son düzenleme:
kızlar çok hasta olduğumdan fazla kalamıyorum doktoradedim sizilaç vermiştiniz ama ben içmedim c.tesi test yaptımpozitifti dedim hani nerde testin dedi yok dedim çıktı alamadım değerim 31 di dedim ne dese beğenirsiniz hatun bana adet söktürücü vermiş içseydşn de bişey olmazdı ama içmemen iyiolmuş test yapalım bakalım değerin artmışmı ne kadar olmuş 40 mi 60 mı dedi hastalığım için de h,ç birilaç kullanamazsın dedi bol bol dinlenme meyve dedi hepinize tekrar teşekkür ederim iyi yanımdasınız ve hep duamdasınız Rabbim en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah tüm yüreğimle söylüyorum

hepiminize ayrı ayrı teşekkür ederim ama bilhassa bana ısrar eden beni umutlandıran ayşeye ve berine Rabbim herşeyi gönlünüzegöre nasip etsin inşallah berinecim sana kolay bi doğum sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim ayşecim sanada en yakın zamanda bebiş nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…