Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar napıosunuz bakalım?karanfilce sen devralıyormuşsun forumu.hayırlı olsun...inşallah sende hamiş olup başka birine devredersin...senay aşıalaman hayırlı olur inşallah.bize umut ol.bir sonraki ay ben geliyorum
gecmişi pek okuyamadım.diğer herkese selamlar olsun

canım benim çok sağol ya dualarınızı eksik etmeyin sen nasılsın bebişler nasıl

sagol canım tavsiyene uycam :))

Karanfilce hayırlı olsun yapacağın hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz

Sabah doktora gittim ve benim 5 gün önce gözükmeyen yumurtalar büyümüşte çatlamışşşş
Doktor dün dedi çatlamış yumurtaların bir sevindirik oldum anlatamam
Gerçi tablom yumurtlamışım gibi göstermiyor yada çalışmaya devam mı etsem ne dersiniz ??

4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com

tabloya gore catladin gibi gorunmuyor dedigin gibi
ama yarin yukselebilir bir anda
sen 3 gun falan birakmasan iyi olailir

canım ya, 5 gün yumurtaların olusup da büyüyüp de çatlaması için erken bir zaman değil mi?
daha önce gittiğin de yumosların var dı da dr mu gormedıydı acaba?
sen nolur ne olmaz calısmalara hiç değilse gün aşırı devam et bence kuzum.

canım 15. gün çatlamış olabilir. yükseliş devam ederse o güne çekebilir çizgiyi.

ayy ilk defa bi topiğe sahiplik yapıyorum

canım nasılsın nasıl gidiyor sen kız oğlanamı döndü yaa hayırlısı olsun cnaım

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

benim tablomu da değerlendirmenizi rica etsem (
normalde kac gunde bır adet oluyorsun bilmiyorum ama sanki daha yenı catlamıs gibi yanı 20. gün gibi.
ama eger ki döngün normalde kısa sürüosa yani 28 günde bir falan oluyorsan acaba 12. gündeki yukselişmi catlama olabilir?
bir kac gün daha düzenli ölc atesini
o zaman daha da belli olur.
kızlar ateşim nasıl sizceeeee adetimin 12 günü yumurtam 9mm di
ecrincim, daha önceki degrlerin yok ama yumurtanın 12. günde ki buyuklugune bakılırsa bugunlerde catlayacak die dusunebılırız. sız bugunden ıtıbaren en azından gün aşırı ilişkiye girin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…