Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şenay canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yeni yıla hamiş girersin

yeni yıl yeni yıl...
bakalım neler getirecek bize bu yeni yıl
hatta bakalım 2012 gider ayak ne oyunlar oynayacak bize...
malum, test günüm 29 aralık. 2012 son günlerinde bana ne verecek merakla beklıyorum iremnevacım
inşallah 2013 de bari aramızdan kimse kalmaz hamile olmayan

amin canım , inşallah sen 2013 e açılış yaparsın, yaparkende ayağını sürürsünde geliriz arkandan

evet canım haklısın, negatifi görmektense beklemek iyidir, ama bir şey oluyor ağır kaldırmam gerekiyor mesela, yada grip oluyorum ilaç içmek istiyorum korkuyorum, kendi merakımdan çok, dikkat etme açısından istiyorum ama bir yandan da negatif çıkacak diye korkuyorum

teşekkürler canım ,su tüketmeye dikkat ediyorum cnm zaten su tüketirim epey ama tüp bebekte daha da önemliymiş ,ılık olmasınada dikkat ediyorum nezle olduğumdan balıda sabah yedmiştim ,ıhlamur yok nane yapmıştı annem onu içiyorum meyve soydu getirdi sağolsun ,inşAllah düzelirim :26:....

bende ümitliyim canım inşAllah bi aksilik çıkmaz
beraber hamiş kalırız bu ay inşAllah
sadece nane yapmıştı annem tarçın aldım 2 gün önce ama oda zararlı sanki onuda içmiyorum ada çayıda zararlı
meyve yiyorum işte böyle ,inşAllah düzelirm hemen...
bitkilern yasak olma sebebi söktürücü etkilernden dolayı cnm ,bizde ilaç alıyoruz tutunsun bebek diye üstünede bunları içersk,tedaviyi alt üst ederz ondan yasak hamişlere ve hamiş adaylarına...

hımm tamam ozaman every gelsin atalım mesaj
bu arada şiirine bayıldım ama kendi adıma utandım
yok canım burda liste yapmayı aslında bu işleri sevmediğimden daha çok ya ilerde takip edemezsem iyi bi iş çıkaramazsam korkusuyla kabul etmemiştim.
değilse okulda bilgisayar tamirciliğiyle bunu aynı kefeye koyamam..

şiire gelince,
ya canım aslında gerçekten tüm bilişimcilerin ortak bi derdi bu..
artık bilinç altımıza yerleşmiş... bi süre sonra işler iyice kopuyo..
okulda dersten çıkarsın bi soluk alayım diye hemen o arada biri araya bi laptop sıkıştırır.. bir de bilgisayarı az çok anlıyorsunuz bazen çileden çıkarır yaparsın yaparsın olmaz nedeni de bulamazsın.. ders işleyemezsin eğer her sınıfın projeksiyon problemini çözmeye kalkarsann ve işin ilginç tarafı bu senin işin değildir ama işinmiş gibi algılarlar yaa..
evet yardım insanlık ama bi yere kadar..
bizim apartmanda bi hemşire var ben hayatta birine dışardan iğne yapmam kabul etmem dedi.
ve bu kişi beni evine format atmaya çağırdı.."dedim buna format atılması gerek bazı programlar eksik burda kurarsak eksik kalır en iyisi bilgisayarcıya götür" dedim.. adamlar da nasiplensin zenginlere öyle yapıyom
onlar iğne vurmasa bişey olmaz biz yapmasak elimize yapışcak olur..
fena doluyum üstüme gelmeyiinnn leynnn...

neyse şaka bi yana son zamanlarr tecrübelendikçe sıyrılma yollarını buldum...

iyiyiz canim cok sagol

hayirli olsun canim az kalmis guzel haberler ver bize insallah
cok cok gecmis olsun umarim kisa zamanda gecer

haklısın canım bizim toplumumuzda bu işler böyledir.
eczacıysan ilaç sorarız hemşireysen iğne isteriz tansiyon ölçtürürz
müzik öğretmeniysen şarkı isteriz.avukatsan bilgi isteriz
doktorsan teşhis isteriz.
aşçıysan tarif isteriz.
pc öğretmeniysen tamir isteriz.
ama işte hayır diyebilmekle alakalı bazı insanlar çok güzel becerir.
aman napcan boşver sende sevabına yapıver

canım devretme ıcın mesaj atmamız lazım
bahar yardım eder mısın bızeeeee
atıyorum canım şimdi

Son düzenleme:
ya site sahibine atıyordum ama şimdi atamadım arkadaşım olması lazımmış
bende istek gönderdim bakalım nolcakkk

kazene mi??

every
tamam canım..
düzenle diyince linkler de açık olur zaten ben onu bi de excele kopyalarım..
bilg. öğretmeniyim ben garantici adamım

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr
everycim kız yerine oğlanmış hadi hayırlısı olsun canm sağlıkla doğsun inşallah..bizimde cinsiyetler yavaştan belli oluyor
karanfil şiirine bayıldım süperdi benim eşimde teknoloji tasarımcı ama pc den süper anlar oda aynı dertten muzdarip hak veriyorum size
lilyummm hamileymişsinnn çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah
şenaycım aşılaman hayırlı olsun kuzum inşallah meleğine kavuşursun
ikizler tüp e başlamışsın hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer gelir kuzucukların
efesude seninde transferin hayırlısıyla bebeğini getirsin inşallah canım
diğer hamiş kalanlarıda tebrik ediyorum
vee tüm arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah çok fazla uğrayamıyorum ama hep takipteyim sizleri
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…