Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızçeler brn yatıyorum hepinize iyi geceler...bebekler tez zamanda göbişinize konsun

canım ben sadece bana günlük 25 vurulduğunu biliyorum.
eşim sağlıkçı. o vurma aletlerini de o ayarladı ayarını da o yaptı vurmasını da.
şimdi evde puregon dan biraz var belki o da yetecek ama hiç bilmiyorum.
dur eşime bi sorayım ne kadar kalmış kaçlıkmış normalde.

benim eşim hiççç sakin değildir karanfilcim.aksine takıntılıdır ayrıntıcıdır.tam bi yengeç erkeğidir.
ev kedisidir dibimden ayrılmaz.ben saatlerce kkda dururum o benim yanımda.bu konuda saolsun anlayışlı
ama arada tepesi atar kapatttırır.araştırma konusunda sadece araba elektronik osmanlı ilgi alanları
bebek için hiç araştırmazama bu ara tablomla kafayı yedirtcek bana hergün bakması sinirimi bozuyor.
aslında eşim ilk günden beri bebek istiyordu ama ben kendimi hazır hissetmemiştim.hala bana kızıyor o hapları kullanmasan şimdiye olurdu diyor.ama nasip işte.içinde okadar çok çocuk sevgisi varki bu kadarını anlayamıyorum bi erkek için.
dün ona bi eşşek şakası yaptım çok pişman oldum.sonnur bana testin fotosunu göndermişti kkya koyuver diye bende masaüstüne kaydettim.baktı ona bu ne dedi bende test yaptım dedim elimde sigara vardı hemen aldı içme dedi gebeyim sandı.
sonra başkasının bu deyince çok üzüldü bende böyle bi aptallık yaptığım için çokkkk pişman oldumm
ama inşallah allahım ona baba olmayı bana anne olmayı layık görmüştür.hayırlısıyla sağlıklıca bi evladımız olur en yakın zamanda inşallah.ve inşallah hepimizin evleri bebişlerle şenlenir.

ayyy benim eşim ben kk ya gireyim hayatta başımda beklemez çıldırır.
onun da elinde pc var da bakma sen..

benim de eşim istiyordu ilk günden beri.
ama sağolsun hiç suçlamaz.
kendimi daha kötü hissedeceğimi bildiğinden sanırım.

duana kocaman bi amin diyorum canım

sana şu sigarayı nasıl bıraktırsak ki

benimkide önceleri çok kızardı sitenin içeriğini falan bilmeden önce.
ama derdimi anlatabildiğim tam olarak her şeyi paylaştığım yer olunca bişey demedi alıştı oda.
başımda beklemek değilde o tv izler ben nette takılırım.o netteyken ben tv izlerim bende onun başında beklemem
ve mesela biz bebişle yüzyüze görüştük 1,5senedir msn de konuşşuyorduk.normalde kızardı tanımadığım biriyle görüşmeme ama ben güvenince oda güvendi.ve bazen soruyor üçüzler ne durumda diye.yani zaman her şeye alıştırıyor
sigarayı gebe kalınca bırakamadıysam sanırım daha da bırakamam.çok içmiyorum günde 4 5 tanecik.ama bi daha gebe kalınca bırakcam hepinize söz.

günaydın kızlarrrr...........

404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma baksanıza bir benim geçen aya göre bu perşembe gibi çatlamam lazım fakat ben bir taraftan ovu testide yapıyorum buda son 3 güne ait ovu testlerim
testlere göre çatladım galiba burda net çıkmamış ama ortadaki en koyu, son iki gün eşit sayılır bugünkü ateşim çok önemli dedim tabiki, ama sinir oluyorum bu stres yapmama saat 3 buçukta uyandım 1,5 saatlik uykuyla ateşim 36 çıktı çok oynamışmıdır uyandığım için sizce

iremcim bugünkü testin bana daha koyu gibi geldi bugün yarın çatlarsın bence.
sen çalışmaları bırakma daha ateşin yükselmemiş.ama yarın yüksek çıkarsa bugün çatlamaolmuş diyebiliriz.

canım aslında 1saat farkeder ama bazende çok değişmiyor.
şu an için yükselme olmamış aama bugünlerde olabilir.
ateş yükselene kadar tedbiri elden bırakmmak lazım.
o çizgiyide ateşin yükseldiği zaman çeker.

kafamı karıştıran ben ateş ölçtüğüm saatten bir buçuk saat önce uyandım bugünki ateşim daha yüksek çıkarmıydı acaba uyanmasam :44::44: neyse ben bu akşam çalışayım sonrası allah kerim zaten ya bebek gelecek, ya ben stresten gidecem ....

baharcım 14. gün bile olabilir bak benimki de belki de çizgiden bi gün önceydi.
çünkü bende 14 bile olmamışken 13.

kızlar şimdi ben gece adet oldum ya 11 falan gibi.
emin olabilir miyim bugün benim 2. gün olduğuma?
doktorumu bi arayım ama inşallah yakalarım.

baharcım 14. gün bile olabilir bak benimki de belki de çizgiden bi gün önceydi.
çünkü bende 14 bile olmamışken 13.
canım ben 35li derecelerde hiç çatlamam o yüzden 14e pek ihtimal veremedim.
dün hafiften kasık ağrım vardı belki dündür diyorum ama bekliycez adet gelmeden hangi gün olduğunu bilemiycem
inşallah bebiş gelirde hiç öğrenemem

kızlar şimdi ben gece adet oldum ya 11 falan gibi.
emin olabilir miyim bugün benim 2. gün olduğuma?
doktorumu bi arayım ama inşallah yakalarım.

evet canım adet dün geldiğine göre bugün 2.günün.
yani gecede gelse 2desin.
ben şunu çok merak ediyorum mesela sen dün gece 11de oldun ya acaba çatlama saatinde mi 11diki
yani çatlama saatiyle adetin geldiği saat arasında bi ilişki varmıdır diye düşünyorum hep
hani her ay farklı saatlerde geliyor.sabahsa hep sabah değil:26:
bi bu kalmıştı öğrenemediğimfikri olan varsa söylesin

şenaycımmmmm napıyosunnn hiç sesin çıkmıyorrrrrrr
kaçıncı gündesinnn.yeni yıla bebişli girmeni çok istiyorummm

canım ya ben gecen ay yumurta takıbı ve catlarma ıgnesı tedavısı oldum da progesteron vermıslerdı onu kullandım sonrasında. o mu yaptı bılmıorum ama adet oldugum gun bıle yuksek kalmıstı atesım. kı adet gunu yada 2 gun once dusmeye baslardı atesım. dusmeyınce cok fena heveslenmıstım. o yuzden bır daha progestan kullanırken yada tedavı gorurken ates olcmek mıı töbee!!
dua edin kızlar transferim oldu
allah yüzümüze bakar inşallah
hepinizi öpüyorum
bol gebe haberli günlerrrr......
oyy hadı masallaaah sıze. yarı hamıleler kervanındasın sımdı sen canım hayırlısı ıle ınsallah
ne cok aşıcı var bu ay yaff:)) senın ıcın ne kadar gerekli aşılama bilemedım canım ama doktorun öle dıosa denemekten zarar gelmez
karanfilim hayırlısı olsun. bu arada gec saatte olunan adetlerde birinci gün ertesi gün sayılıyor. benımde pazar aksam 10 da olmustu pazartesıyı ilk gün sayıp carsambayı 3. gun kabul ettıler ve ası ıgnelerıne o gun basladılar.

nazımmm selamlar
ben puregon 300 u 150 tl ye aldım yaaa be ne pahalılık. bı ac eczaneye sorduk 165 tlye verıodu ındırım yapan bı tanıdık vasıtasıyla gıttıgımız eczaneden aldık 150 tlye. nettekı fıyatlara bakmayın ya. gonal f de daha ucuz bıldıgım kadarıyla puregondan

şenaycımmmmm napıyosunnn hiç sesin çıkmıyorrrrrrr
kaçıncı gündesinnn.yeni yıla bebişli girmeni çok istiyorummm

bebegımm selamalrrr
bugun 9. gün zannımca şekerim ya. cumartesi yapılmıstı işte o günu saymayınca bugun 9 oluo.
ama baharım o kadar notrum kııı
o kadar hic birşey yokmus gibi hissediyorum kiii...
allah hayretsın sonumu.
bu arada karanfile soledıgın adet gunu hesabı öyle degıl canım ya, üc kere basıma geldı. drlar aksam olan adetlerde bırıncı gunu ertesı gun kabul edıolar

geçen ay bu doktorumun hemşiresi naptı biliyor musun.
ben cumartesi akşam 8 gibi adet oldum.
pazartesi öğleden sonra gittim.
bugün kaçıncı gün dedi. 3 dedim.
saat kaçta adet olduğumu sordu ben de söyleyince hayır bugün 2. günün kan verebilirsin dedi.
aslında bugün gitmem de benim için çok uygun ama felaket karnım ağrıyor midem bulanıyor ve üşüyorum:18:

aslına bakarsan daha adet yeni geldi. ama dün 2 damla geldi onu sayıyorum başlangıç için değil mi??

ohh ii bari az kalmış canımmm.
boşver bazen nötr olmak daha iyi.inşallah bu durum bize mutluluk olarak geri dönecekk.
adet konusunu ben farklı biliyordum :26: doktor dediyse doğrudur.ozaman ona göre ayarlayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…