öyleyse ikinci için tam ideal yaştasın.inşallah çok bekletmez.
ama kilo vermekle iyi yapmışsın zaten gebeyken alınıyor.
bu arada o makarnacılardan biri ve en oburu benim
bende gidiyorum başım tuttu yatayım geçsinnnamaan bee bende saf saf okuyorm
tımam bahar hanım ole yaparız artık ne edelım
senı kocammı tuttu kac para verdı sana soole ben 2 katını vercem
oyle aıle ekonomısı fln deyınce baska sey cıkmıyo bu ısten :44:
neyseee ben artık uyumaya calısayım
gozlerım yanıyo erken kalktım bgnde
opuyorum sızı kızlarrr ıyı geceler
Ay inşallah canımO zaman sana tortellini makarnayı tavsiye ediyorum makarnanın şahıdır oyyy oyyyyy
Ben ates olcmeye yeni basladigim icin pek anlaymiyorum canim ama kesin anlamaj icin sende ovuslasyon testi kullan istersen cok daha yardimci olacagi kanisindayim. Bazi arkadaslar sagolsunlar kullandiklari ovu testlerin isimlerini verdiler bunlari kullananlar ilk kullanimda hamile kalmislar aylarda tuttarmayip bu yontemle gunleri yakalayabilmisler...
Laboquick ovulation
Fertil focus ovulation
Denemek istersen isimleri yazdim canim... Rabbim gonlune gore versin...
dur bakalım canım belli olmaz bu işler.
bi çok arkadaşın 0morfoloji olduğu halde doktorlar aşılama önerdi.demekki hala şans var.
ama birden nasıl böyle değişir anlamış değilim.daha önce test verdiğiniz hastanedemi oldu aşılaman.
bence eşin sonra bi kez daha test versin.ona göre hareket edin.
canım bi süre bekliycez eğer progestandansa düşüş olur ama yumurta çatladığı içinse zaten yükselerek devam eder.
yumurta takibini doktorlar genelde vajinal yapıyor.çünkü daha net görünüyor ama karından da belli oluyor.
belki yumurtan küçüktü doktorun önemsemedi adet olmanı istedi ondan ilaç verdi.ama buna rağmen yumurtan büyümüş olabilir.
bekleyip görcez canım.hayır olsun sonu inşallah
canım laboquick markasından toplu almıştım 50 lik :):)
bende LH bir kaç defa yükseliyor doktoruma da sordum yumurtlama olmadığı için zxamanında LH sürekli pik yapıyor bende, benim işime yaramadı o testler maalesef
inşallah seninde gönlüne göre olur eevery.
nasıl alıştın mı.artık daha kolaydır sanırım.
Kizlar gunadin
Bu ay itibariyle hem ates hem clomid hemde ovu testine basvuruyorum 3 biyerde oldu benimkisi :)
Simdi bu sabah itibariyle clomidimi ictim hayirlisiyla 5 gun boyunca sabah aksam icicem
Tabii adetimin ilk gununden beride atesimi olcuyorum 3 gun istikarli 36,4 du. Bu sabah 36,3 e dustu neyse
Simdi ben bu ovu testi kullanan arkadaslara sormak istiyorum...
Benim reglim bir 28 gunde birde 32 gunde geliyor degisken
Ben ne zaman kullanmakiyim bu testi kacirmak istemiyorum ilac biter bitmezmi kullansam sizce...
Yardimci olursani cok sevinirim...
Allahim hepmizin Gonlune gore versin hamile arkadaslariminda bebislerini kucaklarina saglikla almalarini nasip etsin...
ben ateşimi ölücyorum sabah 6 -7 arası ama bu gün uyuya kalmışım 9 gibi ölçtüm yataktan kalkamaadan sorun olur mu
iki saat fark etmiş aslında, çok önemli değil bu arada bir olan bir durumsa. Ama sık sık farklı farklı saatlerde ölçmemek lazım. Mesela bugün iki saat gecikmeli ölçtün ya, yarın mutlaka dikkatli ve zamanında ölç ki, yumyumu kaçırma :) sorun olmaz canım
herkese selamlar nasılsınız ateş topiğinin güzel anne aday adayları bayadır giremiyorum yazamıyorum yeni ğyeler var galiba umarım kimse çok beklemeden bebişine kavuşur Rabbim herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
cnm benim vucut ısım 36.5 36.6 gibi gidip gelio en son 36.9 oldu 3 günüm geçti sence hamilemiyim hiç adet olacak gibi değilim normalde 2 gün önce karnım cok ağrıırdı
kulağa çok hoş geliyor vallahi :) hamile olabilirsin tabii ki. hem günün geçmiş hem ateşin artmış. kan testine gitmeye hak kazanmışsın bence :)
kaçıncı deneme ayın canım? ve kaç aydır ateş ölçüyorsun?[/QUOT
1 aydır ölçüyorum 3 aylık evliyim. ama dün test yaptım negatif cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?