puregeon daha uygun gibi duruyor..
1 - Puregon 100 IU 1 Flakon 92.07 TL
2 - Puregon 300 IU 0.36 ml SC 1 Kartuş 240.42 TL
3 - Puregon 600 IU 0.72 ml SC 1 Kartuş 455.78 TL
4 - Puregon 900 IU 1.08 SC 1 Kartuş 669.27 TL
acaba hangisi verilecek..benimki de belli degil ki..genlede gonal f duyuyorum ama...ovitrelle her halukarda veriliyor sanırsam
canım ben varya stresli ya da stressiz sadece nasip olacağı ay geleceğine inanıyorum bebeğimin
ben de merak ediyorum o ay neler olcak
canım şimdi tıpa gidiyorum zaten.
ve tıpa da her hafta gidiyorum.iş icabı.
sadece bu doktora güvenmek istiyorum aşılama dedi.
deniyim istiyorum ama bi yandan da zaten hiç bişey istemiyorum
böyle rahatım bebği napiim yaa
gece gece kim kalkcak ona filan
canım senin eşini çok merak ediyorum biliyor musun.
niye bilmiyorum.
sanki aşırı sakin bi tipmiş gibi geliyor.
bir de bu kadar araştırmacı bilgili bi hatunun kocası nasıldır diye doğan bi merak herhalde bilmiyorum
anlaşılan yavaş yavaş sana benzemeye başlayan birii
benimki her zamani gibi pc den dizisini izliyor.
haa tablolardan anlar arada der bu pko diye
ama zorla tutar gösteririm kendi hiiç merak etmez.
nadiren sorar ateşin düştü mü diye adete yakın.
benim eşim hiççç sakin değildir karanfilcim.aksine takıntılıdır ayrıntıcıdır.tam bi yengeç erkeğidir.
ev kedisidir dibimden ayrılmaz.ben saatlerce kkda dururum o benim yanımda.bu konuda saolsun anlayışlı
ama arada tepesi atar kapatttırır.araştırma konusunda sadece araba elektronik osmanlı ilgi alanları
bebek için hiç araştırmazama bu ara tablomla kafayı yedirtcek bana hergün bakması sinirimi bozuyor.
aslında eşim ilk günden beri bebek istiyordu ama ben kendimi hazır hissetmemiştim.hala bana kızıyor o hapları kullanmasan şimdiye olurdu diyor.ama nasip işte.içinde okadar çok çocuk sevgisi varki bu kadarını anlayamıyorum bi erkek için.
dün ona bi eşşek şakası yaptım çok pişman oldum.sonnur bana testin fotosunu göndermişti kkya koyuver diye bende masaüstüne kaydettim.baktı ona bu ne dedi bende test yaptım dedimelimde sigara vardı hemen aldı içme dedi gebeyim sandı.
sonra başkasının bu deyince çok üzüldü bende böyle bi aptallık yaptığım için çokkkk pişman oldumm
ama inşallah allahım ona baba olmayı bana anne olmayı layık görmüştür.hayırlısıyla sağlıklıca bi evladımız olur en yakın zamanda inşallah.ve inşallah hepimizin evleri bebişlerle şenlenir.
ayyy benim eşim ben kk ya gireyim hayatta başımda beklemez çıldırır.
onun da elinde pc var da bakma sen..
benim de eşim istiyordu ilk günden beri.
ama sağolsun hiç suçlamaz.
kendimi daha kötü hissedeceğimi bildiğinden sanırım.
duana kocaman bi amin diyorum canım
sana şu sigarayı nasıl bıraktırsak ki
iremcim bugünkü testin bana daha koyu gibi geldi bugün yarın çatlarsın bence.günaydın kızlarrrr...........
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com tabloma baksanıza bir benim geçen aya göre bu perşembe gibi çatlamam lazım fakat ben bir taraftan ovu testide yapıyorum buda son 3 güne ait ovu testlerim
Eki Görüntüle 585812 testlere göre çatladım galiba burda net çıkmamış ama ortadaki en koyu, son iki gün eşit sayılır bugünkü ateşim çok önemli dedim tabiki, ama sinir oluyorum bu stres yapmama saat 3 buçukta uyandım1,5 saatlik uykuyla ateşim 36 çıktı çok oynamışmıdır uyandığım için sizce
herkese günaydın
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tabloma bi bakabilir msiniz sanırım daha yumurtlamadım.gerçi bugün uyanamadım bi saat geç ölçtüm ama farkeder mi bilmiyorum :26: bi de o çizgi ne zaman oluşacak bende çok merak ediyorum.
iremcim bugünkü testin bana daha koyu gibi geldi bugün yarın çatlarsın bence.
sen çalışmaları bırakma daha ateşin yükselmemiş.ama yarın yüksek çıkarsa bugün çatlamaolmuş diyebiliriz.
canım aslında 1saat farkeder ama bazende çok değişmiyor.
şu an için yükselme olmamış aama bugünlerde olabilir.
ateş yükselene kadar tedbiri elden bırakmmak lazım.
o çizgiyide ateşin yükseldiği zaman çeker.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
şükür benimde çizgim çekildi ama bana göre dün oldu çatlama.
neyse elimizden geleni yaptık
canım ben 35li derecelerde hiç çatlamam o yüzden 14e pek ihtimal veremedim.baharcım 14. gün bile olabilir bak benimki de belki de çizgiden bi gün önceydi.
çünkü bende 14 bile olmamışken 13.
kızlar şimdi ben gece adet oldum ya 11 falan gibi.
emin olabilir miyim bugün benim 2. gün olduğuma?
doktorumu bi arayım ama inşallah yakalarım.
canım ya ben gecen ay yumurta takıbı ve catlarma ıgnesı tedavısı oldum da progesteron vermıslerdı onu kullandım sonrasında. o mu yaptı bılmıorum ama adet oldugum gun bıle yuksek kalmıstı atesım. kı adet gunu yada 2 gun once dusmeye baslardı atesım. dusmeyınce cok fena heveslenmıstım. o yuzden bır daha progestan kullanırken yada tedavı gorurken ates olcmek mıı töbee!!Canim keske ates olcseydin.ben asilama yaptirdigim ay ates olcmustum benim adete bi kac gun kala duser atesim yine dustu ve negatifi ordan anladim kendimi alistirdim.insallah sen bebisine kavusursun.bu arada benim tup sonucu da 27sinde belli olacak insallah guzel hayirli sonuclar aliriz...
oyy hadı masallaaah sıze. yarı hamıleler kervanındasın sımdı sen canım hayırlısı ıle ınsallahdua edin kızlar transferim oldu
allah yüzümüze bakar inşallah
hepinizi öpüyorum
bol gebe haberli günlerrrr......
ne cok aşıcı var bu ay yaff:)) senın ıcın ne kadar gerekli aşılama bilemedım canım ama doktorun öle dıosa denemekten zarar gelmez3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da benim yarın gelecek adetin habercisi
kızlar biliyorsunuz 3 düşük yapmıştım ve doktorum hamile kalmadan 1 ay önce kan sulandırıcı iğneye başlamamı, boş yere iğne vurunmayayım diye gebelik ihtimalini artırmak için de aşılama önermişti. ama ben bir türlü yaptırmamıştım. bu ay kısmetse aşılama yaptıracağım. adetin 2. günü tedavi başlayacak. hayırlısı olsun inşallah
karanfilim hayırlısı olsun. bu arada gec saatte olunan adetlerde birinci gün ertesi gün sayılıyor. benımde pazar aksam 10 da olmustu pazartesıyı ilk gün sayıp carsambayı 3. gun kabul ettıler ve ası ıgnelerıne o gun basladılar.kızlar az önce adet oldum
dpo 13 de.
bugün ateşim çok düştü ama ben bi kaç gün daha sürünür zannediyordum.
ve benim dpo15 ve 16 da gelir daha hiç 14 de bile gelmedi.
neyse bakalım
bu arada adetimin 2. günü hangi gün yarın mı yoksa salı mı gideyim doktora..
uff aşılma konusunda kararsızım.
olsam mı acaba
puregeon daha uygun gibi duruyor..
1 - Puregon 100 IU 1 Flakon 92.07 TL
2 - Puregon 300 IU 0.36 ml SC 1 Kartuş 240.42 TL
3 - Puregon 600 IU 0.72 ml SC 1 Kartuş 455.78 TL
4 - Puregon 900 IU 1.08 SC 1 Kartuş 669.27 TL
acaba hangisi verilecek..benimki de belli degil ki..genlede gonal f duyuyorum ama...ovitrelle her halukarda veriliyor sanırsam
şenaycımmmmm napıyosunnn hiç sesin çıkmıyorrrrrrr
kaçıncı gündesinnn.yeni yıla bebişli girmeni çok istiyorummm
canım ben 35li derecelerde hiç çatlamam o yüzden 14e pek ihtimal veremedim.
dün hafiften kasık ağrım vardı belki dündür diyorum ama bekliycez adet gelmeden hangi gün olduğunu bilemiycem
inşallah bebiş gelirde hiç öğrenemem
evet canım adet dün geldiğine göre bugün 2.günün.
yani gecede gelse 2desin.
ben şunu çok merak ediyorum mesela sen dün gece 11de oldun ya acaba çatlama saatinde mi 11diki
yani çatlama saatiyle adetin geldiği saat arasında bi ilişki varmıdır diye düşünyorum hep
hani her ay farklı saatlerde geliyor.sabahsa hep sabah değil:26:
bi bu kalmıştı öğrenemediğimfikri olan varsa söylesin
bebegımm selamalrrr
bugun 9. gün zannımca şekerim ya. cumartesi yapılmıstı işte o günu saymayınca bugun 9 oluo.
ama baharım o kadar notrum kııı
o kadar hic birşey yokmus gibi hissediyorum kiii...
allah hayretsın sonumu.
bu arada karanfile soledıgın adet gunu hesabı öyle degıl canım ya, üc kere basıma geldı. drlar aksam olan adetlerde bırıncı gunu ertesı gun kabul edıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?