- 12 Ekim 2011
- 2.807
- 460
- 373
canım hep saatinde ölçülmüşler değerler dimi gerçekten ilginçmiş yalnız şöyle bi durum da var dünkü 36,7 değere göre ff çizgiyi çekmede zorlanabilir ortalamayı arttırıyo çünkü bekleyelim bakalım çatlamaya yakın neler göstercek ateşin inşallah bu ay bebeğine kavuşursun tatlım amin
ah canım benım o kadar iyi anlıyorum ki
ben bir süre her sabah ya ben hamileyim diye uyandım
inşallah bebğinin sağlıklı haberlerini alacaksın
ilk zamanlar zaman geçmiyor gün sayıyordum 10 hafta olayım 15 olayım diye
şimdi bıraktım saymayı
doğum ocak 20den sonra olsun diye dua ediyorum
canımm genelde sabah 7 de ölçüyorum; ama br iki gün sabah 4 te ölçtüm valla bende anlamdım neoluyr ateşime..dünkü 36.7 değere göre ff çizgi çekmede zorlanabilir derken dpo gününü belirlemede doğru olmaz mı yani tam anlayamadım demek istediğini tatlım??
neden ocak 20 den sonra olsun diyorsun anlamadım canım yaa bişey sorcam iki gündür hurma yiyorum toplam 10 11 tane yemişimdir meğer rahim kaslarıının kasılmasını sağlıyormuş tırıs tırıs oldum şuanda yani herşey tedirginediyo inşallah bizde senin gb gün sayamaya başlarız bi an önce doğum için sağlıkla hepimiz bebişleimizi kucaklarımıza alırız inşallah neyse topic için sınırları zorluyor olabilirim susutum:26: ama seni de başka nerde bulacağım ki deryacım
slm kızlar naıslsınız bu ay aşılama yaptırcaktım ama iptal etti doktorum dün kontrole gittim 1 kutu gonal f iğne kullandım 37,5 başladım dozu yüksletcekti ama dünkü kontrolde eşimin test sonucu beğenmedi morfolojı 0 diye iptal etti doktora biraz gıcık oldum başta istemedi testi diyee bana 1kutu iğneyi vurdurttu sonra değerler kötü diye iptal etti iğneler yetmeyecek diyede 2kutuyu yazdı aldım bende 550tl ilaç parası boşa gitti.dünkü kontrolumde solda 7mm sağda 9 mm yumurtam olmus bunada şükür ilk kez 2yumurtam oldu herşeyde vardır bir hayır dedim ve suan beklemeye geçtim 3ay eşim ilaç kullancak test yapcaz 3ayın sonunda duruma göre bakcaz artk hepinizi öpüyorummm
hay Allah yaaaaa
keşke dediğin gibii baştan eşinin değerlerine baksaydı
hem maddı hem manevı olarak zor bir durum
Allah yardımcınız olsun canım
aşkolsun canım tabi ki sorabilirsin
ben de yardımcı olmayaçalırışırım bildiğim kadar
ilk haftalarda ben çok hurma yemiştim ramazandı bir de
doğumu kolaylaştırı diyorlar doğuma yakın yiyorlar
ama çok şükür bana ben o zaman bir zararını görmedim
sen de abartmadan yiyebilirsin bence
benım sezeryan olacak canım doğumum doktor gün verecek
o nedenle ne kadar geç olursa izin açısından daha avantajlı oalcağım o nedenle
bir de 21 ocaktan itibaren kova burcu başlıyor
oğlum kova olsun istiyorum da
slm kızlar naıslsınız bu ay aşılama yaptırcaktım ama iptal etti doktorum dün kontrole gittim 1 kutu gonal f iğne kullandım 37,5 başladım dozu yüksletcekti ama dünkü kontrolde eşimin test sonucu beğenmedi morfolojı 0 diye iptal etti doktora biraz gıcık oldum başta istemedi testi diyee bana 1kutu iğneyi vurdurttu sonra değerler kötü diye iptal etti iğneler yetmeyecek diyede 2kutuyu yazdı aldım bende 550tl ilaç parası boşa gitti.dünkü kontrolumde solda 7mm sağda 9 mm yumurtam olmus bunada şükür ilk kez 2yumurtam oldu herşeyde vardır bir hayır dedim ve suan beklemeye geçtim 3ay eşim ilaç kullancak test yapcaz 3ayın sonunda duruma göre bakcaz artk hepinizi öpüyorummm
bizde çok kızdık ama yapacak bişey yok gonal f 2,kutuyu açmadım inş. bozulmaz yanı dolapda saklıyorum 3ay sonra kullanırım inş. gerekde kalmz tabı :) geçen sene değerleri iyi gibiydi ileri hareketlı yine 0dı morfolojı 3 dü bu sene morfolojı 0 olmus nasıl oldu analamdık yanı ama kısmet artıksen nasılsın bebek nasıl
kızlar nasılsınız?
var mı lili den başka gebe kalan
herkesleri kocaman
çatlamışsın gördüm
inşallah bu ay son ayın olacak
kız nesi varmış oğlağın söyle bakimm
hıh kovan olsun da gör bakalım ben oğlak kardeşim kova..
çalışmayı sevmez kafasına eseni yaparr sinirlii daha sayım mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?