Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
öyleyse ikinci için tam ideal yaştasın.inşallah çok bekletmez.
ama kilo vermekle iyi yapmışsın zaten gebeyken alınıyor.
bu arada o makarnacılardan biri ve en oburu benim

Ay inşallah canım O zaman sana tortellini makarnayı tavsiye ediyorum makarnanın şahıdır oyyy oyyyyy

bende gidiyorum başım tuttu yatayım geçsinnn
ii geceler yavrummm

Ay inşallah canım O zaman sana tortellini makarnayı tavsiye ediyorum makarnanın şahıdır oyyy oyyyyy

makarna krizi tutsun denerim canımm.
ii gecelerrr

canım laboquick markasından toplu almıştım 50 lik :):)
bende LH bir kaç defa yükseliyor doktoruma da sordum yumurtlama olmadığı için zxamanında LH sürekli pik yapıyor bende, benim işime yaramadı o testler maalesef

inşallah büyümüştür baharım ya doktora sormayı unuttum o gün heyecandan, sonradan aklıma geldi, bakalım yarın ateşim ne olacak, 64. günden sonra inşallah gelir nazlı yumyum :)

Yaa nasil anlicaz o zaman ya
Canim doktor kontrolundesin insallah bu ay gelir canim bebisin...
Ben bu ay ilk kez kullanicam insallah basarili sonuc alabiliriz bizde 6 aydir ugrasiyoruz bu 7 ayimiz allahim hepimeze saglikli hayirli bebisler nasip etsin canim...

Kizlar gunadin

Bu ay itibariyle hem ates hem clomid hemde ovu testine basvuruyorum 3 biyerde oldu benimkisi :)
Simdi bu sabah itibariyle clomidimi ictim hayirlisiyla 5 gun boyunca sabah aksam icicem
Tabii adetimin ilk gununden beride atesimi olcuyorum 3 gun istikarli 36,4 du. Bu sabah 36,3 e dustu neyse
Simdi ben bu ovu testi kullanan arkadaslara sormak istiyorum...
Benim reglim bir 28 gunde birde 32 gunde geliyor degisken
Ben ne zaman kullanmakiyim bu testi kacirmak istemiyorum ilac biter bitmezmi kullansam sizce...
Yardimci olursani cok sevinirim...
Allahim hepmizin Gonlune gore versin hamile arkadaslariminda bebislerini kucaklarina saglikla almalarini nasip etsin...

Günaydınn:)
bu sabah itibariyle 2. ateş ölçümümü yaptım.Düne göre 0.1 artışla 36.1., Ovulasyon testiyle biraz daha emin olmak istiyorum.
Neyse sebepler bunlar. Biz sebepler için elimizden geleni yapalım da inşallah. Rabbim yakın zaman da hayırlı evlat nasip eder inşallah.

herkese selamlar nasılsınız ateş topiğinin güzel anne aday adayları bayadır giremiyorum yazamıyorum yeni ğyeler var galiba umarım kimse çok beklemeden bebişine kavuşur Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

inşallah seninde gönlüne göre olur eevery.
nasıl alıştın mı.artık daha kolaydır sanırım.

daha kolaylasti canim
zaten kamera olayi super
bizim oglumla rahatimiz iyi cok sukur, burda daha guvende hissediyoruz doktorlar acisindan da.esim orda bir tabak yemege muhtac bir halde o baska:44: simdi yavrumu gidince de ikisini beslerim artik sayili gun geciyor yeter ki saglikli olalim hepimiz

ben ateşimi ölücyorum sabah 6 -7 arası ama bu gün uyuya kalmışım 9 gibi ölçtüm yataktan kalkamaadan sorun olur mu

canım ortalama adet döngün 30 gün. bu durumda 13, gün başlaman lazım ama garanti olsun sen 10. veya 11. gün yapmaya başla.
Günün ilk idrarıyla asla yapma,
Testten iki saat önce fazla bir şey içme özellikle çay veya kahve içme. en çok koyu çizginin yakalandığı saat 15.00-16.00 arası çünkü LH gün içinde konsantrayonunu arttıran bir hormon.
Her gün aynı saatte yap mutlaka, gün gün ikiinci çizginin koyulaşmasını daha net görmek için
Ben de işe yaramadı bu ovu. testleri sende yarar inşallah arkadaşım, bu son döngün olsun, arkası hamişlik olsun inşallah

ben ateşimi ölücyorum sabah 6 -7 arası ama bu gün uyuya kalmışım 9 gibi ölçtüm yataktan kalkamaadan sorun olur mu

iki saat fark etmiş aslında, çok önemli değil bu arada bir olan bir durumsa. Ama sık sık farklı farklı saatlerde ölçmemek lazım. Mesela bugün iki saat gecikmeli ölçtün ya, yarın mutlaka dikkatli ve zamanında ölç ki, yumyumu kaçırma :) sorun olmaz canım

cnm benim vucut ısım 36.5 36.6 gibi gidip gelio en son 36.9 oldu 3 günüm geçti sence hamilemiyim hiç adet olacak gibi değilim normalde 2 gün önce karnım cok ağrıırdı

amin canım, sen nasılsın bebişin nasıl :) hamilelik nasıl gidiyor :)

cnm benim vucut ısım 36.5 36.6 gibi gidip gelio en son 36.9 oldu 3 günüm geçti sence hamilemiyim hiç adet olacak gibi değilim normalde 2 gün önce karnım cok ağrıırdı

kulağa çok hoş geliyor vallahi :) hamile olabilirsin tabii ki. hem günün geçmiş hem ateşin artmış. kan testine gitmeye hak kazanmışsın bence :)
kaçıncı deneme ayın canım? ve kaç aydır ateş ölçüyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…