canım ya takip edemezsem diye korkuyorum...
o yüzden daha dikkatli ve takipte iyi arkadaşlar alsın diye düşünüyorum
tamam bakalım Allah utandırmasın..
şimdi gezmeye gidiyoz kızlar gelince görüşürüz inşallah
kızlar kendımden haberler vermeye geldıım..
aşılamam yapıldı bugün. çok kolay oldu şükürler olsun.
ve haberın en güzeliiiiiiiiiiiiiii :
esımın aşı için verdiği spermin yıkama sonrası sonucları süperdi çok şükürr
yıkama sonrası sayı 21 milyon, (ki normalde 10 mılyon falandı), ileri hız çok şaşırttı beni ama %80 ditoplam hareketlılık %90dı. morfolojımızse yıne %2 cıktı ama hız benım cok hosuma gıttı :)
doktorum da aşı ıcın sansı oldukca arttıran sonuclar bunlar dedi
kızlaaaaarrr ben asıya ınanmıyordum falan ama bu sonuclar benı cok cok sevındırdı. oldukca heyecanlıyım nolur dualarnızı eksık etmeyın.
oh cok guzel oldu
devretme islemini halledersin di mi bahar
dedigin gibi ben depresifim bu aralar, takip edemedigim cok oluyor
zaten netim acikken hep esimle goruserek geciriyoruz zamani gozumden kacirdiklarim oluyor
hiç depresif olma canım bugünlerde geçecek
sonuçta bu ayrılık güzel bi ayrılık.
buluşunca herşey daha güzel olacak sizin için
gözünden kaçması çok normal
belki bana da kızmışsındır hatırlattığım için ama bende istiyorum ki sonradan gelenler için bol ateş tablosu olsun
ateş ölçme yöntemine güvenmeeyenler için inanmayanlar için kanıt olsun
sonuçta hepimiz bu işe emek veriyoruz.güveniyoruz bu yönteme
çoğumuz adet olacağını hamile olduğunu bu yöntem sayesinde öğrendik.
test alıp onun yıkımından sa bi kaç gün önceden öğrenip kendimizi bu duruma hazırlamak daha az yıkıcı oluyor.
en azından benim fikrim budur.
yıkama sonrası sayı 21 milyon, (ki normalde 10 mılyon falandı), ileri hız çok şaşırttı beni ama %80 ditoplam hareketlılık %90dı. morfolojımızse yıne %2 cıktı ama hız benım cok hosuma gıttı :)
kızlaaaaarrr ben asıya ınanmıyordum falan ama bu sonuclar benı cok cok sevındırdı. oldukca heyecanlıyım nolur dualarnızı eksık etmeyın.
ben de birkac hatirlatma yapayim hem yeni gelen arkadaslar icin de:
esinizin yapmasini onerecegim seyler: iliski oncesi soguk dus, iliskiden 1 saat once sert bir kahve, onemli gunlerde kabak cekirdegi, domates, nohut, karides ve feslegen (sperm kalitesi ve hizi icin) yemeli, tercihen sabah erken saatte iliskiye girilmeli ya da gece 3'te (dogurganlik icin verimli saat).
sizin yapabileceginiz seyler: yumurtlamadan sonra dollenme donemi karni sicak tutmak, gerekirse bir atki sarilabilir. yumurtlamadan sonra ananas suyu icmek (dollenme olursa bebegin tutunmasina yardimci oluyor), cay kahveden uzak durun vajinanin ph degerini bozuyorlar, vajina salgilarini arttirmak icin bol su icmeli ve c vitamini bol almali.
Maşallah diyelim ilk önceallah bu ay yüzünü güldürsün sonu bebiş olsun hatta inanın tedavi görenler arkadaşlar forumda gelişmelerini haber verdiği zaman kalbim pıt pıt okuyorum hamiş olduğumuz günler yakın olsun inşallahhhhh
Bunlar süper bilgi oldu, sabahtan beri bir türk kahvesi, üç nescafe içtim pişmanım :18::18: umarım devredip kaçmayacaksınız engin bilgilerinizi bizden esirgemeyin.tablomu eklerseniz ayrıca sevinirim
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canlarımmm cok ozledım sıızıı kac gundur surtmekten ugrayamadım
suanda da kızımla kınaya geldıkve cok sıkılıyoruz
eve gıtmek ıcın dakka sayıyorummmm az kaldı ıns
senayımmmm bu habere cok sevındım ben yaaa
ben yrn olcak dıye beklıyorum asıyı meger bgn oluvermıs
allahıma sonsuz sukur olsun degerler super
sonucuda oyle olacak ınsallah ınanıyorum
kız utandırmaz inşallah koskoca pc öğretmenisin
bunu bize yaptırmaya utanmıyomusun
azcık ta etinden sütünden biz faydalanalım
ayrıca canım kesinse sölede yönetime mesaj atalım
birde bana der gezenti diye
kızı şimdiden alıştırma deryoş kınalara düğünlere falan
sonra zilli olur çıkar
kiz karanfilce kacma
bugun halledelim mi?
gunaydin herkese
canım şimdi sen topiği bana mı devretceksin yoksa sadece tabloyu bana verip ara ara buraya ekliycek miyim..
bir diğer konu tabloyu excele de kaydettin mi?
burda linklerin açılımı görünmüyo yaa..
bizim için değermiydi değmezmiydi onu sonuç gösterecek canım ama açıkcası sonucların güzel cıkıpta o degerlerle aşılamanın olması umudumu katladı bıraz daha.hayırlı olsun canım
sizin için aşılama da ümit var
sende bi sorun yok çünkü
eşinin değerleri de gayet iyi
ben de senin gibi aşılamadan hiç ümidim olmadığı için yaptırmadım ama sonuçta aşılamayla hamile kalan da çok var
ve sizin için denemeye değerdi
hadi hayırlı sonuçlarla gel inş.
benim de bu hafta yumurtalar toplanacak bakalım ne olacak çok heycanlıyım
saol canım benimMaşallah diyelim ilk önceallah bu ay yüzünü güldürsün sonu bebiş olsun hatta inanın tedavi görenler arkadaşlar forumda gelişmelerini haber verdiği zaman kalbim pıt pıt okuyorum hamiş olduğumuz günler yakın olsun inşallahhhhh
bende dıyorum bu kız arardı sorardı neden sesı sedası cıkmadı ki acep?senayımmmm bu habere cok sevındım ben yaaa
ben yrn olcak dıye beklıyorum asıyı meger bgn oluvermıs
allahıma sonsuz sukur olsun degerler super
sonucuda oyle olacak ınsallah ınanıyorum
12yi vurmak da ne zormus yahuu, aylardır cırpınıyorum onu vurabılmek ıcın.Ay hadi hayırlısı, çok mutlu oldum Şenaycım. Dualarım seninle.
Bence bu sefer 12den vurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?