fundacım bahara katılıyorum bi test yapsan
funda peki bu ilacı kullanıp da yine de adetin geciktiği oldu mu??
veeeen önemlisi böyle pembe akıntın geldiği oldu mu..
inan ki en belirgin belirti yerleşme kanaması
ayy kızlarr inanki hiç içimden test yapmak gelmiyor.. yumurtalamamışımdır bile ben yaaateşimide sırf adet gelicekmi diye felan arada baktım .. bide şey oldu sahi 4-5 gün önce adet gelicek gibi pembe bir akıntı geldi ama bi kere oda peçeteye silince.. bende adet geliyo felan diye düşündüm..ama gelmedi..
kızlar kimse yok mu???
bugün bi sürü kişi evlenmiştir.
bi sürü sezeryan doğum olmuştur..
evet haberlerde toplu nikahlar falan vardı.
bi sürü de bebek gösterdiler yeni doğan
amaç unutulmayacak bi tarih olmasıymış
unutan her türlü unutur
Canim transfer bu cuma yada pazar olacak insallah.guzel dileklerin icin sagol.umarim senin de donmuslarin tutar.cok zor bu surecler.Allah hepimizin yardimcisi olsun...Canım hayırlı olsun tedavin. İnşallah ilk denemende tutunur bebişlerin! Ateş ölçemeyeceksin malasef çünkü progesteron alacaksın ve o hem adet olmanı engelleyecek hem de ateşini hep yüksek tutacak. Zaten transferden 10 gün sonra öğreniyorsun. Geçen pazar mı oldu transferin?:
Evet canim fiyat oldukca uygun.krugeri kizilay yapiyor.bizim erkek infertilitesi oldugu icin laboratuar sartlari cok onemliydi.kizilay bu konuda oldukca iyi.ama her sey Allah tan olacagi varsa her sekilde oluyor.senin icine sinen doktor olmasi cook onemli.istersen bi git gorus kizilayda ilk gorusme ucretsiz bildigim kadariyla.çok uygunmuş fiyat canım..
ben eurofertil düşünüyordum orada rapor geçmiyor.
ama şimdiki doktoru seversem tıp da olabilir.
eee o zaman burda krugeri hangi hastane yapıyor
euro str.
başkent meusc
tıp who
benim kardeşimin doğum günü bugünü hiç unutmam..
kardeşim doğmuş biz okula gitcez yerli malı haftası anne mısırı kim patlatcak filan diyoruz
okkesaya ben de baktım sabah evet kaldırmış sanki dimi..
Canim transfer bu cuma yada pazar olacak insallah.guzel dileklerin icin sagol.umarim senin de donmuslarin tutar.cok zor bu surecler.Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Evet canim fiyat oldukca uygun.krugeri kizilay yapiyor.bizim erkek infertilitesi oldugu icin laboratuar sartlari cok onemliydi.kizilay bu konuda oldukca iyi.ama her sey Allah tan olacagi varsa her sekilde oluyor.senin icine sinen doktor olmasi cook onemli.istersen bi git gorus kizilayda ilk gorusme ucretsiz bildigim kadariyla.
nisbhr selam canım ben gelecek_Se hatırladın mı?
Romaromaya baktım da göremedim
ben gördügün üzre hamileyim ve nasıl oldugunu size söylemek için geldim....
hatırladım canım seniii
bi ara klomen topiğindeydikk
maşallah canım yaaaa allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn
roma da arada geliyor eminim okur
hadi anlat sırrınııı
eheh evet klomenle olmadı ama Allah ın mucizeleri dogada var bana da nasip oldu cok sükür.
hemen acil olarak sizinde kullanmanızı cooook istiyorum...
cok basit bişeyyy
Bal + tarçın + çörek otu
işte hepsi bu
2. ayda hamile kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?