canım annemler ilçedeyken ben de çamura sinir olurdum.
ama Konya çok temiz bi şehir. çimlerin içine girmedikten sonra ayakların hiiiç batmaz. çok temiz seviyorum şehrimin temizliğini.
artık taşradaki ilçeler de il merkezlerindeki belediyelere bağlanacakmış nasıl sevindim bilemezsiniz.
çünkü annemlerin ilçedeki iş bilmez belediye sayesinde ilçenin köyden kalır yanı kalmamıştı.
biz pkoluların işi belli olmuyor işte sabırla beklemekten başka çare yok ben geçen ay 27. günde çatlamıştım er yada geç bi yumoş gelecek ben buna inanıyorum azcık sabır
ah o hayırsız tablolar bendede bi tane var 47 günlük söktürücü ile gelmişti bıraksaydım ne olurdu bilmem ama seninde bi doktora gitme vakti gelmiş saırım pko varmıydı ???
geçen ayki tablona göre 21. gün civarı yumurtlamışsındır diye tahmin ediyorum canım, bugün yarın çatlar senin yumyumun aman değerlendirbu önümüzdeki günler altın değerinde senin için :)
PKO yok canım işin garibi :) ama belki başlangıcı falandır bende sinsi ilerliyordur onu bilemiyorum :)
annemin de böyle adetleri şimdi 50 yaşına geldi yeni düzene girdi desem gülersiniz her halde ama öyle :) doktorlar veriyor doğum kontrol hapını adet söktürücüyü gönderiyor sinir oluyorum :S hormonlar da normal çıkıyor adetin 3. günü yapılanlar. ama 21. günü yapılan testler için aynı şeyi diyemeyeceğim çünkü yumurtlamamış olduğum için onun öncesinde progesteron düşük çıkıyor doğal olarak. ama bunun asıl nedeni nedir daha bulan doktor olmadı. Ben de bekardım o zamanlar tabii, kullanmadım ilaç falan kendi haline bıraktım. Evlenince 3 yıl aralıksız doğum kontrol hapı kullandım yine doktor kontrolünde. eylülde hapı bıraktım, Şimdi ekimden beri bebiş istiyoruz ama ben daha 1 kere adet oldum. Bu ay da olmazsa artık, gelsin klomenler, gitsin çatlama iğneleri :)
valla bu belirtiler bana pkoymussun gibi geldi canımmm ben bri pkolu olarak öyle düşündüm
ahh ahhh su atblolar boyle gıdp de sonunda bu husranları yasatmıyor mu sınır oluyorum.
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekür ederim
tektek alıntı yapamadım kusura bakmayın
dün transferim oldu 2 bebişimi aldım geldim
doktoru ikna ettik iki bebeyimide aldımtransferden sonra merkezde 3,5 saat yattım
eve geldiğimdede güzel bir süpriz vardı,eşim bir vazo dolusu kırmızı gül ile harika bir not yolamış.
yatamın baş ucundaydı çok duygulandım
test günüm 31 aralık bakalım 2013 nasıl giricem
inşalah sağlıklı bir hamile olarak girerim
kızlar duanızı eksik etmeyin
kaç doktora gittim, çıkmadı PKO, teşhisi zor olan sinsi olan bir hastalık değil bildiğim kadarıyla. ULtrasonda görüntüsü çok netmiş, inci gibi dizili gelişemeyen yumurtalar falan.. Bu hastalığın kesin tanısı için ultrason yeterli değil mi? yada şöyle sorayım kesin tanısı için neler hangi tetkikler gerekiyor?
kızlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekür ederim
tektek alıntı yapamadım kusura bakmayın
dün transferim oldu 2 bebişimi aldım geldim
doktoru ikna ettik iki bebeyimide aldımtransferden sonra merkezde 3,5 saat yattım
eve geldiğimdede güzel bir süpriz vardı,eşim bir vazo dolusu kırmızı gül ile harika bir not yolamış.
yatamın baş ucundaydı çok duygulandım
test günüm 31 aralık bakalım 2013 nasıl giricem
inşalah sağlıklı bir hamile olarak girerim
kızlar duanızı eksik etmeyin
günaydın kızlar benim ateş ne zaman yükselecek acaba :26::26:
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlar, bu karlı ve bereketli olan 2012 yılının son sabahından tüm topiğe sevgilerimi iletiyorum, yazılarınızı sessizce takip ediyorum, sanmayın ki sizi bıraktım :)
TAblom gibi sessiz ve derinde geliyorum :) Yumurtlama zannettiği o ateşin gribal enfeksiyon olduğunu keşfedince her ne kadar dünyam yıkılsa da artık umutluyum. Size en geç ilk 5 denemede hamiş kalan umutsuz tabloların umudu olan ff tablolarını paylaşacağım :) Benim ve benim gibi adet düzeni olanlara gelsin sıradaki tablolar :)
Eki Görüntüle 582269 Eki Görüntüle 582270
bu da benim hayırsız tablom
3f6f41 Ovulation charts on FertilityFriend.com
PKO yok canım işin garibi :) ama belki başlangıcı falandır bende sinsi ilerliyordur onu bilemiyorum :)
annemin de böyle adetleri şimdi 50 yaşına geldi yeni düzene girdi desem gülersiniz her halde ama öyle :) doktorlar veriyor doğum kontrol hapını adet söktürücüyü gönderiyor sinir oluyorum :S hormonlar da normal çıkıyor adetin 3. günü yapılanlar. ama 21. günü yapılan testler için aynı şeyi diyemeyeceğim çünkü yumurtlamamış olduğum için onun öncesinde progesteron düşük çıkıyor doğal olarak. ama bunun asıl nedeni nedir daha bulan doktor olmadı. Ben de bekardım o zamanlar tabii, kullanmadım ilaç falan kendi haline bıraktım. Evlenince 3 yıl aralıksız doğum kontrol hapı kullandım yine doktor kontrolünde. eylülde hapı bıraktım, Şimdi ekimden beri bebiş istiyoruz ama ben daha 1 kere adet oldum. Bu ay da olmazsa artık, gelsin klomenler, gitsin çatlama iğneleri :)
kaç doktora gittim, çıkmadı PKO, teşhisi zor olan sinsi olan bir hastalık değil bildiğim kadarıyla. ULtrasonda görüntüsü çok netmiş, inci gibi dizili gelişemeyen yumurtalar falan.. Bu hastalığın kesin tanısı için ultrason yeterli değil mi? yada şöyle sorayım kesin tanısı için neler hangi tetkikler gerekiyor?
ya kızlar benım buyuk bır sıkıntım var
hanı dun mu ne bahsetmıstım ya kasıklarım patlayacak gibi diye. o sıkıntım cok ciddi boyutta benım ya
oturup kalkarken tutun da her hareketımde hıssettırıyor kendını. karnımın her ıkı yanı yanı o patlayıverecek hissini yasatan her iki taraf da sert boyle elleyınce, karnımın şişliğini de hareketsızlıkten kılo almıslıga mı vurmalıyım yoksa karnım bu gıbı seylerden mı şiş kestiremiyorum..
korkum, arkadan gelen küçük yumurtalar çatlayamadılarda koca birer kistemi dönüştüler acaba yoksa aşılamada oluyor mu bilmiyorum ama şu su toplama dedıklerı ohss mı ne ondan mı oldum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?