Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydinnnnn !!!!
Camdan baktim her yer bembeyaz olmus, salep vakti gelmistir :))))

Eylulcum bence yarin onemli yarin yukselirse umitlenebiliriz, lnsallah dusmezz canim...

gunaydin herkeseeeee

Gunaydinnnnn !!!!
Camdan baktim her yer bembeyaz olmus, salep vakti gelmistir :))))

Eylulcum bence yarin onemli yarin yukselirse umitlenebiliriz, lnsallah dusmezz canim...

hic cazip gelmiyor su beyaz goruntu bana oyle bunalmisim ki surekli gormekten
ama salep superrrrr Ankara aklima geldi, esimle soguk kis gununde dolasip disarida kafede oturup sicak sicak salep icerdik

gunaydin herkeseeeee

hic cazip gelmiyor su beyaz goruntu bana oyle bunalmisim ki surekli gormekten
ama salep superrrrr Ankara aklima geldi, esimle soguk kis gununde dolasip disarida kafede oturup sicak sicak salep icerdik

ben de özledim karı
geçen yıl çoktaan yağmıştı neyse gelcek herhalde buraya da

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, bu karlı ve bereketli olan 2012 yılının son sabahından tüm topiğe sevgilerimi iletiyorum, yazılarınızı sessizce takip ediyorum, sanmayın ki sizi bıraktım :)
TAblom gibi sessiz ve derinde geliyorum :) Yumurtlama zannettiği o ateşin gribal enfeksiyon olduğunu keşfedince her ne kadar dünyam yıkılsa da artık umutluyum. Size en geç ilk 5 denemede hamiş kalan umutsuz tabloların umudu olan ff tablolarını paylaşacağım :) Benim ve benim gibi adet düzeni olanlara gelsin sıradaki tablolar :)

bu da benim hayırsız tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/3f6f41

Son düzenleme:
Selam dostlarrrrrrr...

Bakmayın öyle şarkıyla türküyle açtık topacı çok mutluymuşum gibi de..
işin doğrusu bende hiç sevmem karı
dışarı çıkmak kabusssss, izlerken güzel ama 2 gün sonra çamur oldugunda tam bir çileye dönüşüyor.
yağmayaydı iyiydiiiiiiiii

canım annemler ilçedeyken ben de çamura sinir olurdum.
ama Konya çok temiz bi şehir. çimlerin içine girmedikten sonra ayakların hiiiç batmaz. çok temiz seviyorum şehrimin temizliğini.
artık taşradaki ilçeler de il merkezlerindeki belediyelere bağlanacakmış nasıl sevindim bilemezsiniz.
çünkü annemlerin ilçedeki iş bilmez belediye sayesinde ilçenin köyden kalır yanı kalmamıştı.

tabki ümit her zaman vardır çizginin yanlış yerde olduğunu dşünüyorum 3 gün önce söyleyecektim ama üşendim onlıne olmaya
18. gün yumurtalamış olabilirsin sonu bebiş olsun tablonun inş...

ya bana ne demeli olim üşümeye başladım

biliyorum daha erken..
ama düşmese çıksa çıksa bebiş olsa :111:

günaydın kızlar benim ateş ne zaman yükselecek acaba :26::26:

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

biz pkoluların işi belli olmuyor işte sabırla beklemekten başka çare yok ben geçen ay 27. günde çatlamıştım er yada geç bi yumoş gelecek ben buna inanıyorum azcık sabır

ah o hayırsız tablolar bendede bi tane var 47 günlük söktürücü ile gelmişti bıraksaydım ne olurdu bilmem ama seninde bi doktora gitme vakti gelmiş saırım pko varmıydı ???

Son düzenleme:

annenler nerede karanfilcim?

ya bana ne demeli olim üşümeye başladım

biliyorum daha erken..
ama düşmese çıksa çıksa bebiş olsa :111:

gayet iyi gidiyor cnm bun sende biliyorsun ama o psikoloji en iyi sen bilsende en cahili bile bi yorum yapsın istersin seni çok iyi anlıyorum

orkidenin tablosu en umut vaad eden olarak görünüyor maşallah...

gayet iyi gidiyor cnm bun sende biliyorsun ama o psikoloji en iyi sen bilsende en cahili bile bi yorum yapsın istersin seni çok iyi anlıyorum

orkidenin tablosu en umut vaad eden olarak görünüyor maşallah...

ayy canım yaa ne güzel birbirimiz anlıyoz ahh ahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…