Canim keske ates olcseydin.ben asilama yaptirdigim ay ates olcmustum benim adete bi kac gun kala duser atesim yine dustu ve negatifi ordan anladim kendimi alistirdim.insallah sen bebisine kavusursun.bu arada benim tup sonucu da 27sinde belli olacak insallah guzel hayirli sonuclar aliriz...hanımlar selamlar
ben bugun gıttım ıdrar tahlılı yaptırdım. ılac kullanmamı gereketırecek akdar cok degılmıs enfeksıyonum. bol suyla atlatıcam ınsallah. agrılarım ve baskı ıcınde yumurtaların sebep olabılecegınıde soylledıler.
cok bekledım bugun kan da gebelıge de bakarlar belkı dıye ama ıllede 29 aralıgı bekletcekler.
neyse hayırlısı olsun bakalım
eylulcum kımyasal gebelık gecırmıs bırı olarak kana gıtseydın daha ıyı olurdu ya, ıdrarda nolur nolmaz cıkmıyordur belkı
karanfilimmmm o ne guzel tablo sekerım masallaaahhh:)
canım inşallah buraya hamileyim diye gelirsinnnCanim keske ates olcseydin.ben asilama yaptirdigim ay ates olcmustum benim adete bi kac gun kala duser atesim yine dustu ve negatifi ordan anladim kendimi alistirdim.insallah sen bebisine kavusursun.bu arada benim tup sonucu da 27sinde belli olacak insallah guzel hayirli sonuclar aliriz...
ay allahımmm bu ne kız ne oynak karısın sen böyle ateşin bi aşağı bi yukarı.381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oyyy cnm tablom amacın ne seninnn
yılın enleri arasına girdim giricem en zikzaklı tablosunun sahibi oalarak :)
3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com tablom düşüse geçti geliyor galba kırmızılarama bende gelen giden yok
dua edin kızlar transferim oldu
allah yüzümüze bakar inşallah
hepinizi öpüyorum
bol gebe haberli günlerrrr......
hepinizi öpüyorum
kocana koca bı aferın efesudecım.
tebrık edıyorum onu bu ınce davranısı ıcın.
ve gelelim sanaaaa
maşşalah bebeklerıne ve sana canım. inşallah sana sımsıkı tutunacaklar bu sefer.
seni şimdi yarı hamile olarak görmeye başladık önce ben 29 aralıkta testımı yaptırıcam ardımdan da sen 31 aralık da ...
inşallah topıgı canlandırırız ıkımızde
kocanı tebrik ederim ne güzel düşünmüş valla.dualarımız senınle cnaım inş. güzel haberlerini alıcazz :))
hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim cnm benm 31 aralık diyince nasıl ürperiyorum bi bilsen ....canm inşAllah beraber veririz bu güzel haberleri...
inşAllahh cnm güzel haberler vermek nasip olur bana
ayy cnm Allahım onlara kavuşmayıda nasip etsin bize sağlıkla inşalah
aramızda 5 gün var inşAllah ikimizde hamiş haberlerimizi veririz burdan
Hadi hayirli olsun
annesinin yuzunu guldursunler
iki hafta az kaldi guzel habere
hayirli olsun canim
gonlunuze gore olsun insallah
dualarim seninle
yine kırmızı kartı yedim
hepinizi öpüyorum
teşekkür ederim cnm benm 31 aralık diyince nasıl ürperiyorum bi bilsen ....canm inşAllah beraber veririz bu güzel haberleri...
inşAllahh cnm güzel haberler vermek nasip olur bana
ayy cnm Allahım onlara kavuşmayıda nasip etsin bize sağlıkla inşalah
aramızda 5 gün var inşAllah ikimizde hamiş haberlerimizi veririz burdan
canım inşallahh güzel haberlerini alırız.dua edin kızlar transferim oldu
hepinizi öpüyorum
hayırlısı olsun canım..3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da benim yarın gelecek adetin habercisi
kızlar biliyorsunuz 3 düşük yapmıştım ve doktorum hamile kalmadan 1 ay önce kan sulandırıcı iğneye başlamamı, boş yere iğne vurunmayayım diye gebelik ihtimalini artırmak için de aşılama önermişti. ama ben bir türlü yaptırmamıştım. bu ay kısmetse aşılama yaptıracağım. adetin 2. günü tedavi başlayacak. hayırlısı olsun inşallah
hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?