Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tuylerim diken diken oldu cok sevindim canim tebrik ederim gozun aydin

aaa bi hamişimiz daha var yaplan şeyler varmı deneyimleri alalım hemen ne kadarlık Rabbim sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin inşallah darısı bütün ateş topiğinin başına (amin)

Amin çok sağol canım :)

tam 1 sene boyunca her ay doktor kontorlündeydim ama hamile kaldıgım ay hiç birşey yapmadım hemde hiç birşey doktora bile gitmedim aslında gidemedim çünkü bayram tatiline denk geldi :)

hala inanamıyorum..Allah nasip ettin işte bütün söyleyeceğim bu..Rabbim nasip etmedikten sonra hiç birşeyin bir faydası yokmuş bunu anladım

8 haftalık gözüküyor bata göre..Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

bıde bana sor kuzum ya, 29 aralık gelmek bilmiyor sanki. daha 10 gün var test tarıhime. inşallah hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş.
sende çalışmalara dur demişsin hadi hayırlısı bakalım, çalışmaların yerini bulmuştur umarım
kızlar ateşimi bu devrede çok seviyorum baktıkça bakasım geliyo.. böle kalsa olma mııı
sanki bu anı daha önce bir milyon kez yaşamış gibi hissediyorum bazen..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
hakkaten yaa pek güzel gidiolar bu aralar dimi
insan bi sebebi bişi ifade etmediğini bildiği halde yine de heyecanlanıyor böyle erken dönemlerde. karanfilm beee bakarsın eşinin güzelleşmiş sonuçlarıyla bu ay sende mucizene kavusursun ha?
benımde genelde 6. gün sabahında laf olsun diye azcık gelir sonra biter. ama bazı aylar 3. günden sonra bitiverir. öyle olan bir ayın sonunda dra gütmiştüm bunu sormustum. hormon sonucların da hıc bır problem yok adetının ac gun surdugunun hıç bı önemi yok dıye cevap vermişti. hormonlarla adetın kısa surusuun ne alakası var bılmıyorum ama cevap boyleydı. kısa suren o aylarda da dusundugun gıbı erkekn catlama falan yasamamıstımm hıc, hep normal döngum devam etmıstı
daha erken canım, 30-35 gün süren bir döngü için 9. gün çok erken. ama yinede aklımızda duracagına sen bu aksam bı calısma yap ıstersen, sonrada atesının degerıne gore karar veririz hangı gun yumosunun geldıgıne
ooooy efesudeeem allaha emanet bol şanslar bitanem. rabım emeklerını bosa cıkarmasın inşallah.
iyi haberlerle gelemini diliyorum. transferden sonra hep yat rahım kısmına atkılar polarlar sar, bolca da ananas ve kabak cekırdegı ye canım
inşallah bebeklerin sana gelecek artık
sormak istediğim bir soru var biri bana yardımcı olabilir mi

tabi kiii
burda her soru cevap bulur

ahhh roma romaaa hatırlamazmıyımmmm
maşallah canımmmm çok tebrik ederimmmm
sağlıcakla kucağına alman dileklerimizle

sağol canım baharcım çok teşekkür ediyorum Amin inşallah :)

darısı sizlere olsun inşallah...

zamanında çok basınızı ağrıttım hakkınızı helal edin olurmu.....hatırlanmak güzel teşekkür ediyorum hepinize kızlar :)

tuylerim diken diken oldu cok sevindim canim tebrik ederim gozun aydin

canım everyyy çok teşekkür ediyorum canım sağol Allah razı olsun..ilk öğrendiğimde benim tüylerim diken diken olmuştu hala inanamıyorum rüya gibi birşey..Allah herkese nasip etsin

işte buu güne mutlu haberle başlamak
seninle dialogumuz oldumu bilmiyorum ama ben biliyorum seni
gelir giderdin ama yazmazdın genelde. çok sükür canım allah tamamına erdirsin.
sorununuz neydı ne kadardır denıyorsunuz, hıc tedavı surecın olmusmuydu?bıraz bılgı verebılırmısın

oyyy yavrum hak ne demek.burda hepimizin birbirimize geçiyor hakkı zaten.
hakkımız varsa helal olsun.sen bu haberi verdin ya sabah sabah çok mutlu oldum inan.
çünkü sende baya uğraştın.hatta bi ara ben demiştim ki bütün uzun nickler hamile kalıyor sıra romaroma ve zebebekte demiştim
çok şükür canımbenimmm.

canımmm bu mesajı okudumğumda saat tam 11.10du
dedimki şu an kesn transferi oluyordur.ve tüm kalbimle dua ettim
inşallah bebişimiz tutunacak sana sımsıkııı

merhaba shnaycım canım seninle pek diyalog kuramadık heralde ama o beden kaynaklandı çünkü çok uzun süredir muhabbete hiç dahil olmadım neredeyse hayattan soyutlamıştım kendimi..
Amin canım Allah razı olsun..darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..hergün bebeğim aklıma her geldiğinde Allahım ne olur bu duyguyu herkese yasat nasip et diye dua ediyorum..çünkü bende uzun zamandır bekliyorum..

tama 1 sene oldu canım.herhangi bir problem gözükmüyordu testler normal çıkıyordu ama olmuyordu her ay dengem bozuluyordu ve ben artık bebeğimin olmayacagına inanmıştım..

her ay doktora gidip ilaç kullanıp yumurtaları çatlatıp duruyoruk..rahim filmi filanda çekildim eşimde testlerini yaptırmıştı..

sonra yine adet oldum doktora gidecektim ama herkes bayram tatilindeydi mecburen gidemedim ve o ay kafamı dinlemeye hiç birşey yapmamaya karara verdim..bir sürü ialç kullandım parklarda kaydım hopladım zıpladım ve adetim gecikti inanamadım testler yaptım idrar testi kan testi ama hala şoktayım nasıl oldu bilmiyorum...ve işte burda itikat devreye giriyor..benim yapmamla çalışmamla olmadı canım Rabbim nasip etti ve ben suan hamileyim...

darısı tüm isteyenlere olsun inşallah Amin

canım benimle birlikte sevinen insanları görmek benide çok mutlu etti inan :) evet baya ugrastım didindim durdum ve suan bi rüyada gibiyim..Allahım kucagıma almayıda nasip et inşallah..

evet bi liste vardı orda ilk sırada bendim hemen arkamdada zebebek vardı bi muhabbet yapmıştı o romaromada hamile kalsada sıra bana gelse diye :) umarım gerçekleşecek ben çok inanıyorum zebebği gören olursa söylesin lütfen olurmu...

baharcım tekrardan Allah razı olsun canım darısı basınıza her zaman duamdasınız..çok sağol canım benim

kendimden bişiler dicektim onun için bilhassa girmiştim nete ama güzel haber alınca unuttum gitti
kızlar, progestan mı yapıyor bılmıyorum ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli olmazdı hiç gögüs agrım, üstlerine yatamıyorum.dokunmak degıl degemıyorum. progestan kullandıgınızda oluyormuydu gögus agrılarınızda bu kadar artış?
birde bundan önemlisi şu ki, kasıklarım patlayacak gibiböyle içerde genelde de solda bi balon var da sanki ayagımı hareket ettirdiğimde yada eğilme girişimnde bulundugumda hatta oturup kalkarken bile o balon baskı göruoda patlayıvercekmıs gibi hissediyorum. ayrıca, çok afedersiniz dün ilişki oldu, 2 gün öncede olmustu ıkısınde de ilişki sırasında yıne kasıkalrım da fena baskı oluyordu. bi an önce patlamadan ilişki bitsin diye bekledim resmen:26:
buu buuu nedir buu?
aşılamayla mı ilgisi var bunun acep?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…