Arkadaşlar nasılsınız?
Ben tüp bebekten de negatif sonuç alınca kendimi çok zor topladım. Hayatımın odağına tüp bebeği koymuştum. Pek bu topiğe de gelemedim. Listeleri takip ettim sadece.
İnşallah her şey yolundadır. Every umarım bu mesajımı okursun çok merak ediyorum nasıl gidiyor hamileliğin?
Şenay, karanfil güzel haberler var mı?
Giremesem de hep dualarımdasınız. Benim donmuş 3 tane embriyom vardı. Önümüzdeki ay onlarla deneyeceğiz. Gücümü yeniden topladım. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Lütfen sizde aklınıza geldikçe dua edin. Allah'ım benim gibi eline açıp dua eden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah.
merhaba canim soyle bir goz attim okudum sen'n mesaji gordum iyki
benim bir sikayetim yok cok sukur oglum tekmelere basladiartik kafam daha rahat, oglum diyorum belki duymussundur buraya gelince bizim bebisin oglan oldugunu ogrendik.3 farkli doktor erkek dedi zaten kesinlesti gorduk oglusu sen bana demistin hamile oldugumu duyunca esine cok kabak cekirdegi yedirdin senin bebis oglan olabilir demistin aklima geldi gecende bunun haricinde canim cok sIkkin ve duzelemiycem sanirim
icim aciyor esim gitti ve ben dayanamiycam(
insallah senin de gonlune gore olsun tez zamanda
ah every im ya
üzülme tatlım hamilelik de etkiliyor tabi şimdi
mayıs anneleri konusunda sana uçakla ilgili bi soru sordum bakar mısın?
canim cok zor ve ustesinden gelemiycem ben
cevapladim simdi okudum
baharcim bence onemsizdir arada olur kaisk agrilari usutmus olabilirsin ovulasyon yakin olabilir yumurta gelisiyor olabilir
adet donemi oncesi sonrasi agri olabilir
iliski sirasinda agri hissedersen o kisti dusundurebilir belki
benim bir sikayetim yok cok sukur oglum tekmelere basladiartik kafam daha rahat, oglum diyorum belki duymussundur buraya gelince bizim bebisin oglan oldugunu ogrendik.3 farkli doktor erkek dedi zaten kesinlesti gorduk oglusu sen bana demistin hamile oldugumu duyunca esine cok kabak cekirdegi yedirdin senin bebis oglan olabilir demistin aklima geldi gecende bunun haricinde canim cok sIkkin ve duzelemiycem sanirim
sağol canım
ovulasyon değildir daha adetim bugün bitti.
ama dediğin gibi üşütmüş olabilirimmm.gece gece aklıma kist geldi işte:26:
sende sıkma canını alışırsın canım biraz zor olur eşinden ayrı kalmak ama sen bunu bebeğinin iyiliği için istedin.
biz sana gelmeyi düşündüğün zamanlarda da demiştk çok zor olcak diye
5ay çok uzun bi süre çünkü.eğer çok duramazsan gidersin canım
sonra doğuma yakın yine gelirsin.
bi süre sonra eşler bağımlılık yapıyor anneden babadan ayrı kalınıyorda onlardan kalınmıyor
canim cok zor ve ustesinden gelemiycem ben
cevapladim simdi okudum
baharcim bence onemsizdir arada olur kaisk agrilari usutmus olabilirsin ovulasyon yakin olabilir yumurta gelisiyor olabilir
adet donemi oncesi sonrasi agri olabilir
iliski sirasinda agri hissedersen o kisti dusundurebilir belki
Allah yardımcın olsun canım...
ilk günler zor olur ama zamanla alışırsın umarım..
yerim senin oğluşunu
insallah canim sagol
cok kotuyum bugun bilmiyorum nasil katlanicam
evet esim benim icin cok onemli
simdi daha iyi anladim anne baba ozleniyor ama esi yanindayken insanin ozlemeye katlanabiliyor insan ama ben su an cok kotuyum
bakalim belki giderim 1 ayligina sonra onu dusunup rahatlamaya calisicam
sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaparsan illaki lh oranı idrarda en yüksek düzeyde olacağı için koyu çıkar
ben kullandığım zaman sabah saat 10 ile akşam 8 arası yapılması gerektiği söyleniyordu
sen gebelik var mı diye yaptın değil mi ovulasyon testini?
hayır, adetlerim düzensiz ölduğu için kasık ağrılarımı ovulasyona yordum o yüzden yaptım, ben her zaman sabah da yapardım ben ovuasyon günlerinde bile sabah silik çıkıyor canım yanlışın var, LH konsantrasyonu gün içinde artar akşama doğru da azalır, hatta sabahın ilk idrarıyla yapmayın yazar ovulasyon testlerinde. ben de o yüzden afalladım.
şimdi ben buradaki kabak çekirdeği erkek bebek ilişkisine takıldım
ben de yedirmiştim o ay eşime
kız isteyen anneler yedirmeyin o zaman yoksa bu sene erkek çocuk senesi
biz nereden bulacağız oğlumuza gelin
sabah yapmama sebebi lh konsantrasyonu sabah idrarını uzun süre tutmaktan dolayı fazla çıkar
ilk idrarla yapmama sebebi bu. ilk idrarı yapacaksın sonra bundan sonraki idrar için 4 saatten fazla tutmadan 2 saatten önce sıvı alımı yapmadan yapılıyor diye biliyorum ben
sabah yapmama sebebi lh konsantrasyonu sabah idrarını uzun süre tutmaktan dolayı fazla çıkar
ilk idrarla yapmama sebebi bu. ilk idrarı yapacaksın sonra bundan sonraki idrar için 4 saatten fazla tutmadan 2 saatten önce sıvı alımı yapmadan yapılıyor diye biliyorum ben
hayır, adetlerim düzensiz ölduğu için kasık ağrılarımı ovulasyona yordum o yüzden yaptım, ben her zaman sabah da yapardım ben ovuasyon günlerinde bile sabah silik çıkıyor canım yanlışın var, LH konsantrasyonu gün içinde artar akşama doğru da azalır, hatta sabahın ilk idrarıyla yapmayın yazar ovulasyon testlerinde. ben de o yüzden afalladım.
özür dilerim ya
yanlış hatırlamışım şimdi tekrar bi okudum söylediğin gibiymiş
olsun olsundoğrusunu bulalım da gerisi önemli değil :)
benim yumurtlamadan sonraki 10. günümdeyim gebelik testi negatif, ovulasyon testi pozitif, kasıklarımda ağrılar hayatımda ilk defa batma şeklinde oluyor, gel de ümitlenme şimdi yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?