Günaydın canlar,
İşte yine heyecan dolu günler başladı. Bu ay tuhaf bişiler var kızlar. Göğüs ağrısı namına hiçbişi yok bende, normalde regli öncesi 1 hafta kala başlardı sızlamalar, şişmeler. Bi de size bahsettiğim sağ popomdan başlayan kasılma hala var.Sağ bacağıma vuruyo ağrı. Bi akıl erdiremedik biz. Bakalım bu ay bizi neler bekliyo, ama lütfen artık bebiş gel...
3f7643 Ovulation charts on FertilityFriend.com
merhaba arkadaşlar bu ay ateş ölçmeye başladım ve pek bişi anlamıorum yardım edermisiniz. En son 30 Ocakta hasta oldum ve 32 günlük bir düzenim var
ateş ölçme aletini yeni aldığım için adetin 9. günü ölçmeye başladım 36,8
10. gün 36,9
11.gün 36,6
12. gün 36,8
13. gün 36,9
14. gün 36,8
15. gün 37,0
16.gün 37,1
benim ateşim biraz yüksek sanırım evimiz sıcak oluyor bu sabah terli uyandım mesela acaba bu yükseklik ondan mı kaynaklanıyor. Ovulasyonu hesapladığımda aslında daha dört gün var ve akıntımda yok henüz ama ateş baya yüksek yardımcı olur musunuz?
hmmmm anladım canımm adet bitiğinden bugüne kadar 2güne bir çalışma yaptık inşallah tutmuştur bu ayyy nolur tutmuş olsun
bende giderek umutlanmaya başlıyorum sanki :18: aaaay inşallah o ateş dediğin gibi doğru değildir tatlım yaaacanım tam doğru olmayabilir o ateş, sen adet olmadın bugün kan vermeye git artık, meraktan çatladım inan ki :)
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benim sizlere bir sorum olacak kafama bişey takıldı.şimdi aşılamada diyelim 2 yumurtan oldu fakar sen 1 tutsun istiyorsun öyle bir imkanın varmı acaba tekine yapılabiliyor mu çok merak ettimde
bende giderek umutlanmaya başlıyorum sanki :18: aaaay inşallah o ateş dediğin gibi doğru değildir tatlım yaaakan vermeye bugün gidemem ofiste tekim maalesef evde idrar testi var gidince yapsam mı acaba bugün :26: ama ya çıkmasssa :44: oooof çoook heyecam yaptım şimdi beeeeeeeeeeeeeen
idrar testi de yapabilirsin çıkar artık, ama akşam yapma bari yarın sabahın ilk idrarıyla yap çıkma ihtimali daha fazla, ya da git eve direkt yap ne bileyim yap işte :) ben senden çok umutluyum nedense :)
sağol canım benim inşallah umutlarımız boşa çıkmaz da hayırlısıyla olur bu ay tmm tatlım ben o zaman en iyisi sabah yapim garanti olsun çıkmassa da umudumu keserim artık. çünkü bu zamana kadar idrarda da çıkması gerekir dimiii rabbim inşallah hepimizin gönlüne göre versin kusum
ben hep 35 günde falan oluyodum canım ama bi kaç aydır iyice sapıttı :26:testler hatalı falan olabiliyor, yine adet olmazsan en garanti kan testi
normalde bu kadar gecikir miydi?
ben hep 35 günde falan oluyodum canım ama bi kaç aydır iyice sapıttı :26:
sağol canım inşallah sabah çift çizgiyi görürüm. normalde ben ne zaman yumurtladığımı bilmezdim hatta yumurtlayıp yumurlamadığımı da bilmiyordum. ama tesadüf mü bilmiyorum bu ay ilk defa ateş ölçtüm ve o herkesin uzayan akıntı dediği akıntıyı ömrümde ilk defa farkettim. inşallah bu ateş tablosu bizi yanıltmaz canımateşine bakarak kesin yumurtladın diyebiliyoruz, genelde düzensizlikler yumurtlama öncesi dönemi kapsıyor çünkü luteal faz (ovulasyondan adere kadar olan dönem) sabit bit uzunlukta
yani yumurtlamadan sonra 14-16 gün içinde adet olma konusunu diyorum, senin 19 gün oldu :):) o yüzden çok umutluyum
aşılamadan bir önceki basamakta olan bir hamiş aday adayı olarak ben de merak ettim bunu cevabını, hiçbir fikrimin olmamasına rağmen bence öyle bir seçeneğimiz yok gibi geliyor ama tabi tahmin ediyorum sadece
arkadaşım yazmıs bana aynen kopyalıyorum canım
aşılamada spermler yumurtalara yakın yere püskürtülüyor, direk yumurtanın içine girmiyor tüp bebek gibi.yani yumurta seçme şansın yok. spermler kendi girecek.
niye öyle birşey istiyorsun ki ikisi de tutacak diye birşey yok,şansın artar 2 yumurtada biri tutmazsa biri tutar belki
merhaba arkadaşlar bu ay ateş ölçmeye başladım ve pek bişi anlamıorum yardım edermisiniz. En son 30 Ocakta hasta oldum ve 32 günlük bir düzenim var
ateş ölçme aletini yeni aldığım için adetin 9. günü ölçmeye başladım 36,8
10. gün 36,9
11.gün 36,6
12. gün 36,8
13. gün 36,9
14. gün 36,8
15. gün 37,0
16.gün 37,1
benim ateşim biraz yüksek sanırım evimiz sıcak oluyor bu sabah terli uyandım mesela acaba bu yükseklik ondan mı kaynaklanıyor. Ovulasyonu hesapladığımda aslında daha dört gün var ve akıntımda yok henüz ama ateş baya yüksek yardımcı olur musunuz?
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum benim sizlere bir sorum olacak kafama bişey takıldı.şimdi aşılamada diyelim 2 yumurtan oldu fakar sen 1 tutsun istiyorsun öyle bir imkanın varmı acaba tekine yapılabiliyor mu çok merak ettimde
genel olarak yok ama yumurtaların aralarında büyüklük olarak fzla farklar olursa 1 tanesi tutaabilir.
arkadaşın haklı aslında canım biri tutmazsa biri tutar :) bir de baktın 3üz bile olur ama o zaman ne yapacağııız nasıl bakacağız onlaraaa
Allahım hamiş kaldık da bunu düşünüyorum, Allahın gücüne gitmesin, kısmetimiz neyse o olacak ecrincim, Allahım hepimize hayırlısını versin
canım biz sıcakkanlı bir yaradılışta olduğumuz için ortamın sıcaklığına göre vücut ısımız değişmiyor merak etme, sıcakladığında terleyerek, üşüdüğünde titreyerek vücut kendi sıcaklığını dengeliyor,
ateş değerlerine gelince, 14. gün çatlamış olabilirsin canım
canım dün sormayı unuttum sen bu ölçümleri dil altından yapıyorsun dimi
eğer öyleyse bana da 14.gün gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?