Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım geçen ayda tablon aynı şekilde yükselmiş.. gebe tablosu gibi :44: hayırlısı olsun hakkında canım :26:

Varsın negatif olsun, birgün elbet pozitif olcak merak etme! Zamanı değilmiş demekten başka çaremiz yok!
Biz değil Rabbim isteyince oluyo
Bi sonraki maçlara inşallah...

hakkında hayırlısı olsun canım , ama bayağı güzeldi ateşinn :44::44:

canlarım destekleriniz için teşekkür ederimvalla kızlar bu sefer öncekilere göre aşırı üzüntüm olmadı ama ateş tablosuna şaşırdım. Allahtan hayırlısı. bebek vaktini biliyordur.

bu ay yüzüm gülsün istiyorum nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrr... geç yumurtlamış olabilir miyim acaba?? öle bir olasılık olabilir mi? tabloya göre yumurtlamadan sonra fazla çalışma yapamadık

My Ovulation Chart

Son düzenleme:
hastanede çalışıyorum ama bu ay test yaptırasım yoook :)))

Son düzenleme:

adetin 3. günü olna hormonlar iyi çıkmıştı canım, kıllanma, kilo, yağlı sivilceli cilt, şeker hastalığı hiç biri yok, yumurtalıklarda kist görünümü yok ama aynı pko luymuş gibi seyrek adet olma var adetin 21. günü olna testler normal değildi, tabi bu testlerin de üzerinden zaman geçiyor bakalım, bu aydan sonra tekrar doktora gideceğim
verdiğin bilgileri için teşekkürler canım

canım iyi dileklerin için çok teşekkürler, pko tanısı konmadı ama bir sorun olduğu kesin, her soruna rağmen veren Allah veriyor :) Allah evladını sana bağışlasın canım, bir güb bizim de olur inşallah :)

haklısın canım adet olabilsem gideceğim, şimdi progesteronla adet olmak istemiyorum, geç de olsa yumurtlarım belki :) ama bu ay da olmazsa hamilelik yeni doktora gideceğim, tavsiyen için çok teşekkür ederim

karanfilim senin tablonuda görmek isterim
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
buyur canım sen yeter ki iste
İlk sayfadan da istediğin zaman istediğin arkadaşa bakabilirsin.
şenaycım hemen telaş yapma sakin ol.
bunlar fazla yumurtaların habercisidir büyük ihtimal.
benim fazla yumurtam olduğu zaman ateşim daha da çok çıkmıştı progesteronum daha yüksek çıkmıştı(4 taneyse 40 küsür, 2 taneyse 20 küsür), göğüs acım daha çok olmuştu ve adet sancım daha çok olmuştu.
kötü düşünme aşılamada o dediğinden olanı duymadım ben sanki hiç.

slm kızlar..........

kan testi negatif iken bu tablonun hali neee
ateşi de mi psikolojikmen etkilemeye başladım
3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım gereksiz umutlandırmak istemem seni ama belkide erken yaptırdın kan testini belki çıkmadı henüz , kırmızıyı görene kadar bekle inşallah gelmez tabiki

My Ovulation Chart

günaydın kızlar bugünkü tablommmmmmmmmmm ay çok heycanlıyım. nolur bu sefer gelse....:18:

bencede bir testi haketmişsin

bildiğim kadar cevapladım canım sende sagol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…