slm kızlar.geçen yıl çok sıkı bir ateş ölçücüydüm.ama sonra bıraktım.1,5 yıldır deniyoruz.1 yıl önce eşim varikosel oldu.ama bu 1 yılda bebişimiz gelmedi maaalesef.haziranda aşılama yaptırdık o da tutmadı.şimdi tüp bebek aşamasındayız.dün yumurtalarım toplandı.inşallah pazar günü transferim var.benim size danışmak istediğim şey bu süreçte ateş ölçmeli miyim.gebeliği anlamak için.ne dersiniz normalde adet gününe yakın düşüyor ya ben hep ordan bilirdim hamiş olmadığımı yine anlaşılır mı acaba yoksa ilaçlar iğneler etkiler mi.haa bir de bol bol duaya ihtiyacım var...Allah isteyen herkese tez zamanda bebişler versin inşallah...
slm kızlar.geçen yıl çok sıkı bir ateş ölçücüydüm.ama sonra bıraktım.1,5 yıldır deniyoruz.1 yıl önce eşim varikosel oldu.ama bu 1 yılda bebişimiz gelmedi maaalesef.haziranda aşılama yaptırdık o da tutmadı.şimdi tüp bebek aşamasındayız.dün yumurtalarım toplandı.inşallah pazar günü transferim var.benim size danışmak istediğim şey bu süreçte ateş ölçmeli miyim.gebeliği anlamak için.ne dersiniz normalde adet gününe yakın düşüyor ya ben hep ordan bilirdim hamiş olmadığımı yine anlaşılır mı acaba yoksa ilaçlar iğneler etkiler mi.haa bir de bol bol duaya ihtiyacım var...Allah isteyen herkese tez zamanda bebişler versin inşallah...
Veeeeeee Dr.cumdan geldim. Duygularım karmakarışık. Climara kullanmayı bıraktım.
Vajinal ultrasona baktı, rahim duvarın süpper iyi güzüküyo Yelizcim dedi. Ben normalde 2 gün sonra çatlamayı beklerken, hepsi dün çatlamış dedi, kendiside şaşırdı. Dün akşamda birleşme yaşamıştım. Umutluyuz, mutluyuz, çok tuhaf yaw. Yine geri sayım başladı, peki ff nereye çekcek çizgiyi hayretle beklemedeyim. Sizce?
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
deryaaaammmm
canım benım pek gıremıyorum bu aralar canım
senınle de denk gelemıyoruz.
aldım haberlerını uyuyamıyormussun :) ay zordur tabı yaa ama cok bekledık bız bu esseklerı
deger dimi her sıkıntıya
progestan zaten bebek ıcın bebek daha sıkı tutunsun dye verıliyor cancazım.
masallah canım ama eger yarın yanı dpo 14 de adet gelmezse acaba cızgın 14. gunde degılde 16. gunde mı olmalıydı dıye dusunmeden edemıcem
acaba progesteron bantlarını kullandığın içinmi ateşin hep yüksek kalmış :44:
ben sabah tablona bakınca çatlamış olduğunu düşünmüştüm.
ama farklı saatte ölçtüğün için emin olamadım.
bence çizgiyi 16ya çeker
hadi bakalım inşallah döllenirler
olmaz lılı cımmmm cunkuu bende 100 mg sını kullanıyorummmm sekerrrrkızlar test yaptırdım sonuç hamdolsun çok güzel çıktı ben öksürükten hapşırıktan tedirgin olduğum için progestan 200mg yazdı bi sakıncası olmaz dimi kızlar ?????????????????
canım çook teşekkür ederim.ben kızılayda tedavi oluyorum mustafa bey çok memnunum.biz haziranda aşılama yaptırdık tutmadı.ve değerlerimiz çok güzeldi.erkek infertilitesinde hele de morfoloji sorunu varsa bence aşılama zaman kaybı.direk tüp yaptır derim ben.öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam.rapor çıkınca 1500tl ilaçlar hariç.ilaçları henüz ödemedik.bence imkanın varsa direk tüp yaptır.ben geldim
genelde ölçmüyorlar canım..
Dualarımız seninle
Allahım bebişini bebişlerini size nasip etsin inşallah
kızılayda mı yaptırıyorsun??
ben bir de tıpta bi profesöre gittim.
o aşılama dedi.
bende yumurtlama bozukluğu olduğunu söyledi.
eşimin değerleri düzelmiş çok şükür
canım o kruger değil farklı bir yöntem.baharrr
bizim morfoloji en son who ya göre bakılmıştı ya..
ondan öncekiler biri Strick tygberg e göre(%2) diğeri de meusc e göre bakılmış. bunlar krugere göre mi demek oluyor.
canım çook teşekkür ederim.ben kızılayda tedavi oluyorum mustafa bey çok memnunum.biz haziranda aşılama yaptırdık tutmadı.ve değerlerimiz çok güzeldi.erkek infertilitesinde hele de morfoloji sorunu varsa bence aşılama zaman kaybı.direk tüp yaptır derim ben.öğretmendin yanlış hatırlamıyorsam.rapor çıkınca 1500tl ilaçlar hariç.ilaçları henüz ödemedik.bence imkanın varsa direk tüp yaptır.
canım o kruger değil farklı bir yöntem.
baharrr
bizim morfoloji en son who ya göre bakılmıştı ya..
ondan öncekiler biri Strick tygberg e göre(%2) diğeri de meusc e göre bakılmış. bunlar krugere göre mi demek oluyor.
canım çıkmak zorunda kaldım cevap verememiştim
Kruger ve Menkveld sperm morfolojisine yönelik kesin (strict) Tygerberg kriterlerini tanımladılar. Bu klasifikasyonda, spermatozoa bir bütün olarak incelenir ve borderline ve hafifçe anormal sperm başlarının hepsi anormal olarak değerlendirilir. Tygerberg kriterlerine göre, morfolojik değerlendirmenin sonuçları üç kategoride değerlendirilebilir: i) normal morfolojiye sahip grup (%14’ten fazla normal form mevcut), ii) iyi prognozlu grup (% 4 -14 arası normal form mevcut), ve iii) kötü prognozlu grup (%4’ten az normal form mevcut) (Kruger et al., 1988).
Arkadaşlar nasılsınız?
Ben tüp bebekten de negatif sonuç alınca kendimi çok zor topladım. Hayatımın odağına tüp bebeği koymuştum. Pek bu topiğe de gelemedim. Listeleri takip ettim sadece.
İnşallah her şey yolundadır. Every umarım bu mesajımı okursun çok merak ediyorum nasıl gidiyor hamileliğin?
Şenay, karanfil güzel haberler var mı?
Giremesem de hep dualarımdasınız. Benim donmuş 3 tane embriyom vardı. Önümüzdeki ay onlarla deneyeceğiz. Gücümü yeniden topladım. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Lütfen sizde aklınıza geldikçe dua edin. Allah'ım benim gibi eline açıp dua eden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah.
canım inşallahh bu donmuş embiryolarda gizlidir senin bebeğindeAllahım hepimizin yüzünü güldürsün tez vakitte inşallahh
Kızlar ben bu ay adet gelince aşılama yaptırcaktım ama benim adet gelemedi bi türlü yaa :26: bide adetin 15. günü duphastona başlamışım geçen salı günü bitti.. o bitince 5 gün sonra felan adetim gelirdi bu sefer gelemedi bi türlü ne olmuş olabilir yaa :44: tablomuda düzgün tutmamıştım..göğüslerde bastırınca bi acı var.. ama ilaçtanmı oldu ne oldu anlamadım yaa:44:
Kızlar ben bu ay adet gelince aşılama yaptırcaktım ama benim adet gelemedi bi türlü yaa :26: bide adetin 15. günü duphastona başlamışım geçen salı günü bitti.. o bitince 5 gün sonra felan adetim gelirdi bu sefer gelemedi bi türlü ne olmuş olabilir yaa :44: tablomuda düzgün tutmamıştım..göğüslerde bastırınca bi acı var.. ama ilaçtanmı oldu ne oldu anlamadım yaa:44:
Arkadaşlar nasılsınız?
Ben tüp bebekten de negatif sonuç alınca kendimi çok zor topladım. Hayatımın odağına tüp bebeği koymuştum. Pek bu topiğe de gelemedim. Listeleri takip ettim sadece.
İnşallah her şey yolundadır. Every umarım bu mesajımı okursun çok merak ediyorum nasıl gidiyor hamileliğin?
Şenay, karanfil güzel haberler var mı?
Giremesem de hep dualarımdasınız. Benim donmuş 3 tane embriyom vardı. Önümüzdeki ay onlarla deneyeceğiz. Gücümü yeniden topladım. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Lütfen sizde aklınıza geldikçe dua edin. Allah'ım benim gibi eline açıp dua eden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah.
Hamilesindir belkiiiii
mesela bebek olmuş olabilir canım
inşallahta öyle olmuşturr.ateşinde yüksek.
hem o tür ilaçlar rahim kalınlaşması için verilmiyormu
yani zamanında gelmesi lazım ama kişiden kişiye değişirmi bilmiyorum ki:44:
hani diyorlar ya tam tedaviye başlayacakken bebişim geldi
inşallah seninde öyle olur.acaba bi testmi yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?