kızlar
benım cumartesı öglen 12 de aşılamam yapıldı biliosunuz
ama gece 10 da da camasırımı kirletecek şekilde de pembe kırmızı arası kanamam oldu. yatana kadarda her tuvalete gıdısımde pecetede devamını gördum
bu sabah da peceteye pembe geldi.
merkezı aradım benle ılgılenen hemsıreye sordum, kanamamı? dıye sasırdı, ovulasyon zamanında olabılıyor odur belkı dedı uzunca bı ıstırahat et dedı.
yanı ben normal der dıe dusundum ama sanırım beklenmedık bırsey kı ıslemden o kadar saat sonra bunun olması boyle cevap verdi.
siz ne diosunuz ya, asılama gecmısı olan arkadasların var mı bır tecrubesı bununla ılgılı?
olicim ne yalan sölimm burda aşı tecrubesi en çok olan sensin inşallah bugün yarın sorumu görürsünde cevap verebilirsin diye gönlümden seni geçirerek yazmiştim. ne mutlu ki ilk cevap veren sen oldunhayırlı olsun şeni aşılaman rabbim gönlündeki muradını versin...
bu lekelenmeler normaldir cnm sıkıntı yok...
rezenecim, sizin desteklerinizle böyle umutlu oluyorum bende zaten. allah hepinizden razı olsun.şenaycım çok seviniyorum seni böyle umutlu ve mutlu görmekten
aşılama bebeğini getirsin inşallah
söylediklerin de bizi umutlandırdı
kanama konusunda hiç bir bilgim yok ama oli açıklamış sağolsun
aman baharım nedem fellik fellik kaçtığımı bilmiyon sen..
bu gece gezmeye niye gittik??
arkadaşın pc bozuktu da ondan
el insaf bana da haliyle bıkıyo insan bi süre sonra
durun size bi şiir ekliyim.. bi bilgisayar öğretmenin şiiirini de ne çektiğimi anlayın
İyi ki Bilgisayar öğretmeniyim..
Yoksa teneffüslerde canım sıkılırdı,
Şimdi ise bir oraya bir buraya koşuyorum..
Çay mı? Ne çayı içmeye fırsat bulamıyorum..
Hem çay zaten zararlı diyorlar mutlu oluyorum..
Öğrencilerimi tanımaya fırsatım da olmuyor,
Haftada 40 dk görüyorum..
Simaları hafif tanıdık gelse yetiyor..
Öğrenciler dersimi de ciddiye almıyorlar..
Çünkü ben not falan vermiyorum..
Hem ciddiyet notla mı olur ne gereği var diyorlar,susuyorum..
Bazen beni okuldan eve geldiğimde de çağırdıkları oluyor,
Yürüyerek gidersem spor oluyor,
Otobüse binersem değişiklik diyorum..
Hem ne yapacağım evde gidip yine sorun çözüyorum..
İnternet bağlantısının yavaşlığının da sorumlusu benim ya,
Eyvallah deyip geçiyorum..
Bu arada 10 parmak klavye kullanıyorum,
İdarenin yazılarını yazdıkça klavyem de müthiş hızlandı..
Hee, bir de öyle kendimi geliştirdim ki,
Eğitim fakültesinde öğrenmediğim,
Projeksiyon sökme takma işlerini de bu sayede öğrendim..
Çoğu bana selam bile vermeyen öğretmenleri,
İşleri düştüğünde tanıma fırsatım oluyor..
Ne olacak canım yapsam işlerini elime mi yapışacak, yapıyorum..
Yaptıklarım için teşekkür almasam da,
Yapamadıklarım için aldıkları surat ifadesi hoşuma gidiyor..
Bazen okuldan saat akşam 5 gibi çıksam da,
Çok şükür ek ders almıyorum..
Maaş karşılığını müzik dersi ile dolduruyorum..
Bir de ekders alsam ayın başında gidip bir de,
Bankamatik sıralarında beklemekten korkuyorum..
Hep fotoğrafçılıkla uğraşmak istemişimdir.
Törenlerde o iş de bana kalıyor..
En büyük hobim oluyor çektiğim fotoğraflar..
Web sayfasına koymak akşamları vaktimi alıyor ama;
Ben koskoca bilgisayar öğretmeniyim..
Çoğu zamanda dersim bölünüyor,
Ezik bir ses hocam bir bakar mısınız diye çağıyor..
Ne yapayım bilgisayar öğretmeniyim ya kızamıyorum..
Ya yazıcıya kağıt sıkışmış oluyor, ya kopmuş bir internet bağlantısı..
Bazense durumu abartıp cep telefonum niye çekmiyor diyen de oluyor..
Eee malum koskoca bilgisayar öğretmeniyim ya,
Olacak o kadar diyorum kızamıyorum..
Yanlış anlaşılmasın,
Bunlar için egzersiz vs. ücret almıyorum.
Eee ne olacak canım,
Koskoca bilgisayar öğretmeniyim ben…
şenaycım inşallah dediğin gibi olur yumoşlar hafta içi alınabilir inşallah allahım yüzümüzü güldürür amin...bizim için değermiydi değmezmiydi onu sonuç gösterecek canım ama açıkcası sonucların güzel cıkıpta o degerlerle aşılamanın olması umudumu katladı bıraz daha.
inşallah senınde döllenmeye hazır bır suru yumosun olacak ve onlarda sana transferde sımsıkı tutunacak ve bız senı yarı hamıle görmeye baslıayacagız allahın ıznıyle
saol canım benim
inşallah dediğin gibi sonu bebek olur. o hızlı spermcıkler onları bekleyen yumoslarımla döllenırde bana sıkıca tutunan bı bebegım olur.
bende dıyorum bu kız arardı sorardı neden sesı sedası cıkmadı ki acep?
megerse gezmeden tozmadan fırsatı kalmamıs senı seniiiii
evet deryam sukurler olsun kı oldu bıttı işlemimiz.
dualarınızla 29 aralıkda pozıtıfı gorecegız ınsallah
12yi vurmak da ne zormus yahuu, aylardır cırpınıyorum onu vurabılmek ıcın.
ınsallah dedıgın gıbı bu sefer olmustur cancazım
dualarınızla ınsallah...
kızlar
ama gece 10 da da camasırımı kirletecek şekilde de pembe kırmızı arası kanamam oldu. yatana kadarda her tuvalete gıdısımde pecetede devamını gördum
merkezı aradım benle ılgılenen hemsıreye sordum, kanamamı? dıye sasırdı, ovulasyon zamanında olabılıyor odur belkı dedı uzunca bı ıstırahat et dedı.
yanı ben normal der dıe dusundum ama sanırım beklenmedık bırsey kı ıslemden o kadar saat sonra bunun olması boyle cevap verdi.
siz ne diosunuz ya, asılama gecmısı olan arkadasların var mı bır tecrubesı bununla ılgılı?
canim icini ferah tut benden bi kac gun boyunca geldi.spermi gondermek icin icimize soktuklari o boru yuzunden tahris ediyor.biz aci hissetmesek bile kanama lekelenme olabiliyor.dedigim gibi benim bi kac gun olmustu.kafaya takilacak bisey degil yani.insallah bebislerin sana tutnur...kızlar
deryacım inşallah dediğin gibi son tedavim olur. çok zor çok yıldırıcı süreçler bunlar allah yardımcımız olsun inşallah.şenayım hayırlı olsun aşılaman çooook mutlu oldum umarım ilk ve son tedavin olacak
kanama için de oli normal demiş demek ki normal canım korkma
evet canım normalmiş. benim hanım çok hassas zaten hemen enfeksıyondur mantardır odur budur kapıverır böyle bir tahriş durumuda mümkün tabi.canim icini ferah tut benden bi kac gun boyunca geldi.spermi gondermek icin icimize soktuklari o boru yuzunden tahris ediyor.biz aci hissetmesek bile kanama lekelenme olabiliyor.dedigim gibi benim bi kac gun olmustu.kafaya takilacak bisey degil yani.insallah bebislerin sana tutnur...
deryacım inşallah dediğin gibi son tedavim olur. çok zor çok yıldırıcı süreçler bunlar allah yardımcımız olsun inşallah.
evet canım normalmiş. benim hanım çok hassas zaten hemen enfeksıyondur mantardır odur budur kapıverır böyle bir tahriş durumuda mümkün tabi.
oyy oyhh inşallah yerleşme kanamasıda yasarım bir kac gun sonra
eşim şimdiden heyecan yaptı acaba yerleşme kanamasımı dıye, yazık o şimdiden olacak sanıyorsenay ben de ayni seyi yazacaktim tam sana
insallah 7 gun sonra da lekelenmem var diye yazarsin ve hamileligin ilk habercisi olur bu
canım benımmm annenın ıyı olmasına cok sevındım
dıger taraftan bebıse her gecen gun dahada yaklasıyorsun allahın ıznıyle.
Dualarım senınle canım,
ınsallah sende halay cektıreceksın bıze az kaldı..
Arkadaşlar nasılsınız?
Ben tüp bebekten de negatif sonuç alınca kendimi çok zor topladım. Hayatımın odağına tüp bebeği koymuştum. Pek bu topiğe de gelemedim. Listeleri takip ettim sadece.
İnşallah her şey yolundadır. Every umarım bu mesajımı okursun çok merak ediyorum nasıl gidiyor hamileliğin?
Şenay, karanfil güzel haberler var mı?
Giremesem de hep dualarımdasınız. Benim donmuş 3 tane embriyom vardı. Önümüzdeki ay onlarla deneyeceğiz. Gücümü yeniden topladım. İnşallah bu sefer yüzüm güler. Lütfen sizde aklınıza geldikçe dua edin. Allah'ım benim gibi eline açıp dua eden bütün kadınların kucağını boş bırakmasın inşallah.
hu huuuu kimse yok muuu?
cnm ben tablo yorumlamakta pek iyi değilim o yüzden yazmadım
inşAllah hamişsindir
canım sıcak su bal limon , bol sıcak aşırı olmasın tabi su tüket bir de thylot mu ne varya onu kullan bende ilaç kullanamıyorum, çok faydalı oldu bende birde ıhlamur iç ben şeker tüketiyorum şeker yerine içine oralet attım oraletli ıhlamur içslm every yokh shnay 9ay ...ve diğer kızlar nasılsınız ???
shnaycğm inşAllah aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın canm benm
every görüşemedik hiç bebiş ve sen keyfiniz nasıl bakıyım
benm bu çarşamba transferim olcak nasipse bebişlerim annelerine gelirler inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
bu arada ben nezle oldum çarşambaya kadar iyileşmem lazım napsmki ilaçta alamaıyorum ....
meyve, bitki çayları ,zeytinyağı içiyorum elimden başka bişi gelmiyo
canım kac kere dpo 12 de adet oldugunu gordun? kac kere tablo yaptında dpo 12 de adetının geldıgını tespıt ettın onu bılmek lazım once. sadece gecen ay kı duruma bakıp de ben hep 12 de oluyorum demek ve hep oyle olmasını beklemek yanlıs. belkıde gecen ay ff cızgını yanlıs yere cekmıstı. ve belkı de aslında sen dpo 15-16 da adet oluyorsundur. bence sen en az 2 gun daha bekle. eger adet hala gelmezse carsamba falan gıdersın kana.tecrübelerinize ihtiyacım var kızlar, tabloma bakar mısınız?
DPO 12 adet olurdum, DPO 15 olacağım yarın hala tık yok. İki günde idrarda çıkmadı, testler negatif
ne zaman kan tahliline gitsem çıkar?
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oyy kuzum hadı ınsallah bu sefer cok ınanıyorum senden guzel haberler alacagımıza.slm every yokh shnay 9ay ...ve diğer kızlar nasılsınız ???
shnaycğm inşAllah aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın canm benmbenm bu çarşamba transferim olcak nasipse bebişlerim annelerine gelirler inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
bu arada ben nezle oldum çarşambaya kadar iyileşmem lazım napsmki ilaçta alamaıyorum ....
meyve, bitki çayları ,zeytinyağı içiyorum elimden başka bişi gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?