sevgili ateşim 3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
sormayın bugün başıma neler geldi.
sabah 6.30 da kalktım.. tabi zorla, gece 1 e kadar buralarda fink atınca zor oluyo
neyse 7 de evden çıkmam lazım tokamı bulamadım baktım kanepenin arkasına düşmüş hemen alayım dedim.
bi uzandımm hoppp kanepe arkaya yattı kaldım mı kanepenin arkasında asılı
bi yandan geç kalcam çıkmak için debeleniyom bi yandan eşime bağırıyorum ama yatak odası çok uzakta neyse zor kötek kalktım kendi kendime.
karnım burnum kalmadı, morluklar da çıkar bakalım ama ne zaman..
neyse okula gittim bir kalbim sıkıştı ki sormayın.
hani çok acır kıpırdayamazsın.
ben onun önemsiz bişey olduğunu biliyordum ama eşime söyledim tabi durdurmadı beni.
okul çıkışı hastaneye çağırdı.
dakka başı telefonannesinin oğlu..
doktor güldü tabi...
eşini korkutma bu sefer adamın kalpten gider bak dedi
kas sıkışması gibi bişeymiş..
bugün en güzel yanı eşimin yeni hastanesinin terasında içtiğimiz çaylar oldu mübarek hastane değil de otell..
çok hoşuma gitti.. her an tüp için burayı düşünebilirim
hoşgeldin canım, inşallah bu sefer bebişlerin anneciğine sıkı sıkı tutunur
bizden henüz bebiş haberi yok ama benim eşimin ileri hız ve morfolojisinde biraz yükselme oldu mutluyum birazcık
sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaparsan illaki lh oranı idrarda en yüksek düzeyde olacağı için koyu çıkar
ben kullandığım zaman sabah saat 10 ile akşam 8 arası yapılması gerektiği söyleniyordu
sen gebelik var mı diye yaptın değil mi ovulasyon testini?
evet esim benim icin cok onemli
simdi daha iyi anladim anne baba ozleniyor ama esi yanindayken insanin ozlemeye katlanabiliyor insan ama ben su an cok kotuyum
bakalim belki giderim 1 ayligina sonra onu dusunup rahatlamaya calisicam
ağlamaktan okuyamadım bileeee
Aaaayyyeli ayağı belli olmuş. Maşallah Zaman ne çabuk geçiyor. Anne olacaksın yakında rezene hazır mısın
Seni çok iyi anlıyorum. Ben anneme çok düşkünümdür. Eşim sürekli annen sana yeter ben olmasam da olur der. Ama ben eşim yokken annemin yanında uzun süre kalamıyorum. 1-2 saat sonra eşimi özlüyorum. Uzakta olmak zor. Hele hamileyken. Onun da aklı hep sende olacak. Arada görüşürsünüz ama. Gidersin bir şey olmaz. Zaten geçici bir ayrılık bu. Kavuşacağını bildiğin zaman özlemek de güzel olur. Allah sabır versin ve tez zamanda kavuştursun inşallah.
Bu arada gebelik takviminin yarısına gelmişsin. Çok heycanlı. Gerçekten zamanın böyle çabuk geçmesine inanamıyorum. daha dün gibi hamile haberini aldığımız zamanı hatırlıyorum...
canım inşallah arkadaş hamiledir bunu canı gönülden isterim ama şöyle bişey var.
lillum ateş ölçmedi o yüzden çatlama günü belli değildi.
adet beklediği tarihlerde ateşim çok düşük diyordu. muhtemelen o vakitler daha yeni çatladı ki kan sonucu da onu gösterdi.
o yüzden ateş ölçmüş biriyle ölçmemiş birine aynı tahminleri bulunumıyoruz genelde
ama şu var ateşe göre batında idrar testi yapıp negatif görüp kanda pozitif gören bir çok arkadaş var.
ancak ben ateşe göre(ateşe göre diyorum bu önemli normal silkusa göre kesinlikle değil) batında kana gidip de negatif gören daha sonra pozitif olan hiç kimse görmedim.
burda uzun süre ateş ölçen arkadşlar var siz gördünüz mü ben 1 buçuk yıldır görmedim.
ekinci, eğer ateşin düşmezse ve dpo14 de hala adet olmamışsan en güvenilir yol kana gitmek canım.
idrar testi için dpo10 çok erken.
3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar bu tablo ne yaavalla bu gidişi anlamadım ne ler oluyor bana
kızlar ben harbiden çatladım herhalde
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benım çok iyiyim Allah'a şükürSüper haberrrİnşallah hayırlara vesile olur.
Güzel duan için çok teşekkür ederim. Doktor donmuşlardan pek ümitli değil ama Allah'tan ümit kesilmez ben deneyeceğim.
Aaaayyyeli ayağı belli olmuş. Maşallah Zaman ne çabuk geçiyor. Anne olacaksın yakında rezene hazır mısın
Seni çok iyi anlıyorum. Ben anneme çok düşkünümdür. Eşim sürekli annen sana yeter ben olmasam da olur der. Ama ben eşim yokken annemin yanında uzun süre kalamıyorum. 1-2 saat sonra eşimi özlüyorum. Uzakta olmak zor. Hele hamileyken. Onun da aklı hep sende olacak. Arada görüşürsünüz ama. Gidersin bir şey olmaz. Zaten geçici bir ayrılık bu. Kavuşacağını bildiğin zaman özlemek de güzel olur. Allah sabır versin ve tez zamanda kavuştursun inşallah.
Bu arada gebelik takviminin yarısına gelmişsin. Çok heycanlı. Gerçekten zamanın böyle çabuk geçmesine inanamıyorum. daha dün gibi hamile haberini aldığımız zamanı hatırlıyorum...
Canıımmm nasılsın? Çok az kalmış doğuma. Ben de sizin hamilelik takvimlerine baktıkça ağlayacak gibi oluyorum. Ordan anlıyorum ne kadar büyüdüklerini. Senin de çok az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
sen tamam dediysen tamamdır..sanırsam zannumca çatladın canım hayırlı uğurlu olsunn
kızlar ben harbiden çatladım herhalde
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
aynen öyle canım benım yumoş 20.gün çatladısen tamam dediysen tamamdır..
demek ki buna sebebiyet veren mucizevi iksir soğan suyu
başka açıklaması olamaz..
çünkü bi önceki doktorum yumurtan yok dediğinde yani hiç yok dediğinde saçma bi tablom vardı ve erkenden adet olmuştum.
bunda vardı ben de gördüm hatta önceki doktorumun usg sinde hangi büyüklükte gördüysem ona yakındı.
ama bunda doktor zoomlamış olabilir tabi.
neyse hayırlısı bunda da ilişkiden kaçırtıyoz zaten..
aaa derya senin de ilişki durumun öyleydi sanki dimi iki ilişki arasında 2-3 gün vardı sanki değil mi..
hayırlı cumalar herkese dualarımızı eksik etmeyelim
evet canım çatlamışsın harbiden inşallah bebeğine kavuşursun bu ay
aynen öyle canım benım yumoş 20.gün çatladı
ilişki 19 ve 22 de vardı
ben de o nedenle asla olmaz diyordum yaa
Rabbim işi olacağı varsa oluyor işte
umarım senin de zamanın gelmiştir
naber taze annecikk
aynen öyle canım benım yumoş 20.gün çatladı
ilişki 19 ve 22 de vardı
ben de o nedenle asla olmaz diyordum yaa
Rabbim işi olacağı varsa oluyor işte
umarım senin de zamanın gelmiştir
naber taze annecikk
ayy hemde çok taze hala şoklardayım ki ben inşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip eder de biraz olsun rahatlarım deryacım ya böle tahmini bi takvim yaptım o bile nekadar heycanlandırdı anlatamam perşembe randevu aldım keseyi görmek için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?