3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasıl gidio benim ateşşş :) inşallah yarın düşmez dua edin nolluurrrr:18:
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com
nasıl gidio benim ateşşş :) inşallah yarın düşmez dua edin nolluurrrr:18:
inşallah düşmez eylül
yarın bat gününmüş haberin yok yeni işin uğurlu gelecek sana inşallah gelmez kırmızılar canım
masallah eylülcümmm
süper gerçekten ateşin.
hadi inaşşah inşallaaaaaah
kızlar merhaba :)
beni tanıyan tanır eskiden burdaydım bu yöntemi denedim ama sonuç alamamıştım.
ben hamileyim kızlar :)
zebebek arkadasım listede sırada muhabbeti yapmıştık bir ara ben hamile kaldım şimdi sıra sende canım :)
darısı tüm isteyenlere olsun arkadaşlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
ahhh ahhhh baharım görebilirmiyim ki acaba bugünleri bendeoyyy yavrum hak ne demek.burda hepimizin birbirimize geçiyor hakkı zaten.
hakkımız varsa helal olsun.sen bu haberi verdin ya sabah sabah çok mutlu oldum inan.
çünkü sende baya uğraştın.hatta bi ara ben demiştim ki bütün uzun nickler hamile kalıyorsıra romaroma ve zebebekte demiştim
çok şükür canımbenimmm.
selam kızlaarişte bu da bnim tablo. inşallah hamişlik vardır:18:
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba shnaycım canım seninle pek diyalog kuramadık heralde ama o beden kaynaklandı çünkü çok uzun süredir muhabbete hiç dahil olmadım neredeyse hayattan soyutlamıştım kendimi..
Amin canım Allah razı olsun..darısı tüm isteyenlere olsun inşallah..hergün bebeğim aklıma her geldiğinde Allahım ne olur bu duyguyu herkese yasat nasip et diye dua ediyorum..çünkü bende uzun zamandır bekliyorum..
tama 1 sene oldu canım.herhangi bir problem gözükmüyordu testler normal çıkıyordu ama olmuyordu her ay dengem bozuluyordu ve ben artık bebeğimin olmayacagına inanmıştım..
her ay doktora gidip ilaç kullanıp yumurtaları çatlatıp duruyoruk..rahim filmi filanda çekildim eşimde testlerini yaptırmıştı..
sonra yine adet oldum doktora gidecektim ama herkes bayram tatilindeydi mecburen gidemedim ve o ay kafamı dinlemeye hiç birşey yapmamaya karara verdim..bir sürü ialç kullandım parklarda kaydım hopladım zıpladım ve adetim geciktiinanamadım testler yaptım idrar testi kan testi ama hala şoktayım nasıl oldu bilmiyorum...ve işte burda itikat devreye giriyor..benim yapmamla çalışmamla olmadı canım Rabbim nasip etti ve ben suan hamileyim...
darısı tüm isteyenlere olsun inşallah Amin
canım benimle birlikte sevinen insanları görmek benide çok mutlu etti inan :) evet baya ugrastım didindim durdum ve suan bi rüyada gibiyim..Allahım kucagıma almayıda nasip et inşallah..
evet bi liste vardı orda ilk sırada bendim hemen arkamdada zebebek vardı bi muhabbet yapmıştı o romaromada hamile kalsada sıra bana gelse diye :) umarım gerçekleşecek ben çok inanıyorum zebebği gören olursa söylesin lütfen olurmu...
baharcım tekrardan Allah razı olsun canım darısı basınıza her zaman duamdasınız..çok sağol canım benim
kendimden bişiler dicektim onun için bilhassa girmiştim nete ama güzel haber alınca unuttum gitti
kızlar, progestan mı yapıyor bılmıyorum ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli olmazdı hiç gögüs agrım, üstlerine yatamıyorum.dokunmak degıl degemıyorum. progestan kullandıgınızda oluyormuydu gögus agrılarınızda bu kadar artış?
birde bundan önemlisi şu ki, kasıklarım patlayacak gibiböyle içerde genelde de solda bi balon var da sanki ayagımı hareket ettirdiğimde yada eğilme girişimnde bulundugumda hatta oturup kalkarken bile o balon baskı göruoda patlayıvercekmıs gibi hissediyorum. ayrıca, çok afedersiniz dün ilişki oldu, 2 gün öncede olmustu ıkısınde de ilişki sırasında yıne kasıkalrım da fena baskı oluyordu. bi an önce patlamadan ilişki bitsin diye bekledim resmen:26:
buu buuu nedir buu?
aşılamayla mı ilgisi var bunun acep?
canım bsen nerelerdesın ya
özlettın kendini
bak romaroma 8 haftalık gebeymiş
sıra sana geldı dıolar
hadı inşallahh
ben hep buralardayım canım sizi takip ediyorum ama pek yazamıyorum
sende inşallah hamişssindir yavrum
inşallah Allahım sıra bana gelmiştir
doğum kontrolun 2.ayı adet olunca doktora gitcem umarım kistim erimiştir
dua edin
artık klomene mi neye başlanıcaksa başlıyım
kendimden bişiler dicektim onun için bilhassa girmiştim nete ama güzel haber alınca unuttum gitti
kızlar, progestan mı yapıyor bılmıyorum ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli olmazdı hiç gögüs agrım, üstlerine yatamıyorum.dokunmak degıl degemıyorum. progestan kullandıgınızda oluyormuydu gögus agrılarınızda bu kadar artış?
birde bundan önemlisi şu ki, kasıklarım patlayacak gibiböyle içerde genelde de solda bi balon var da sanki ayagımı hareket ettirdiğimde yada eğilme girişimnde bulundugumda hatta oturup kalkarken bile o balon baskı göruoda patlayıvercekmıs gibi hissediyorum. ayrıca, çok afedersiniz dün ilişki oldu, 2 gün öncede olmustu ıkısınde de ilişki sırasında yıne kasıkalrım da fena baskı oluyordu. bi an önce patlamadan ilişki bitsin diye bekledim resmen:26:
buu buuu nedir buu?
aşılamayla mı ilgisi var bunun acep?
saat dokuzda merkezden aradılar
bebişlerimn ikiside çözülmüş 11 de burda olun dediler
dualarınızı eksik etmeyin inşAllah dr u ikna edersem ikisinide transfer eder
çok heyecanlıyım
hepinizi seviyorum
Allaha emanet olun
ah canım hayırlı uğurlu olsun bebeğin çok sevindim
inşallah Allah ım inşallah tabi hayırlısıyla sıra bendedir
ama 1 sene sonundada gelebilio bebekler yavrum zaten sizde sorun yokmuş
eğer sorun yoksa çiftlerde en geç 1 yılda gelio
Allah a şükürki seni daha fazla bekletmemiş bebeğin
benim iki seneyi geçti
gözün aydın çok sevindim
ahhh ahhhh baharım görebilirmiyim ki acaba bugünleri bende
Rabbim banada nasip edermi
orkide tablon çok güzel inşallah hamişsindir
inan şu mesajını okuduktan sonra gözlerim doldu
senin sıranın bana gelceğine inanman bile çok mutlu etti heyecanlandırdı beni
gerçekten sıra bi gün bana gelirmi Allah ım
banada dua et canım ya bekleyen herkese en kısa zamanda versin yarabbim
şenayım inşallah belirtilerin aşılamayla ilgili değildir
geçen seferde senin hevesini kırıcak bi mesaj yazmıştım ama umarım kızmadın bana
insanın kendini heveslendirip olmayınca ne kadar üzüldüğünü bildiğim için önlem al diye yazmıştım canım
inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı sımsıkı tutunmuştur canım
uzun zamandır yazmıyodum ama sizleri takip ediyorum
roma roma nın hamişliği vesilesiyle yazdım,
bütün arkadaşlarıma dua ediyorum inşallah Allah ım tez zamanda bizede nasip eder hayırlısıyla
hepiniz öpüyorum kızlar
ayyyyy hamilesinnn çok sevindim canım
seninle birlikte başladık sayılır bu işlere dimi öyle hatırlıyorum
gözün aydın allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inş
canım benim inşallah gitmiştir kistin
güzel haberlerle gelirsin doktordan
sonrada gelsin inş bebiş
zebebekcim canım güzel duaların için çok teşekkür ederim darısı sana olsun tüm isteyenlere olsun canım...hamile oldugumu ilk öğrendiğim anlarda geldi aklıma hep konuştuklarımız dedim benden sonra zebebekte sıra diye inanki ben inanıyorum canım sıra sana geldi hayırlısıyla...
aklıma hamile oldugum geldiğinde,elimi karnıma koydugum zaman her zaman Allahım diyorum ne olur herkese nasip et..hep dua ediyorum hiç kesmiyorum dua etmeyi burda ki bekleyen herkes aklımda..çünkü bende yaşadım biliyorum beklemek ne kadar zor bişey biliyorum her ay yaşanan depresyonları hiç bir zamanda unutmuycam..Allah kimseyi çocuk hasretiyle imtihan etmesin kimsenin kucağını boş bırakmasın canım...
elbette birgün sıra sana gelecek inancını kaybetme her zaman dualarımdasınız hepinizi öpüyorum canım sağlıcakla kalın
yokhh canım çok teşekkür ediyrum canım evet hamileyim :)
evet seninle hemen hemen birlikte başlamıştık sana tablolarımı gösterirdim sende ilgilenirdin benimle çok teşekkür ediyorum herşey için
Amin canım inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız :)
deryacım kesemizi gördük çok çok minnak çıktı bizimki düşün sat 1 kasım bebişimiz 4,5 haftalık daha senin de az kaldı doğuma bi avazda inşallah ya iyice ağırlaşmışsındır artık haklısın hareketler ister istemez kısıtlanıyordur
kızlar merhaba :)
beni tanıyan tanır eskiden burdaydım bu yöntemi denedim ama sonuç alamamıştım.
ben hamileyim kızlar :)
zebebek arkadasım listede sırada muhabbeti yapmıştık bir ara ben hamile kaldım şimdi sıra sende canım :)
darısı tüm isteyenlere olsun arkadaşlar hepinizi öpüyorum sağlıcakla kalın
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Dr.cuma göre 11inde çatladım, ff tablomu çizemedi, sanırım saat değişlerinden dolayı.
Bu ay değişik bi ay doğrusu!
Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?