Allah başka türlü ayrılıklar vermesin canım gerisi boş
canım sen adet olacaksın ateşin bunu gösteriyor
hiç kafanı bebekle bulandırma
ben zamanında çok yaptım çok üzüldüm
kendimi hamile sanıp birkaç gün gezdiğim oldu
takılma stres olma bırak gelsin adetin
Yok ben ümidi 2 gündür kestim de daha adet gelmedi,yediklerin etkiler ateşi,bekle bakalım yükselir diyenler oldu o yüzden acaba mı dedim.Çok garip bi lekelenmem oldu şimdi.Her zaman direk kan gelirdi bu sefer gelen kahveli-pembeli bişey.Bu ay bal tarçın çörekotu yapmıştım ondan sanırım bu leke değişikliği.Neyse kısmet 2013e kaldı.....
şimdi negatif gebelik testi var diyosun ben de sana lillum u hatırlatacağım
batmalar oluyor ama adette de olabilir bunlar 3 gün sonra da yap istersen
hepberaber
sen ne zaman 34.hafta oldunsuperr ya birsye kalmamissssss
sen ne zaman 20.hafta olduysan ben de o ara oldum
hanımlar hanımlar huuuu
benım bugun kontrolum vardı biri 17 mm biri 15 mm olan ve arkadan gelen kücükce bir kac tane daha yumosum varmıs
drum korka korka baktı,igne kullanırken düşük doz olmasını rezervim yuksek oldugu ıcın fazla yumurtam olmasın dıye özellıkle ayarlamıstı. burda da yumos var ay burda da var dıye dıye ölctu yumosları. neysekı 2 tanesınden fazlasının boyu ası gunune yetısmeyecek de aşım boylelıkle ıptal edılmeyecek. ama bugunlerde ve aşılama sonrasında ilişkiyi yasakladı, hem aşı tutar hem de arkadan gelenler döllenirse çoklu gebelik olur aman diim dedişahsen bu konuda onu dinleyip dinlememe konusunda terddütlüyüm, her an şeytana uyup arkadaki yumosları da degerlendırmek ıcın çalışma yapabilirim
neyse geleyim sonuca, bu gece 00:30 da çatlatma ignemi vuruluyorum, cumartesı de sabah 9 da hastaneye gidicem, ögleye dogru da aşılamam yapılacak.
aşılamaya hic güvenmeyen ben nedense bi heyecanlanıverdim yaf
sanırım herseyın yolunda olmasına sevındım...
hanımlar hanımlar huuuu
benım bugun kontrolum vardı biri 17 mm biri 15 mm olan ve arkadan gelen kücükce bir kac tane daha yumosum varmıs
drum korka korka baktı,igne kullanırken düşük doz olmasını rezervim yuksek oldugu ıcın fazla yumurtam olmasın dıye özellıkle ayarlamıstı. burda da yumos var ay burda da var dıye dıye ölctu yumosları. neysekı 2 tanesınden fazlasının boyu ası gunune yetısmeyecek de aşım boylelıkle ıptal edılmeyecek. ama bugunlerde ve aşılama sonrasında ilişkiyi yasakladı, hem aşı tutar hem de arkadan gelenler döllenirse çoklu gebelik olur aman diim dedişahsen bu konuda onu dinleyip dinlememe konusunda terddütlüyüm, her an şeytana uyup arkadaki yumosları da degerlendırmek ıcın çalışma yapabilirim
neyse geleyim sonuca, bu gece 00:30 da çatlatma ignemi vuruluyorum, cumartesı de sabah 9 da hastaneye gidicem, ögleye dogru da aşılamam yapılacak.
gececek di mi zaman
insallah
karanfilceeeee sen adet oldugun andan itibaren kocana koca kase kabak cekirdegi yedir her aksam
benimki seviyordu neyseki ben birsye demeden kase kase yemisti
hanımlar hanımlar huuuu
ne kadar acelecıymıs senın yumoslar, ama ne güzel ki ilişki oluvermiş o gece. çalışmanıza saglık sekerımŞenaycım dualarım seninle, seninle günlerimiz aynı gidiyorudu. Bu ay klomen kullandım.14ünde çatlarım derken dün bende dr.uma kontrole gittim. Benim yumoşlar çatlamışlar çoktaan 11inde. Yani erken çatlama oldu bende bu ay. Tuhaf duygular içindeyim. Daha çatlama günü bile değil deyip öylesine bi ilişki yaşamıştık o gece eşimle. Meğer süpriz geceymiş. Bakalım hakkımızda hayırlısı.
Allah gönlümüze göre versin...
canım arkadasımmsenayımmm gozumuz aydınnn
yumoslarına saglık tatlımmm
ınssss bebıse doncek onlarrrrr
hadı hayırlısı
puregon kullandım canım. bitti artık bugun 50 doz vurduk ama önceki günlerde 75 doz vurdum hep. sanırım fazla yumurta olustu daha da buyumesınler dıye dozu düşük vurduttu bugün.
hayırlı olsun canım...
hangi ilaç kullanıyorsun kaç ml lik?
bebiş(ler)im mii? dırınınııımsenaycim hayirli olsun
gelsin bebis(ler)innnnn
valla bana kalsa hıc bır ay kurtulusları yok ama artık napalım bu aya kadar nazlandılar ama yeter gari baydılar yaniMasallah diyelim, bu ay kurtuluslari yok yumurtalarinin bebis olacaklar :)) benimde pzt bakicak doktor yumoslara , benimkiler pek tembel valla hayirlisi...
ciktilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?