Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfilll konyalımısın sennn bende bende bendeeee gurbette olduğuma galiba konya deyince ayaklarım yerden kesiliyoo

PKO yok canım işin garibi :) ama belki başlangıcı falandır bende sinsi ilerliyordur onu bilemiyorum :)
annemin de böyle adetleri şimdi 50 yaşına geldi yeni düzene girdi desem gülersiniz her halde ama öyle :) doktorlar veriyor doğum kontrol hapını adet söktürücüyü gönderiyor sinir oluyorum :S hormonlar da normal çıkıyor adetin 3. günü yapılanlar. ama 21. günü yapılan testler için aynı şeyi diyemeyeceğim çünkü yumurtlamamış olduğum için onun öncesinde progesteron düşük çıkıyor doğal olarak. ama bunun asıl nedeni nedir daha bulan doktor olmadı. Ben de bekardım o zamanlar tabii, kullanmadım ilaç falan kendi haline bıraktım. Evlenince 3 yıl aralıksız doğum kontrol hapı kullandım yine doktor kontrolünde. eylülde hapı bıraktım, Şimdi ekimden beri bebiş istiyoruz ama ben daha 1 kere adet oldum. Bu ay da olmazsa artık, gelsin klomenler, gitsin çatlama iğneleri :)

geçen ayki tablona göre 21. gün civarı yumurtlamışsındır diye tahmin ediyorum canım, bugün yarın çatlar senin yumyumun aman değerlendir bu önümüzdeki günler altın değerinde senin için :)

sagol cnaım gün aşırı devam o zaman :)))

valla bu belirtiler bana pkoymussun gibi geldi canımmm ben bri pkolu olarak öyle düşündüm

valla bu belirtiler bana pkoymussun gibi geldi canımmm ben bri pkolu olarak öyle düşündüm

kaç doktora gittim, çıkmadı PKO, teşhisi zor olan sinsi olan bir hastalık değil bildiğim kadarıyla. ULtrasonda görüntüsü çok netmiş, inci gibi dizili gelişemeyen yumurtalar falan.. Bu hastalığın kesin tanısı için ultrason yeterli değil mi? yada şöyle sorayım kesin tanısı için neler hangi tetkikler gerekiyor?

kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekür ederim
tektek alıntı yapamadım kusura bakmayın
dün transferim oldu 2 bebişimi aldım geldim
doktoru ikna ettik iki bebeyimide aldım transferden sonra merkezde 3,5 saat yattım
eve geldiğimdede güzel bir süpriz vardı,eşim bir vazo dolusu kırmızı gül ile harika bir not yolamış.
yatamın baş ucundaydı çok duygulandım

test günüm 31 aralık bakalım 2013 nasıl giricem
inşalah sağlıklı bir hamile olarak girerim

kızlar duanızı eksik etmeyin

ahh ahhh su atblolar boyle gıdp de sonunda bu husranları yasatmıyor mu sınır oluyorum.
zamanı daha gelmemiş orkidecim.
ne mutlu ki hamıle kalabılıosun en azından bunu bılıosun, ve yıne ne mutlu ki genetık testler vslerı yaptırdın ve herseyın normal oldugunu gordun. artık gebe kaldıgında ne yapman gerektıgını de bılıyorsun. ınsallah yakında yıne hamıle kalacaksın ve bu sefer kucagına alacaksın bebegını ıns.

kocana koca bı aferın efesudecım.
tebrık edıyorum onu bu ınce davranısı ıcın.
ve gelelim sanaaaa
maşşalah bebeklerıne ve sana canım. inşallah sana sımsıkı tutunacaklar bu sefer.
seni şimdi yarı hamile olarak görmeye başladık önce ben 29 aralıkta testımı yaptırıcam ardımdan da sen 31 aralık da ...
inşallah topıgı canlandırırız ıkımızde

ya kızlar benım buyuk bır sıkıntım var
hanı dun mu ne bahsetmıstım ya kasıklarım patlayacak gibi diye. o sıkıntım cok ciddi boyutta benım ya
oturup kalkarken tutun da her hareketımde hıssettırıyor kendını. karnımın her ıkı yanı yanı o patlayıverecek hissini yasatan her iki taraf da sert boyle elleyınce, karnımın şişliğini de hareketsızlıkten kılo almıslıga mı vurmalıyım yoksa karnım bu gıbı seylerden mı şiş kestiremiyorum..
korkum, arkadan gelen küçük yumurtalar çatlayamadılarda koca birer kistemi dönüştüler acaba yoksa aşılamada oluyor mu bilmiyorum ama şu su toplama dedıklerı ohss mı ne ondan mı oldum acaba?

Son düzenleme:

canım dediğin gibi inci gibi dizili kistcikler vaar ultrasyonda görülüyor ve adetin 3,günü hormon testleri yapılıyorr LH HORMONU fsh dan yüksekse pko deniyor bildiğim kadarıyla canım zor kılo verme tüylenme falan etkileri var gerçi olsan derdi doktorun

kocanı tebrik ederim ne güzel düşünmüş valla.dualarımız senınle cnaım inş. güzel haberlerini alıcazz :))

günaydın kızlar ümit var mı bende düşüş yaptı gene

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kesinlikle bence hala umut var umarım müjdeli haber verirsin

günaydın kızlar benim ateş ne zaman yükselecek acaba :26::26:

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canişkom ne zaman yükselir bilmiyorum
ama hala düşükken kesinlikle çalışın

arkadaşım sakın ümitsiz olma bende pko olan ve böyle saçma tablolara sahip biriydim
ama şimdi çok cadı ufak bir kızım var darısı başına
kesinlikle tedavi ol arginmax women diye bir vitamin var onu kullan üreme sistemine çok iyi
birde hayıt otu içmeni tavsiye ederim hormonları düzenliyor
umarım yakında güzel haberini alırız

canım sen geç yumurtlamış olabilirsin
ateşi ciddi anlamda çok güzel ama adette gelirse hayırlısı diyelim
umarım gelmez

canım benim ultrasonda çok ciddi sıkıntı yoktu ama yumurtlama bozukluğu vardı
yani bir kadın yumurtlamıyorsa kesinlike bir sıkıntı vardı ve bu genelde hormonel oluyor
bu klomen vs. ilaçlarda zaten bizim üretemediğimiz yada az ürettiğimiz hormonları içeriyor
bence tekrar bir doktora git ve hormonlarına bakılsın boşa zaman harcama

Canim asilama tecrubem yok ama kullandigin ilaclarin yan etkisi olabilir, sanirim yumurta catladiktan sonra asilama yapildi kist olma ihtimali yuksek olmamali diye dusunuyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi aklima baska bi sey gelmedi dr ultrasonla ne zaman bakacak yada baktirsanmi acaba icin rahatlar. Belkide bebeslerin genis genis yerlesiyorlardir :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…