herkeseeee günaaaaydıııııın
bugün düştü ateşim umarım daha yumurtlamamışımdır
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
geçmiş olsun canım. bencede enfeksiyonun şiddetine göre değişir. yani belki kolayca tadavi edilebilir. umutsuzluğa kapılma hemeninşallah bebek haberinş alırız yakında
vallahi hiç bilemiyorum ne zaman yumurtlayacağımıbenim adet düzensiz heleki en son 1,5 ay gecikmeden sonra bu ay ne olur bilmiyorum. o yüzden bu aydan umudum yok. bu ayda gecikirsem başka bi doktora gitcem. ateşi de bilgileniyim diye ölçüyorum bakalım sonuç ne olacak
bugün düştü yine ateşim tablom yukarda :26:
eylülcüm bi test yapsan artıkın
evet gecen ay kan testinde hamile oldugumu ögrenmiştim canım 2 gün sonra tekrar testi yeniledim ve degerim düşmüştü yani kimyasal olarak sonuclanmıştıGunaydin tablonda tabi umut var ama gecen ayda dpo 16 dan sonra adet olmussun yarinin atesine goremi test yapsan acaba ?
o zaman bi kaç gün daha bekle canım inşallah gelmezde güzel haberlerini alırızyagmur test yapmaya tırsıyorum 26sına kadar gelmezse beklicem
ayyy inşallah o günleri görebilecekmiyim bilmiyorumo zaman bi kaç gün daha bekle canım inşallah gelmezde güzel haberlerini alırız
evet gecen ay kan testinde hamile oldugumu ögrenmiştim canım 2 gün sonra tekrar testi yeniledim ve degerim düşmüştü yani kimyasal olarak sonuclanmıştıo yüzden 2 gün geç olmuştum
hmmmm canım hiç öle düşünmemiştim iyisimi ben bi test yapim mantıklıkimyasal yine tekrarlayabilir bence kan tahlili yaptırmanda fayda var.
ona göre önlemini alır doktorlar
hmmmm canım hiç öle düşünmemiştim iyisimi ben bi test yapim mantıklısaol canım
inşallah canım... vakit kaybetmiyim ben... sence ateşim nasıl???bencede eğer daha önce böyle birşey yaşadıysan zaman kaybetme derim inşallah iyi haberler veririsin canım
canim mutlaka yaptir eger gebelik varsa doktor onlem alir progestan baslatip igne vurup bir sekildehmmmm canım hiç öle düşünmemiştim iyisimi ben bi test yapim mantıklısaol canım
kiz ecrinnnn yine olcmemisin dogru durustgünaydın kzılarrrr benim tablom düşüşe geçti yine nasıl bişey bu ben anlamadım valla
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
inşallah canım... vakit kaybetmiyim ben... sence ateşim nasıl???
bu arada seninde hayırlı olsun meleginn .. sağlıkla kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallahhhhh... darısı bizeeeeeee
kiz ecrinnnn yine olcmemisin dogru durust
yarim yamalak tablo yapiyon sonra yorum istiyon kiz bayiliyorum sana
selam herkeseeee
karanfilcem atesine bakmaya geldim
oleyyyyyy
yaaaa yarin daha da yukselsinnnnnnaminnnn
canim mutlaka yaptir eger gebelik varsa doktor onlem alir progestan baslatip igne vurup bir sekilde
durumu soylemek iyidir
umairm hamilesindir ve bebegin tutunur sana
kiz ecrinnnn yine olcmemisin dogru durust
yarim yamalak tablo yapiyon sonra yorum istiyon kiz bayiliyorum sana
öle canım herseyin hayırlısıolsun canım, canın sağ olsun üzülme, adetin gecikmesi devam ederse kan tahlili yaptır derim, idrarda çıkmıyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?