Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

iyiyim sağol canım..
dün akşam 6 da uyudum kaldım sabaha kadar bugün naparım artık bilmiyoum :))

iyiyim sağol canım..
dün akşam 6 da uyudum kaldım sabaha kadar bugün naparım artık bilmiyoum :))

öyle bi uyku istiyorum en az hafta bi defa ama nerdee 3 demeden gözüme uyku girmiyor...
kızlar dün tuvalete girerken düştüm belimden bilidğiniz hırt diye bi ses geldi ve dün bişi yoktu bugün fena ağrım var umarım kötü bişi olmamıştır ...

yok canım ben üst üste 3-4 kez gece 12 de yattım mı ya gündüz uykusu yapcam ya da erkenden bi yatcaam sabahaaa kadar.. e tabi 6 da kalkmak zorunda olunca öyle oluyor.

aman canım bi doktora gitseydin..
çok geçmiş olsun..
dün ben de kanepenin arkasına düştüm
çok komikti ama benimki...
Allah tan bişey olmadı..

3 te yatıp 10-11 arası kalkıyorum valla ne yalan diyim uyku iyi ya ama senin vakitlerde uyumak daha iyi bnm düzen alt üst oldu umarım tez zmanda düzelir...
sanada geçmiş olsun gözümün önüne cennet mahallesindeki kanapenin geriye devrilip ayakların havaya dikilişi geldi çok komik bi sahneydi

benimki ayakları devrilmedi ama toka düşmüş arkaya onu almak için kolumu uzattım sanki akrobatım uzanabilecekmişim gibi..
kanepe arkaya devrilmesin mi hani açarız ya öyle hem düştüm hem de önüm kapandı çıkamadım daha güneş doğmamış okula gitcem debeleniyorum hakkaten hem komik hem içler acısıydı

kes len kovalar öyle olmaz bi kere
evettt kovayım burcumuda çok seviyorummm
bende kova bi bebeğim olsun istiyorum eğer nisana kadar olmazsa sırf kova olsun diye aşı yaptırcam.
tutarsa nasip.tutmazsa yapacak bişey yok.zaten ilk korunmayıda nisan mayıs ayında bırakmıştım ki kova olsun diye.
seviyorum burcumuu.
kardeşinede aferin annen güzel zamanlama yapmış.

yavru geçmiş olsun yaaa
bende düşükten sonra bazanın altını temizlemek için kaldırmıştım tek başıma deli kuvvetiyle
ozaman benimde hırt demişti o gün bugün çok ayakta durunca ağrıyorrr

bayan kovalar hakkında bilgim yok burçlar kadn ve erkekte farklı oluyor...
valla fena belim olmazzsa yarın yakı yapcam ...

Son düzenleme:

kovaymış leğenmiş bilmem ama bi bebeğim olursa kardeşime benzesin istemem..

şimdi evlenebilmek için bi yerlerini yırtıyor parası yok.
bi yandan kredi ödüyor.. zamanında dedim ki ona kredi alma aynı parayı ben vereyim sana..
dediğine bak fena mı oldu hem kredi aldım hem senden aldım

kızla yedi bol bol hıh şimdi de para biriktircem diye uğraşsın.

ünv. seçiminde de dinlemedi beni şimdi bi pazarı var haftaiçi gecelere kadar çalışıyor nerdeyse..

askere kısa dönem git kpss çalış dedim inat etti uzun dönem askerde kazandığı parayı dolandırıcıya kaptırdı babamın paralar da cabası..

çocukken yaramazlığı oraasını burasını yardırmaları ayrı...
daha nelerr...
aaaammaaaann bahar açtırdın ağzımı yaaaa

merhaba kizlar
baharrrr ben de bayilirim kova burclarina ben de oyle hesaplama yapmistim gecen sene nisanda hamile olmayi cok istemistim :) senin gonlune gore olsun

iyi dolmussun kiz karanfilce
kardesin uzmus seni baya
sen bu gece sanki sabahliycan gibi duruyorsun iyi enerji toplamissindir dun geceden

canikoooo iyiyim sen napıon bakem?gecmiş olsun bu arada .inş belin hemencik düzeliverir... kar kış da kapıda... çanagı kırmadan bitirsek şu kışı

karanfil bacım sen çok dertlisin anacım bu konuda ALLAh yardım etsin..
bahar dallaması nerden girdin kız bu kova olayına
kadıncın yarasını deştin...hain domdom

merhaba kizlar
baharrrr ben de bayilirim kova burclarina ben de oyle hesaplama yapmistim gecen sene nisanda hamile olmayi cok istemistim :) senin gonlune gore olsun
yaşasın bi kova severi dahaaa
neyse evercim seninde ikinci inşallah kovaya denk gelir
seninki ne olcak bu arada

kızım kıskanma burcumu
benim burcum seninkini döver.
karanfilin çok akıllı bir kardeşi var değerini bilmiyo

canikoooo iyiyim sen napıon bakem?gecmiş olsun bu arada .inş belin hemencik düzeliverir... kar kış da kapıda... çanagı kırmadan bitirsek şu kışı

OYY NAZCIMMM iyi cnm sizi görünce daha iyi oluyorum ...
düzelir ya donuz gibiyimdir azcık
çanak ta kırıldığı oldu ama bu sefer yanlamasına paspasın kaymasıyla kaburga taaraından biişiler mırıldandı bana
aslında pis olacaksın semamikleri çok temizlemeseydim kiraç tortusuyla kaymazdı

yada yerdeki toz kalıntıları pamuk etkisi yapacaktı puhaa haaa

canım dediğin gibi vardır bi hayır inşallah.o paranın çıkacağı varmış napalım.manevi kısma gelince Allah tez zamanda bebeğini kucağına kavuştursun da hepsini unut inşallah

bnm burcum gelir o kovaya işer haha

iyi dolmussun kiz karanfilce
kardesin uzmus seni baya
sen bu gece sanki sabahliycan gibi duruyorsun iyi enerji toplamissindir dun geceden
aslına bakarsan uykum geldi biliyo musun..
eşim de yattı zaten bi gece o bi gece ben..

evet yaaa çok dertliyimmm..

pislik şey hem kızıyom hem kıyamıyom yaşların yakın olması böle bişey herhalde..
akşam tavuk yaptım kardeşimi de çağırdım bekar evinde kalıyo çok geç çıkcakmış işten gelmedi

evet bahar yaramı deşme pls
hain domdom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…