Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canııım çok geçmiiiş olsun. Allah şifa versin. çoook dua et liliii

ben bu topiğe yeni geldim arkadaşım ama sevindim adına.İnşallah sağlıkla sağlıklıca sağsalim alırsın bebeğini kucağına...

llium canım degerın super masallah sana ve bebegıne.
yüzümüzü güldürdün.
ne muthıs bırsey bu yaaa.
hepimizin gözu aydın

lütfen birisi su yımırtaya fazla naz asık usandırır lafını hatırlatabilir mii
benim de üstüme birkaçyüz erkek koşsa ben de nazlanırdım herhal
işin şakası da bu yumurtaların burnu pek büyük galiba
bi sperm yumurtanın yanında gökdelenin yanındaki insan gibi oluyormuş

Canım benim.Gönülden bi dua nelere değmezki.Sağsalim kucağına alırsın inşallah bebeğini.Benim de tek dalım bu 408838 Ovulation charts on FertilityFriend.com Düşmedi çok şükür bugünde...Bugünkü testim negatif olsa da umudum bitmedi.Üzülmedim

canım tebrikler çook sevindim valla sırf senden haber varmı diye girdim bugun kk ya allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. buarada dr nasıl der sana sorun olmazdı ilacı içseydin diye bana doktorum zamanında eger içersen almak zorundayız demişti de baya uzun sure içirmemişti ilacı neyse geçti gitti kendine dikkat et hastaymıssında yat dinlen bol bol tez zamanda iyleşirsin umarım

normalde boylemi olur ? Eger ilk defa ise bazi hamileler adet donemini lekelenme tarzinda geciriyor. Test yaptinmi ?

adetim 5-6 aydır garip günüm gelip geçtimi bilmiyorum ama lekelenmem adetten bir gün önce olurdu böyle 4 gün sürmemişti hiç ...bugün soğuk algınlığım hat safhaya ulaşınca doktora gittim kanda verdim , sonuca göre ilaç kullancam eşim ağrı kesici bile aldırtmadı akşam , en çokta ona üzülyom benden çok o ümitli yok ümitlenme desemde

maşallah değerine ve bebeğine canım
Artık gönlün rahat rahat hamileyim diyebilirsin
1 haftaya kadar da keseyi görürsün nasipse,
Allah kucağında göstersin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…