Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın.....
bende adet oldu yarın ki ateş önemli dediğimde ateş ölçme saatimde kalkamıyorum. bugünki ateşe göre çizgimi çeker dedim bir saat erken uyandım 36.2 çıktı. bir buçuk saat sonra ölçtüğümdede 36.6 o yüzden ilk ölçtüğüm değeri yazdım, gerçi iki değeri yazsamda pazar güne çekti...

işte tablom
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com

dün akşam son kez çalışma olacaktı ama olmadı bundan sonrada pazartesiye kadar eşim yok inşallah kaçmamıştır...
yorumlarınızı alsam kızlar

yorumun ve güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

Allah'ım inşallah yerleşme düşüşüdür ya . . . . . .Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

yarına yüksek bir değer girersen bence salıya çekecek çizgini ....

stres yapma ben pazar çatlamışım bugün perşembe anca çekti , hemen çekmiyo ki , salıdır o salıı
ilk defa ölçüyorum ya ateşimi heyecan yaptım. dört gözle o çizgiyi bekliyorum valla peki iremcim bişey daha sorayım sana eğer salıya çekerse o gün mü çalışma olması lazımdı yoksa bi gün önce yada sonrasımı

günaydın.canım sorduğun 3 gün de önemli günler yani boş geçilmemesi gerekn günler bizlerin yumurtası 24 saat yaşayabiliyor bu sebepten bir gün sonrasıda önemli spermler ise ortama göre en fazla 72 saat yaşayabiliyor yani 2 gün öncesi bile önemli inşallah bu ay bebeğin gelir tatlım

özellikle spermler uzun yaşayabildiği için bir gün öncesi en önemlisi, ama gün aşırı yaptıysan o ara rabbim yazdıktan sonra spermcanın yumoşu yakalamamsı imkansız çalıştın mı o ara gün aşırı he de bakıyım

amin canım inşallah. bigün öncesi ve bigün sonrası olmuştu bakalım artık kısmet inşallah olur bu ay

evet bigün önce ve bigün sonra oldu

Son düzenleme:

9 aycım senin kaç sene oldu bilemiyorum ama çok yakın bi akrabamız ne tedaviler gördü baştan çift rahim dediler ameliyat dediler sonra gerek yok dediler aşılama yaptırdı 3 kez yaptırdı sonra bıraktı 5 olmasını bile beklemedi çok yıpranmıştı o da artık bide köyden geliyorlardı git gel şehrin bi ucundan teee öbür ucuna herşeden vazgeçti sonra tüp bebeği hiç denemedi bile ama Rabbim tam 7 yıl sonra ol dedi ve bebiş kendiliğinden geldi şimdi 1 yaşına az kaldı kızının yani umutlar hayaller hiç tükenmez yeterki biz kendimizi tüketmeyelim şimdi dualarımız seninle canım inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıyla . . .

inşallah hamilesin gibi geliyor bana
o akıntılar falan hep gebelik başlangıcında oluyor
çok umutlandırmak istemem ama biraz içime öyle doğuyor...

bana göre o çizgi yanlış geldi..
sanki yumurtlama olmamış gibi duruyor canım..
umarım yanılıyorumdur..

eskilerden kim var arkadaşlar..
hepinizi öpüyorum...
yeni yıl umutlarınızın gerçekleştiği dualarınızın kabul edildiği bir yıl olur inşallahhhh...
Rabbim hepinizin ortak isteği olan bebeklerinizi kucaklarınıza verir inşallah...
sizlerle birşey paylaşmak istiyorum...
ben 2 yıl uğraştım bebek sahibi olabilmek için...
çok şükür şu anda 15 aylık bir oğlum var...
benim gibi çevremde 3 arkadaşım daha vardı...
ben hamile kaldığım ay 4444 tefriciye okudum ve inanmayacaksınız o ay hamile kaldığımı öğrendim..
diğer 3 arkadaşımada önerdim...
onlar içinde ayrı ayrı okuduk..
ve ne oldu biliyomusunuz???
kim için okuduysak o ay hamile kaldı...
şu anda çok şükür hepside bebeklerini kucaklarına aldılar...
denemekten zarar gelmez...
inşallah sizlerde faydasını görürsünüz...

Allah'ım inşallah yerleşme düşüşüdür ya . . . . . .Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
inşallah yerleşme düşüşüdür bebeğim
ama bu ay nedense içimde pek umut yok
hayırlısı ne diyelim.
sen nasılsın canım kalp atışını dinledinmi
öpüyorum senii.

evet ben seni hatırlıyorum canım ilk ateşe geldiğim günler görüyordum
maşallah oğluşunabahtı güzel olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…