- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
iyi akşamlar karanfilcecim bu yöntem tam olarak nasıl uygulanıyor ben pke bişey anlamadım canım bende denemek istiyorum da.
sabah uyanır uyanmaz saat 6-8 arası baza vücut ısını ateş ölçerle dil altıntan ölçüyorsun canım.
daha çok ovulasyonu tespit etmek için.
aniden yükselip de devam ettiği an yumurtanın çatladığı an kabul ediliyor. yani bu yöntemi kullandığında ovulasyon testi yapmana filan gerek kalmıyor.
adet döngün düzenliyse çok da uygulamana gerek kalmaz..
ki bu konuda başarılısınız zaten
iyi akşamlar canlarım nasılsınız bakalım giremiyorum artık internete günler öyle yoğun ve hızlı geçiyor ki anlamıyorum bugün keseden sonra ki ilk randevumuzzdu çok şükür gördük bebeğimi çok duaettim o an Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye sizlerde geçtiniz aklımdan en kısa sürede sizde bu mutluluğu yaşayacaksınız inanıyorum ve çok dua ediyorum
Bacım benim adetim çok düzensiz ben ilk hamileliğimde neyin ne olduğunu bilmeden kaldım.Şöyel söyleyeyim hani akıntımın yoğunluğundan dolayı yumurtlama dönemimdeyimdir dedim ve 13 ncü gün başladık ama ben ikinci bebeğide biran önce istediğim için heyecan yaptım.Geçen ay 23 nde regl oldum ama düzensiz olduğu için bu ay kaçındı olur bilemiyorum ne yapacağımı şaşırdım.
canım nasılsa bi sorun yok ve bebeğiniz oluyor.
bence hiç strese girme 12-18. günler arası gün aşırı ilişkiye
canım benim çok sağol ya dualarınızı eksik etmeyin sen nasılsın bebişler nasıl
aminnn canm inşallah sğlıkla gelir bebeğim ,duanı esirgemem canım ...
canım benm çarşamba günü transferim olcak ,bana önerebileceğin bişeyler varmı transferden sonra ,inşAllah bi sıkıntı çıkmazsa tabi...
maşallah canımmm senden güzel haberler almak mutlu etti bizi
inşallah herşey güzel olacakkk.
eheeheh evettt her an saklayabilirimmmbahar ilk sayfaya bak canım
nolur nolmaz hemen kaydettim.. şimdi saklarsın filan
bu arada tablonu göremedim. interne o kadar yavaş ki açılmadı senin tablo
canım baharım teşekkür ederim çok merak ediyorum yeni haberler var mı bi de formasyon sınavlarım var bu hafta sonu ders çalışmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlarda onndan giremiyorum
canım baharım teşekkür ederim çok merak ediyorum yeni haberler var mı bi de formasyon sınavlarım var bu hafta sonu ders çalışmaya çalışıyorum boş kaldığım zamanlarda onndan giremiyorum
anaa beni olinin altına koymuşşş
al kız şunu yanımdan bıktım ben bu olidennn
birde o dili beğenmedim başka dilli ifade koy
canım çok geçmiş olsun, benim de aklıma baharın dediği gibi soğan kürü geldi aklıma herkes öneriyor ve galiba zararı yan etkisi yokmuş
ahh fundam ah üzülmemek elde degil şurda aşı için gün sayarken
ama olsunnn, hep hayırlısını istemiyormuyuz demekki bikaç ay daha ertelemek senin için daha hayırlıymış..
öyle düşünelim kuzum. geç olsun güç olmasın diyoruz ya hep.
Şu kistten kurtulur kurtulmaz bebeğin sana gelecek allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?