Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tekrar teşekkür ederim canım
bende senin gibi düşünüyorum ağda gereksiz olur şimdi kasılıyorum zaten acısından
atık jilete geçicez
zaten tüp bebe gerek yok ağdaya di mi

tekrar teşekkür ederim canım
bende senin gibi düşünüyorum ağda gereksiz olur şimdi kasılıyorum zaten acısından
atık jilete geçicez
zaten tüp bebe gerek yok ağdaya di mi

ben oyle duydum canim, jilet kullaniyorlar
bir ara cok takilmistim bu mevzuya da zaten doktorun da yonlendirir ama bence de en uygunu ozellikle ilk zamanlar jilet.
ben de bu ay agdaya baslamak istedim ama o kadar kasiyorum ki kendimi, zaten simdi daha da hassas cilt ve aciyor da, yapamadim korktum, kasilmak zarar verecek diye vazgectim.
bilmiyorum da annem ebe ve kendi israrla jilet kullan diyor.

Son düzenleme:
canım benim üzülme demek anlamsız biliyorum ama
kıyamıyorum sana
sen buranın moral ve neşe kaynağısın
inşallah bir an önce moralin düzelir ve umutların tekrar yeşerir
doğal gebelik yine seni bulsun inşallah......

ikizler ikizler ikizlerrr geliyooo
canım değer genelde kaç çıkıyo??
deryanın 45 çıkmış tek ya senin de 150 ikiz olabilir mi

canım üzme kendini, bir gün sıra sana da gelecek o günleri düşünerek sabırla beklemeye devam etmek zorundayız. Sen bu topiğin olmazsa olmazısın, sen üzülürsen biz de üzülürüz

canım senin yumurta çatlamamış gibi duruyor eğer ateşini düzenli dikkatli ve doğru ölçüyorsan tabi, yumurtlama olmayan tabloları şak diye tanırım kendi tablolarımdan bildiğin için

canım üzme kendini, bir gün sıra sana da gelecek o günleri düşünerek sabırla beklemeye devam etmek zorundayız. Sen bu topiğin olmazsa olmazısın, sen üzülürsen biz de üzülürüz

kızlar iyiki varsınız hepiniz.gerçekten eğer burada bişeyleri paylaşamazsak ne yapardık
içimizde patlardı sanırım.neyse bugün geçsinde yarın söz üzülmek yok.
kaldığımız yerden devam edicez bırakma lüksümüz yok.
hepinizi seviyorum.

Kızlar ALlahıma hamdolsun gördum cennet kokulumu kalbinin pit pitlarini gorduk cok sukur Rabbim herkese tattirsin yasatsin insallah bu duyguyu

sen cansın baharım cansın can!
ben de sizleri çok seviyorum, belki annemin bile beni anlayamayacağı duygularımı sizler hissedebiliyorsunuz, iyi ki varsın kk :)

Kızlar ALlahıma hamdolsun gördum cennet kokulumu kalbinin pit pitlarini gorduk cok sukur Rabbim herkese tattirsin yasatsin insallah bu duyguyu

kucağına da aldığın günleri gör inşallah canım, seni böyle bebeğinden bahsederken görmek çok güzel :)

kucağına da aldığın günleri gör inşallah canım, seni böyle bebeğinden bahsederken görmek çok güzel :)
Canim benim hepiniz dualarimdasiniz insallah sizlerinde bugunleri gormeniz cok yakin siz de bol bol dua edin nolur olumsuz negatif olmayin nolur

Son düzenleme:

yarin kan sonucum cikinca toptan yazacak ilaclari. eylul den beri stres küpüyüm abartisiz. tesekkur ederim. ilaclari yarin yazarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…