Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ikizler canım ben medicalde yaptım doğumumu doktorum vedat uluğ du çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
hastanede çok güzel temiz herşey gönlümce oldu umarım senin içinde sorunsuz ve güzel olur

Amin amin amin hadi artik sira bize gelsin
Sagol deryacim
Bende aynen eskiler kalinca cok seviniyorum

aboooo gece amma çene çalmışsınız haaa
Ronya bile gelmiş
MAşallah bebeğini de büyütmüş 9 aylık olmuş bile
çok yardımcı oldun Ronya bana bak doğuracağım neredeyse
öpüyorum seniii
eee deli kızlar sizden ne haber?

seni o kadar iyi anlıyorum ki canım
benim de eşim böyleydi
bende de pko var
eşim ona güvenıp korunmuyordu
taki mayıs ayına kadar
o ayda metformin kullanıyorudm nasılsa olmuyor diye sıfır umut ben dee
ama bir baktım o ilacı kullandığım ilk ayda hamile kaldım çok şükür
ve o bebek istemeyen adam şuan çok heycanlı bebeğimiz olacak diye
İnşallah senin de benım gibi beklemediğin bir anda gelir

herkese günaydınnnnn

ikizler tebrik ederim canım inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebeklerine darısı bizlerin başına tez zamanda inşallaaaaaaaaaaaaah

kızlar tabloma bi bakabilir misiniz kasıklarımda ağrı var iki gündür şu an yumurtluyor olamam demi :26: bi de akşam ilişki olmuştu hala ağrıyor sanki yumurtalıklarım

http://www.fertilityfriend.com/home/4122d7

Son düzenleme:

günaydın
yok canım sen yumurtlamışsın
kasık ağrısı da olabilir takılma

herkeslere günaydın kızlarrrr nihayet o gün geldi çattı bugün büyük gün dımtıs dımtıs heycan dorukta lütfen dualarınızı esirgemeyin inşallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz inşallah

günaydın
yok canım sen yumurtlamışsın
kasık ağrısı da olabilir takılma
sağol canım 16.gün yumurtlamışımdır demi ff öyle çekti çizgiyi ama
hadi hayırlısı canım gerçekten çoook heyecanlı inşallah sağsalim görürsün bebişini ve duyarsın pıt pıt küçük kalbini

kuzuum günaydın
ne büyük heyecan
hayırlı haberlerle geleceksin
o minicik kalpten çıkan güm güm sesini duyunca ağlayacaksın buna emin ol

canım sanki 16.gün evet
ama kızlar da onaylarsa tamamdır bu iş

bence de 16.gun yumurtlamissiniz. hadi hayirlisi.

Lillumcummmmm ben yeni gördümmmm daha kusuruma bakmaaaa Hayırlı olsunnnnn
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallahhhhhhhhh

yahuuu ben yumurtluyom mu

Buradaki tabloyu ben kullanmiyorum. ama anladigim kadariyla gecen ay 16. gun yumurtlamıssiniz. gecen ay 12.sindeki ısıniz ile suanki de ayni. ayrica siklusunuzu da bilmiyorum. ama daha yumurtlama gununuze var gibi.

evet canım ben 19 ay doğal denedim canıma tak etti tüp yaptırmaya karar verdim allaha çok şükür...

tebrik ederim canım benim :)) darısı bizlerin başına inş. bu ay tam 36 ay oldu yanı ben tammm 36 aydır bekliyorum bende pko eşimde varıkosel var yaza galıa bende tüp yaptırırım inş. gerek kalmaz ama kısmet tabıkı. ne kadar tuttu senın canım ve hangi şehirdesin :))
ben istanbuldayım şöyle bir fiyat araştıdımda 5-7 mılyar arası hep

canım 25 aralık transferi saymazsak 9.gündü.dün geceki sonucum 2239 çıkmış bugün de keseyi gördük çok şükür.şimdilik bi problem yok.sen kan testini ne zaman vereceksin.inşallah seninki de güzel katlanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…