Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tebrikkler için sağolun kızlar inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıla bebeklerimizi bizlere bağışlar..

ekinci lütfen üzülme..
ve sakın kendinde suç bulmaya çalışma.
zamanında biz de çok yaptık ama şimdi pişmanız.
hatırlarım şurda bend iltihap var benim bebeğim olamıycak diye üzüldüğümü..
Rabbim verecekse hiç bişey neden değil..
hele ki uzun da olsa bi döngün var çatlayan yumurtan var..
ya hiç yumurtlayamayanlar, eşinde hiç sperm bulunmayanla??
Rabbim onlara bile mucize gösteriyor ki bence sen çok sağlıklı bi döngü geçiriyorsun.
sadece zamanı değil..
İnşallah çok fazla zaman geçeden daha bu işin laylaylomundayken pat hamile kalıverirsin ve daha bir çok tecrübeyi yaşamadan anne yolunda ilerlersin canım..

efesudecim Allah yardımcın olsun inşallah

baharım nasıl oldun yaa..
bak pekmez işini yabana atma o çok faydalı özellikle boğaz için.
o olmadı karabiberli bal yut çok yumuşatır boğazı

ayy karanfilcim dün gece ölüyorum kesin dedim
acaip üşüyorum ama ateşim 38,8lerde bi ara 39du.
yatağın içine girdim ama titriyorum neyse evde ne kadar antibiotik ateş düşürücü varsa aldım
boğaz spreyi falan aldım biraz daha iyiyim.sabahta elma kabuğu yaptım içtim
allahım önce sağlık huzur versinnnn

ateşin çok çıkmış..
benim eşim olsa acili bulmuştuk..
ailecek mesai saatleri de hasta olsalar geceleri ve pazarları acile gitme huyları var da

soğuk uygulama önemli sürekli kendini sirkeli suyla ıslatsaydın.. ya da eşin yapsaydı o çok etki ederdi.
aman yüksek ateş tehlikeli

evet canım, inan en çok ona sinir oluyorum, yine de allaha bin şükür elbet, ama bu anormal durumun da birçözümü olsun yaa, şimdi adet olabilirsem gideceğiz farklı bir doktora daha, hayırlısı olsun ama çok zor, defalarca deneyen ve hüsrana uğrayan arkadaşlarımı daha iyi anlıyorum her geçen ay...

ben titredikçe üşüdükçe giyindim boğazımı falan sardım.
battaniye yorgan falan örttüm üstüme ev zaten çok sıcaktı.
sonra aklım başıma geldi.bebeklerde ateş olunca üzeerinde bişey bırakmazlar ben neden giyiniyorum ki dedim
sonra üstümü falan açtım.ama uyku girmedi gözüme
ya eşimde dedi gidelim acile diye ama onlarda iğne vuracaktı ilaç veri göndercekti.
bıktım doktorlardan ilaçlardan..neyse şu an iyiyim çok şükürrrrrrrrrrrrr

canım bizim 3adet dönemimiz senin 2adet dönemin oluyor.
hani seni çok iyi anlıyorum çünkü yumurtlamadan sonraki 14gün bile zor geçerken 45gün çoookk uzun.
ama sen canını sıkma bu çok basit bişey bunun kesinlikle çözümü var.allah daha büyük dert vermesin.

canım şimdi tablo da gunler bellı, her ölctugunde o gun hangı gunse o kısma degerını gırmelısın. tablo adet oldukca her yenı döngüde basa döner.
ekıncım zamanını beklıyoruz hepımız, sakın üzülme güzelim. döngün uzun oldugu için bekleme süren artıyor evet ama egerkı drlar bişi bulamıyorlarsa normaldır. cünkğ herkesın, düzenli oldugu surece döngüsünün kac gün sürdüğü tamamen değişebilir demişti bnm doktorum.
hangi şehirdesin,eğer izmirdeysen iyi bir doktor önerebilirim sana

kıız kocan sana mı sattı hastalıgı
noluyosunuz böle sırayla yaa
çok gecmıs olsun canım
elma cayının ıcıne nane ve lımon da at kuzum.

canım çok teşekkür ederim desteğin için, iyi ki kk var iyi karafilim sen varsın, iyi ki topik başkanımızısın, bu negatiflerin bol olduğu günde yüzümü güldürdünüz

bursadayım canım, cenk aşkalli diye bir dr. var ona gideceğiz adet olabilirsem :)
shnayy'ım gerçekten iyi ki varsınız, desteğin için çok teşekkür ederim

amin canım inşallah vardır bir çözümü, eşim de çok üzüldü ya onun üzülmesi koyuyor ya en çok da... İnsan ister istemez umutlanıyor.
ama siz varsınız burada birbirimize destek oluyoruz, gerçekten teşekkür ederim, kendine de çok dikkat et canım, şifayı kapmışsın çok çok geçmiş olsun

kızlar benim aşılama yalan oldu 5 cm lik nurtopu gibi bir kistim oluşmuş ilk defa doktor ultarsonla bakarken bişeyi net gördüm yani ekran simsiyah oldu doktor dediki bi yumoş olmuş oda çatlayamamış.. dedimm yumoş olmaz, olsa çatlamaz ne zaman olcak bu ya dedimm. o da olur olur diyo adamcağız 2 doğum kontrol hapını birlikte yutucakmışım..belki 2 ay sürebilirmiş gitmesi.. yani durum bu ayda otomatikman yattı

üffff nerden çıktı bu kist yaaaaa
5cm olmuş birdesinsi sinsi belirti vermeden büyüdü demek.
neyse kuzum gider o sen hiç canını sıkma.ayrıca soğan yapsan acaba zararı olurmukii:26:

fundacim hayirlisi olsun hakkinda ne diyelim.
bu durum cozulur sonra tam gaz devam edersin calismalara insallah

geçmiş olsun canım..
çözülmeyecek bişey değil canını sıkma..
benim görümcemin de 4 cm lik varmış.
soğan kullandı adeti kısalmış hemen onun da çok uzundu daha doktora gitmedi belki de erimişir bile.
sen de deneyebilirsin.

kızlar naber nasılsınız? benim ateş 36.3 e düştüğünde genelde adet olurdum bu gün olmadım yumurta akı gibi sıvı geliyor??? kafan karıştı benim tablo gibi düşüş yaşayıp yükselen var mı?? bide ben 2-3 gündür griptim bugün biraz iyi oldum gibi? ateşte etkisi olmuş olabilir mi acaba??

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:

bende bu doktorun dediğini yapayım bu ayda olmazsa bidahaki ay onu denerim :44: napalım geçer elbet.. inci kistlerine alışmıştım bunu görünce dev gibi geldi gözüme

fundacim hayirlisi olsun hakkinda ne diyelim.
bu durum cozulur sonra tam gaz devam edersin calismalara insallah

inşallah canım yaa.. kısmet işte herşey.. senin oğluşun nasıl büyümüştür baya türkiyedesin dimi nasıl geçiyor günlerin..

üffff nerden çıktı bu kist yaaaaa
5cm olmuş birdesinsi sinsi belirti vermeden büyüdü demek.
neyse kuzum gider o sen hiç canını sıkma.ayrıca soğan yapsan acaba zararı olurmukii:26:

valla bende anlamadım ne ara yumoş olduda ne ara 5 cm oldu :44: kısmet işte yaa. nedense okadar takılmadım ben yaaa.. iyice ruhsuzlaştım alıştım heralde bu duruma.. hamile kalırsam çok şaşırıcam kızz

henüz dpo11desin canım adete bi kaç gün var.
ama bellide olmaz yeniden yükselip sevindirebilir bizi.
hakkında hayırlısı.

ahh fundam ah üzülmemek elde degil şurda aşı için gün sayarken
ama olsunnn, hep hayırlısını istemiyormuyuz demekki bikaç ay daha ertelemek senin için daha hayırlıymış..
öyle düşünelim kuzum. geç olsun güç olmasın diyoruz ya hep.
Şu kistten kurtulur kurtulmaz bebeğin sana gelecek allahın izniyle

canım çok geçmiş olsun, benim de aklıma baharın dediği gibi soğan kürü geldi aklıma herkes öneriyor ve galiba zararı yan etkisi yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…