- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
tebrikkler için sağolun kızlar inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıla bebeklerimizi bizlere bağışlar..
ekinci lütfen üzülme..
ve sakın kendinde suç bulmaya çalışma.
zamanında biz de çok yaptık ama şimdi pişmanız.
hatırlarım şurda bend iltihap var benim bebeğim olamıycak diye üzüldüğümü..
Rabbim verecekse hiç bişey neden değil..
hele ki uzun da olsa bi döngün var çatlayan yumurtan var..
ya hiç yumurtlayamayanlar, eşinde hiç sperm bulunmayanla??
Rabbim onlara bile mucize gösteriyor ki bence sen çok sağlıklı bi döngü geçiriyorsun.
sadece zamanı değil..
İnşallah çok fazla zaman geçeden daha bu işin laylaylomundayken pat hamile kalıverirsin ve daha bir çok tecrübeyi yaşamadan anne yolunda ilerlersin canım..
efesudecim Allah yardımcın olsun inşallah
baharım nasıl oldun yaa..
bak pekmez işini yabana atma o çok faydalı özellikle boğaz için.
o olmadı karabiberli bal yut çok yumuşatır boğazı
ayy karanfilcim dün gece ölüyorum kesin dedim
acaip üşüyorum ama ateşim 38,8lerde bi ara 39du.
yatağın içine girdim ama titriyorum neyse evde ne kadar antibiotik ateş düşürücü varsa aldım
boğaz spreyi falan aldım biraz daha iyiyim.sabahta elma kabuğu yaptım içtim
allahım önce sağlık huzur versinnnn
üzülme tatlım yaaa ne yapalım kısmet değilmiş.
biliyorum o testte negatif görmek çok ağrı ama zamanı gelmemiş demekki.
şu adetlerine çözüm bulunamaması gerçekten sinir bozucu
1.5ayda bir adet görmek o kadar beklemek zor.
bence sen bi kaç doktora daha git bunun çözümü illaki vardır.
hakkında hayırlısı canımm
ateşin çok çıkmış..
benim eşim olsa acili bulmuştuk..
ailecek mesai saatleri de hasta olsalar geceleri ve pazarları acile gitme huyları var da
soğuk uygulama önemli sürekli kendini sirkeli suyla ıslatsaydın.. ya da eşin yapsaydı o çok etki ederdi.
aman yüksek ateş tehlikeli
evet canım, inan en çok ona sinir oluyorum, yine de allaha bin şükür elbet, ama bu anormal durumun da birçözümü olsun yaa, şimdi adet olabilirsem gideceğiz farklı bir doktora daha, hayırlısı olsun ama çok zor, defalarca deneyen ve hüsrana uğrayan arkadaşlarımı daha iyi anlıyorum her geçen ay...
canım şimdi tablo da gunler bellı, her ölctugunde o gun hangı gunse o kısma degerını gırmelısın. tablo adet oldukca her yenı döngüde basa döner.selam kıslarbu ay bende bu yönteme başladım ama ben bu tablolardan hiç bişe anlamadım geçen gün 3 günlük oluşturmuştum bugün girdiğimde başa döndüm en son hepsini toptan mı yazmam gerekiyor yoksa ben mi yanlış yapıom biri bana yardım etseeeeeeeee
ekıncım zamanını beklıyoruz hepımız, sakın üzülme güzelim. döngün uzun oldugu için bekleme süren artıyor evet ama egerkı drlar bişi bulamıyorlarsa normaldır. cünkğ herkesın, düzenli oldugu surece döngüsünün kac gün sürdüğü tamamen değişebilir demişti bnm doktorum.kızlar, kan testinin sonucu negatif( 1,5 değerinin altındaymış
ikinciye hüsrana uğruyorum, Allahımın gücüne gitmesin çok zor gerçekten o sonucu görmek
belki de aylarca daha hüsrana uğrayacağım adetlerim 45 gün civarı sürüyor çünkü, doktorlar da bir şey bulamadı, kafayı yiyeceği artık
eşim de üzüldü bu ay valla off kızlar ne diyeyim çok zor, yine Allah bilir en doğrusunu hayırlısını ona sığınmak en güzeli...
bu arada tablomu bir daha paylaşayım
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy karanfilcim dün gece ölüyorum kesin dedim
acaip üşüyorum ama ateşim 38,8lerde bi ara 39du.
yatağın içine girdim ama titriyorum neyse evde ne kadar antibiotik ateş düşürücü varsa aldım
boğaz spreyi falan aldım biraz daha iyiyim.sabahta elma kabuğu yaptım içtim
allahım önce sağlık huzur versinnnn
tebrikkler için sağolun kızlar inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıla bebeklerimizi bizlere bağışlar..
ekinci lütfen üzülme..
ve sakın kendinde suç bulmaya çalışma.
zamanında biz de çok yaptık ama şimdi pişmanız.
hatırlarım şurda bend iltihap var benim bebeğim olamıycak diye üzüldüğümü..
Rabbim verecekse hiç bişey neden değil..
hele ki uzun da olsa bi döngün var çatlayan yumurtan var..
ya hiç yumurtlayamayanlar, eşinde hiç sperm bulunmayanla??
Rabbim onlara bile mucize gösteriyor ki bence sen çok sağlıklı bi döngü geçiriyorsun.
sadece zamanı değil..
İnşallah çok fazla zaman geçeden daha bu işin laylaylomundayken pat hamile kalıverirsin ve daha bir çok tecrübeyi yaşamadan anne yolunda ilerlersin canım..
efesudecim Allah yardımcın olsun inşallah
baharım nasıl oldun yaa..
bak pekmez işini yabana atma o çok faydalı özellikle boğaz için.
o olmadı karabiberli bal yut çok yumuşatır boğazı
canım şimdi tablo da gunler bellı, her ölctugunde o gun hangı gunse o kısma degerını gırmelısın. tablo adet oldukca her yenı döngüde basa döner.
ekıncım zamanını beklıyoruz hepımız, sakın üzülme güzelim. döngün uzun oldugu için bekleme süren artıyor evet ama egerkı drlar bişi bulamıyorlarsa normaldır. cünkğ herkesın, düzenli oldugu surece döngüsünün kac gün sürdüğü tamamen değişebilir demişti bnm doktorum.
hangi şehirdesin,eğer izmirdeysen iyi bir doktor önerebilirim sana
kıız kocan sana mı sattı hastalıgı
noluyosunuz böle sırayla yaa
çok gecmıs olsun canım
elma cayının ıcıne nane ve lımon da at kuzum.
canım bizim 3adet dönemimiz senin 2adet dönemin oluyor.
hani seni çok iyi anlıyorum çünkü yumurtlamadan sonraki 14gün bile zor geçerken 45gün çoookk uzun.
ama sen canını sıkma bu çok basit bişey bunun kesinlikle çözümü var.allah daha büyük dert vermesin.
kızlar benim aşılama yalan oldu5 cm lik nurtopu gibi bir kistim oluşmuş ilk defa doktor ultarsonla bakarken bişeyi net gördüm yani ekran simsiyah oldu doktor dediki bi yumoş olmuş oda çatlayamamış.. dedimm yumoş olmaz, olsa çatlamaz ne zaman olcak bu ya dedimm. o da olur olur diyo adamcağız 2 doğum kontrol hapını birlikte yutucakmışım..belki 2 ay sürebilirmiş gitmesi.. yani durum bu ayda otomatikman yattı
kızlar benim aşılama yalan oldu5 cm lik nurtopu gibi bir kistim oluşmuş ilk defa doktor ultarsonla bakarken bişeyi net gördüm yani ekran simsiyah oldu doktor dediki bi yumoş olmuş oda çatlayamamış.. dedimm yumoş olmaz, olsa çatlamaz ne zaman olcak bu ya dedimm. o da olur olur diyo adamcağız 2 doğum kontrol hapını birlikte yutucakmışım..belki 2 ay sürebilirmiş gitmesi.. yani durum bu ayda otomatikman yattı
geçmiş olsun canım..
çözülmeyecek bişey değil canını sıkma..
benim görümcemin de 4 cm lik varmış.
soğan kullandı adeti kısalmış hemen onun da çok uzundu daha doktora gitmedi belki de erimişir bile.
sen de deneyebilirsin.
fundacim hayirlisi olsun hakkinda ne diyelim.
bu durum cozulur sonra tam gaz devam edersin calismalara insallah
üffff nerden çıktı bu kist yaaaaa
5cm olmuş birdesinsi sinsi belirti vermeden büyüdü demek.
neyse kuzum gider o sen hiç canını sıkma.ayrıca soğan yapsan acaba zararı olurmukii:26:
kızlar naber nasılsınız? benim ateş 36.3 e düştüğünde genelde adet olurdum bu gün olmadım yumurta akı gibi sıvı geliyor??? kafan karıştı benim tablo gibi düşüş yaşayıp yükselen var mı?? bide ben 2-3 gündür griptim bugün biraz iyi oldum gibi? ateşte etkisi olmuş olabilir mi acaba??
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?