- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
tabi yaaaa tabiiiii
allah muhabbetinizi artırsın kızlarrr
ketçaplı mayonezli makarnalar,kolalar, gazozlar, kıyma soslar karidesler
hangi birine odaklancagımı şaşırdım yavvvvv
makarna krizi diye buna denir heralde
nerde zararlı şey var bu ara maşallah bende onlara karşı özel istek içindeyim
tabi yaaaa tabiiiii
allah muhabbetinizi artırsın kızlarrr
ketçaplı mayonezli makarnalar,kolalar, gazozlar, kıyma soslar karidesler
hangi birine odaklancagımı şaşırdım yavvvvv
makarna krizi diye buna denir heralde
nerde zararlı şey var bu ara maşallah bende onlara karşı özel istek içindeyim
bakalım o günleri görmeyi allah nasip ederse Vedat Bey i düşünüyorum bende,ikizler canım ben medicalde yaptım doğumumu doktorum vedat uluğ du çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim
hastanede çok güzel temiz herşey gönlümce oldu umarım senin içinde sorunsuz ve güzel olur
ikizler hayırlı olsun canımmm sağlıkla kucağına aldığın günleri gör inşallah..............
404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar ateşim düştü bu ayda olmadı
ecrin sabır diyorum sadece sabır...tebrik ederim canım benim :)) darısı bizlerin başına inş. bu ay tam 36 ay oldu yanı ben tammm 36 aydır bekliyorum bende pko eşimde varıkosel var yaza galıa bende tüp yaptırırım inş. gerek kalmaz ama kısmet tabıkı. ne kadar tuttu senın canım ve hangi şehirdesin :))
ben istanbuldayım şöyle bir fiyat araştıdımda 5-7 mılyar arası hep
evet evet darısı başımıza olsun inşallah kese ve kalp atışını bi göreydim.....şimdiden bi tedirginlik işte hamilelik hep böyle geçiyormuş...bizim gibi pimpirikliler için tabiikizler çok tebrik ederimm canım benimmmm maşAllah bende testten bi gün önce gördüm çift çizgiyi,inşAllah kandada göreceksin pozitifi merak etme ,çok tebrik ederim Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin
deryalçın canm hayırlı olsun keseyi görmüşsün çok sevindim darısı başımıza inşAllah ,bu arada 2000 li değerin kaçıncı günün oluyo senin ,darısı kalp atışlarına inşAllah
evet canım gerçekten öyle olmuş ama ben yapım gereği hep en kötüsünü düşünürüm.inşallah senin ve isteyen bütün arkadaşların hamileyim dediği günleri de görücez burdan...
teşekkür ederim canım benim transfer gününü saymazsak 17.gün akşam yapılan testte çıktı canım o değer.keseyi de vajinal ultrasonla gördük.bu arada ben eylül 2013 anneleri topiğine takılıyorum siz de gelin orda daha detaylı bilgiler oluyor...
canım 25 aralık transferi saymazsak 9.gündü.dün geceki sonucum 2239 çıkmış bugün de keseyi gördük çok şükür.şimdilik bi problem yok.sen kan testini ne zaman vereceksin.inşallah seninki de güzel katlanır.
makarnaya sardim iyi mimakarna diyim de ates topicindeki citir arkadaslarim makarnacilar da cani istesin siz bahsettiginizden beri basladi kopamiyorum yine
ikizler hayırlı olsun canım
dün halaya katılamadım
bugün devam edeyim ben
ooooooooo yeni yemek yedim ama doymayı bilmedim
iyi ki eşim görmedi sonradan
şimdi de makarna konusu geçti olsa yerim durumundayım
adı değişsin topiğin makarna seven ateşli hatunlar olsun
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım
benim de eşim böyleydi
bende de pko var
eşim ona güvenıp korunmuyordu
taki mayıs ayına kadar
o ayda metformin kullanıyorudm nasılsa olmuyor diye sıfır umut ben dee
ama bir baktım o ilacı kullandığım ilk ayda hamile kaldım çok şükür
ve o bebek istemeyen adam şuan çok heycanlı bebeğimiz olacak diye
İnşallah senin de benım gibi beklemediğin bir anda gelir
benim annem 9 ay boyunca çıkaran bi tipti ruh gibi gezerdi başını kaldıramazdı hiç bişey yemezdi ve 9 ay sadece kola içti diyebilirim.
ki normalde hiç sevmez.
acaba bu hamilelerin bi özelliği mi zararlı şeyler
valla ne yalan soyliyim kacamak yaptim kac kere birkac gundur
sakinan goze cop batiyor deryacim ya arada kacamak olunca fena olmuyor
bak kendimi kastim kastim canim kotu birsey istese engelledim durdum, bugun 1000 mglik antibiyotige basladim
esim de diyor sen bir bardak kola canin istese icmezdin simdi antibiyotik kullanmak zorunda kaldin diye
riskli gebelik yuzunden eylulde isten ayrildim ve yine eylul de bebegimi kaybettim. meslegim gebelige uygun olmadigi icin suan işe girmiyorum; tabi bu surede hamile kalamayinca da strese giriyorum. asil sorum su: bugun doktora gittim ve kaslarimla ilgili sorun cikti. fibromiyalji denen birsey. ilac kullanmam gerekecek. bu hastaligi yasayan ve ilac kullanirken hamile kalan oldu mu aranizda? maglum ona gore devam edecegim((
annem kandirdi beni
balik almis, balik salata yedirdi
oyle otoriter bir annem var ki zaten bebegi benden cok dusunuyor desem yeridir, cok takintilibir cay bardagi cay iciyorum aksam, ikinciyi doldursam hop histtt basliyor hemen
riskli gebelik yuzunden eylulde isten ayrildim ve yine eylul de bebegimi kaybettim. meslegim gebelige uygun olmadigi icin suan işe girmiyorum; tabi bu surede hamile kalamayinca da strese giriyorum. asil sorum su: bugun doktora gittim ve kaslarimla ilgili sorun cikti. fibromiyalji denen birsey. ilac kullanmam gerekecek. bu hastaligi yasayan ve ilac kullanirken hamile kalan oldu mu aranizda? maglum ona gore devam edecegim((
annen kaç yaşında anneanne olcak canım..
Annemin torun sahibi olmasını benim anne olmam kadar çok istiyorum
benimki 52 yaşında.
54 yasindaymis bilmiyordum valla sordum simdibenimki cok stresli bir donem yasiyor, sorumluluk duygusu cok agir basti esim emanet eder gibi oldu ya. annemde stresten cilt problemleri cikti bu ara, babam desen ucuklarla uyaniyor kac gundur. valla ben birsey yapmiyorum onlara, olabildigince sakin davranmaya calisiyorum ama degisik ruh hali icindeler
canım kan sonucun çok iyi çıkmış tekrar tebrik ederim
bu arada kese görmek için vajinal bakmak isteseler dahi korkma.
bahsedildiği gibi bi tehlikesi yok.
bana çok kez vajinal bakıldı gebeyken.
sağol canım bir de katlandığını görsem
vajinaldan o yüzden kokrmuyorum da şu kıl tüy ağda işleri yaaa
ağda yapmak zararlı mı ki
ben o işi hallettim..
canım hamile kalıp düşük yaptıktan sonra azimle ve moralini bozmadan devam eden bi every yi gördüm ben özellikle son aylarında öyleydi.
lütfen sen de azimle devam et yoluna aklına hep hamile kalabildiğini getir.
şimdi üzül tabi bu doğal bi süreç..ama adetin bitince toparlan pls.
sen de mi
ben evvelki gün bir paketin 3 de biri kadar makarna yaptım dün de dahil 2 gün yedik.
ama bu gidişle bana da bişeyler olcak
gerçi bende de değişmeler var eskiden acıkınca dolaptaki makarnayı canım çekmezdi şimdi bişey olmayınca hemen atlıyorum ona.
ama ben ketçap mayonezsiz yiyemiyorum
benimki daha tehlikeli :))
Ama yapmayın böyle ne oluyor etkileniyorum ben de hop ümitsizliğe düşüyorumsırf kafamı dağıtmak sizin arkadaşlarınızla muhabbetinizi okumak için giriyorum okudukça gülüyorum, hamile olanları görünce aha bak oluyor neden gelecek ay ben olmayım diyorum ya da sen olmayasın Bebeğin olacak bunu sen de biliyorsun değil mi böyle kocaman karnın olacak
LİLLİUMMM çin takvimine baktım oğlan gözüküyorBu takvimi birçok kişide denedim, bugüne kadar sadece bir kişide tutmadı. Bakalım tutacak mı
çok fena uyku bastı başım düşüyor
biraz uzanayım
topikçek mutlu günler bizi bekliyor olsun
umutsuzluğa yer yooookkk
baharım seviyorum senii
evveet akşamki menüm belli oldu
hoppalaaaaaaaa
bu ne oluyor şimdi salyalar sümükler yine baş rolde
yakışıyormu sana hiç baharcım
güzel mutlu günleri paylaştıgımız gibi hüzünleri de paylaşacagız tabiki eşimizle
sen ne kdr üzülüyorsan elbet onunda düşünüp bunu takması normal
sen bu yüzden kendini 2 kat hırpalamak zorunda degilsin ama
lütfen olumlu düşün
belkide olmayacak bişey için boşa kendini hırpalıyorsun
peşin peşin acımı çekeyimde dursun bi kenarda mantıgıyla nedir bu böyle
belkide çok kısa sürede gelecek bu sıpa
bunu bilemeyiz dimi, lütfen güzel düşün
bende de tutmadı cın takvımı canım
ve arkadasim keepte de tutmadi
dogru diyorsun karanfilcecim
ama siz bana umut oluyordunuz ozellikle senin sozunu unutmam, bana dusuk yapanlarin en gec bir sene icinde yeniden hamile kaldiklarini soyledin ve ornekler verdin ve bana sen bence 3 ay icinde hamile kalacaksin dedin mayis ayiydi sanirim ve temmuzda da hamile kaldim. baharcim sen de buna inan sen hamile kaldin ve ben gonulden inaniyorum ikinci seni bekletmiycek sen buna inan. bugun kotu hissediyorsun cok iyi anliyorum ama yarin toparlanip yeniden dusuneceksin kendini hazirliycaksin insallah ve bebegin en kisa zamanda seninle olacak.
karanfilcecim ben de acili ketcapli yedimsaglikli beslenmeyle kafayi bozmus ben , bu birkac gundur ketcapli makarna icin cildiriyorum. aksama da anneme kiymali yaptirmak istiyorum neyse gecer herhalde bu surec de cunku normalde cok duskun oldugum birsey degil hatta ayda yilda bir yapariz esimle, tabi hamile kaldigim ayki feslgeneli karidesli makarnalari saymazsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?