canım geçen ayda tablon aynı şekilde yükselmiş.. gebe tablosu gibi :44: hayırlısı olsun hakkında canım :26:
Varsın negatif olsun, birgün elbet pozitif olcak merak etme! Zamanı değilmiş demekten başka çaremiz yok!
Biz değil Rabbim isteyince oluyo
Bi sonraki maçlara inşallah...
canım ben de bir kaç gün önce kan testi yaptırdım negatifti, ben ilk defa kanda negatifi gördüm epey kötü bir duyguymuş, seni çok iyi anlıyorum, ama çok şükür ki güzel yumurtluyorsun, belli bir düzenin var olur inşallah neden olmasın, Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın
hakkında hayırlısı olsun canım , ama bayağı güzeldi ateşinn :44::44:
ahh ahhh su atblolar boyle gıdp de sonunda bu husranları yasatmıyor mu sınır oluyorum.
zamanı daha gelmemiş orkidecim.
ne mutlu ki hamıle kalabılıosun en azından bunu bılıosun, ve yıne ne mutlu ki genetık testler vslerı yaptırdın ve herseyın normal oldugunu gordun. artık gebe kaldıgında ne yapman gerektıgını de bılıyorsun. ınsallah yakında yıne hamıle kalacaksın ve bu sefer kucagına alacaksın bebegını ıns.
kocana koca bı aferın efesudecım.
tebrık edıyorum onu bu ınce davranısı ıcın.
ve gelelim sanaaaa
maşşalah bebeklerıne ve sana canım. inşallah sana sımsıkı tutunacaklar bu sefer.
seni şimdi yarı hamile olarak görmeye başladık önce ben 29 aralıkta testımı yaptırıcam ardımdan da sen 31 aralık da ...
inşallah topıgı canlandırırız ıkımızde
canlarım destekleriniz için teşekkür ederimcanım sen geç yumurtlamış olabilirsin
ateşi ciddi anlamda çok güzel ama adette gelirse hayırlısı diyelim
umarım gelmez
canım benim ultrasonda çok ciddi sıkıntı yoktu ama yumurtlama bozukluğu vardı
yani bir kadın yumurtlamıyorsa kesinlike bir sıkıntı vardı ve bu genelde hormonel oluyor
bu klomen vs. ilaçlarda zaten bizim üretemediğimiz yada az ürettiğimiz hormonları içeriyor
bence tekrar bir doktora git ve hormonlarına bakılsın boşa zaman harcama
canım dediğin gibi inci gibi dizili kistcikler vaar ultrasyonda görülüyor ve adetin 3,günü hormon testleri yapılıyorr LH HORMONU fsh dan yüksekse pko deniyor bildiğim kadarıyla canım zor kılo verme tüylenme falan etkileri var gerçi olsan derdi doktorun
kesinlikle bence hala umut var umarım müjdeli haber verirsin
canişkom ne zaman yükselir bilmiyorum
ama hala düşükken kesinlikle çalışın
arkadaşım sakın ümitsiz olma bende pko olan ve böyle saçma tablolara sahip biriydim
ama şimdi çok cadı ufak bir kızım var darısı başına
kesinlikle tedavi ol arginmax women diye bir vitamin var onu kullan üreme sistemine çok iyi
birde hayıt otu içmeni tavsiye ederim hormonları düzenliyor
umarım yakında güzel haberini alırız
canım sen geç yumurtlamış olabilirsin
ateşi ciddi anlamda çok güzel ama adette gelirse hayırlısı diyelim
umarım gelmez
canım benim ultrasonda çok ciddi sıkıntı yoktu ama yumurtlama bozukluğu vardı
yani bir kadın yumurtlamıyorsa kesinlike bir sıkıntı vardı ve bu genelde hormonel oluyor
bu klomen vs. ilaçlarda zaten bizim üretemediğimiz yada az ürettiğimiz hormonları içeriyor
bence tekrar bir doktora git ve hormonlarına bakılsın boşa zaman harcama
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.comkaranfilim senin tablonuda görmek isterim
şenaycım hemen telaş yapma sakin ol.ya kızlar benım buyuk bır sıkıntım var
hanı dun mu ne bahsetmıstım ya kasıklarım patlayacak gibi diye. o sıkıntım cok ciddi boyutta benım ya
oturup kalkarken tutun da her hareketımde hıssettırıyor kendını. karnımın her ıkı yanı yanı o patlayıverecek hissini yasatan her iki taraf da sert boyle elleyınce, karnımın şişliğini de hareketsızlıkten kılo almıslıga mı vurmalıyım yoksa karnım bu gıbı seylerden mı şiş kestiremiyorum..
korkum, arkadan gelen küçük yumurtalar çatlayamadılarda koca birer kistemi dönüştüler acaba yoksa aşılamada oluyor mu bilmiyorum ama şu su toplama dedıklerı ohss mı ne ondan mı oldum acaba?
My Ovulation Chart
günaydın kızlar bugünkü tablommmmmmmmmmm ay çok heycanlıyım. nolur bu sefer gelse....:18:
kan testi negatif iken bu tablonun hali neee
ateşi de mi psikolojikmen etkilemeye başladım
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kan testi negatif iken bu tablonun hali neee
ateşi de mi psikolojikmen etkilemeye başladım
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
My Ovulation Chart
günaydın kızlar bugünkü tablommmmmmmmmmm ay çok heycanlıyım. nolur bu sefer gelse....:18:
canişkom ne zaman yükselir bilmiyorum
ama hala düşükken kesinlikle çalışın
adetin 3. günü olna hormonlar iyi çıkmıştı canım, kıllanma, kilo, yağlı sivilceli cilt, şeker hastalığı hiç biri yok, yumurtalıklarda kist görünümü yok ama aynı pko luymuş gibi seyrek adet olma varadetin 21. günü olna testler normal değildi, tabi bu testlerin de üzerinden zaman geçiyor bakalım, bu aydan sonra tekrar doktora gideceğim
verdiğin bilgileri için teşekkürler canım
kızlar bugün donarak uyandımmm buuu
ateşim düşünce nasıl başlıyorum üşümeyee
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydııın herkese hayırlı cumalar.. benimkine de bakarmısınız tablom aşağıda
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağol canımhenuz yumurtlamamissin canim
ama yakindir eger akintilarin da basladiysa
verimli gunlere giriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?