Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar size bişey sorsam 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablolarım bu, ben geçen ay 30 günde oldumm fakat son 4 gün lekelenmiştim , tabloya göre 16. gün çatladım ama 12 diyede şüphelenmiştim, 4 gün lekelenmenin üstüne hastalandım fakat normalde 7 gün süren bu sefer 3 gün sürdü sizce bu ay erkenden çatlayabilir mi ya .......

saat dokuzda merkezden aradılar
bebişlerimn ikiside çözülmüş 11 de burda olun dediler
dualarınızı eksik etmeyin inşAllah dr u ikna edersem ikisinide transfer eder
çok heyecanlıyım
hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun

dualrım senınle canım allah yardımcın olsun neden ikisini koymuyorlar yaş sınırlamasımı var

efesudemmmm canimmmm benimmm
insallah hamileyim ben yazacaksin bizlere
guzel haberlerini bekliyoruz canim 7 gun sonra
islerin rast gitsin
gorusune gore yumurtlamamissin daha canim
bazi aylar erken ya da gec catlama olabiliyor
atesindne anlarsin canim

Bol şans şeker, hadi hayırlısı olsun!

canım kaç günde bir oluyosun ,

tmm kıslar çook teşekkür ederim
iremneva 30-35 günde bir adet oluyorum canım benim döngü biraz karışık

tmm kıslar çook teşekkür ederim
iremneva 30-35 günde bir adet oluyorum canım benim döngü biraz karışık

ateşin düşüşte olduğu için eğer 28 günden azsa çatlayabilirsin yakında diyecektim, ama daha var galiba ama yine boş geçme çatlama öncesi daha önemli

ateş tablm bile benim kafamı karıştırıyo ama neyse boş geçmeycez günleri napalım , bu kış günleride hiç çekilmiyo aslında

selam kızlar nasılsınız var mı yeni haberler?
annem geldi benım o nedenle çok giremiyorum artık
sandalye tepesinde de çok oturamıyorum bu aralar sırtım ağrıyor o nedenle daha az girebilirim merak etmeyin

kızlar merhaba :)

beni tanıyan tanır eskiden burdaydım bu yöntemi denedim ama sonuç alamamıştım.

ben hamileyim kızlar :)

zebebek arkadasım listede sırada muhabbeti yapmıştık bir ara ben hamile kaldım şimdi sıra sende canım :)

darısı tüm isteyenlere olsun arkadaşlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
sandalye tepesinde de çok oturamıyorum bu aralar sırtım ağrıyor o nedenle daha az girebilirim merak etmeyin

deryacım kesemizi gördük çok çok minnak çıktı bizimki düşün sat 1 kasım bebişimiz 4,5 haftalık daha senin de az kaldı doğuma bi avazda inşallah ya iyice ağırlaşmışsındır artık haklısın hareketler ister istemez kısıtlanıyordur

sen iyi ol yeter canim
oglusa kendine iyi bak
son haftalarin mutlulugu heyecani icindesindir tahmin edebiliyorum

aaa bi hamişimiz daha var yaplan şeyler varmı deneyimleri alalım hemen ne kadarlık Rabbim sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin inşallah darısı bütün ateş topiğinin başına (amin)

ahhh roma romaaa hatırlamazmıyımmmm
maşallah canımmmm çok tebrik ederimmmm
sağlıcakla kucağına alman dileklerimizle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…