Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Preseed jell bu bu nedir bu kac yillik evliyim bilmiyorum!! Benim dogru durust akintim yok cok kuruyum (( yardimci bir seyse ona gore kullanirim , bilenlerden acil yorum bekliyorum :)))

Merhaba kızlar tesadüfen gördüm idrar yolu enfeksiyonundan bahsettiğiinizi.
Ben 2 gün evvel gittim bende de varmış ve dr dediki, "biliyorsun değilmi enfeksiyon bebek isteyen insanlar için bebeğe engel olan çok büyük bir etkendir" dedi. yani enfeksiyon veya mikrobik yada bakteriyel bir durum var ise bebek tutmaz, onun için ilk önce bunları temizlememiz lazım, hiç kalmamamıs gerekiyor dedi.
3 tane iğne verdi 24 saatte 1 vurulmak üzere.
monodoks hap verdi
ve gece uygulamak üzere fitil verdi.
bunları kullan, ertesi ay gel yumurtlama takibi yapıcaz dedi.

Bilginiz olsun yani enfeksiyon diyip geçmeyin çok çok çok önemli.

Kızlar ben yumurtladığımı akıntımdan pek anlamıyorumm fitil kullanalı akıntımda kalmadı pek ama dün akşam çok az bu akşamda bayağı yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım vardı sizce yumurtluyo olabilir miyim bu kadar erken 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com

şenaycım, bol bol su iç, aşılamada malesef bu çok oluyor.
keşke aklıma gelseydi seni uyarırdım günde içebilldiğin kadar su iç diye.
ama kelin ilacı olsa başına sürer çoğu zaman ben de unutuyorum.

tabiki olabilirsin ateşin stabil ilerliyor tablo yumurtalama çizgisi çekmemiş olsa bile yarın ateşin zzart diye yükselirse bugüne çizgini çekebilir bu bi ihtimal ama olası ihtimal o yüzden yumurtlamamışsın demek olmaz ...kısaca gün aşırı ilişkiyi elden bırakmayın kolay gelsin

şenay idrar yolur enfeksyonu ne berbat bişidir iyi bilirim anacım sırtına yelek ayağına patik içine atlet bildiğin sıcak tutacaksın hacım
ve ayrıca gnital bölge hijyeni çok önemli sadece bz kadınların değil eşlerinde bu duruma önem göstermesi gerkir ..
pamuklu iç çamaışırı sart kullanımıda çok önemli tabiki aşılama esnasındaki spekulumların kanüllerin ve jellerin hijyeni beni herzman tedirgin etmiştir ama elden birşey gelmiyor ...
allah kolaylık versin hepimize..

gecmis olsun senay
demek agrinin sebebi oymus
bence de bol su ic su tamamen yeniliyor ve en guzel ilac o
gerci gebelikte kullanilan ilaclar da var doktorun verecektir ama su cidden cok etkili

eee hadi burdan yakın!!
aşılama sonucum bu mudur yanii???

anladım canım çok güzel açıklamışsın. saolasın inşallah yükselmez o zaman zaten bu kadar erken yumurtlamam heralde dime

yine sen daha iyi bilirsin canım ne zaman yumurtlayacağını, eski dögülerine göre kafanda vardır aşağı yukarı bir yumurtlama dönemin, ama bu yaramaz yumyumların ne zaman pırtlayacağı belli olmuyor tabii :) ateşinin durumuna göre anlarız zaten canım

şenay canımmmmm çok geçmiş olsun bir an önce düzelirsin sağlığına kavuşursun inşallah, bundan sonra vereceğin haber iyiyim ve hamileyim olur inşallah benim adet döngüm 30 bazen 30 u bile geçmeye başladı 3 aydır eğer yumurtluyorsam 24 e kadar düşer iyice kafam karıştı yaaa :44::44::44:,,,,

Son düzenleme:
Preseed jell bu bu nedir bu kac yillik evliyim bilmiyorum!! Benim dogru durust akintim yok cok kuruyum (( yardimci bir seyse ona gore kullanirim , bilenlerden acil yorum bekliyorum :)))

canım senin bol bol su içmen lazım, inanılmaz etkiliyor, ben çok su içerim kendimi bildim bileli, hiçbir zaman kuruluk sorunu yaşamam, hem doğal bir yöntem, hem de her şeye faydalı, böbreklerini çalıştırır, bir de sistit belasından korur, bol bol su iç

Son düzenleme:
tatlım çok geçmiş olsun, iyi bak kendine, arkadaşların da dediği gibi bol bol su iç, dinlen

eee hadi burdan yakın!!
bence geçirdiğin rahatsızlığın şiddetiyle alakalıdır yazan arkadaşın söyledikleri, çünkü bazıları ciddi şekilde ve sürekli yaşıyo bu sıkıntıyı, sen içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun ....

orkidee umarım adını yanlış yazmamışımdır burnuma gebiş kokusu geliyor
bence sen geç yumurtladın ve ondan kanda çıkmadı
inşallah müjdeli haberini alırız
canım sen ne güzel yardımsever bir insansın yahuu inşallah dediğin gibidir. hayırlısı. beklemekten başka çare yok.
canııım çoook çook geçmiş olsun

eee hadi burdan yakın!!

sapla samani karistirmamak lazim idrar yolu enfeksiyonu engellemez ancak ordaki enfeksiyon vajina yoluna kolay gecebileceginden dikkatli olmak lazim cunku vajinal enfeksiyon daha riskli allah kadini oyle guzel yaratmis ki erkekte o yollar ayniyken kadinda farkli. Ornek istersen ablam uc cocugu var hepsinde de idrar enfeksiyonu vardi ustelik birinde kum dusurdu. Yapacagin uc sey var bol su icmek, hijyen , bir de ayaciklarini sicak tutmak bu kadar. Sen keyfine bak sekerim :)))

iyi akşamlar kızlarrrrr şu FF de yumurtlama günü yanlış gösterme olasığı var mı?? benim ff ye göre adetim 1 gün geçti! test yapmakta istemiyorum gecen ay 3 gün hamilelik heyecanı yaşdım kanda çıktı ama kimyasalmış oyüzden korkuyorum test yapmaya ffye güvenim mi :) sizce benim durum ne?? hamile olanlarda sabit mi kalıyor ateş ??

3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
herkeseeee günaaaaydıııııın

bugün düştü ateşim umarım daha yumurtlamamışımdır

http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7

geçmiş olsun canım. bencede enfeksiyonun şiddetine göre değişir. yani belki kolayca tadavi edilebilir. umutsuzluğa kapılma hemen inşallah bebek haberinş alırız yakında

vallahi hiç bilemiyorum ne zaman yumurtlayacağımı benim adet düzensiz heleki en son 1,5 ay gecikmeden sonra bu ay ne olur bilmiyorum. o yüzden bu aydan umudum yok. bu ayda gecikirsem başka bi doktora gitcem. ateşi de bilgileniyim diye ölçüyorum bakalım sonuç ne olacak
bugün düştü yine ateşim tablom yukarda :26:

eylülcüm bi test yapsan artıkın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…