kızlar çok hasta olduğumdan fazla kalamıyorum doktoradedim sizilaç vermiştiniz ama ben içmedim c.tesi test yaptımpozitifti dedim hani nerde testin dedi yok dedim çıktı alamadım değerim 31 di dedim ne dese beğenirsiniz hatun bana adet söktürücü vermiş içseydşn de bişey olmazdı ama içmemen iyiolmuş test yapalım bakalım değerin artmışmı ne kadar olmuş 40 mi 60 mı dedi hastalığım için de h,ç birilaç kullanamazsın dedi bol bol dinlenme meyve dedi hepinize tekrar teşekkür ederim iyi yanımdasınız ve hep duamdasınız Rabbim en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah tüm yüreğimle söylüyorum
benim de üstüme birkaçyüz erkek koşsa ben de nazlanırdım herhallütfen birisi su yımırtaya fazla naz asık usandırır lafını hatırlatabilir mii
hepiminize ayrı ayrı teşekkür ederim ama bilhassa bana ısrar eden beni umutlandıran ayşeye ve berine Rabbim herşeyi gönlünüzegöre nasip etsin inşallah berinecim sana kolay bi doğum sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim ayşecim sanada en yakın zamanda bebiş nasip etsin inşallah
kızlar günaydın.........
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugün 0,1 derece arttı ateşim ben acaba benim yeni ay başlamış olabilir mi , benim adet bu ay lekelenme şeklinde mi oldu bugün hiç bişey yok çünkü ,
kızlar çok hasta olduğumdan fazla kalamıyorum doktoradedim sizilaç vermiştiniz ama ben içmedim c.tesi test yaptımpozitifti dedim hani nerde testin dedi yok dedim çıktı alamadım değerim 31 di dedim ne dese beğenirsiniz hatun bana adet söktürücü vermiş içseydşn de bişey olmazdı ama içmemen iyiolmuş test yapalım bakalım değerin artmışmı ne kadar olmuş 40 mi 60 mı dedi hastalığım için de h,ç birilaç kullanamazsın dedi bol bol dinlenme meyve dedi hepinize tekrar teşekkür ederim iyi yanımdasınız ve hep duamdasınız Rabbim en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah tüm yüreğimle söylüyorum
kızlar günaydın.........
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com bugün 0,1 derece arttı ateşim ben acaba benim yeni ay başlamış olabilir mi , benim adet bu ay lekelenme şeklinde mi oldu bugün hiç bişey yok çünkü ,
belki yerleşme kanamasıdır gördüğün.1-2 gün sürüp kesilirse ve azsa yerleşmedir.adet döneminde görülür.
normalde boylemi olur ? Eger ilk defa ise bazi hamileler adet donemini lekelenme tarzinda geciriyor. Test yaptinmi ?
kizlar ekledim simdi
gozumden kacan varsa yazsin yeniden
bundan sonra daha sIk girerim gelisme var mi topicte ??
nasıl değerim kızlar 138
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?