Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Acayip tirstim kova erkeginden isin ilginci hic kova arkadasim yok !! demek bir nedeni varmis :)) ya icimden geleni soylemek gerekirse en buyuk hayalim oglak kizi ve tum arkadaslarim oglak burcu seviyorum onlari :))) galiba basak burcuda duygusuzdu yazik benim balik kocama :)))))

günaydın herkese baharcım bir başak burcu olaraktan burç yorumlarını fena tuttum

kim yazmış onları öle ya hakikaten çok acımasızca. . . ehh doğruluk payları da yok değil ama

AMİN! Nasıl oldu biraz anlatsana

valla benimki tam bi mucize ee Rabbimin mucizesi Onun kudreti.

ben bu ay ateş ölçmedim folik asiti bile içmedim yani baya bi salmıştım kendimi ama tabi o fikir hep beynimde sonra bi baktım adet tarihim gelmiş gelen giden yok test yaptım negatif bir gün oldu iki gün oldu üç gün oldu yok en sonunda 5 gün oldu tabi ben bu arada evde hep test yapıyorum negatif 5 gün olunca sağlık ocağına gittim kan verdim ertesi gün sonucu aldım negatif ordaki hekim bana bi doktora gtmemi sölemişti zaten bende randevu almıştım 6.günü akşamı doktora gittim doktor kan testi negatif diye adet söktürücü verdi bana bide fitil ve yaran var dedi smear testi istedi aldım ilaçları geldim bi baktım kahverengi akıntım var dedim herhalde yaradan ama burda arkadaşlar öle ısrar ettilerki içme ilaçları diye bekledim 10 gün olana kadar ama evde hala test yapıom ama bu defa 3 4 saat geçince çok silik çıkıyo iyice telaş yaptım içmedim ilaçları 10 gün olunca dedim artık varsa bileyim yoksa ilacımı içeyim gttim kan tetsine çok düşük değerle 31 le pozitifi gördüm hamdolsun yani hamile kalmadan önce ne yaptın diye sorarsan 5 6 gün kadar adetimden başlayarak sabahları 2 kuru incir yedim eşime de kabak çekirdeği yedirmiştim Rabbim nasip etti güya birazcık anlatcaktım ama şimdi hastayım öksürük şiddetli oluyo salı doktora gitcem inş kese için kalp atışlarını duysam ALlahın izniyle çok iyi gelecek bana

selam bugün akşama hatta geceye kadar yalnızım eylemeniz lazım benııı
eşim annemi izmir'e almaya gitti geç dönerler
eeee hadı anlatın bakalım ne var ne yok

baharım boğa burcuyum ama inan şu yazanların hiçbiri ben de yokk
bir tek şey hariç kendinizi nikah masasında bulursunuz kısmı
eşim hep der ki ya ben evlenmek istemiyordum bir baktım düğündeyizz
ama son derece tez canlı biri olaraktan kınıyorum seni boğalar adınaaa

eheeheh kimse kabul etmiyor zaten.
bende kendi adıma kabul etmiyorum kendi yorumlarımı.
ama bunları ben yazmadım yavru yazana sor.onu kına
bu arada ben bugün dışarda olucam seni eyleyemem cicim

eheeheh kimse kabul etmiyor zaten.
bende kendi adıma kabul etmiyorum kendi yorumlarımı.
ama bunları ben yazmadım yavru yazana sor.onu kına
bu arada ben bugün dışarda olucam seni eyleyemem cicim

bana ne eyle beniiiii
nereye gideceksin gezentiii
ay aslında ben de nasıl İzmir sokalarında fink atmak istiyorum var yaa
kısmetse haftaya artık doktordan sonra bir tur yaparızz

cevap için sagol canım ist nisa hastanesine gittim
2 ilacın 4 şırıngasını kullandım cnaım eczane almaz beni doktor 37,5 başlattığı için çok şırınga gitti
oda sıcaklığın akoydum ialcı canım tavsiyen için sagol
zaten doğal deniyoruz suan 2 günde 1 belli mi olur aşılamaya gerek kalamaz inş. :)
valla cnaım morfolojı 0 ileri hareketli 0 sayı iyi dedi ama yapmadı aşılamayı doktor tutmaz diye nasıl iş anlamadım bende kısmet değilmiş şimdi bekliyoruz 3ay eşim ilaç kullancak test yaptırcaz ondna sonra yolumuza bakcaz artık hepimiz için hayırlısı olsun :))

valla bende analamdım cnaım yaa bu doktorları nasıl başta yaptırmadı bana testi verdi ilaçları sonra test istedi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik kuyrukda kaldık bekleyecez bakalım :))

bana ne eyle beniiiii
nereye gideceksin gezentiii
ay aslında ben de nasıl İzmir sokalarında fink atmak istiyorum var yaa
kısmetse haftaya artık doktordan sonra bir tur yaparızz

nereye gideceğim belli değil deryoşum sokaklara vurucam kendimi
artık ayaklarım nereye götürürse.havada nasıl güzel bi soğuk var.
en sevdiğim şey o soğuğu damarlarına kadar çekmek sonra sıcak ama küçük bi kafede çay içmek sohbet etmek
tabi yanıma birini bulursam
son hafta gez canım bol boll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…