kovaymış leğenmiş bilmem ama bi bebeğim olursa kardeşime benzesin istemem..
şimdi evlenebilmek için bi yerlerini yırtıyor parası yok.
bi yandan kredi ödüyor.. zamanında dedim ki ona kredi alma aynı parayı ben vereyim sana..
dediğine bak fena mı oldu hem kredi aldım hem senden aldım
kızla yedi bol bol hıh şimdi de para biriktircem diye uğraşsın.
ünv. seçiminde de dinlemedi beni şimdi bi pazarı var haftaiçi gecelere kadar çalışıyor nerdeyse..
askere kısa dönem git kpss çalış dedim inat etti uzun dönem askerde kazandığı parayı dolandırıcıya kaptırdı babamın paralar da cabası..
çocukken yaramazlığı oraasını burasını yardırmaları ayrı...
daha nelerr...
aaaammaaaann bahar açtırdın ağzımı yaaaa
Oğlak: En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir (deneyin bir; terkedin, aldatın, ağlayın, tepinin, tık göremezsiniz). Duvar bile yıkılır yani hiç olmadı, oğlağa bir şeycikler olmaz! Aşırı maddiyatçıdır (halk arasında paragöz, malcı da denir). Cimridir (günahını bile vermez, iste bak valla). Tutucudur (diyanet işleri bile daha esnektir yani) ve risk almaktan kaçar (tırsar bir başka deyişle). Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki (ama doğanın nedenleri sorgulanmaz)! Sallandıracaksın bunlardan üç beş tanesini Taksim meydanında, bak bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? Hayır yani, gerekirse Astroloji Derneğine şikayet edelim, doğumlar oğlak burcuna denk gelmeyecek şekilde ayarlansın, di mi!
heheee
çoğu kısmı tutuyooo kızzz
duygusuzum eşim sen niye diğer kadınlar gibi değilsin diye çok şikayet eder..
hakkaten fena tutumluyumdur3 yılda evin yarısını tamamladık
ama cimri değilim yaa
tutuculukta da üstüme yok.. okulda kızlara itinayla erkek arkadaşından soğutma operasyonları, etek boyu uzatmaları yapılır
riski sevmem devlet memuruyum
amma velakin her öğretmenin hayali benim doğduğum aylarda doğan bebeğe sahip olmak gelsinde kaldırsınlar bakalım milletin bu aylara denke getircez diye göbekleri çatlıyoo
EVET KIZLAR HİÇ BİR YERDE YAYINLANMAMIŞ HAMİŞ TABLOM İŞTE BUYRUNNNN
3e8685 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ŞENOO İNŞALLAH BEBEĞİNE KAVUŞACAKSIN ÇOK YAKLAŞTIN ARTIK DUALARIMIZ TÜM TOPİCLE VE SENİNLE
çok sağol 9 aycım darısı tüm topiğin başına inşallah
AMİN! Nasıl oldu biraz anlatsana
kızlar kocalarınıza bol bol kabak cekirdegi yedirin
rezene, ben ve lillum faydasini gorduksperm kalitesini cok arttiriyor
baharım boğa burcuyum ama inan şu yazanların hiçbiri ben de yokk
bir tek şey hariç kendinizi nikah masasında bulursunuz kısmı
eşim hep der ki ya ben evlenmek istemiyordum bir baktım düğündeyizz
ama son derece tez canlı biri olaraktan kınıyorum seni boğalar adınaaa
eheeheh kimse kabul etmiyor zaten.
bende kendi adıma kabul etmiyorum kendi yorumlarımı.
ama bunları ben yazmadım yavru yazana sor.onu kına
bu arada ben bugün dışarda olucam seni eyleyemem cicim
öncelikle nerde tedavi oluyosun merak ettim
ikincisi ilacı aldığın eczaneye sor geri alabilirler
yada 3-5 ay sonra tekrar alacağım de depoya geri versin belki paranı vermez ama ilaç bayatlamamış olur
ayrıca gonal f i buzdolabında saklamak doğru değil
oda sıcaklığında durmalı
ve nolur nolmaz 2 yumiş varken doğal çalışmayı ihmal etme hatta dr çatlama iğnesi falan yapsa doğal şansınızı da değerlendirsen istersen dr una sor
belki işe yarar belli mi olur
morfo 0 la hamile kalan da var
ben bu doktorları gerçekten anlamıyorum.birisi morfoloji sıfır diye aşılamayı iptal eder birisi de morfolojisi sıfır olan adama erkek faktörü yoktur diye rapor çıkartır ve o çift (yani biz) bir sonraki aya aşılamaya başlar...hay Allahım yaaa valla çıldırmamak elde degil.ecrin sende takma kafana..vardır bnda da bi hayır de.
bana ne eyle beniiiii
nereye gideceksin gezentiii
ay aslında ben de nasıl İzmir sokalarında fink atmak istiyorum var yaa
kısmetse haftaya artık doktordan sonra bir tur yaparızz
canım dediğin gibi vardır bi hayır inşallah.o paranın çıkacağı varmış napalım.manevi kısma gelince Allah tez zamanda bebeğini kucağına kavuştursun da hepsini unut inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?