slm kızlar tablomu yorumlar mısınız???? ümit var mı sizce???
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kız deryoş sen hala burdamısın
Az once gobus fotografini gordum derya
ne guzel sadece gobek var masallah
korktum hemen geldim yavrummneyse kızlar
ben ütü yapmalıyım
öpüyorum sizleri
bahar çok geç kalma kırarım bacaklarını
söylediğin pozisyon hangisi bilmiyorum galıabneyse çalışmalara devam edelım bakalım nolcak kahveyi duymuştum canım mutlaka türk kahvesi içiricem :) hadı hayırlııs olsun :) bide sabaha karşı ilişkide hamıle kalma oranı çok yüksekmiş öyle duydum aslı var mı acaba.iyi olmana sevindim canım hayırlısı :))
dünya kadar ütü yaptım kız yeni geldim topaca
sen neler yaptın bakalım
50 ile başladım hamileliğe canım hayatımda 52yi zor gören ben şuan 64-65 olunca moral yerledeevet canım ne demezsinn tam 14 kilo aldımm
hehehee aferim kızımakorktum hemen geldim yavrumm
canım google a yazarsan gebe kalmak için en uygun pozisyon diye çıkar
bakim bulabilirsem kopyalarım
Misyoner pozisyonunda (erkeğin üstte olduğu) ilişki sırasında ve sonrasında 1 Saat süre ile belinizin altına yastık koyarak rahim ağzınızın spermleri daha kolay ve daha uzun süre ile tutmasını sağlarsınız. Fakat yastığın aşırı kalın olmaması gerekmektedir.
Diz dirsek pozisyonundaki beraberlik hamile kalmak için en uygun şekildir. Bu şekildeki bir beraberlikten sonra da sırt üstü yatarken belinizin altına 1 saat süre ile uygun kalınlıkta bir yastık koyun
söylediğin pozisyon hangisi bilmiyorum galıabneyse çalışmalara devam edelım bakalım nolcak kahveyi duymuştum canım mutlaka türk kahvesi içiricem :) hadı hayırlııs olsun :) bide sabaha karşı ilişkide hamıle kalma oranı çok yüksekmiş öyle duydum aslı var mı acaba.iyi olmana sevindim canım hayırlısı :))
kızlar kendımden haberler vermeye geldıım..
aşılamam yapıldı bugün. çok kolay oldu şükürler olsun.
ve haberın en güzeliiiiiiiiiiiiiii :
esımın aşı için verdiği spermin yıkama sonrası sonucları süperdi çok şükürr
yıkama sonrası sayı 21 milyon, (ki normalde 10 mılyon falandı), ileri hız çok şaşırttı beni ama %80 ditoplam hareketlılık %90dı. morfolojımızse yıne %2 cıktı ama hız benım cok hosuma gıttı :)
doktorum da aşı ıcın sansı oldukca arttıran sonuclar bunlar dedi
kızlaaaaarrr ben asıya ınanmıyordum falan ama bu sonuclar benı cok cok sevındırdı. oldukca heyecanlıyım nolur dualarnızı eksık etmeyın.
yıkama sonrası sayı 21 milyon, (ki normalde 10 mılyon falandı), ileri hız çok şaşırttı beni ama %80 ditoplam hareketlılık %90dı. morfolojımızse yıne %2 cıktı ama hız benım cok hosuma gıttı :)
kızlaaaaarrr ben asıya ınanmıyordum falan ama bu sonuclar benı cok cok sevındırdı. oldukca heyecanlıyım nolur dualarnızı eksık etmeyın.
everycim geçmişte eymen_beratın gebelik tablosu var onu ve şimdiki arkadaşınkini eklermisin
tablo arşivi çoğalsın.bu eymen_berat ınki
3e8884 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ınsallah baharım inşallah arkadasımoh maşallah canım atlatmışsın şükür.
değerlerde süperrrinşallah sonuçta güzel olacakkkk
ben bile heycanlandım canım hadi hayırlı olsun bakalım gelsin bebişlerrr
yıkama işlemi spermi hızlandırıyor canım..
bizim de yıkamadan sonra ileri hareket %15 toplam hareketlilik %100 olmuştu.
morfolojiye bakılmamıştı. aşılamada morfolojiye çoğu yer bakmıyor sanırım. milletin iptal oluyor ne iş ben de anlamadım:44:
benim tek yımırtaydı ve 24 mm di
bana dozu çok düşük başlamış doktor 25 lik vurunmuştum ben toplam 6 gün.
bakalım bu yeni doktor kaç vuracak..
bu arada senin pozitif olsun daa gaza gelelim canım her an cayabilirim çünkü aşıdançok pis doğal takılasım var
tamam cnm ekledim simdi ikisini de
ya kizlar ben okuyamiyorum eskisi gibi takip ettigiim topic de cok gerci anneler topicini bile okuyamiyorum
kimse topici ustlenmek istemiyor mu
ugurlu gelsin benim gibi bir baskasina da ?
daha once de sordum ama ne konustunuz bilmiyorum
hadi bir gonullu ciksin
ben de birkac hatirlatma yapayim hem yeni gelen arkadaslar icin de:
esinizin yapmasini onerecegim seyler: iliski oncesi soguk dus, iliskiden 1 saat once sert bir kahve, onemli gunlerde kabak cekirdegi, domates, nohut, karides ve feslegen (sperm kalitesi ve hizi icin) yemeli, tercihen sabah erken saatte iliskiye girilmeli ya da gece 3'te (dogurganlik icin verimli saat).
sizin yapabileceginiz seyler: yumurtlamadan sonra dollenme donemi karni sicak tutmak, gerekirse bir atki sarilabilir. yumurtlamadan sonra ananas suyu icmek (dollenme olursa bebegin tutunmasina yardimci oluyor), cay kahveden uzak durun vajinanin ph degerini bozuyorlar, vajina salgilarini arttirmak icin bol su icmeli ve c vitamini bol almali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?