Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
olicim ben de seninle tablomuzda güncelleme yapmaya başlıyorum bismillah diyerek.
vatana millete hayırlı olsun

iyi akşamlar karanfilcecim bu yöntem tam olarak nasıl uygulanıyor ben pke bişey anlamadım canım bende denemek istiyorum da.

iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum artık internete günler öyle yoğun ve hızlı geçiyor ki anlamıyorum bugün keseden sonra ki ilk randevumuzzdu çok şükür gördük bebeğimi çok duaettim o an Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye sizlerde geçtiniz aklımdan en kısa sürede sizde bu mutluluğu yaşayacaksınız inanıyorum ve çok dua ediyorum

iyi akşamlar karanfilcecim bu yöntem tam olarak nasıl uygulanıyor ben pke bişey anlamadım canım bende denemek istiyorum da.

sabah uyanır uyanmaz saat 6-8 arası baza vücut ısını ateş ölçerle dil altıntan ölçüyorsun canım.
daha çok ovulasyonu tespit etmek için.
aniden yükselip de devam ettiği an yumurtanın çatladığı an kabul ediliyor. yani bu yöntemi kullandığında ovulasyon testi yapmana filan gerek kalmıyor.
adet döngün düzenliyse çok da uygulamana gerek kalmaz..
ki bu konuda başarılısınız zaten

Bacım benim adetim çok düzensiz ben ilk hamileliğimde neyin ne olduğunu bilmeden kaldım.Şöyel söyleyeyim hani akıntımın yoğunluğundan dolayı yumurtlama dönemimdeyimdir dedim ve 13 ncü gün başladık ama ben ikinci bebeğide biran önce istediğim için heyecan yaptım.Geçen ay 23 nde regl oldum ama düzensiz olduğu için bu ay kaçındı olur bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.

maşallah canımmm senden güzel haberler almak mutlu etti bizi
inşallah herşey güzel olacakkk.

canım nasılsa bi sorun yok ve bebeğiniz oluyor.
bence hiç strese girme 12-18. günler arası gün aşırı ilişkiye girin.
böyle yaparsan bu işi daha da zorlaştırırsın
eğer adet olursan adet olduğun gün başlayabilirsin bu yönteme

Son düzenleme:
canım benim çok sağol ya dualarınızı eksik etmeyin sen nasılsın bebişler nasıl

hep dualarımdasınız hepinizde canım
bende iiym canım bebişlerimde iyiler çok şükür bol bol dinleniyoruz

dualarım seninle canım Allah yardımcın olsun
canım zaten bol bol dinlenip yatacaksın hemen duş alma 2-3 gün bekle bol bol dua et bebeğinle konuş YA-VARİS çok söyle-ayetel kürsi bolca oku
bol bol su iç 2.5-3 litre falan kuru kayısı- incir-kuru üzüm-ve ananası çok yedim ben kabız olmamak için
protein ağırlıklı beslenmeye çalış
inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım güzel haberini bekliyorum sormak istediğin olursa her zaman yazabilirsin

bahar ilk sayfaya bak canım
nolur nolmaz hemen kaydettim.. şimdi saklarsın filan

bu arada tablonu göremedim. interne o kadar yavaş ki açılmadı senin tablo

maşallah canımmm senden güzel haberler almak mutlu etti bizi
inşallah herşey güzel olacakkk.

canım baharım teşekkür ederim çok merak ediyorum yeni haberler var mı bi de formasyon sınavlarım var bu hafta sonu ders çalışmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlarda onndan giremiyorum

bahar ilk sayfaya bak canım
nolur nolmaz hemen kaydettim.. şimdi saklarsın filan

bu arada tablonu göremedim. interne o kadar yavaş ki açılmadı senin tablo
eheeheh evettt her an saklayabilirimmmçok gizli devlet sırrı
ama artık halka sunuldu çalışmalar başlıycak ama bu ay pek umut yok okadar ilaç iğneden sonra bizden bi halt olmaz.
neyse yeni yıl yeni umutlar demekkk

canım baharım teşekkür ederim çok merak ediyorum yeni haberler var mı bi de formasyon sınavlarım var bu hafta sonu ders çalışmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlarda onndan giremiyorum

tatlım sen iyi ol arada durumundan haberdar et gerisi önemli değil.
dersinide çalış inan en çalışabilceğin zamanlar şimdi.ilerde daha zor olur.
yeni haberler yok canım şimdilik durulma dönemindeyiz ama her an bi patlama daha olabilir..
öpüyorum canım seni dikkat et kendine ve bebişimize.

kolay gelsin canım

üzme bebişi

anaa beni olinin altına koymuşşş
al kız şunu yanımdan bıktım ben bu olidennn
birde o dili beğenmedim başka dilli ifade koy

anaa beni olinin altına koymuşşş
al kız şunu yanımdan bıktım ben bu olidennn
birde o dili beğenmedim başka dilli ifade koy

dursun dursunnn :)))

şaka canım net o kadar yavaş ki ben de kaldırcaktım deli etti beni erteledim ben de

canım çok geçmiş olsun, benim de aklıma baharın dediği gibi soğan kürü geldi aklıma herkes öneriyor ve galiba zararı yan etkisi yokmuş

olmazsa öteki ay denicem canım :44:

öyle canım tabi hayırlısı ne zamansa ozaman olsun zaten..kısmetten öte köy yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…