Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

güzel dileklerin için teşekkür ederim canımmm, inşallah her şey güzel olacak :)

özlediysen gel takıl aramızaaa nasılsa ilk ikisi arası baya açıldı diğer topikte aniden ikinciye hamile kalanlar kervanına büyük bi zevkle seni de sokabiliriz
karanfilim ne güzel olmuşş bu liste kendi ismimi görüncede çok sevindm
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
ellerine sağlık

sağol canım.
SAğolsun everythingwillbegreat arkadaşımız düzenledi bu tabloyu. şu sıralar da bana devretti..
İnşallah hayırlı olur..

baharım şenayım karanfilcem çok teşekkür ederim bir an önce sizden güzel haberer almak için dua ediyorum Rabbim burda ki herkesin gönlüne göre versin inş.

sen böyle diyon ya alıp kayınvalideni öpesim geliyo yaaa..
kaynanamı ödünç verebilirim sizin kaynanatörlere
kaynana nasıl olur öğrensinler
amann kızlar arada bizimde oluyor anlaşmazlıklarımız ama allah razı olsun ki iyidir.
ben hastalanınca başucuma gelip dualar okuyan narı ayıklayıp önüme sunan donuma kadar düşünen alan
hamile kaldığımda günde yüz kere arayıp canın ne çekiyor diye soran ve bunu içtenlikle yapan bi kadına ne yaparsa yapsın kızamam.
inşallah bi gün bende kaynana olursam gelinime iyi davranıcam mı acabaaa
ama ne olurlarsa olsunlar allah onları eşlerimizin başlarından eksik etmesinnnn.

canım ronyamm özlettin kendiniii
hadi sende gel aramıza da iyice şenlenelimmm
çokk öpüyorum seniiiiiii

kız öyle deme bak canım felaket bahar kaynanasından çekiyor..

bizim de şu sıralar aramız normal ama tabi ben felaket iyi davranıyom
ama her duruma hazırlıklıyım çünkü ne yapcağı belli olmaz

kız öyle deme bak canım felaket bahar kaynanasından çekiyor..

bizim de şu sıralar aramız normal ama tabi ben felaket iyi davranıyom
ama her duruma hazırlıklıyım çünkü ne yapcağı belli olmaz

boşver sen yine iyi ol
o kötülüğünden utanırda belki hizaya gelir.

tabloya gore catladin gibi gorunmuyor dedigin gibi
ama yarin yukselebilir bir anda
sen 3 gun falan birakmasan iyi olailir

canım valla ben dün itibariyle calışmalara son verdimm ay bir görev gibi çatladım yani her yönüyle bugün ki tablo
doğruluyor sanırım ohhh be

4098cc Ovulation charts on FertilityFriend.com

Ben de sordum şaşırdım yani beş gün önce varmış ama söylememiş küçükmüş düşünsene ben de
yumurtam yok diye kaç gün karalar bağladım Canım senin haberini ne zaman alıcaz heyecan artıyor her gün

canım 15. gün çatlamış olabilir. yükseliş devam ederse o güne çekebilir çizgiyi.

ayy ilk defa bi topiğe sahiplik yapıyorum

İçimden bir ses bunun çook uzun süremeyeceğini söylüyor

Sorma ya yumurtalarımız bu ay tuhaf çıktı seninki aceleci benimki nazlı , kız biz bu ay ikimizde hamile kalıp senin oğlun benimde kızım olmasın Benimkine nazlı seninkine hızır adını koyarız

VE GÜNÜN DEDİKODUSU :

Bugün duruşma salonunda sıramı beklerken benden bir önce kendisinden 52 yaş küçük kızla evleneniş adamı Halis Toprak tehdit sucundan ifade veriyordu. Hakim sordu kaç çocuğun
var? Halis Toprak : 12 dedi :))) Yaaa bu da bize kapak olsunnn

melek hayırlı olsun yumoşun :)))
bana da böö geliyo arada çok çok az olmasına rağmen.. üşenenin çocuğu olmazmış ya o hesap

ronya gelmiş hoşgelmişş daha geçen gün çınlattık kulaklarını doğumunun son gününe kadar geldi herkeze yardımcı oldu her msjı cvplayıp her tabloyu yorumladı dedik saolasın valla ..
kara kızın nasıl oldu iyidir umarım ,özletme kendini ara ara uğra ....
karanfilce ateşin çok güzel maşallahh ..
bahar kız bugün erkenmi uyudun gece kuşu tek mi kaldım ben şimdi

yok canım ben uyumadım da önce telefon trafiği sonra eşim pcye el koydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…