Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar günaydın

şimdi yine bi arkadaşın hamilelik haberini aldım ve çok sevindim
zaten ona sürekli bekleme biran öce hamile kal diye tutturanlardan biride bendim

şunu paylaşmak istedim bu 2,5 senelik gebelik isteğim boyunca çünkü ondan önce doğal olarak hiç farketmiyodum

etrafımda ne kadar karı koca içki içen sigara içen gece eğlence hayatı olan,
kocası çapkın gözü dışarda sürekli karısını aldatan,yalancı insanların hiç beklemeden çocuk sahibi olduklarını gördüm

ve bunun tam tersi evine bağlı hiçbir kötü alışkanlığı olmayan
dürüst,namuslu,evcimen erkeklerin bir türlü çocuk sahibi olamadığını anladım

acaba işin sırrı bu mu kızlar
kocamı dışarılara mı salsam acaba içkiye sigarayamı başlasak

şaka bi yanada gerçekten gözlemlerim bu yönde
ve hayretler içindeyim
Rabbimin takdiri

Son düzenleme:
slm kızlar .....

size bişey sorsam ben geçen ay ne zaman yuurtladığımı bildiğim için emininm ondan önceki ayda öyle olduğunu düşünmeye başladım benim tablda ff çizgisi hep başka güne çekiliyo nedendir sizce bişeyi yanlış yapıyo olabilir miyim acaba :44::44: 404186 Ovulation charts on FertilityFriend.com

sen adamlarda farketmişin ben kadınlarda farkediyorum bir tanede çok yakınımda var hem düşük tehlikesi var hemdde sigarasını tüttürür, içki içip kalanlara girmiyorum bile içki yumoşlara bişey mi yapıyo acep :44::44:

ben paso uyuyorum malum rahat uyku çeltiğim son günlerim
işin ilginç yanı eşim bile benımle aynı anda erkenden yatıyor

bu işler nasip kısmet
annem hep nasipten öte köy yok der
çok da doğru

günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edim hiç belirti falann yok ama olurmukine

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ateşin gerçekten çok güzel
belirtiye takılma
ama sakın test yapma bugün
yarınki ateşini de gör ondan sonra
umarım seviniriz burda senin için

ben paso uyuyorum malum rahat uyku çeltiğim son günlerim
işin ilginç yanı eşim bile benımle aynı anda erkenden yatıyor

bu işler nasip kısmet
annem hep nasipten öte köy yok der
çok da doğru

aynen öle ondan şüphe yok Allah a şükür

günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edim hiç belirti falann yok ama olurmukine

4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com

tablo hamile tablolarına benziyor
yarın ateşin düşmezse test yap

hadi hayırlısı
röntgen şartsa ultrason olacak bişey ise ulrtasonla bakarlar artık

ewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))

benim dıs gebelikten tek tüpüm alınmıs ve birde bir hamile kalmısım umarım hersey yolunda gider ve bu sefer kucagıma alırım allah herkese nasip etsin

cok sevindim canim
tabrik eder saglikli bir gebelik dilerim sana

Gozunuz aydin :)) saglicakla kucaginiza alirsiniz insallah

allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım darısı tüm isteyenlerin başınaaaaaaa

tabloya gore hamilesin bence umarim yarin da yuksek kalir bebis habercisidir bu ates
teste cikabilir bence deneyebilirsin
ya da garanti olsun dersen yarin adet olmazsan kana gidebilirsin
aaay ağzından bal damlıyor kusum inşallah dediğin gibidir çok istiyorum. ama yinede fazla umutlanmıyayım ben neseeee akşam eve giderken test alim ben yarın sabah ateşime göre test yaparım bi :18:

Son düzenleme:

canım tebrık ederım gozun aydın
allah ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

canım bu sefer sağlıkla al kucaĞINa inşallah tebrik ediyorum :)

kızlar bişey soracam ama ne olur yaıt verin bu sefer.benim fertiliyfiriend girişime izin vermiyor sürem mi ne dolmuş onu nasıl aktif etcem anlatır mısınız?

Canim cok sevindim tebrik ederimmm
Rabbim saglikla mutlulukla kucagina almayi nasip etsin...
Birazcik belirtilerini alalim :) hissedebildigin seyler oldmu

Ay canim cok tesekkur ederim cok guzel anlatmissin... Insallah canim rabbim isteyen ve bekleyen herkesin yuzune gulsun
Allah gonlunun diledigini versin canim...insallah bu ay gelir bebisler :)

Kızlarrr nolur bana cevap yazın...Ben bu ateş ölçme yöntemine yeni başladım 2 gündür ateşim 36.3 çıkıyodu bugün 36.5 çıktı yani ovülasyon bitmişmi oluyo nolur beni bilgilendirin:18: adetime 9 gün var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…