kızlar günaydın
şimdi yine bi arkadaşın hamilelik haberini aldım ve çok sevindim
zaten ona sürekli bekleme biran öce hamile kal diye tutturanlardan biride bendim
şunu paylaşmak istedim bu 2,5 senelik gebelik isteğim boyunca çünkü ondan önce doğal olarak hiç farketmiyodum
etrafımda ne kadar karı koca içki içen sigara içen gece eğlence hayatı olan,
kocası çapkın gözü dışarda sürekli karısını aldatan,yalancı insanların hiç beklemeden çocuk sahibi olduklarını gördüm
ve bunun tam tersi evine bağlı hiçbir kötü alışkanlığı olmayan
dürüst,namuslu,evcimen erkeklerin bir türlü çocuk sahibi olamadığını anladım
acaba işin sırrı bu mu kızlar
kocamı dışarılara mı salsam acaba içkiye sigarayamı başlasak
şaka bi yanada gerçekten gözlemlerim bu yönde
ve hayretler içindeyim
Rabbimin takdiri
bu işler nasip kısmetkızlar günaydın
şimdi yine bi arkadaşın hamilelik haberini aldım ve çok sevindim
zaten ona sürekli bekleme biran öce hamile kal diye tutturanlardan biride bendim
şunu paylaşmak istedim bu 2,5 senelik gebelik isteğim boyunca çünkü ondan önce doğal olarak hiç farketmiyodum
etrafımda ne kadar karı koca içki içen sigara içen gece eğlence hayatı olan,
kocası çapkın gözü dışarda sürekli karısını aldatan,yalancı insanların hiç beklemeden çocuk sahibi olduklarını gördüm
ve bunun tam tersi evine bağlı hiçbir kötü alışkanlığı olmayan
dürüst,namuslu,evcimen erkeklerin bir türlü çocuk sahibi olamadığını anladım
acaba işin sırrı bu mu kızlar
kocamı dışarılara mı salsam acaba içkiye sigarayamı başlasak
şaka bi yanada gerçekten gözlemlerim bu yönde
ve hayretler içindeyim
Rabbimin takdiri
günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edimhiç belirti falann yok ama olurmukine
4122d7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben paso uyuyorum malum rahat uyku çeltiğim son günlerim
işin ilginç yanı eşim bile benımle aynı anda erkenden yatıyor
bu işler nasip kısmet
annem hep nasipten öte köy yok der
çok da doğru
günaydınnnnnnnnnnn
kıslar benim ateş 36.7 ye takıldı kaldı bugün ovu 13. gün kaçıncı gün test edimhiç belirti falann yok ama olurmukine
benim bugun adetimin gelmesi gerekti va atesim hala yüksek :))
409c8d Ovulation charts on FertilityFriend.com
ve bugun kan testi yaptırıcam çünkü eger hamile değilsem röntgen cektirmem gerek. :) umarım öğleden sonra güzel haberler verirm
ewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))
benim dıs gebelikten tek tüpüm alınmıs ve birde bir hamile kalmısım umarım hersey yolunda gider ve bu sefer kucagıma alırım allah herkese nasip etsin
cok sevindim canim
tabrik eder saglikli bir gebelik dilerim sana
günaydınnnnnnnnnnn
ewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))
benim dıs gebelikten tek tüpüm alınmıs ve birde bir hamile kalmısım umarım hersey yolunda gider ve bu sefer kucagıma alırım allah herkese nasip etsin
allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canımewet arkadaslar suan sağlık ocagından almıs oldugum test ile öğrenmiş oluyorum ki hamileymişim :)))))))))
tabloya gore hamilesin benceumarim yarin da yuksek kalir bebis habercisidir bu ates
teste cikabilir bence deneyebilirsin
ya da garanti olsun dersen yarin adet olmazsan kana gidebilirsin
canım ortalama adet döngün 30 gün. bu durumda 13, gün başlaman lazım ama garanti olsun sen 10. veya 11. gün yapmaya başla.
Günün ilk idrarıyla asla yapma,
Testten iki saat önce fazla bir şey içme özellikle çay veya kahve içme. en çok koyu çizginin yakalandığı saat 15.00-16.00 arası çünkü LH gün içinde konsantrayonunu arttıran bir hormon.
Her gün aynı saatte yap mutlaka, gün gün ikiinci çizginin koyulaşmasını daha net görmek için
Ben de işe yaramadı bu ovu. testleri sende yarar inşallah arkadaşım, bu son döngün olsun, arkası hamişlik olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?