şenay canım aşılaman hayırlı olsun inşallah yeni yıla hamiş girersin
amin canım , inşallah sen 2013 e açılış yaparsın, yaparkende ayağını sürürsünde geliriz arkandanyeni yıl yeni yıl...
bakalım neler getirecek bize bu yeni yıl
hatta bakalım 2012 gider ayak ne oyunlar oynayacak bize...
malum, test günüm 29 aralık. 2012 son günlerinde bana ne verecek merakla beklıyorum iremnevacım
inşallah 2013 de bari aramızdan kimse kalmaz hamile olmayan
canım kac kere dpo 12 de adet oldugunu gordun? kac kere tablo yaptında dpo 12 de adetının geldıgını tespıt ettın onu bılmek lazım once. sadece gecen ay kı duruma bakıp de ben hep 12 de oluyorum demek ve hep oyle olmasını beklemek yanlıs. belkıde gecen ay ff cızgını yanlıs yere cekmıstı. ve belkı de aslında sen dpo 15-16 da adet oluyorsundur. bence sen en az 2 gun daha bekle. eger adet hala gelmezse carsamba falan gıdersın kana.
en azından bnm fıkrım bu. hayırlısı olsun hakkında.
oyy kuzum hadı ınsallah bu sefer cok ınanıyorum senden guzel haberler alacagımıza.
bende sende mucızelerımıze bu tedavılerle kavusalım bu ay inş.
çok gecmıs olsun bu arada canım
bitki cayı derken ada cayı ve yesıl cay falan ıcmıyorsun değilmi canım?
aşı ve tüp tedavisindeki kişilere bunlar yasak çunku nedense. tüp yaptıran arkadasa da söylemişlerdi bana da söylediler.
ona göre dikkat et canım
slm kızlar.....
canım sıcak su bal limon , bol sıcak aşırı olmasın tabi su tüket bir de thylot mu ne varya onu kullan bende ilaç kullanamıyorum, çok faydalı oldu bende birde ıhlamur iç ben şeker tüketiyorum şeker yerine içine oralet attım oraletli ıhlamur iç
oyy kuzum hadı ınsallah bu sefer cok ınanıyorum senden guzel haberler alacagımıza.
bende sende mucızelerımıze bu tedavılerle kavusalım bu ay inş.
çok gecmıs olsun bu arada canım
bitki cayı derken ada cayı ve yesıl cay falan ıcmıyorsun değilmi canım?
aşı ve tüp tedavisindeki kişilere bunlar yasak çunku nedense. tüp yaptıran arkadasa da söylemişlerdi bana da söylediler.
ona göre dikkat et canım
hoşgeldin fıstık..
gündüz hep ev işi yapıyon herhalde..
gece daha çok geliyon sankii
yok kız ev işi nerdeee
gündüz geziyorum gece de burda geziyorummm.
naptınız karar verdinizmi topik devir işleminee
hee karar verdik ama everyle rastlaşamadık bi türlü bi o aktif bi ben
yok canım burda liste yapmayı aslında bu işleri sevmediğimden daha çok ya ilerde takip edemezsem iyi bi iş çıkaramazsam korkusuyla kabul etmemiştim.hımm tamam ozaman every gelsin atalım mesaj
bu arada şiirine bayıldım ama kendi adıma utandım
hee karar verdik ama everyle rastlaşamadık bi türlü bi o aktif bi ben
slm every yokh shnay 9ay ...ve diğer kızlar nasılsınız ???
shnaycğm inşAllah aşılamandan olumlu bir sonuç alırsın canm benm
every görüşemedik hiç bebiş ve sen keyfiniz nasıl bakıyım
benm bu çarşamba transferim olcak nasipse bebişlerim annelerine gelirler inşallah
Allah hepimizin yardımcısı olsun ....
bu arada ben nezle oldum çarşambaya kadar iyileşmem lazım napsmki ilaçta alamaıyorum ....
meyve, bitki çayları ,zeytinyağı içiyorum elimden başka bişi gelmiyo
haklısın canım bizim toplumumuzda bu işler böyledir.yok canım burda liste yapmayı aslında bu işleri sevmediğimden daha çok ya ilerde takip edemezsem iyi bi iş çıkaramazsam korkusuyla kabul etmemiştim.
değilse okulda bilgisayar tamirciliğiyle bunu aynı kefeye koyamam..
şiire gelince,
ya canım aslında gerçekten tüm bilişimcilerin ortak bi derdi bu..
artık bilinç altımıza yerleşmiş... bi süre sonra işler iyice kopuyo..
okulda dersten çıkarsın bi soluk alayım diye hemen o arada biri araya bi laptop sıkıştırır.. bir de bilgisayarı az çok anlıyorsunuz bazen çileden çıkarır yaparsın yaparsın olmaz nedeni de bulamazsın.. ders işleyemezsin eğer her sınıfın projeksiyon problemini çözmeye kalkarsann ve işin ilginç tarafı bu senin işin değildir ama işinmiş gibi algılarlar yaa..
evet yardım insanlık ama bi yere kadar..
bizim apartmanda bi hemşire var ben hayatta birine dışardan iğne yapmam kabul etmem dedi.
ve bu kişi beni evine format atmaya çağırdı.."dedim buna format atılması gerek bazı programlar eksik burda kurarsak eksik kalır en iyisi bilgisayarcıya götür" dedim.. adamlar da nasiplensinzenginlere öyle yapıyom
onlar iğne vurmasa bişey olmaz biz yapmasak elimize yapışcak olur..
fena doluyum üstüme gelmeyiinnn leynnn...
neyse şaka bi yana son zamanlarr tecrübelendikçe sıyrılma yollarını buldum...
atıyorum canım şimdicanım devretme ıcın mesaj atmamız lazım
bahar yardım eder mısın bızeeeee
bahar nereye mesaj atıyonnn
ya site sahibine atıyordum ama şimdi atamadım arkadaşım olması lazımmış
bende istek gönderdim bakalım nolcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?