OYY NAZCIMMM iyi cnm sizi görünce daha iyi oluyorum ...
düzelir ya donuz gibiyimdir azcık
çanak ta kırıldığı oldu ama bu sefer yanlamasına paspasın kaymasıyla kaburga taaraından biişiler mırıldandı bana
aslında pis olacaksın semamikleri çok temizlemeseydim kiraç tortusuyla kaymazdı
öyle bi uyku istiyorum en az hafta bi defa ama nerdee 3 demeden gözüme uyku girmiyor...
kızlar dün tuvalete girerken düştüm belimden bilidğiniz hırt diye bi ses geldi ve dün bişi yoktu bugün fena ağrım var umarım kötü bişi olmamıştır ...
erkenmis baya sen diyince baktim saateaslına bakarsan uykum geldi biliyo musun..
eşim de yattı zaten bi gece o bi gece ben..
geçmiş olsun canım.inşallah bişey yoktur.bi iki güne geçmezse gidersin doktora
benim kardeşimin çok çok zeki olduğu söylenemez. çok yakışıklı ama çok çok zeki değil. . elektronik müh. ama zeka ayrı bişey.30 Nisan gorunuyor simdilik Baharcim.
Kovalar cok zeki oluyorBenim cevremdekiler oyle cekici, zeki, ailesine bagli kocammmm
erkenmis baya sen diyince baktim saate
ayni saat dilimindeyiz artik
senin bu 3 gun daha verimli ama uyumayin kiz
aslanmısın kız senbnm burcum gelir o kovaya işer haha
30 Nisan gorunuyor simdilik Baharcim.
Kovalar cok zeki oluyorBenim cevremdekiler oyle cekici, zeki, ailesine bagli kocammmm
aslanmısın kız sen
kükrede görelim aslanlığını kedicikk
pisi pisi miyavvvvvvvvvvvvv
ozaman boğa oluyorrr.
boğalarda iyidir yaa genelde zengin olurlarmış
ayy nette ne buldummm benim burcuma neler demişler
Kova :Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (İğrençtir ya, aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allah korusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!
herkes sölesin bakalım burcunu
aslanmısın kız sen
kükrede görelim aslanlığını kedicikk
pisi pisi miyavvvvvvvvvvvvv
ozaman boğa oluyorrr.
boğalarda iyidir yaa genelde zengin olurlarmış
ayy nette ne buldummm benim burcuma neler demişler
Kova :Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (İğrençtir ya, aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allah korusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!
herkes sölesin bakalım burcunu
hadi hadi ölme söle burcunu:
dana burcuyum ben cnm karakteristik bütün özellkleerini taşıyorum
Oğlak: En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!
heheee
çoğu kısmı tutuyooo kızzz
duygusuzum eşim sen niye diğer kadınlar gibi değilsin diye çok şikayet eder..
hakkaten fena tutumluyumdur3 yılda evin yarısını tamamladık
ama cimri değilim yaa
tutuculukta da üstüme yok.. okulda kızlara itinayla erkek arkadaşından soğutma operasyonları, etek boyu uzatmaları yapılır
riski sevmem devlet memuruyum
amma velakin her öğretmenin hayali benim doğduğum aylarda doğan bebeğe sahip olmak gelsinde kaldırsınlar bakalım milletin bu aylara denke getircez diye göbekleri çatlıyoo
ayyy ne acımasız yorumlamışlar yaaaaa
asmalıymış bak karanfil sizleri
gerçek hayatta da asmak isteyen vardır canım hiçç şaşırmadım geçen okuldan bi arkadaş ay sen 30 yaşını geçmiş miydin diye sordu. bal gibi biliyo yaşımı beni sinir etmek için yapyor..
önceden de benimle tartışmıştı kendimi genç, güzel ve zeki buluyomuşum öyle havalardaymışım yani..
kesin beni asmak filan istiyodur.
amann neyse yaww şaka maka havalara da girmeyelim de..
burç murç hikaye baksana burç dediğin nedir ki doktorun bi gün önce alıp almamasına bağlı olaarak bile değişiyorr..
ama iyi oldu bugün eskiler toplaştık iyi oldu yaa...
neyse kızlar ben çıkıyorum..
her gece meryem suresini okumaya başladım.
İnşallah Rabbim vesile kılar..
onu okuyayım eşim uyanırsa meyve filan yeriz ve fena uykum var yatarım herhalde.
slmlar arkadaşlar...
nazzz
ikizler
karanfilce
rezenecim msjını geç gördüm o günki kusura bakma anca gecelri girebilyorum evet bugün erkn girebildim sadece nbrler nasıl gidiyor oğluşun geliyormuş hayırlı uğurlu olsun..
bahar ne ara toz oldun çatlak
every bebeğin değişmiş
tanıyamadım seni fotodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?