Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok geçmiş olsun karanfilcim.

hoşgeldin canım, inşallah bu sefer bebişlerin anneciğine sıkı sıkı tutunur

bizden henüz bebiş haberi yok ama benim eşimin ileri hız ve morfolojisinde biraz yükselme oldu mutluyum birazcık

Süper haberrr İnşallah hayırlara vesile olur.

Güzel duan için çok teşekkür ederim. Doktor donmuşlardan pek ümitli değil ama Allah'tan ümit kesilmez ben deneyeceğim.

Aaaayyy eli ayağı belli olmuş. Maşallah Zaman ne çabuk geçiyor. Anne olacaksın yakında rezene hazır mısın

evet esim benim icin cok onemli
simdi daha iyi anladim anne baba ozleniyor ama esi yanindayken insanin ozlemeye katlanabiliyor insan ama ben su an cok kotuyum
bakalim belki giderim 1 ayligina sonra onu dusunup rahatlamaya calisicam

Seni çok iyi anlıyorum. Ben anneme çok düşkünümdür. Eşim sürekli annen sana yeter ben olmasam da olur der. Ama ben eşim yokken annemin yanında uzun süre kalamıyorum. 1-2 saat sonra eşimi özlüyorum. Uzakta olmak zor. Hele hamileyken. Onun da aklı hep sende olacak. Arada görüşürsünüz ama. Gidersin bir şey olmaz. Zaten geçici bir ayrılık bu. Kavuşacağını bildiğin zaman özlemek de güzel olur. Allah sabır versin ve tez zamanda kavuştursun inşallah.

Bu arada gebelik takviminin yarısına gelmişsin. Çok heycanlı. Gerçekten zamanın böyle çabuk geçmesine inanamıyorum. daha dün gibi hamile haberini aldığımız zamanı hatırlıyorum...

ağlamaktan okuyamadım bileeee

Canıımmm nasılsın? Çok az kalmış doğuma. Ben de sizin hamilelik takvimlerine baktıkça ağlayacak gibi oluyorum. Ordan anlıyorum ne kadar büyüdüklerini. Senin de çok az kalmış. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sagol canim benim zaman geciyor aslinda
icinde bulundugumuz an sanki gecmiyor gibi ama geriye bakinca evet geciyor
ve benim icin en hizli gecmesi gerekn zamanlar geldi su siralar
cok sukur yariladik insallah saglikla kucagimiza aliriz oglumuzu
darisi canim arkadaslarim sizler icin dualarim gonlum sizlerle.

evet canım haklısın, kan en iyisi, DPO11 de ateş düştü ama bakalım, ff de çok örnek gördüm yerleşme olurken ateşin düşüp tekrar çıktığını, yarın çıkar belki bir umut :) Bakalım işte, haberdar ederim mutlaka

3feeed Ovulation charts on FertilityFriend.com

arkadaşlar bu tablo ne yaa valla bu gidişi anlamadım ne ler oluyor bana

canım hep saatinde ölçülmüşler değerler dimi gerçekten ilginçmiş yalnız şöyle bi durum da var dünkü 36,7 değere göre ff çizgiyi çekmede zorlanabilir ortalamayı arttırıyo çünkü bekleyelim bakalım çatlamaya yakın neler göstercek ateşin inşallah bu ay bebeğine kavuşursun tatlım amin

canım benım çok iyiyim Allah'a şükür
ama okudukça ağlayacak gibi oluyorum deme nolur inan ben de çok kötü oldum sen böyle yazınca
hepimiz az veya çok bekledik Rabbim bu kadar isteyen insanların kucağını boş bırakmaz nolur dua et ben hep ediyorum sizin için

sanırsam zannumca çatladın canım hayırlı uğurlu olsunn
sen tamam dediysen tamamdır..
demek ki buna sebebiyet veren mucizevi iksir soğan suyu
başka açıklaması olamaz..

çünkü bi önceki doktorum yumurtan yok dediğinde yani hiç yok dediğinde saçma bi tablom vardı ve erkenden adet olmuştum.

bunda vardı ben de gördüm hatta önceki doktorumun usg sinde hangi büyüklükte gördüysem ona yakındı.
ama bunda doktor zoomlamış olabilir tabi.

neyse hayırlısı bunda da ilişkiden kaçırtıyoz zaten..
aaa derya senin de ilişki durumun öyleydi sanki dimi iki ilişki arasında 2-3 gün vardı sanki değil mi..

aynen öyle canım benım yumoş 20.gün çatladı
ilişki 19 ve 22 de vardı
ben de o nedenle asla olmaz diyordum yaa
Rabbim işi olacağı varsa oluyor işte
umarım senin de zamanın gelmiştir

hayırlı cumalar herkese dualarımızı eksik etmeyelim

naber taze annecikk

aynen öyle canım benım yumoş 20.gün çatladı
ilişki 19 ve 22 de vardı
ben de o nedenle asla olmaz diyordum yaa
Rabbim işi olacağı varsa oluyor işte
umarım senin de zamanın gelmiştir

naber taze annecikk

ayy hemde çok taze hala şoklardayım ki ben inşallah Rabbim kalp atışlarını duymayı nasip eder de biraz olsun rahatlarım deryacım ya böle tahmini bi takvim yaptım o bile nekadar heycanlandırdı anlatamam perşembe randevu aldım keseyi görmek için inşallah

ah canım benım o kadar iyi anlıyorum ki
ben bir süre her sabah ya ben hamileyim diye uyandım
inşallah bebğinin sağlıklı haberlerini alacaksın
ilk zamanlar zaman geçmiyor gün sayıyordum 10 hafta olayım 15 olayım diye
şimdi bıraktım saymayı
doğum ocak 20den sonra olsun diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…