kızlar merhaba :)
beni tanıyan tanır eskiden burdaydım bu yöntemi denedim ama sonuç alamamıştım.
ben hamileyim kızlar :)
zebebek arkadasım listede sırada muhabbeti yapmıştık bir ara ben hamile kaldım şimdi sıra sende canım :)
darısı tüm isteyenlere olsun arkadaşlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
bahaaaarrrrrrrrrrr içimdeki sesler birşey diyo
aaa bi hamişimiz daha var yaplan şeyler varmı deneyimleri alalım hemen ne kadarlık Rabbim sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin inşallah darısı bütün ateş topiğinin başına (amin)
bıde bana sor kuzum ya, 29 aralık gelmek bilmiyor sanki. daha 10 gün var test tarıhime. inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş.Ben de sordum şaşırdım yani beş gün önce varmış ama söylememişküçükmüş düşünsene ben de
yumurtam yok diye kaç gün karalar bağladımCanım senin haberini ne zaman alıcaz heyecan artıyor her gün
hakkaten yaa pek güzel gidiolar bu aralar dimikızlar ateşimi bu devrede çok seviyorum baktıkça bakasım geliyo.. böle kalsa olma mııı
sanki bu anı daha önce bir milyon kez yaşamış gibi hissediyorum bazen..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
benımde genelde 6. gün sabahında laf olsun diye azcık gelir sonra biter. ama bazı aylar 3. günden sonra bitiverir. öyle olan bir ayın sonunda dra gütmiştüm bunu sormustum. hormon sonucların da hıc bır problem yok adetının ac gun surdugunun hıç bı önemi yok dıye cevap vermişti. hormonlarla adetın kısa surusuun ne alakası var bılmıyorum ama cevap boyleydı. kısa suren o aylarda da dusundugun gıbı erkekn catlama falan yasamamıstımm hıc, hep normal döngum devam etmıstıkızlar size bişey sorsam 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablolarım bu, ben geçen ay 30 günde oldumm fakat son 4 gün lekelenmiştim , tabloya göre 16. gün çatladım ama 12 diyede şüphelenmiştim, 4 gün lekelenmenin üstüne hastalandım fakat normalde 7 gün süren bu sefer 3 gün sürdü sizce bu ay erkenden çatlayabilir mi ya.......
daha erken canım, 30-35 gün süren bir döngü için 9. gün çok erken. ama yinede aklımızda duracagına sen bu aksam bı calısma yap ıstersen, sonrada atesının degerıne gore karar veririz hangı gun yumosunun geldıgınegünaydın kızlarrrrr
iş yerine gelince ilk işim artık tabloyu oluşturmak oldu benimgerçi hiç anlamıyorum ama nasıl bi şekil çıkacak merak ediyorum. belki de bu yöntem işe yarar (inşallah) bu ay olur
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom bu 9. günüm daha yumurtlamam dime
ooooy efesudeeem allaha emanet bol şanslar bitanem. rabım emeklerını bosa cıkarmasın inşallah.saat dokuzda merkezden aradılar
bebişlerimn ikiside çözülmüş 11 de burda olun dediler
dualarınızı eksik etmeyin inşAllah dr u ikna edersem ikisinide transfer eder
çok heyecanlıyım
hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun
sormak istediğim bir soru var biri bana yardımcı olabilir mi
ahhh roma romaaa hatırlamazmıyımmmm
maşallah canımmmm çok tebrik ederimmmm
sağlıcakla kucağına alman dileklerimizle
tuylerim diken diken oldu cok sevindim canimtebrik ederim gozun aydin
kızlar merhaba :)
beni tanıyan tanır eskiden burdaydım bu yöntemi denedim ama sonuç alamamıştım.
ben hamileyim kızlar :)
zebebek arkadasım listede sırada muhabbeti yapmıştık bir ara ben hamile kaldım şimdi sıra sende canım :)
darısı tüm isteyenlere olsun arkadaşlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
sağol canım baharcım çok teşekkür ediyorum Amin inşallah :)
darısı sizlere olsun inşallah...
zamanında çok basınızı ağrıttım hakkınızı helal edin olurmu.....hatırlanmak güzel teşekkür ediyorum hepinize kızlar :)
canım everyyy çok teşekkür ediyorum canım sağol Allah razı olsun..ilk öğrendiğimde benim tüylerim diken diken olmuştu hala inanamıyorum rüya gibi birşey..Allah herkese nasip etsin
saat dokuzda merkezden aradılar
bebişlerimn ikiside çözülmüş 11 de burda olun dediler
dualarınızı eksik etmeyin inşAllah dr u ikna edersem ikisinide transfer eder
çok heyecanlıyım
hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun
selam kızlaarişte bu da bnim tablo. inşallah hamişlik vardır:18:
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ebeninem napıosunnnnn
pilavım güzel oldu yazdım msn den
aferin kız sana
işte buu güne mutlu haberle başlamak
seninle dialogumuz oldumu bilmiyorum ama ben biliyorum seni
gelir giderdin ama yazmazdın genelde. çok sükür canım allah tamamına erdirsin.
sorununuz neydı ne kadardır denıyorsunuz, hıc tedavı surecın olmusmuydu?bıraz bılgı verebılırmısın
oyyy yavrum hak ne demek.burda hepimizin birbirimize geçiyor hakkı zaten.
hakkımız varsa helal olsun.sen bu haberi verdin ya sabah sabah çok mutlu oldum inan.
çünkü sende baya uğraştın.hatta bi ara ben demiştim ki bütün uzun nickler hamile kalıyorsıra romaroma ve zebebekte demiştim
çok şükür canımbenimmm.
içindeki sesi yerim kız senin
ne diyo bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?