hoşbulduk kuzummmmsen dahil herkesleri kocaman öper bol gebişli ateşli günler dilerim
hoşbulduk kuzummmmsen dahil herkesleri kocaman öper bol gebişli ateşli günler dilerim
he kız dıme ne hunılı gunlerımız oldu surda
az cekmedık be.
peeh ılk gunlerımızı hatırladım bırden
neysekı bırer bırer kavusuyoruz meleklerımıze
sımdı sıra karanfılımde,senayımda,baharımda,olimberam, naz34ümüz,zebebekımız ve 9ayımız da.
Tabı yenı katılan dıger arkadaslarımızdanda beklıyoruz o ayrı.
Ama eskılerden bı haber gelınce oyle bı hos oluyorumkı ben
o nese tarıf edılemez.
Ins rabbım daım etsın saglıklı hamılelık saglıklı dogum nasıp etsın hepımıze.
Daha boklu bezlerı tartısacagız surda
off off sorma canım çok dertliyim ben bu konuda.
bırakınca hemen hamile kalıcam sanıyo, haa kaldım diyelim taa 9 ay sonra doğacak seneye yani.
üstelik bende pko var, kendiliğimden kalmam zor, bir türlü ikna edemedim, yaşım da 27.
oldu olacak derken 30 u bulurum diyorum, fazla geç kalmayalım diyorum adamda tık yok
herkese günaydınnnnn
ikizler tebrik ederim canım inşallah sağlıklı sıhhatli kavuşursun bebeklerinedarısı bizlerin başına tez zamanda inşallaaaaaaaaaaaaah
kızlar tabloma bi bakabilir misiniz kasıklarımda ağrı var iki gündür şu an yumurtluyor olamam demi :26: bi de akşam ilişki olmuştu hala ağrıyor sanki yumurtalıklarım
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sağol canım 16.gün yumurtlamışımdır demi ff öyle çekti çizgiyi amagünaydın
yok canım sen yumurtlamışsın
kasık ağrısı da olabilir takılma
hadi hayırlısı canım gerçekten çoook heyecanlı inşallah sağsalim görürsün bebişini ve duyarsın pıt pıt küçük kalbiniherkeslere günaydın kızlarrrr nihayet o gün geldi çattı bugün büyük gün dımtıs dımtıs heycan dorukta lütfen dualarınızı esirgemeyin inşallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz inşallah
kuzuum günaydınherkeslere günaydın kızlarrrr nihayet o gün geldi çattı bugün büyük gün dımtıs dımtıs heycan dorukta lütfen dualarınızı esirgemeyin inşallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz inşallah
sağol canım 16.gün yumurtlamışımdır demi ff öyle çekti çizgiyi ama
hadi hayırlısı canım gerçekten çoook heyecanlı inşallah sağsalim görürsün bebişini ve duyarsın pıt pıt küçük kalbini
kuzuum günaydın
ne büyük heyecan
hayırlı haberlerle geleceksin
o minicik kalpten çıkan güm güm sesini duyunca ağlayacaksın buna emin ol
canım sanki 16.gün evet
ama kızlar da onaylarsa tamamdır bu iş
yahuuu ben yumurtluyom mu3f5093 Ovulation charts on FertilityFriend.com yumurtluyor muyum sizce??
herkeslere günaydın kızlarrrr nihayet o gün geldi çattı bugün büyük gün dımtıs dımtıs heycan dorukta lütfen dualarınızı esirgemeyin inşallah bebeğimi ve kalp atışını görürüz inşallah
yahuuu ben yumurtluyom mu
evet canım ben 19 ay doğal denedim canıma tak etti tüp yaptırmaya karar verdim allaha çok şükür...
yahuuu ben yumurtluyom mu
canım 25 aralık transferi saymazsak 9.gündü.dün geceki sonucum 2239 çıkmış bugün de keseyi gördük çok şükür.şimdilik bi problem yok.sen kan testini ne zaman vereceksin.inşallah seninki de güzel katlanır.deryacım 25 aralık kaçıncı gündü erken baktırdıysan normal bence
28 aralık 12. günse gayet iyi 200 ü geçmesede olur
bunla ilgili bi topik var hatta oraya bak
hiç merak etme gayet iyi
inşallah benimkide düzgün gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?