nolcek benim haliimm
nolcek benim haliimm
Gunaydinnnnn !!!!
Camdan baktim her yer bembeyaz olmus, salep vakti gelmistir :))))
Eylulcum bence yarin onemli yarin yukselirse umitlenebiliriz, lnsallah dusmezz canim...
gunaydin herkeseeeee
hic cazip gelmiyor su beyaz goruntu banaoyle bunalmisim ki surekli gormekten
ama salep superrrrrAnkara aklima geldi, esimle soguk kis gununde dolasip disarida kafede oturup sicak sicak salep icerdik
günaydın kızlar benim ateş ne zaman yükselecek acaba :26::26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben de özledim karı
geçen yıl çoktaan yağmıştı neyse gelcek herhalde buraya da
Selam dostlarrrrrrr...
Bakmayın öyle şarkıyla türküyle açtık topacı çok mutluymuşum gibi de..
işin doğrusu bende hiç sevmem karı
dışarı çıkmak kabusssss, izlerken güzel ama 2 gün sonra çamur oldugunda tam bir çileye dönüşüyor.
yağmayaydı iyiydiiiiiiiii
tabki ümit her zaman vardır çizginin yanlış yerde olduğunu dşünüyorum 3 gün önce söyleyecektim ama üşendim onlıne olmaya
18. gün yumurtalamış olabilirsin sonu bebiş olsun tablonun inş...
günaydın kızlar benim ateş ne zaman yükselecek acaba :26::26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlar, bu karlı ve bereketli olan 2012 yılının son sabahından tüm topiğe sevgilerimi iletiyorum, yazılarınızı sessizce takip ediyorum, sanmayın ki sizi bıraktım :)
TAblom gibi sessiz ve derinde geliyorum :) Yumurtlama zannettiği o ateşin gribal enfeksiyon olduğunu keşfedince her ne kadar dünyam yıkılsa da artık umutluyum. Size en geç ilk 5 denemede hamiş kalan umutsuz tabloların umudu olan ff tablolarını paylaşacağım :) Benim ve benim gibi adet düzeni olanlara gelsin sıradaki tablolar :)
Eki Görüntüle 582269 Eki Görüntüle 582270
bu da benim hayırsız tablom
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım annemler ilçedeyken ben de çamura sinir olurdum.
ama Konya çok temiz bi şehir. çimlerin içine girmedikten sonra ayakların hiiiç batmaz. çok temiz seviyorum şehrimin temizliğini.
artık taşradaki ilçeler de il merkezlerindeki belediyelere bağlanacakmış nasıl sevindim bilemezsiniz.
çünkü annemlerin ilçedeki iş bilmez belediye sayesinde ilçenin köyden kalır yanı kalmamıştı.
ya bana ne demeli olim üşümeye başladım
biliyorum daha erken..
ama düşmese çıksa çıksa bebiş olsa :111:
gayet iyi gidiyor cnm bun sende biliyorsun ama o psikoloji en iyi sen bilsende en cahili bile bi yorum yapsın istersin seni çok iyi anlıyorum
orkidenin tablosu en umut vaad eden olarak görünüyor maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?