normalde kac gunde bır adet oluyorsun bilmiyorum ama sanki daha yenı catlamıs gibi yanı 20. gün gibi.
ama eger ki döngün normalde kısa sürüosa yani 28 günde bir falan oluyorsan acaba 12. gündeki yukselişmi catlama olabilir?
bir kac gün daha düzenli ölc atesini
o zaman daha da belli olur.
20. gün yumurtlamış olabilirsin, önümüzdeki iki gün yüksek ateş girersen ff ç,zer yumurtlama çizgini 20. güne
çook teşekkür ederim :))
ama akıntıyı farkedemedim bu ay normal bi durummu?
o zaman buyuk ıhtımalle 20. gune cekecek cızgıyı. varmıydı o gun de calısma?normalde düzensiz ama serophene kullanıyorum 2 aydır
geçen ay 33 günde oldum
dün çatlamış olmam normal o zaman, bugün ve bugünden itibaren ateşimin yüksek kalması gerekiyor dimi
bu akşamda çalışiim diorum
hadi hayırlısı bakalım canım.
takip edememişsindir belki de canım, bazen rahim sıvısı çok olmazmış, sadece içeride spermleri koruyacak koara olurmuş, dışarıda akıntı olacak kadar olmazmış, eğer genel olarak fizyolojik akıntın azsa, çok su için diyor doktorlar, en doğal yollardan biriymiş, ben de yeni öğrendim bunu, doğru olabilir.
o zaman buyuk ıhtımalle 20. gune cekecek cızgıyı. varmıydı o gun de calısma?
sız nolur nolmaz calısmalara devam edın. fazlasının zararı olmaz.
normalde kac gunde bır adet oluyorsun bilmiyorum ama sanki daha yenı catlamıs gibi yanı 20. gün gibi.
ama eger ki döngün normalde kısa sürüosa yani 28 günde bir falan oluyorsan acaba 12. gündeki yukselişmi catlama olabilir?
bir kac gün daha düzenli ölc atesini
o zaman daha da belli olur.
ecrincim, daha önceki degrlerin yok ama yumurtanın 12. günde ki buyuklugune bakılırsa bugunlerde catlayacak die dusunebılırız. sız bugunden ıtıbaren en azından gün aşırı ilişkiye girin bence
Karanfilce hayırlı olsun yapacağın hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz
Sabah doktora gittim ve benim 5 gün önce gözükmeyen yumurtalar büyümüşte çatlamışşşş
Doktor dün dedi çatlamış yumurtaların bir sevindirik oldum anlatamam
Gerçi tablom yumurtlamışım gibi göstermiyor yada çalışmaya devam mı etsem ne dersiniz ??
4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım 15. gün çatlamış olabilir. yükseliş devam ederse o güne çekebilir çizgiyi.
ayy ilk defa bi topiğe sahiplik yapıyorum
iyiyiz canim cok sagol
hayirli olsun canim az kalmis guzel haberler ver bize insallah
cok cok gecmis olsun umarim kisa zamanda gecer
iyi akşamlar kızlarrr
everycim kız yerine oğlanmış hadi hayırlısı olsun canm sağlıkla doğsun inşallah..bizimde cinsiyetler yavaştan belli oluyor
karanfil şiirine bayıldım süperdi benim eşimde teknoloji tasarımcı ama pc den süper anlar oda aynı dertten muzdarip hak veriyorum size
lilyummm hamileymişsinnn çok sevindim canım tebrik ederim sağlıkla büyüyüp doğsun inşallah
şenaycım aşılaman hayırlı olsun kuzum inşallah meleğine kavuşursun
ikizler tüp e başlamışsın hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer gelir kuzucukların
efesude seninde transferin hayırlısıyla bebeğini getirsin inşallah canım
diğer hamiş kalanlarıda tebrik ediyorum
vee tüm arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah çok fazla uğrayamıyorum ama hep takipteyim sizleri
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
aminnn canm inşallah sğlıkla gelir bebeğim ,duanı esirgemem canım ...
canım benm çarşamba günü transferim olcak ,bana önerebileceğin bişeyler varmı transferden sonra ,inşAllah bi sıkıntı çıkmazsa tabi...
karanfilce canım umarım uğurlu gelir sana topik sahipliği,inşAllah en kısa zaanada hamiş bi topik sahibi olursun...
nisbahhar canm ne haber geçmiş olsun bu arada sende boğaz ağrısına yakalanmışsın ,bende yakalandım haa üzerimde var bugün biraz daha iyiyim ,inşAllah iyileşirim çarşambaya kadar,
ekinci kana gitmiş umarım pozitifi görür...
kızlar, kan testinin sonucu negatif( 1,5 değerinin altındaymış
ikinciye hüsrana uğruyorum, Allahımın gücüne gitmesin çok zor gerçekten o sonucu görmek
belki de aylarca daha hüsrana uğrayacağım adetlerim 45 gün civarı sürüyor çünkü, doktorlar da bir şey bulamadı, kafayı yiyeceği artık
eşim de üzüldü bu ay valla off kızlar ne diyeyim çok zor, yine Allah bilir en doğrusunu hayırlısını ona sığınmak en güzeli...
bu arada tablomu bir daha paylaşayım
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?