selam ateşli hatunlar
karanfilim kuzumm ateşin çok üşüdüğünden düşük çıkmış olabilir
umarım adet belirtisi değildir
orkidee umarım adını yanlış yazmamışımdır burnuma gebiş kokusu geliyor
bence sen geç yumurtladın ve ondan kanda çıkmadı
inşallah müjdeli haberini alırız
yağmur canım senin akıntında göre yumurtlama zamanın yakın bol bol çalış
ecrin canım ateşin yükselmiş az bişey akıntın nasıl
kızlar preseed jel kullanıyormusunuz ben hamile kaldığım ay bol bol kullanmıştım
bingo canımm idrar yolu enfeksiyonuuu!!!!
nasıl bir böbrek agrısı cekıyorum kızlar anlatamam. bugun merkezı aaradım sıkayetımı anlatır anlatmaz gel yarın ıdrar ver enf. olabılır dedıler. bobrekte bunu duymus gıbı agrımaya basladık. dk bası su ıcııyorum bende napıım
ilaç alamam bu durumda
ama cok merak edıyorum bebek olusumunu yada varsa da varlıgını etkılermı bu enfeksıyon bılemedım
bıktım artık ya bıktım....
her muayeneden sonra enfeksıyondu, o gectı mantarıydı, sımdı de lazımmıs gıbı bobrek agrısıyla ıdrar enfeksıyonu!
ben bebek istiyorum yaaa bebek...başka bişi değillll
Canini siktigin seye bak sekerim, ben kronik idrar yolu enfeksiyon biri olarak soyluyorum bebege bir sey yapmaz, yalniz ilac kullanamamak kotu , su icmeye devam :))
Kızlar ben yumurtladığımı akıntımdan pek anlamıyorumm fitil kullanalı akıntımda kalmadı pek ama dün akşam çok az bu akşamda bayağı yumurtlama akıntısı gibi bir akıntım vardı sizce yumurtluyo olabilir miyim bu kadar erken 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Merhaba kızlar tesadüfen gördüm idrar yolu enfeksiyonundan bahsettiğiinizi.
Ben 2 gün evvel gittim bende de varmış ve dr dediki, "biliyorsun değilmi enfeksiyon bebek isteyen insanlar için bebeğe engel olan çok büyük bir etkendir" dedi. yani enfeksiyon veya mikrobik yada bakteriyel bir durum var ise bebek tutmaz, onun için ilk önce bunları temizlememiz lazım, hiç kalmamamıs gerekiyor dedi.
3 tane iğne verdi 24 saatte 1 vurulmak üzere.
monodoks hap verdi
ve gece uygulamak üzere fitil verdi.
bunları kullan, ertesi ay gel yumurtlama takibi yapıcaz dedi.
Bilginiz olsun yani enfeksiyon diyip geçmeyin çok çok çok önemli.
anladım canım çok güzel açıklamışsın. saolasın inşallah yükselmez o zamanzaten bu kadar erken yumurtlamam heralde dime
eee hadi burdan yakın!!
aşılama sonucum bu mudur yanii???
benim adet döngüm 30 bazen 30 u bile geçmeye başladı 3 aydır eğer yumurtluyorsam 24 e kadar düşer iyice kafam karıştı yaaa :44::44::44:,,,,tabiki olabilirsin ateşin stabil ilerliyor tablo yumurtalama çizgisi çekmemiş olsa bile yarın ateşin zzart diye yükselirse bugüne çizgini çekebilir bu bi ihtimal ama olası ihtimal o yüzden yumurtlamamışsın demek olmaz ...kısaca gün aşırı ilişkiyi elden bırakmayın kolay gelsin
Preseed jell bu bu nedir bu kac yillik evliyim bilmiyorum!! Benim dogru durust akintim yok cok kuruyum(( yardimci bir seyse ona gore kullanirim , bilenlerden acil yorum bekliyorum :)))
bence geçirdiğin rahatsızlığın şiddetiyle alakalıdır yazan arkadaşın söyledikleri, çünkü bazıları ciddi şekilde ve sürekli yaşıyo bu sıkıntıyı, sen içini ferah tut iyi düşün ki iyi olsun ....eee hadi burdan yakın!!
canımorkidee umarım adını yanlış yazmamışımdır burnuma gebiş kokusu geliyor
bence sen geç yumurtladın ve ondan kanda çıkmadı
inşallah müjdeli haberini alırız
canııım çoook çook geçmiş olsunbingo canımm idrar yolu enfeksiyonuuu!!!!
nasıl bir böbrek agrısı cekıyorum kızlar anlatamam. bugun merkezı aaradım sıkayetımı anlatır anlatmaz gel yarın ıdrar ver enf. olabılır dedıler. bobrekte bunu duymus gıbı agrımaya basladık. dk bası su ıcııyorum bende napıım
ilaç alamam bu durumda
ama cok merak edıyorum bebek olusumunu yada varsa da varlıgını etkılermı bu enfeksıyon bılemedım
her muayeneden sonra enfeksıyondu, o gectı mantarıydı, sımdı de lazımmıs gıbı bobrek agrısıyla ıdrar enfeksıyonu!
keske cok yumurta olsaydı canım yaa
malesef ıdrar enfeksıyonu tahmını var. yarın bellı olacak ama bobrek agrım fena!!! kasıklarım fenaaa
ooof oooofff
test gelsin teeesttt
neden umudun yok canım? hem daha yumurtlamamıssın bıle bence
eee hadi burdan yakın!!
bingo canımm idrar yolu enfeksiyonuuu!!!!
ilaç alamam bu durumda
neden umudun yok canım? hem daha yumurtlamamıssın bıle bence
vallahi hiç bilemiyorum ne zaman yumurtlayacağımıyine sen daha iyi bilirsin canım ne zaman yumurtlayacağını, eski dögülerine göre kafanda vardır aşağı yukarı bir yumurtlama dönemin, ama bu yaramaz yumyumların ne zaman pırtlayacağı belli olmuyor tabii :) ateşinin durumuna göre anlarız zaten canım
eylülcüm bi test yapsan artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?