Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese Günaydın, Ateş Ölçme Topiğinin güzel kadınlarıııııı :)
Bol yumoşlu, bol hamişli, bol sevinçli bir gün olsun inşallah, topiğe sürünen hamile kalsın hemen inşallaaaaaaaah

Bugün bir şey fark ettim, ben ne hamileyim ne adet olabiliyorum, benim ateş tablomda ara ara gribal enfeksiyon geçirdiğim günlerde ateşim biraz yüksek çıkmış, belki de hiç yumurtlamamışımdır kızlar, hatta bence kesin yumurtlamadım, çünkü yumurtlayınca mutlaka sonu ya adet ya hamilelik olmalıymış.
Gerçi ovulasyon testleri de pozitifti ama ateş kadar garanti değilmiş o testler galiba. Neyse işte :)
O hasta olduğum günleri hatırlyyyıp sildim tablomdan, tablom savaş alanına döndü, çarşamba pazarı gibi Topiğin yüz karası tablom da aşağıdadır sevgili arkadaşlar :) Allah sonumu hayır etsin

3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com

inşallah bebiş gelecek :)
inşallah eylülüüüüüm
ama ben tabloyu hala anlamıyorum yaa şimdi ateş yükselip düşünce yumurtlamış oluyorum demi peki ne zaman çatlamış oluyor :26: yani hangi aralık verimli onu nasıl anlayacağım kusum kendi tablondan anlatsana bana hazır seni yakalamışken

Yamurcum işlerden arada bakabiliyorum kusura bakma bende tam anlamıyorum onu buraya gelip soruyorum saolsun arkadaşlar yardımcı oluyor :) degerin yaklaştın falan diolar :))) tablonu arada paylaş :))

ateş ölçerek verimli günleri anlamanın en güzel mantığı ateş düşük olduğu sürece çatlama günlerindesin demek
yani ateş yükselene kadar tedbiri elden bırakmamak lazım.ama ateş yükselişe geçerse ve bu yükseliş gün geçtikçe devam ederse çatlama olmuş ve iş işten geçmiş diyoruz.
eğer düşük ateşli günlerde çalışma olduysa şansımız yüksek.
herkesin ateşi önce düşüp sonra yükselişe geçmeyebiliyor.
yani sabit bi ısıda devam ederken mesela 3 4gün 36derecede giderken sonra yükselişe geçebiliyor.
ayrıca akıntıyla birlikte takip ettiğimiz zaman verimli günlerde olduğumuzu anlayabiliyoruz.
ve bi kaç ay ölçtükten sonra zaten tahmini verimli günleri anlıyoruz.
eğer tabloları incelersen kırmızı çizginin olduğu yer çatlama günü demek.sonrasında ateşin yükselişe geçtiğini görüyoruz.
bu yükseliş sürekli devam etmek zorunda değil.bazen belli bir seviyeye gelip sabit gidebiliyor buda bizim için güzel bi olay.
adete bi iki gün kala yada adet günü bariz bi düşüş olabiliyor buda hamile olmadığımızı ve adetimizin geleceğini sinyal veriyor bize.
hamileysekte ateşimiz yüksek kalıyor. umarım faydasını görürsünüz.bol ateşli günler

Son düzenleme:
bak ne güzel yukselmiş canım
zaten dpolar tamamlanana kadar yanı en azından dpo 13 e kadar falan olan düşüşler oynamalar çok anlamlı degıl cok takılmamak lazım. ınsallah bır kac gun daha boyle artarak yada sabıt olarak gıder de bıze guzel haberler verırsın
oyy saglıklar gelsın sıze canlarım masallah ıkınızede
benim ateşe bakın kızlarrrr nasılda fırlamış gebemiyim acep
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayhh sen çok yaşa canım benım,
hastalık ateşın hakkat tavan yapmıs.
bu ay hastalıklarla bogustunuz malesef, ama daha yumos yok ortada belkı de önumuzdeki günlerde işe yarar şeyler olur ha
anaaaam kız bu nası tablo. hayırlısı olsun ama beklemekten başka hiç bir çare yok
canım sen tablonu arada paylas bıze bız tablon uzerınden yorumlarız. sende tablon üzerinden bakarak anlarsın yavaş yavaş.

3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlaaar

karanfilce hayırlı olsun. umarım hepimize şans getirir
orkidecim ateşin süperrr maşallahhh
aynı ay üzüntü yaşadık inşallah bu ay bizim yüzümüzü güldürür.

günaydın kızlar. ateşim yükseldi inşalah böle devam eder ...

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
evett bak dün üzülmüştün düştü diye bugünde yüzümüzü güldürdü
inşallah bi daha düşmezz.ve bi gebe haberi alırız senden

tatlım senin bu adet durumu beni çok üzüyor.daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama bi hormon tahlili yaptır.
ve yumurtlama testi var adetin 21.günü o test yumurtlama oldumu olmadımı bilgi veriyor onu yaptır eğer yumurtlama olmuyorsa boşa zaman kaybetmeden ek tedaviler var
yani 1kutu klomen senin derdine deva olabilir.şimdi belki yeni başladın belki erken diyeceksin ama ortada böyle bi durum varken zaman kaybetmenin anlamı yok.
inan zaman geçtikçe daha sabırsız oluyoruz ve daha çok yıpranıyoruz.bunu tedavi diye gözünde büyütme başımız ağrıdığında ağrı kesici almak gibi bir şey

günaydın herkese
bende bu ay ilk defa bu yöntemi deneyeceğim. tablodan pek bişe anlamıyorum ama şu ana kadar oluşan tablom aşağıda :26:

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

inşallah şans getirir bu yöntem sana.umarım ilk tablon gebelik tablosu olur

40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com

20.gün pıtıladım diye düşünürken bugün ateşim düşük değilmi? (
bu ateşler dilaltından ölçülmüş ateşmi
bana biraz yüksek geldi.ilk bakınca 12.gün olmuş olabilirmi diye düşünmüştüm
20.gün yumurtladım diyorsun ovulasyonmu yaptın

ayhh sen çok yaşa canım benım,
hastalık ateşın hakkat tavan yapmıs.
bu ay hastalıklarla bogustunuz malesef, ama daha yumos yok ortada belkı de önumuzdeki günlerde işe yarar şeyler olur ha

.
bugün normale döndü bebeğimm
akıntım gelmeye başladı yakındır yumoşlamaa
ama çok ilaç kullandımmm inşallah kötü etkisi olmaz yumoşuma

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok :) bugun ateşim düştü ve bugun beyaz kremsı akıntım var

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım düşüşe geçmş çatlaman yakındır.güzel güzel değerlendiiirr.
inşallahhh bu ay senin ayın olurrr.tüm yüreğimle diliyorummm

Yamurcum işlerden arada bakabiliyorum kusura bakma bende tam anlamıyorum onu buraya gelip soruyorum saolsun arkadaşlar yardımcı oluyor :) degerin yaklaştın falan diolar :))) tablonu arada paylaş :))
tamam eylülüm öyle yapiiim bende saolasın bacım inşallah sende bu ay kavuşursun meleğine kusum sinyali verdi gelecek artık senin velet allahın izniyle

çoook teşekkür ederim canım çok güzel açıklamışsın ben akıntımı farkedemiyorum ya da olmuyor bende bilmiyorum. o yüzden bi de bu yöntemi deneyeyim dedim. söylediklerini dikkate alıcam tablomuda paylaşırım arada bakarsınız olur mu rabbim hepimizin gönlüne göre verir inşallaaaaaaah

inşallah canım

canım düşüşe geçmş çatlaman yakındır.güzel güzel değerlendiiirr.
inşallahhh bu ay senin ayın olurrr.tüm yüreğimle diliyorummm

sagol canım güzel dileklerin için bu ay bişeyler olursa valla şaşaırm hee doktorum eşimin değeriyle aşılama olmaz dedi yaa .
inş. hepimiz hamıle kalırız cnaım yaa gün aşırı devam :)

bugün normale döndü bebeğimm
akıntım gelmeye başladı yakındır yumoşlamaa
ama çok ilaç kullandımmm inşallah kötü etkisi olmaz yumoşuma
dogmamış yumoşa don biçilmez baharımmm
daha oluşmamış yumos, o ilaçları artık ıyıysen bugun ıtıbarıyle bırak saglıkla çatırdasın yumosun

baharım ben tedaviden yanayım zaten bir adet olabilsem yeni döngüde yeni doktora gideceğim de, adet de gelmiyor, bir iki hafta daha gelmezse adet, artık gelmeden gideceğim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…