Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yagmur test yapmaya tırsıyorum 26sına kadar gelmezse beklicem

Gunaydin tablonda tabi umut var ama gecen ayda dpo 16 dan sonra adet olmussun yarinin atesine goremi test yapsan acaba ?
evet gecen ay kan testinde hamile oldugumu ögrenmiştim canım 2 gün sonra tekrar testi yeniledim ve degerim düşmüştü yani kimyasal olarak sonuclanmıştı o yüzden 2 gün geç olmuştum

evet gecen ay kan testinde hamile oldugumu ögrenmiştim canım 2 gün sonra tekrar testi yeniledim ve degerim düşmüştü yani kimyasal olarak sonuclanmıştı o yüzden 2 gün geç olmuştum

kimyasal yine tekrarlayabilir bence kan tahlili yaptırmanda fayda var.
ona göre önlemini alır doktorlar

bencede eğer daha önce böyle birşey yaşadıysan zaman kaybetme derim inşallah iyi haberler veririsin canım
inşallah canım... vakit kaybetmiyim ben... sence ateşim nasıl???

bu arada seninde hayırlı olsun meleginn .. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallahhhhh... darısı bizeeeeeee

selam herkeseeee

karanfilcem atesine bakmaya geldim
oleyyyyyy

yaaaa yarin daha da yukselsinnnnnn aminnnn

hmmmm canım hiç öle düşünmemiştim iyisimi ben bi test yapim mantıklı saol canım
canim mutlaka yaptir eger gebelik varsa doktor onlem alir progestan baslatip igne vurup bir sekilde
durumu soylemek iyidir
umairm hamilesindir ve bebegin tutunur sana

günaydın kzılarrrr benim tablom düşüşe geçti yine nasıl bişey bu ben anlamadım valla

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kiz ecrinnnn yine olcmemisin dogru durust
yarim yamalak tablo yapiyon sonra yorum istiyon kiz bayiliyorum sana

inşallah canım... vakit kaybetmiyim ben... sence ateşim nasıl???

bu arada seninde hayırlı olsun meleginn .. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallahhhhh... darısı bizeeeeeee

çok sağol canım inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder ateşim iyi bugün düşüş olmuş ama çok çok önemli bi düşüş değil gb geldi geçen ay da 16 gün sürmüş dpolar yalnız inşallah hamilelik varsa ben yeni olduğunu düşünüyorum yani dpo 11de yerleşme olmuş olabilir umarım iyi haberlerle gelirsin merakta bırakma

o tablo geçen ayda gıcıklık yaptı bana güvenmiyorum o yüzden ona hiç

eşim bugün hastaneden bana hediye kalem defter bişyler getirmiş.
bi çıkardım benim kullandığım marincap balık yağının reklam ıslak mendili.
elimi bi daha attım progestan reklamlı defter.
geriye bi kalem kaldı Allah bilir bu da serophene dir dedim o ürosin gibi bişy çıktı

olsun canım, canın sağ olsun üzülme, adetin gecikmesi devam ederse kan tahlili yaptır derim, idrarda çıkmıyor bazen
öle canım herseyin hayırlısı gecen ay kimyasal geçirmiştim ama adet günümden 2 gün önce idrar testi yaptığımda derinlerden 2ci çizgi gözüküyordu kırmızıların gelmesini beklicez napalım nasip

hanımlar selamlar
ben bugun gıttım ıdrar tahlılı yaptırdım. ılac kullanmamı gereketırecek akdar cok degılmıs enfeksıyonum. bol suyla atlatıcam ınsallah. agrılarım ve baskı ıcınde yumurtaların sebep olabılecegınıde soylledıler.
cok bekledım bugun kan da gebelıge de bakarlar belkı dıye ama ıllede 29 aralıgı bekletcekler.
neyse hayırlısı olsun bakalım

eylulcum kımyasal gebelık gecırmıs bırı olarak kana gıtseydın daha ıyı olurdu ya, ıdrarda nolur nolmaz cıkmıyordur belkı

karanfilimmmm o ne guzel tablo sekerım masallaaahhh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…