Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım inşallah bebişin seninledir, tablon süper, güzel haberlerinle bekliyoruz seni :)

canım biz sıcakkanlı bir yaradılışta olduğumuz için ortamın sıcaklığına göre vücut ısımız değişmiyor merak etme, sıcakladığında terleyerek, üşüdüğünde titreyerek vücut kendi sıcaklığını dengeliyor,
ateş değerlerine gelince, 14. gün çatlamış olabilirsin canım

canım tam doğru olmayabilir o ateş, sen adet olmadın bugün kan vermeye git artık, meraktan çatladım inan ki :)
bende giderek umutlanmaya başlıyorum sanki :18: aaaay inşallah o ateş dediğin gibi doğru değildir tatlım yaaa kan vermeye bugün gidemem ofiste tekim maalesef evde idrar testi var gidince yapsam mı acaba bugün :26: ama ya çıkmasssa :44: oooof çoook heyecam yaptım şimdi beeeeeeeeeeeeeen

aşılamadan bir önceki basamakta olan bir hamiş aday adayı olarak ben de merak ettim bunu cevabını, hiçbir fikrimin olmamasına rağmen bence öyle bir seçeneğimiz yok gibi geliyor ama tabi tahmin ediyorum sadece

idrar testi de yapabilirsin çıkar artık, ama akşam yapma bari yarın sabahın ilk idrarıyla yap çıkma ihtimali daha fazla, ya da git eve direkt yap ne bileyim yap işte :) ben senden çok umutluyum nedense :)

idrar testi de yapabilirsin çıkar artık, ama akşam yapma bari yarın sabahın ilk idrarıyla yap çıkma ihtimali daha fazla, ya da git eve direkt yap ne bileyim yap işte :) ben senden çok umutluyum nedense :)
sağol canım benim inşallah umutlarımız boşa çıkmaz da hayırlısıyla olur bu ay tmm tatlım ben o zaman en iyisi sabah yapim garanti olsun çıkmassa da umudumu keserim artık. çünkü bu zamana kadar idrarda da çıkması gerekir dimiii rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin kusum

testler hatalı falan olabiliyor, yine adet olmazsan en garanti kan testi
normalde bu kadar gecikir miydi?

ben hep 35 günde falan oluyodum canım ama bi kaç aydır iyice sapıttı :26:

ateşine bakarak kesin yumurtladın diyebiliyoruz, genelde düzensizlikler yumurtlama öncesi dönemi kapsıyor çünkü luteal faz (ovulasyondan adere kadar olan dönem) sabit bit uzunlukta
yani yumurtlamadan sonra 14-16 gün içinde adet olma konusunu diyorum, senin 19 gün oldu :):) o yüzden çok umutluyum

sağol canım inşallah sabah çift çizgiyi görürüm. normalde ben ne zaman yumurtladığımı bilmezdim hatta yumurtlayıp yumurlamadığımı da bilmiyordum. ama tesadüf mü bilmiyorum bu ay ilk defa ateş ölçtüm ve o herkesin uzayan akıntı dediği akıntıyı ömrümde ilk defa farkettim. inşallah bu ateş tablosu bizi yanıltmaz canım

aşılamadan bir önceki basamakta olan bir hamiş aday adayı olarak ben de merak ettim bunu cevabını, hiçbir fikrimin olmamasına rağmen bence öyle bir seçeneğimiz yok gibi geliyor ama tabi tahmin ediyorum sadece

bende çok merak ediyorum çünkü iğneyle yumurta büyütülüyor yaa 2 yumurta hatta 3 büyüdüğü bile oluyorr

arkadaşım yazmıs bana aynen kopyalıyorum canım

aşılamada spermler yumurtalara yakın yere püskürtülüyor, direk yumurtanın içine girmiyor tüp bebek gibi.yani yumurta seçme şansın yok. spermler kendi girecek.
niye öyle birşey istiyorsun ki ikisi de tutacak diye birşey yok,şansın artar 2 yumurtada biri tutmazsa biri tutar belki

arkadaşın haklı aslında canım biri tutmazsa biri tutar :) bir de baktın 3üz bile olur ama o zaman ne yapacağııız nasıl bakacağız onlaraaa
Allahım hamiş kaldık da bunu düşünüyorum, Allahın gücüne gitmesin, kısmetimiz neyse o olacak ecrincim, Allahım hepimize hayırlısını versin

canım dün sormayı unuttum sen bu ölçümleri dil altından yapıyorsun dimi
eğer öyleyse bana da 14.gün gibi geldi

genel olarak yok ama yumurtaların aralarında büyüklük olarak fzla farklar olursa 1 tanesi tutaabilir.

doğru canım çok haklısın valla

çok teşekkür ederim canım ama bu sonuca neye göre vardınız nisbhr de aynı şeyi sölemiş cehaletimi maruz görün öğrenmek istiyorum da :18:

canım dün sormayı unuttum sen bu ölçümleri dil altından yapıyorsun dimi
eğer öyleyse bana da 14.gün gibi geldi

yok canım ben kulaktan ateş ölçer almıştım, bir doktora sordum en doğru sonucu veren o demişti bana hatta marka bile söledi o markayı aldım demek sende 14. gün diyorsun 14. günde gerçekten akıntım hafifi başlamıştı bgn baya yoğun akıntımda var o günü de boş geçirmedik bu günde inşallah boş geçirmeyeceğiz hadi bakalım hayırlısı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…