Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aslında hiçbir şey yapmamak demek çok şey yapmak demek ama bunu başarabilmek önemli
sakinlikle beklemek gün saymamak düşünmemek lazım ama bunu artık bizim gibiler zor yapar.
başladık bi kere bu yolda pimpiriklenmeye.neyse biz zaten kafaya takarken gebe kalıcaz.
ve takmadığım zaman oldu diyenlere düşünmediğim anda geldi diyenlere muhalefet olucaz inşallah
aşılama için raporu doktorun verirse ilaçlar ucuza gelir şartları varmıydı hatırlamıyorum.
ben hiç uğraşmadım rapor için doktorun yanındaki sekreter halletmişti herşeyi
ama ben zaten iğne kullanmamıştım serophene ile aşılama olmuştum.sadece ovitrellede indirim olmuştu bana.

önceki aşılamamda doktor elime reçete gibi bişey vermişti. üstünde erkeğe bağlı kadın infertilitesi yazıyordu o rapor muydu ki acaba.
biz de mi indirimli aldık acaba:44:
ben raporu sadece tüpte olur sanmıştım o yüzden hiç dikkat etmedim.

normalde o iğneler baya pahalı 300 falan sanırım
bence siz de indirimli almışsınızdır.

canım sonnur çok fazla adet gecikmesi yaşıyordu. öyle olanlar değerini çççooook yüksekken öğreniyor zaten.
başkalarını bilmiyorum ama ben zaten çok taktığımı düşünmüyorum.
tabiki ne gün adet olduğumuzu çoğu zaman yumurtladığımız günü biliyoruz ama daha 6 ay olmadan 10 tane gebelik testi yapanlar var. ve bunlar da hemen hamile kalıyor doğru mu doğru..
eğer bir gün gebe olduğumu öğrenirsem benim bu aylardan çok farkım olcağımı sanmıycam.

bu ay ayaklarımı kaldırmadım.
ovulasyondan sonra çok fazla otobüsü kaçırtacam diye koşturdum.
ananas suyu vs bişey içmedim. ama pko ihtimaline karşı soğan suyu içtim.
ovulasyon zamanlarında sadece 2 ilişki oldu o da 3-4 gün aralarla olacaksa her halukarda olur düşüncesindeydim. olanlardan da hiç ümidim yoktu. hemen kalkım.
ovulasyondan sonra hiç gebe miyim acaba diye düşünmediim, karnımda bebek var mı ki diye bi kere bile aklıma gelmedi..

veee olmadı..
olduğunda da çok bişey değişeceğini düşünmüyorum
sadece son cümle değişir.

normalde o iğneler baya pahalı 300 falan sanırım
bence siz de indirimli almışsınızdır.

doğru diyorsun canım.
benim 2 çatlatma iğnem vardı zaten ve o da baya pahalı dimi.
ki zaten eczane tanıdık eşim biraz küsüratı vermemiş yeter bu kadar demiş onlar da tamam demişler.

canım bilemiyorum çatladın mı senin biraz eğriler oluyor..
bu arada hasta olduğun günü de sil canım daha rahat yorumlarız.
ilerleyen günler için de ff in aklı karışmaz

valla karanfilcem bu işlere çoğu zaman kafam basmıyor.
bu konuda bi dengesizlik yaşıyorum.bazen hiç düşünmeyince hamile kalınacağını
bazende ne olursa olsun strese rağmen kalınacağını düşünüyorum
nitekim hamile kaldığım ay herzamanki gibi stresliydim herzamanki gibi gün saydım herzamanki gibi endişeli bekledim
sadece ateşi fazla ölçmedim bi kaç gün ölçtüm o kadar
ne bilim yaaaa kısmetten ötesi yok ne olursa olsun.

kızlaar hakkınızda hayırlısı olsun. inşallah bu 2 hafta içinde güzel haberler vereceksiniz bize

canım inşallahh güzel haberlerini alırız.
dualarımız seninle nickinn gibi inşallah ikiz olur

iyi dilekleriniz için sağolun kızlar inşallah 3 ümüzde pozitif görür sağlıklı gebelikler elde ederiz...

karanfilcem
sabrın varsa uğraşmak zor gelmiyorsa bıktırmıyorsa deneyebilirsin aşılama ve yaza kadar tüp yapmayacaksan boş durmamış olursun
ben şahsen bir de ona vakit emek para ayırıp oyalanmak istemedim belki de işe yarardı ama enerjimi aşılamaya ayıramadım okuldan zaten rapor alıcaksın falan
ama beni yormaz pek de umutlanmam diyosan yaptır ne olacağı belli olmaz
bir de adetin 2. günü git dr a

Son düzenleme:

belki çizgi çeker diye yalandan akıntı girdim ama olmadı.
zaten 36,5e çıkmadan çatladığım olmadı sanırım.
aman neyse bırakcam ateş falan ölçmeyeceğim
eşim kafayı yedi zaten her gün tabloma bakıp yükselmişmi diye kontrol ediyor.onu da kaybettim
ben takmıycam akışına bırakcam derken o sardı bu işlere.bi eve bi tane araştırmacı yeterdi
o günü sileyim bakalım ne olacak.
ovitrelle 80lira falandı sanırım

bu ay aşılama yaptırcak çok kişi var herhalde...
karanfilce bende raporlu yaptırcam aşılamayı.gonal f ile olacak sanırsam.o iğnelerin kutusu 380 tl falan diorlar.rapor olunca yüzde 20 si ödeniyor.3 kutu yada 2 kutu kullanıyorsun.en iyi yönü iki negatif aşılamadan sonra tüp bebek raporu veriliyor.

gonal f in multi dozunu ben 230 a aldım indirimli fiyatmış

gonal f in multi dozunu ben 230 a aldım indirimli fiyatmış

hımm bilmiyorum ben ilk önce özelde yptırcaktım.ordaki doktorum dedi çapaya git die..raporlu yaptır dedi.çok da pahalı degilmiş o zaman...ben yanlış biliyo olabilirim.sen hangi dozu aldın?herhalde kişiden kişiye de degişiyo doz

benim iğnenin kutusu 450 liraymis. Yarın rapor çıkartacağız. Vukuatli nüfus cüzdan örneği evlilik cüzdan fotokopisi istediler.

Valla ben takmamayi basaramayanlardanım. Hep de stres yaparken hamile kaldım

internetten buldum
1 - Gonal-F 1050 IU 1 Flakon 811.58 TL
2 - Gonal-F 300 IU 0.5 ml Enjeksiyon Kalemi 251.49 TL
3 - Gonal-F 450 IU 0.75 ml Enjeksiyon Kalemi 364.75 TL
4 - Gonal-F 450 IU 1 Flakon 340.99 TL
5 - Gonal-F 75 IU 1 Flakon 58.06 TL
6 - Gonal-F 900 IU 1.5 ml Enjeksiyon Kalemi 700.72 TL

canım ben varya stresli ya da stressiz sadece nasip olacağı ay geleceğine inanıyorum bebeğimin
ben de merak ediyorum o ay neler olcak

canım şimdi tıpa gidiyorum zaten.
ve tıpa da her hafta gidiyorum.iş icabı.
sadece bu doktora güvenmek istiyorum aşılama dedi.
deniyim istiyorum ama bi yandan da zaten hiç bişey istemiyorum
böyle rahatım bebği napiim yaa
gece gece kim kalkcak ona filan

canım senin eşini çok merak ediyorum biliyor musun.
niye bilmiyorum.
sanki aşırı sakin bi tipmiş gibi geliyor.
bir de bu kadar araştırmacı bilgili bi hatunun kocası nasıldır diye doğan bi merak herhalde bilmiyorum
anlaşılan yavaş yavaş sana benzemeye başlayan birii

benimki her zamani gibi pc den dizisini izliyor.
haa tablolardan anlar arada der bu pko diye
ama zorla tutar gösteririm kendi hiiç merak etmez.
nadiren sorar ateşin düştü mü diye adete yakın.

benim iğnenin kutusu 450 liraymis. Yarın rapor çıkartacağız. Vukuatli nüfus cüzdan örneği evlilik cüzdan fotokopisi istediler.

ohooo benden bi sürü şey istediler.5 yıllık memur olduğuma dair sgk dan yazı, senden istedikleri evraklar, eşimin sperm testleri, eşimin androloji polkilinignen raporu, hsg filmi, kan tahlilleri....
bir de senin iğne hangisi olacak?

benim kullandığım 4. olan 450 lik flakon ama dr un yönlendirmesiyle 230 e veriyor kutusunu sürümden kazanıyorlar heralde

işte doğruları söyleyen bi doktor

hmm benimki prugeon mu neydi ondan. bir de ovitrelle
bakalım bu doktor ne vercek

işte doğruları söyleyen bi doktor

hmm benimki prugeon mu neydi ondan. bir de ovitrelle
bakalım bu doktor ne vercek
puregeon daha uygun gibi duruyor..
1 - Puregon 100 IU 1 Flakon 92.07 TL
2 - Puregon 300 IU 0.36 ml SC 1 Kartuş 240.42 TL
3 - Puregon 600 IU 0.72 ml SC 1 Kartuş 455.78 TL
4 - Puregon 900 IU 1.08 SC 1 Kartuş 669.27 TL

acaba hangisi verilecek..benimki de belli degil ki..genlede gonal f duyuyorum ama...ovitrelle her halukarda veriliyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…