Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yok ben ümidi 2 gündür kestim de daha adet gelmedi,yediklerin etkiler ateşi,bekle bakalım yükselir diyenler oldu o yüzden acaba mı dedim.Çok garip bi lekelenmem oldu şimdi.Her zaman direk kan gelirdi bu sefer gelen kahveli-pembeli bişey.Bu ay bal tarçın çörekotu yapmıştım ondan sanırım bu leke değişikliği.Neyse kısmet 2013e kaldı.....

akıntın stres dolayısıyla da olabilir, beni de gördün anladım ki bebek yok adet te yok daha kötü birşeymiş, cumadan beri dokuz doğurmuştum dün geldi şükür dedim inan, çünkü bu sefer niye adet olamıyorum bir sıkıntım mı var demeye başlıyosun, gelecekse adette hemen gelsin ki yeni ay yeni umut olsun ,hakkında hayırlısı olsun tabiki ,

Hepinize teşekkür ederim destekleriniz için.Ben 2013'e ümitle bakanlardanım artık..."Bol bebiş topiği" adlı topik açtım...Anneleri,tecrübelileri,isteyenleri,bekleyenleri,adayları beklerim oraya da.Tecrübelerinize ve desteğinize her zaman ihtiyacım olacaktır eminim...Ateş ölçme yapmayacağım artık ben...O yüzden vedalaşıyorum sizlerle.Allah hepiinizin gönlüne göre versin.Duayla...

şimdi negatif gebelik testi var diyosun ben de sana lillum u hatırlatacağım
batmalar oluyor ama adette de olabilir bunlar 3 gün sonra da yap istersen

canım inşallah arkadaş hamiledir bunu canı gönülden isterim ama şöyle bişey var.
lillum ateş ölçmedi o yüzden çatlama günü belli değildi.
adet beklediği tarihlerde ateşim çok düşük diyordu. muhtemelen o vakitler daha yeni çatladı ki kan sonucu da onu gösterdi.
o yüzden ateş ölçmüş biriyle ölçmemiş birine aynı tahminleri bulunumıyoruz genelde

ama şu var ateşe göre batında idrar testi yapıp negatif görüp kanda pozitif gören bir çok arkadaş var.
ancak ben ateşe göre(ateşe göre diyorum bu önemli normal silkusa göre kesinlikle değil) batında kana gidip de negatif gören daha sonra pozitif olan hiç kimse görmedim.
burda uzun süre ateş ölçen arkadşlar var siz gördünüz mü ben 1 buçuk yıldır görmedim.

ekinci, eğer ateşin düşmezse ve dpo14 de hala adet olmamışsan en güvenilir yol kana gitmek canım.
idrar testi için dpo10 çok erken.

Son düzenleme:
hanımlar hanımlar huuuu
benım bugun kontrolum vardı biri 17 mm biri 15 mm olan ve arkadan gelen kücükce bir kac tane daha yumosum varmıs
drum korka korka baktı,igne kullanırken düşük doz olmasını rezervim yuksek oldugu ıcın fazla yumurtam olmasın dıye özellıkle ayarlamıstı. burda da yumos var ay burda da var dıye dıye ölctu yumosları. neysekı 2 tanesınden fazlasının boyu ası gunune yetısmeyecek de aşım boylelıkle ıptal edılmeyecek. ama bugunlerde ve aşılama sonrasında ilişkiyi yasakladı, hem aşı tutar hem de arkadan gelenler döllenirse çoklu gebelik olur aman diim dedi şahsen bu konuda onu dinleyip dinlememe konusunda terddütlüyüm, her an şeytana uyup arkadaki yumosları da degerlendırmek ıcın çalışma yapabilirim
neyse geleyim sonuca, bu gece 00:30 da çatlatma ignemi vuruluyorum, cumartesı de sabah 9 da hastaneye gidicem, ögleye dogru da aşılamam yapılacak.
aşılamaya hic güvenmeyen ben nedense bi heyecanlanıverdim yaf
sanırım herseyın yolunda olmasına sevındım...

Şenaycım dualarım seninle, seninle günlerimiz aynı gidiyorudu. Bu ay klomen kullandım.14ünde çatlarım derken dün bende dr.uma kontrole gittim. Benim yumoşlar çatlamışlar çoktaan 11inde. Yani erken çatlama oldu bende bu ay. Tuhaf duygular içindeyim. Daha çatlama günü bile değil deyip öylesine bi ilişki yaşamıştık o gece eşimle. Meğer süpriz geceymiş. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Allah gönlümüze göre versin...

senayımmm gozumuz aydınnn
yumoslarına saglık tatlımmm
ınssss bebıse doncek onlarrrrr
hadı hayırlısı

hayırlı olsun canım...

hangi ilaç kullanıyorsun kaç ml lik?

gececek di mi zaman
insallah

karanfilceeeee sen adet oldugun andan itibaren kocana koca kase kabak cekirdegi yedir her aksam
benimki seviyordu neyseki ben birsye demeden kase kase yemisti

evet canım benimki de sever..

bu arada eşim tahlil sonuçları iyi çıkalı pek bi keyifli ne verirsem götürüyor..
hatta elimden alıyor kabak çekirdeğini oysa ay çekirdeğini ona göre daha çok sever

sevgili ateşim http://www.fertilityfriend.com/home/3628ff

sormayın bugün başıma neler geldi.

sabah 6.30 da kalktım.. tabi zorla, gece 1 e kadar buralarda fink atınca zor oluyo
neyse 7 de evden çıkmam lazım tokamı bulamadım baktım kanepenin arkasına düşmüş hemen alayım dedim.
bi uzandımm hoppp kanepe arkaya yattı kaldım mı kanepenin arkasında asılı
bi yandan geç kalcam çıkmak için debeleniyom bi yandan eşime bağırıyorum ama yatak odası çok uzakta neyse zor kötek kalktım kendi kendime.
karnım burnum kalmadı, morluklar da çıkar bakalım ama ne zaman..

neyse okula gittim bir kalbim sıkıştı ki sormayın.
hani çok acır kıpırdayamazsın.
ben onun önemsiz bişey olduğunu biliyordum ama eşime söyledim tabi durdurmadı beni.
okul çıkışı hastaneye çağırdı.
dakka başı telefon annesinin oğlu..
doktor güldü tabi...
eşini korkutma bu sefer adamın kalpten gider bak dedi
kas sıkışması gibi bişeymiş..

bugün en güzel yanı eşimin yeni hastanesinin terasında içtiğimiz çaylar oldu mübarek hastane değil de otell..
çok hoşuma gitti.. her an tüp için burayı düşünebilirim

Son düzenleme:

Masallah diyelim, bu ay kurtuluslari yok yumurtalarinin bebis olacaklar :)) benimde pzt bakicak doktor yumoslara , benimkiler pek tembel valla hayirlisi...
ciktilar

ne kadar acelecıymıs senın yumoslar, ama ne güzel ki ilişki oluvermiş o gece. çalışmanıza saglık sekerım
senayımmm gozumuz aydınnn
yumoslarına saglık tatlımmm
ınssss bebıse doncek onlarrrrr
hadı hayırlısı
canım arkadasımm
ınsallah dönerler bebişe dediğin gibi.
kızımızın annesi, bize bol bol dua et olur mu

hayırlı olsun canım...

hangi ilaç kullanıyorsun kaç ml lik?
puregon kullandım canım. bitti artık bugun 50 doz vurduk ama önceki günlerde 75 doz vurdum hep. sanırım fazla yumurta olustu daha da buyumesınler dıye dozu düşük vurduttu bugün.
senaycim hayirli olsun
gelsin bebis(ler)innnnn
bebiş(ler)im mii? dırınınııım
Masallah diyelim, bu ay kurtuluslari yok yumurtalarinin bebis olacaklar :)) benimde pzt bakicak doktor yumoslara , benimkiler pek tembel valla hayirlisi...
ciktilar
valla bana kalsa hıc bır ay kurtulusları yok ama artık napalım bu aya kadar nazlandılar ama yeter gari baydılar yani
sen de mı tedavı goruyorsun şekerim,ilaçla mı büyütüyorsun yumosları?

valla bana kalsa hıc bır ay kurtulusları yok ama artık napalım bu aya kadar nazlandılar ama yeter gari baydılar yani
sen de mı tedavı goruyorsun şekerim,ilaçla mı büyütüyorsun yumosları?[/QUOTE]

Yok canim benimkiler bu ay ilacsiz buyusunler diye bekledik ama hayal kirikligi ( olmadi sonra rahim filmi cekilecek sonra klomen deneyecek diye tahmin ediyorum olmadi tup bebek olabilir cikolata kistinde asilama tavsiye etmiyorlar cunku.

şenaycım
hadi bakalım inşallah 2yumoşun ikiside döllenir ve senden bi ikiz bebiş haberi alırız
doktorun dediğine gelince sanırım bende olsam uygulayamazdım.
hani aşılama olmazsa diğerleriyle şanşı artırmak için.
tabi sen yinede güzel düşünnn.
hakkında hayırlııs canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…