- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
canım 25 aralık transferi saymazsak 9.gündü.dün geceki sonucum 2239 çıkmış bugün de keseyi gördük çok şükür.şimdilik bi problem yok.sen kan testini ne zaman vereceksin.inşallah seninki de güzel katlanır.
evet canım gerçekten öyle olmuş ama ben yapım gereği hep en kötüsünü düşünürüm.inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların hamileyim dediği günleri de görücez burdan...gördün mü boşa telaş etmişsin
ikizler çok tebrik ederimm canım benimmmm maşAllah bende testten bi gün önce gördüm çift çizgiyi,inşAllah kandada göreceksin pozitifi merak etme ,çok tebrik ederim Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin
deryalçın canm hayırlı olsun keseyi görmüşsün çok sevindim darısı başımıza inşAllah ,bu arada 2000 li değerin kaçıncı günün oluyo senin ,darısı kalp atışlarına inşAllah
makarnaya sardim iyi mimakarna diyim de ates topicindeki citir arkadaslarim makarnacilar da cani istesin siz bahsettiginizden beri basladi kopamiyorum yine
bana gelenler geldi kızlar.sanırım çok uzun bi süre daha bekliycem bebişi.
eşim çok üzgün.
o üzülünce ben daha çok üzgünüm.elimden bişey gelmiyor ki.
bu ay artık ateş falan ölçmem.hiçbişey yapmak gelmiyor ki içimden.
ağlayamıyorum bile artık.
ama olmazki every şimdi bu bir komplo bize.
tam makarnadan vazgeçmişken bu yapılırmıı.
neyse intikamını aldınnn
haydin bu gece makarna yemeyeeeee
çok uzun bir süre bekleyeceğini ,ya da az bekleyeceğinin kim garantisini verebilir ki?
umutsuz olmamayı sen öğretttin len bana
kendine gelll
sen doğal yoldan hamile kalmış birisinn
evet uzun sürede kaldın doğruahh deryoşummm kaldım ama ne kadar uuzun sürede kaldım.
tekrar aynı şekilde bekliycem sanırım.
ve o herkese umutlu oluşum kendimde yok malesef.
evet uzun sürede kaldın doğru
ama bu ikincisinin de uzu olacağı anlamına gelmiyor
yapma bahar
aslında seni bu kadar üzen eşinin buna çok üzülmesi
ve bunu sana belli etmesi diye düşünüyorum
keşke o üzülmese ben onun üzüntüsünüde yüklenmeye hazırım.
makarnaya sardim iyi mimakarna diyim de ates topicindeki citir arkadaslarim makarnacilar da cani istesin siz bahsettiginizden beri basladi kopamiyorum yine
eşim çok üzgün.
eşim çok üzgün.
ben o işi hallettim..çok fena uyku bastı başım düşüyor
biraz uzanayım
topikçek mutlu günler bizi bekliyor olsun
umutsuzluğa yer yooookkk
baharım seviyorum senii
valla guzel sey kesmiyor beni su an
yedim bir tabak aksama da anneme diyorum bize makarna yap diye
gozumde donuyor hep
canım hamile kalıp düşük yaptıktan sonra azimle ve moralini bozmadan devam eden bi every yi gördüm ben özellikle son aylarında öyleydi.bana gelenler geldi kızlar.sanırım çok uzun bi süre daha bekliycem bebişi.
eşim çok üzgün.
bende de tutmadı cın takvımı canımLİLLİUMMM çin takvimine baktım oğlan gözüküyorBu takvimi birçok kişide denedim, bugüne kadar sadece bir kişide tutmadı. Bakalım tutacak mı
canım hamile kalıp düşük yaptıktan sonra azimle ve moralini bozmadan devam eden bi every yi gördüm ben özellikle son aylarında öyleydi.
lütfen sen de azimle devam et yoluna aklına hep hamile kalabildiğini getir.
şimdi üzül tabi bu doğal bi süreç..ama adetin bitince toparlan pls.
sen de mi
ben evvelki gün bir paketin 3 de biri kadar makarna yaptım dün de dahil 2 gün yedik.
ama bu gidişle bana da bişeyler olcak
gerçi bende de değişmeler var eskiden acıkınca dolaptaki makarnayı canım çekmezdi şimdi bişey olmayınca hemen atlıyorum ona.
ama ben ketçap mayonezsiz yiyemiyorum
benimki daha tehlikeli :))
bende de tutmadı cın takvımı canım
ve arkadasim keepte de tutmadi
dogru diyorsun karanfilcecim
ama siz bana umut oluyordunuz ozellikle senin sozunu unutmam, bana dusuk yapanlarin en gec bir sene icinde yeniden hamile kaldiklarini soyledin ve ornekler verdin ve bana sen bence 3 ay icinde hamile kalacaksin dedin mayis ayiydi sanirim ve temmuzda da hamile kaldim. baharcim sen de buna inan sen hamile kaldin ve ben gonulden inaniyorum ikinci seni bekletmiycek sen buna inan. bugun kotu hissediyorsun cok iyi anliyorum ama yarin toparlanip yeniden dusuneceksin kendini hazirliycaksin insallah ve bebegin en kisa zamanda seninle olacak.
karanfilcecim ben de acili ketcapli yedimsaglikli beslenmeyle kafayi bozmus ben , bu birkac gundur ketcapli makarna icin cildiriyorum. aksama da anneme kiymali yaptirmak istiyorum neyse gecer herhalde bu surec de cunku normalde cok duskun oldugum birsey degil hatta ayda yilda bir yapariz esimle, tabi hamile kaldigim ayki feslgeneli karidesli makarnalari saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?