umarım iyisinizdir kızlar,
dün benm kese için kontrol günümdü ,ama ondan önceki gece yüreğim ağzıma geldi,
gece 11 de iki damla pembe renkte kan gördüm ,sonra yerini kahverengi lekeye bıraktı ,sabaha kadar kabuslar gördüm ne ağlayabildim ne başka bişeye konduralbildim sabah oldu hemen dr aradım ,bişey olmaz ama yinede hemen iğneyi getirin yapalım dedi ,düşük riski olunca yapılan bi iğne,neyse gittik hemen yaptırdım iğneyi ,dr a girdim dua ederek keseyi görürüm inşAllah diye,neyse dr alttan baktı ben daha ekrana bakıyorum anlamak için drun asistanı gülümsedi o zaman bende rahatladım sonra dr gösterdi burda bebeğiniz diye öyle rahatladımki Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla
dr a 2 damla kan geldi dedim daha devamını getirmeden kendi devam etti hatta kahverengide gelebilir onlar çok normal endişe edecek bişey yok biz iğnemizide yaptık herhalukarda dedi ,korkulcak bişey yok dedi,bebek yerini temizlemiş dedi dr
hamd olsun ,
bu arada 1 kese gördük kızlar değerim yüksekti ama nasip böyleymiş demekki ,sağlıkla gelsinde bebeğim 1-2 erkek kız fark etmez yeterki ayıpsız kusursuz özürsüz gelsin yawrum:26:
hergün dua ediyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın kızlar
canım acaba senin yumoş daha yenimi çatladı güzel yükseliş olmuş.
günaydın kıslaaarrrrr....
test yaptım sabah ve negatifi gördümherşeyin hayırlısı
cok umit vericiydi tablon o yuzden hep test yapmani istedim ben de
hayirlisi olsun hakkinda canim
sanki dun catlamis gibi ama net konusmak icin 3 gun daha yuksek gitmesi lazim canim
canım acaba senin yumoş daha yenimi çatladı güzel yükseliş olmuş.
hayırlısı canım ne desek boş.
üzüldüm gerçekten böyle güzel tablodan negatif çıkınca.
inşallah yakında olacak canım üüzülme
gece 11 de iki damla pembe renkte kan gördüm ,sonra yerini kahverengi lekeye bıraktı ,sabaha kadar kabuslar gördüm ne ağlayabildim ne başka bişeye konduralbildim sabah oldu hemen dr aradım ,bişey olmaz ama yinede hemen iğneyi getirin yapalım dedi ,düşük riski olunca yapılan bi iğne,neyse gittik hemen yaptırdım iğneyi ,dr a girdim dua ederek keseyi görürüm inşAllah diye,neyse dr alttan baktı ben daha ekrana bakıyorum anlamak için drun asistanı gülümsedi o zaman bende rahatladım sonra dr gösterdi burda bebeğiniz diye öyle rahatladımki Rabbim kucağıma almayıda nasip etsin inşallah sağlıkla
dr a 2 damla kan geldi dedim daha devamını getirmeden kendi devam etti hatta kahverengide gelebilir onlar çok normal endişe edecek bişey yok biz iğnemizide yaptık herhalukarda dedi ,korkulcak bişey yok dedi,bebek yerini temizlemiş dedi dr
hamd olsun ,
bu arada 1 kese gördük kızlar değerim yüksekti ama nasip böyleymiş demekki ,sağlıkla gelsinde bebeğim 1-2 erkek kız fark etmez yeterki ayıpsız kusursuz özürsüz gelsin yawrum:26:
hamd olsun ,
selam kızlar
ay yoruldum ben yaaa
Yağmur canım hayırlısı olsun ,üzülmemeye çalış
EFESUDE tebrik ederim keseyi görmüşsün maşallah
kızlar ben de artık bugün kayınvalideme gidiyorum orda kalacağız
hastaneye ve doktora yakın olmam lazım artık
oradan girerim ama olur ha bir süre giremezsem merak etmeyin
yarın kontrolüm var sezaryen gününü mutlaka yazarım size
öpüyorum
deryoşum demek gidiyorrsunnn
bizi habersiz bırakma bekliyoruzzz haberini hadi hayırlısı canım
sağlıkla kurtulun inş
bu arada sen epidural mi olucaksın yoksa genel mi ?
gidiyorum canım ama girerim ordan merak etmeyın
sadece bukadar sık olmayabilir
epidural olacak canım kısmetse
selam kızlar
ay yoruldum ben yaaa
Yağmur canım hayırlısı olsun ,üzülmemeye çalış
EFESUDE tebrik ederim keseyi görmüşsün maşallah
kızlar ben de artık bugün kayınvalideme gidiyorum orda kalacağız
hastaneye ve doktora yakın olmam lazım artık
oradan girerim ama olur ha bir süre giremezsem merak etmeyin
yarın kontrolüm var sezaryen gününü mutlaka yazarım size
öpüyorum
kendi haline bıraktılar. kendiliğinden çatlayabilir ya da kalabilirmiş. zaten adetle küçülmeye başlar o
tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin
allah hepinizden razı olsun kızlar rabbim zamanını biliyor hayırlısı ne zamansa o zaman olacak inşallahzaten nedense hiç umutlanamıyorum sanki hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor. ama hala adet olmadım bakalım herşeyin hayırlısı rabbim en yakın zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
kızlarrrrr,
nasılsınız,
gebelik takvimi yaptım korka korka
katlamalarım gayet iyi gitti
hatta ikiz ihtimali bile var
keseyi henüz görmedik inşallah haftaya
deryalcin ın ki ikiz gebelik miş çok sevindim
buraya da haber vermiştir heralde
yeni haber var mı ?
hepinizi çok öpüyorum
bu ara pek gelemedim kusura bakmayın
Kızlar bugün kanımı verdim sonucumu aldım ve doktora gösterdim, kısa keseyim de Aydın Havası olsun :)
Adetin 2. günü yapılan
TSH 5,12 (doktor yüksek dedi bu değerle gebe kalman çok çok zor dedi endokrinden bir doktora yönlendirdi)
FSH 5,73 (normal)
LH 14,11 (adetin ikinci günündeyim ama vulasyonda gibi yüksek çıktı LHDoktorum LH, FSH'tan fazla olunca yumurtlama zayıf diyoruz dedi, seninkiler bırak fazla olmayı 3 katı çıkmış dedi)
Prolaktin 16,74 (normal)
E2 43,38 (normal)
Sonuç olarak 50 mg klomenle başlayacağız dedi, 21 ocakta yumurta takibi var
benden bu kadar kızlar, ben genel olarak üzüldüm, moralim yerlerde, her şeyim sorunlu çıktı
tatlım öncelikle üzülme.çünkü her şeyin bi çözümü var.bunlar kolay hallolacak şeyler sakın kafana takma.
ama bi sorun olduğu belliydi tatlım bu kadar uzun adet döngüsü olmaz.ben de anladığım kadarıyla yorum yapıcam.
evet tsh yüksek en fazla 2lerde olması gerekiyor 3ü geçtiği zaman sorun oluyor ve gebe kalmayı engelliyor.
fsh yani yumurta rezervin güzel maşallah
lh baya yüksek çıkmış canım ama düşürülür buda.lh fshden yüksek olursa pko diyorlar.
bununla ilgili yazı vardı tekrar paylaşayım senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?