Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar
benım cumartesı öglen 12 de aşılamam yapıldı biliosunuz
ama gece 10 da da camasırımı kirletecek şekilde de pembe kırmızı arası kanamam oldu. yatana kadarda her tuvalete gıdısımde pecetede devamını gördum
bu sabah da peceteye pembe geldi.
merkezı aradım benle ılgılenen hemsıreye sordum, kanamamı? dıye sasırdı, ovulasyon zamanında olabılıyor odur belkı dedı uzunca bı ıstırahat et dedı.
yanı ben normal der dıe dusundum ama sanırım beklenmedık bırsey kı ıslemden o kadar saat sonra bunun olması boyle cevap verdi.
siz ne diosunuz ya, asılama gecmısı olan arkadasların var mı bır tecrubesı bununla ılgılı?

hayırlı olsun şeni aşılaman rabbim gönlündeki muradını versin...
bu lekelenmeler normaldir cnm sıkıntı yok...

şenaycım çok seviniyorum seni böyle umutlu ve mutlu görmekten
aşılama bebeğini getirsin inşallah
söylediklerin de bizi umutlandırdı

kanama konusunda hiç bir bilgim yok ama oli açıklamış sağolsun

hayırlı olsun şeni aşılaman rabbim gönlündeki muradını versin...
bu lekelenmeler normaldir cnm sıkıntı yok...
olicim ne yalan sölimm burda aşı tecrubesi en çok olan sensin inşallah bugün yarın sorumu görürsünde cevap verebilirsin diye gönlümden seni geçirerek yazmiştim. ne mutlu ki ilk cevap veren sen oldun
tesekkur ederım canım, rabbim hepimize versin gönlümüzdekileri inş.
şenaycım çok seviniyorum seni böyle umutlu ve mutlu görmekten
aşılama bebeğini getirsin inşallah
söylediklerin de bizi umutlandırdı

kanama konusunda hiç bir bilgim yok ama oli açıklamış sağolsun
rezenecim, sizin desteklerinizle böyle umutlu oluyorum bende zaten. allah hepinizden razı olsun.
dün bir arkadaşım dogum yaptı, 15 saat sancı cekmıs. allah sancı cekenın duasını kabul eder dıye sana sancım arasında dua ettım dedı bana. o kdr hosuma gıttı kı cevremde bana da dua edenlerın oldugunu görünce.çevremdekiler sizler hepiniz iyi ki varsınız

bayıldım bayıldımmmm

şenaycım inşallah dediğin gibi olur yumoşlar hafta içi alınabilir inşallah allahım yüzümüzü güldürür amin...

Son düzenleme:

şenayım hayırlı olsun aşılaman çooook mutlu oldum umarım ilk ve son tedavin olacak
kanama için de oli normal demiş demek ki normal canım korkma

canim icini ferah tut benden bi kac gun boyunca geldi.spermi gondermek icin icimize soktuklari o boru yuzunden tahris ediyor.biz aci hissetmesek bile kanama lekelenme olabiliyor.dedigim gibi benim bi kac gun olmustu.kafaya takilacak bisey degil yani.insallah bebislerin sana tutnur...

şenayım hayırlı olsun aşılaman çooook mutlu oldum umarım ilk ve son tedavin olacak
kanama için de oli normal demiş demek ki normal canım korkma
deryacım inşallah dediğin gibi son tedavim olur. çok zor çok yıldırıcı süreçler bunlar allah yardımcımız olsun inşallah.
evet canım normalmiş. benim hanım çok hassas zaten hemen enfeksıyondur mantardır odur budur kapıverır böyle bir tahriş durumuda mümkün tabi.
oyy oyhh inşallah yerleşme kanamasıda yasarım bir kac gun sonra

inşallah canım aşılama konusunda bir bilgim yok ama tecrübeli arkadaşlar ne diyorsa doğrudur, içini rahat tut, inşallah bebişin bekletmez

every ben geldim canım

aslında bi excelde de olsa hiç fena olmazdı. yanlışlıkla silip bi kaydet tuşuna basmakla herşey sıfırlanabilir çünkü

ay inşallah canım çarşamba transfer dedi dr inşAllah herşey yolunda gider bu arada benm transferm iptal edilmeden öncce bize dondurlcak sayı 3 demişlerdi ,bizde o zamandan beri 3 embriyo biliyoduk meğer 4 yawrum varmış benm şu an
, son kontrolde konuyu açınca öğrendim ,birini transfer yapılcak die saymamışlar meğer
inşallah sonuda hayır olur tedavimn ve benm gibi isteyen herkesin dileği kabul olur...

cnm beni biliyosun bende hevesi kursağında kalanlardan oldum ilk ay ohss yüzünden
inşallah bu çarşamba yüzüm güler ,inşAllah yüzümüz güler 9ayım inşAllah ...son olur,

bu arada 2 embriyo transferini sizmi istediniz? merkezmi istedi? sayıyyı kim belirledi 9 ay bende söylüyorum dr a 2 tane olsun , sıkıntımız çok diye işi yokuşa sürdü sağlık bakanlığı vs diye tekrar konuşcam eşim yok burda beni tek gördü ondan böle yaptı
eşim arıycak tekrar dr u yarın ,bende arıycam tekrar bide transfer günü konuşcam evet diyene kadarda çıkmıycam ameliyathaneye eşimde ve bende bu kadar sıkıntının arasında bana sağlık bakanlığı istemiyo diyo

slm every yokh shnay 9ay ...ve diğer kızlar nasılsınız ???

shnaycğm inşAllah aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın canm benm

every görüşemedik hiç bebiş ve sen keyfiniz nasıl bakıyım

benm bu çarşamba transferim olcak nasipse bebişlerim annelerine gelirler inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun ....

bu arada ben nezle oldum çarşambaya kadar iyileşmem lazım napsmki ilaçta alamaıyorum ....
meyve, bitki çayları ,zeytinyağı içiyorum elimden başka bişi gelmiyo

slm kızlar..... canım sıcak su bal limon , bol sıcak aşırı olmasın tabi su tüket bir de thylot mu ne varya onu kullan bende ilaç kullanamıyorum, çok faydalı oldu bende birde ıhlamur iç ben şeker tüketiyorum şeker yerine içine oralet attım oraletli ıhlamur iç

canım kac kere dpo 12 de adet oldugunu gordun? kac kere tablo yaptında dpo 12 de adetının geldıgını tespıt ettın onu bılmek lazım once. sadece gecen ay kı duruma bakıp de ben hep 12 de oluyorum demek ve hep oyle olmasını beklemek yanlıs. belkıde gecen ay ff cızgını yanlıs yere cekmıstı. ve belkı de aslında sen dpo 15-16 da adet oluyorsundur. bence sen en az 2 gun daha bekle. eger adet hala gelmezse carsamba falan gıdersın kana.
en azından bnm fıkrım bu. hayırlısı olsun hakkında.
oyy kuzum hadı ınsallah bu sefer cok ınanıyorum senden guzel haberler alacagımıza.
bende sende mucızelerımıze bu tedavılerle kavusalım bu ay inş.
çok gecmıs olsun bu arada canım
bitki cayı derken ada cayı ve yesıl cay falan ıcmıyorsun değilmi canım?
aşı ve tüp tedavisindeki kişilere bunlar yasak çunku nedense. tüp yaptıran arkadasa da söylemişlerdi bana da söylediler.
ona göre dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…