- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
kızlar bugün donarak uyandımmm buuu
ateşim düşünce nasıl başlıyorum üşümeyee
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın kızlar hepnize hayırlı cumalar :)) ben çatlamaya yaklaştım galıbaaa ateş yükselmeye başladı :))
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydııın herkese hayırlı cumalar.. benimkine de bakarmısınız tablom aşağıda
http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7
My Ovulation Chart
günaydın kızlar bugünkü tablommmmmmmmmmm ay çok heycanlıyım. nolur bu sefer gelse....:18:
eğer 10. günse hiç umut yok.canım henüz bir için söylemek için erken bence, ama akıntına bakılırsa watery girmişsin, demek ki önemli günlerdesin kaçırma, her an yumurtlayabilirsin,
Ya da 10. gün yumurtlamışsın ki ateşin yükselmeye başlamış, 10. gnü yumurtladığından emin olmak için önümüzdeki günler çok dikkatli ölçmen lazım canım, yüksek çıkarsa inşallah, 10. gün olabilir yumurtlama günün. Çalışma vardır inşallah o gün
aynen yarında ateşim düşmezse inşallahh düşmezz ümitlencem yoksa şuan ümitli degilim :)) eger 18inde yumurtladıysam yarın adet günümgelebilir bence de :)
zaten senin yumurtlama günün ff'nin çizdiğinden iki gün sonrası da olabilir, beklenen adeti iki türlü düşünmen lazım canım
inşallah pembiş pembiş çift çizgileri görürsün, ya da hemşireni arayıp kan sonucunun pozitif olduğunu duyarsın ne diyeyim, Allah'ım bu mübarek günde duysun sesimiziii
eğer önümüzdeki iki gün yüksek ateş girersen, 19. güne çizgini çeker ff, hadi hayırlısı canım,
Yani eğer yükselirse ateşin, dün çatlamış yumurtan ki ateşini ertesi günden itibaren yüksek tutuyor demektir.
19. gün çalışma var mı? Bir de akıntın nasıldı canım takip edebildin mi?
eğer 10. günse hiç umut yok.ya şimdi tabloda ateş düşünce yumurtlama oluyor. yükselince değerlendirsen olmuyor mu yani ben anlamadım dün düşmüş bugün yükselmiş ateş oldu bitti mi şimdi yumurtlama :26:
sagol cnaım bakalım kısmet :) 18 günü beyaz kremsi akınım vardı ogun değerlendirdim zaten 1 haftadır gün aşırı devam19 günü olmadı 18 günü oldu valla bakalım kısmet artık :))
aynen yarında ateşim düşmezse inşallahh düşmezz ümitlencem yoksa şuan ümitli degilim :)) eger 18inde yumurtladıysam yarın adet günümgelmesin gelmesin kırmızılar gelmesin :18::))
olsun spermler içimizde yumyumları 2 gün bekleyebilecek kadar yaşayabiliyorlar çok şükür :) gün aşırıysa kaçırmazsınız diye tahmin ediyorum, bol şanslar :)
anladım canım çok güzel açıklamışsın. saolasın inşallah yükselmez o zamancanım yumurtlamayla birlikte, yumurta hücresi ve corpus luteum salınyor tüplere doğru, sonrasında coprus luteum progesteron salgılıyor ve ateşi o yükseltiyor, yani yumurtlamayı takiben bir gün sonra hatta bazen 48 saat sonra anca ateşimizi yükseltiyor. bazal vücut ısısı bize yumurtlamayı o gü haber veremiyor zaten bu yöntemin dezavantajlarından biri bu. yumurtladıktan 3 gün sonra ateşine göre evet yumurtlamışım diyebiliyoruz.
Bu bilgiler ışığında; ilerleyen günlerde ateşin yükselirse eğer, o zaman o düşüşün bir anlamı var, belki de daha tık yok senin yumoştan, bunu ilerleyen günlerde anlayacağız demek istedim, bir günlük yükselme bir şey ifade etmiyor, önümüzdeki iki gün önemli ve sonrası da tabii, ilerleyen günlerde yüksek ateş girersen 10. günün yumurtlamaymış diyebiliriz. ama yarın ve sonrası normal seyrederse ateşin daha tık yok demektir. aman dikkatli ölç canım ateşini
eğer 10. gün ve onnun 2 gün öncesi çalışmanız yoksa inş. yükselmez ateşin diyelim
ya ne komık bı mılletız bız boyle
kıyamet kopacak bıtek sırınce kurtulacak dedıler
herkes bugun ısı gucu bırakmıs sırınceye gıtmıs
bıde saatını tutup 5 4 3 2 1 dıye saydıktan sonra
aaaaa kopmadı kıyamet dedıler resmen ya
ana haber bultenımı ızlıyorum levent kırcayla olacak okadar programı mı bılemedım
selam ateşli hatunlar
karanfilim kuzumm ateşin çok üşüdüğünden düşük çıkmış olabilir
umarım adet belirtisi değildir
orkidee umarım adını yanlış yazmamışımdır burnuma gebiş kokusu geliyor
bence sen geç yumurtladın ve ondan kanda çıkmadı
inşallah müjdeli haberini alırız
yağmur canım senin akıntında göre yumurtlama zamanın yakın bol bol çalış
ecrin canım ateşin yükselmiş az bişey akıntın nasıl
kızlar preseed jel kullanıyormusunuz ben hamile kaldığım ay bol bol kullanmıştım
selam ateşli hatunlar
karanfilim kuzumm ateşin çok üşüdüğünden düşük çıkmış olabilir
umarım adet belirtisi değildir
orkidee umarım adını yanlış yazmamışımdır burnuma gebiş kokusu geliyor
bence sen geç yumurtladın ve ondan kanda çıkmadı
inşallah müjdeli haberini alırız
yağmur canım senin akıntında göre yumurtlama zamanın yakın bol bol çalış
ecrin canım ateşin yükselmiş az bişey akıntın nasıl
kızlar preseed jel kullanıyormusunuz ben hamile kaldığım ay bol bol kullanmıştım
bingo canımm idrar yolu enfeksiyonuuu!!!!Canim asilama tecrubem yok ama kullandigin ilaclarin yan etkisi olabilir, sanirim yumurta catladiktan sonra asilama yapildi kist olma ihtimali yuksek olmamali diye dusunuyorum. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi aklima baska bi sey gelmedi dr ultrasonla ne zaman bakacak yada baktirsanmi acaba icin rahatlar. Belkide bebeslerin genis genis yerlesiyorlardir :))))
keske cok yumurta olsaydı canım yaa3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
buyur canım sen yeter ki iste
İlk sayfadan da istediğin zaman istediğin arkadaşa bakabilirsin.
şenaycım hemen telaş yapma sakin ol.
bunlar fazla yumurtaların habercisidir büyük ihtimal.
benim fazla yumurtam olduğu zaman ateşim daha da çok çıkmıştı progesteronum daha yüksek çıkmıştı(4 taneyse 40 küsür, 2 taneyse 20 küsür), göğüs acım daha çok olmuştu ve adet sancım daha çok olmuştu.
kötü düşünme aşılamada o dediğinden olanı duymadım ben sanki hiç.
test gelsin teeesttt
My Ovulation Chart
günaydın kızlar bugünkü tablommmmmmmmmmm ay çok heycanlıyım. nolur bu sefer gelse....:18:
neden umudun yok canım? hem daha yumurtlamamıssın bıle bencesağol canımsu gibi akıntım var iki gündür ama ben pek akıntıdan anlamıyorum. hayırlısı zaten bu ay pek bi beklentim ve umudum yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?